Bigbank kokemuksia ja arvostelut

Jo yli 30 vuoden ajan Bigbank on ollut finanssipalveluiden edelläkävijä, alkaen pienestä toimijasta Virossa vuonna 1992 ja kasvaen sittemmin merkittäväksi pankiksi useissa Euroopan maissa, mukaan lukien Suomi, jossa se aloitti toimintansa vuonna 2009. Bigbank on erottautunut alallaan tuomalla markkinoille innovatiivisia, sähköisiä rahoitusratkaisuja, jotka palvelevat asiakkaita ajasta ja paikasta riippumatta.

Pankin palvelutarjonta keskittyy ensisijaisesti talletuksiin ja erilaisiin lainatuotteisiin. Yksityishenkilöille suunnatut lainat kattavat laajan kirjon, aina vakuudettomista kulutusluotoista ja remonttilainoista matka- ja yhdistelylainoihin. Tämän lisäksi Bigbank tarjoaa määräaikaistalletuksia sekä ajoneuvorahoitusta, tarjoten näin asiakkailleen kattavat vaihtoehdot sekä rahoituksen että säästämisen tarpeisiin.

Bigbankin menestyksen takana on sen kyky yhdistää digitaalinen mukavuus henkilökohtaiseen asiakaspalveluun. Pankki on tunnettu nopeudestaan, turvallisuudestaan ja asiakaslähtöisestä palvelusta, mikä onkin mahdollistanut sen aseman luotettavana lainanantajana, jolle on uskottu yli 400 miljoonan euron edestä lainoja.

5 Tähteä

Esimerkki: Lainasumma: 9000 euroa, Maksuaika 5 vuotta, Todellinen vuosikorko 9,3 %, Kuukausierä 186€, Takaisinmaksettava summa yhteensä: 11 178 €.

Omat kokemukset Bigbank pankista

Kun puhutaan henkilökohtaisista raha-asioista, valinnat ovat aina yksilöllisiä ja kokemukset vaihtelevat. Bigbankin kohdalla olen kokenut, että heidän moderni ja digitaalinen lähestymistapansa pankkipalveluihin resonoi nykyaikaisten asiakkaiden tarpeisiin. Bigbankin sähköinen palvelumalli tarjoaa joustavuutta ja helppoutta lainojen hakemiseen ja hallinnointiin, mikä on erityisen arvokasta kiireisessä arjessa. Kulutusluottojen nopeat käsittelyajat ja kilpailukykyiset korot ovat olleet minulle suurimmat vetovoimatekijät.

Yhteislainan vaihtoehto puolison kanssa toi lisää joustavuutta suurempien hankintojen rahoittamiseen, ja olemme kokeneet Bigbankin palvelun sekä turvalliseksi että luotettavaksi. Tietysti jokaisen kokemus on yksilöllinen, mutta omani Bigbankin asiakkaana on ollut pääosin myönteinen.

Bigbank - Tiedot lyhyesti:

 • Perustamisvuosi: 1992, Virossa.
 • Toiminta Suomessa: Alkanut vuonna 2009.
 • Toiminta-alueet: Viro, Suomi, Latvia, Liettua, Ruotsi, Hollanti, Itävalta ja Saksa.
 • Erityisosaaminen: Talletukset ja lainat.
 • Toimintamalli: Täysin sähköinen ja paperiton, toimii kaikilla laitteilla.
 • Lainatuotteet:
  • Kulutusluotto: Vakuudetonta lainaa 1 000 – 25 000 euroa.
  • Yhteislaina: Suuremmat lainasummat, edullisempi korko.
  • Remonttilaina: 3 000 – 25 000 euroa kodin remontointiin.
  • Matkalaina: Rahoitus matkoihin, joustava takaisinmaksu.
  • Yhdistelylaina: Aiempien lainojen yhdistäminen yhdeksi.
  • Ajoneuvorahoitus ja autolaina: Vakuudeton laina auton hankintaan.
 • Muita palveluita: Määräaikaistalletukset.
 • Lainahakemuksen vaatimukset: Vähintään 22-vuotias, vakituinen osoite Suomessa, moitteettomat raha-asiat, nettotulot vähintään 1 200€/kk.
 • Yhteystiedot: Puhelin: 09 4259 9691 ja sähköposti: info@bigbank.fi
 • Lainan määrä ja takaisinmaksuaika: Lainaa 1000 – 50 000 euroa, takaisinmaksuaika jopa 10 vuotta.
 • Yrityksen arvot: Nopeus, turvallisuus, ympäristöystävällisyys.
"Bigbank on vakiinnuttanut asemansa suomalaisilla rahoitusmarkkinoilla vuodesta 2009 lähtien. Alun perin Virossa perustettu pankki on erikoistunut talletus- ja lainapalveluihin, ja se tunnetaan kyvystään tarjota kattavia ja kilpailukykyisiä ratkaisuja asiakkaidensa tarpeisiin. Täysin digitaalinen palvelumalli mahdollistaa joustavat ja nopeat rahoitusratkaisut, ja Bigbankista voikin hakea vakuudetonta lainaa aina 50 000 euroon asti."
TOP10-Lainat.fi
Ylläpito

Kuinka paljon lainaa voi hakea Bigbank pankista?

Bigbank pankista voi hakea joustavia rahoitusratkaisuja niin yksilöiden kuin yhteisöjenkin tarpeisiin. Lainasummat vaihtelevat 1000 eurosta aina 50 000 euroon asti, joten voit hakea juuri sinun tarpeisiisi sopivaa pankkilainaa.

Olipa kyseessä sitten odottamaton meno, kodin remontti tai unelmien matka, Bigbankin kattava lainatuotevalikoima tarjoaa henkilökohtaisia vaihtoehtoja. Yksin hakiessa lainaa voi saada enintään 25 000 euroa, mutta yhteislainan avulla lainasumma voi kaksinkertaistua. Bigbank tarjoaa joustavuutta lainan määrässä ja takaisinmaksuajassa, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon monenlaisiin rahoitustarpeisiin.

Kuka voi hakea lainaa Bigbank pankista?

Bigbank pankista lainaa hakeakseen on täytettävä tietyt ehdot, joiden varmistetaan lainanhakijan vastuullinen lainanotto ja takaisinmaksu. Lainanhakijan tulee olla vähintään 22-vuotias ja hänen tulee olla vakituisesti asuva henkilö Suomessa. Lisäksi taloudellinen tilanne tarkastetaan: hakijan nettotulojen, olivatpa ne sitten palkkaa tai eläkettä, on oltava vähintään 1200 euroa kuukaudessa.

Kriittisenä vaatimuksena on myös puhtaat luottotiedot, eli hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Näiden peruskriteerien täyttyessä henkilö voi jättää lainahakemuksen Bigbank pankkiin.

Kuinka kilpailutan Bigbank pankin lainan helpoiten?

Kilpailuttaaksesi Bigbank pankin lainan helpoiten, sinun kannattaa hyödyntää verkossa toimivia lainanvertailupalveluita, kuten Omalaina ja Rahalaitos. Nämä palvelut mahdollistavat useiden pankkien ja lainapalveluiden lainatarjousten vertailun nopeasti ja vaivattomasti yhdellä hakemuksella.

Sinun tulee täyttää lainahakemus vertailupalvelun verkkosivuilla, jossa kerrot tarvittavat tiedot taloudellisesta tilanteestasi sekä lainan tarpeestasi. Tämän jälkeen vertailupalvelu lähettää hakemuksesi useille pankeille, mukaan lukien Bigbank. Saat vastauksena lainatarjouksia, joita voit vertailla rauhassa. Muista tarkastella lainojen korkoja, kuluja sekä muita lainaehdotuksia huolellisesti, jotta löydät juuri sinulle parhaiten sopivan ja edullisimman lainan. Näin saat kilpailutettua Bigbank pankin lainan helposti ja tehokkaasti.

Voinko yhdistää lainat Bigbank pankissa?

Kyllä, voit yhdistää lainasi Bigbank pankissa. Bigbank tarjoaa yhdistelylainan palveluna, joka auttaa sinua hallitsemaan talouttasi tehokkaammin. Yhdistelylainan avulla voit koota useat pienemmät lainat, luottokorttivelat, osamaksut ja pikavipit yhdeksi selkeäksi lainaksi. Tämä yksinkertaistaa lainojen hallintaa, sillä sinulla on vain yksi laina, yksi kuukausierä ja yksi korko maksettavanasi. Bigbankin yhdistelylaina voi myös vähentää kuukausittaisia kustannuksiasi, sillä usein yhden lainan korot ja kulut ovat edullisemmat kuin monen pienen lainan yhteenlasketut kustannukset. Prosessi on yksinkertainen: haet yhdistelylainaa, ja jos lainapäätös on myönteinen, Bigbank huolehtii muiden lainojesi pois maksamisesta. Sen jälkeen sinulle jää vain yksi laina, jonka hallinta on selkeämpää ja taloudellisesti edullisempaa.

Usein kysytyt kysymykset Bigank pankista:

Bigbank on vuonna 1992 Virossa perustettu pankki, joka tarjoaa pääasiassa kulutusluottoja ja talletustuotteita yksityishenkilöille sekä yrityksille.

Bigbank toimii useissa Euroopan maissa, kuten Virossa, Latviassa, Liettuassa, Suomessa, Ruotsissa, Saksassa ja muissa maissa.

Bigbank tarjoaa erilaisia rahoitustuotteita, kuten kulutusluottoja, talletustilejä ja yrityslainoja.

Lainasumma voi vaihdella maasta ja tuotteesta riippuen, mutta yleensä lainasummat vaihtelevat muutamasta sadasta eurosta jopa kymmeniin tuhansiin euroihin.

Lainaa voi hakea yleensä täysi-ikäinen, säännöllisiä tuloja saava henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot. Vaatimukset voivat vaihdella maasta riippuen.

Voit kilpailuttaa Bigbankin lainan käyttämällä lainanvertailupalveluita tai ottamalla yhteyttä useampaan pankkiin ja rahoituslaitokseen.

Kyllä, Bigbank tarjoaa mahdollisuuden yhdistää useita pieniä lainoja yhdeksi lainaksi, mikä voi auttaa säästämään koroissa ja kuluissa.

Voit avata talletustilin Bigbankin verkkosivujen kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Kyllä, Bigbank on EU:ssa toimiva pankki, joka noudattaa kaikkia alueellisia finanssivalvontaviranomaisten säädöksiä ja standardeja.

Voit ottaa yhteyttä Bigbankiin heidän verkkosivujensa kautta, soittamalla asiakaspalveluun tai lähettämällä sähköpostia.

Bigbank pankin yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Bigbank on sitoutunut tarjoamaan laadukasta asiakaspalvelua ja auttamaan sinua kaikissa pankkipalveluihin liittyvissä kysymyksissäsi. Olipa kyseessä lainahakemus, talletustili tai muu rahoitustarve, Bigbankin asiakaspalvelutiimi on valmis palvelemaan sinua.

Voit löytää vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin pankin nettisivuilta, josta löytyy kattava UKK-osio. Jos et löydä vastausta kysymykseesi tai tarvitset henkilökohtaisempaa apua, Bigbankin asiakaspalvelu on tavoitettavissa useilla eri tavoilla:

 • Sähköposti: Voit lähettää kysymyksesi osoitteeseen info@bigbank.fi. Bigbankin asiakaspalvelu vastaa sähköpostikyselyihin nopeasti ja ammattitaitoisesti.

 • Puhelin: Jos haluat keskustella suoraan asiakaspalvelun edustajan kanssa, voit soittaa numeroon 0942599691. Puhelinpalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9.00–16.30.

Bigbank panostaa asiakaspalvelunsa laatuun ja nopeuteen, jotta voit saada apua ja neuvoja juuri silloin, kun sinulle sopii. Olipa kysymyksesi suuri tai pieni, Bigbankin ystävällinen ja asiantunteva tiimi on valmis auttamaan sinua kaikissa pankkipalveluihin liittyvissä asioissa.

Postiosoite
Bigbank
Panimokatu 4
00580 Helsinki
Y-tunnus: 2292157-2

Asiakaspalvelu
Ma-Pe: 9:00-16:30
La – Su: Suljettu
Puhelinnumero: 09 4259 9691
Sähköposti: info@bigbank.fi

Bigbank pankin asiakaskokemuksia:

"Olen ollut Bigbankin asiakas jo usean vuoden ajan. Alun perin hakeuduin heidän asiakkaakseen, koska he tarjosivat markkinoiden parhaita korkoja määräaikaisille talletuksille. Asiakaspalvelu on aina ollut ensiluokkaista, ja talletustilin avaaminen oli vaivatonta ja nopeaa."
Mika
Helsinki
"Tarvitsin remonttilainaa keittiöremonttiamme varten. Vertailin useita pankkeja ja huomasin, että Bigbank tarjosi kilpailukykyiset korot. Hakuprosessi oli yllättävän helppo ja sain lainapäätöksen nopeasti. Arvostan myös sitä, että kaikki paperityö hoitui digitaalisesti."
Joni
Seinäjoki
"Kun päätin yhdistää vanhat kulutusluottoni, Bigbank tuli avuksi. Heidän yhdistelylainansa ehdot olivat selkeät, ja asiakaspalvelu opasti minua läpi hakuprosessin. Nyt maksan vähemmän korkoja ja hallinnoin lainojani yhden pankin kautta."
Janina
Kajaani
"Olin hieman epävarma hakemaan lainaa netistä, mutta Bigbankin verkkosivut olivat informatiiviset ja käyttäjäystävälliset. Heidän lainalaskurinsa avulla sain hyvän käsityksen lainan kustannuksista etukäteen. Asiakaspalvelu vastasi kaikkiin kysymyksiini nopeasti, mikä lisäsi luottamusta päätökseeni."
Marko
Vaasa

Voit kilpailuttaa Bigbankin myös alla olevien palveluiden kautta:

5/5

Esimerkki: Luoton määrä 10.000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Todellinen vuosikorko 6,1 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941 €.

4/5

Esimerkki: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468€, nimelliskorko 9% ja todellinen vuosikorko 9.38% 

4.6/5

Esimerkki: Luoton määrä 15000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Todellinen vuosikorko 6,10 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 1 v. Luotto ja kustannukset yhteensä 5171 €.

TOP10-Lainat.fi
Logo