FiksuLaina kokemuksia ja arvostelut

FiksuLaina.fi on fiksumpi tapa hakea lainaa netistä. FiksuLaina.fi on toiminut suomen lainamarkkinoilla jo vuodesta 2009 asti ja on tähän päivään mennessä ollut mukana yli 100 000 lainaratkaisussa. FiksuLaina.fi ei itse myönnä lainaa, vaan toimii fiksuna työkaluna lainanhakijan ja lainanmyöntäjän välillä. FiksuLaina.fi palvelun kautta lainan kilpailutus on erittäin nopeaa ja helppoa. Lainanhakijan täytyy jättää vain yksi maksuton lainahakemus FiksuLaina.fi palveluun, jonka jälkeen FiksuLainan tiimi kilpailuttaa yli 27 pankkia ja muuta luotonantajaa lainanhakijan puolesta. Kilpailuttamisen jälkeen FiksuLaina toimittaa kaikki lainatarjoukset lainanhakijalle vertailtavaksi. Lainanhakija saa tutustua rauhassa saamiinsa lainatarjouksiin ja päättää haluaako kenties hyväksyä jonkin saamistaan lainatarjouksista. FiksuLainan käyttäminen on aina täysin maksutonta, eikä sen käyttäminen velvoita asiakasta hyväksymään jotain lainatarjousta.

FiksuLaina on nimensä mukaan fiksu tapa hakea lainaa. Jos sinä et ehdi kilpailuttamaan montaa lainapalvelua, voit antaa sen kotimaisen FiksuLainan hoidettavaksi. Lainaa voit hakea 1000 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Maksuaika on valittavissa väliltä 1 – 15 vuotta.

4.5/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 5000 €, korko 4,5 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 49 €, kuukausierä on 99€, takaisinmaksettava summa 5948€ ja todellinen vuosikorko on 7,28 %.

FiksuLaina kokemuksia

Kokeilimme FiksuLaina.fi palvelua ja päätimme hakea lainaa 10000 euroa. Lainahakemus on hyvin samanlainen kuin muillakin lainanvälityspalveluilla, joten sen täyttäminen oli helppoa ja vaivatonta. Palvelun etusivulla mainittiin myös se, että jos lainahakemuksen täyttäminen jää jostain syystä kesken, he lähettävät siitä muistutuksen sähköpostiin, josta pitäisi löytyä myös linkki takaisin hakemukseen.

Päätimme kokeilla miten tämä käytännössä toimii. Täytimme lainahakemuksen noin puoleen väliin asti ja sen jälkeen suljimme selaimen. Uskon että näin voi käydä monelle lainanhakijalle, jos jotain yllättävää ilmenee kesken hakemuksen täyttämisen. Selaimen sulkemisen jälkeen mieleen tuli pakostakin se, että menetimmekö nyt kaikki antamamme tiedot ja joudummeko aloittamaan lainahakemuksen täyttämisen täysin alusta. No, jäimme odottelemaan kuuluuko FiksuLainan asiakaspalvelusta mitään.

Noin tunnin kuluttua tarkistimme sähköpostimme ja siellä oli kuin olikin sähköposti FiksuLainalta. Sähköpostissa sanottiin että hakemuksemme on jäänyt kesken ja että oheisesta linkistä pääsisimme täyttämään hakemuksen loppuun. Klikkasimme linkkiä ja siitä avautui meidän kesken jäänyt hakemus, jossa oli kaikki täyttämämme kentät tietoineen tallella. Emme siis joutuneet täyttämään hakemusta uudelleen alusta alkaen, vaan pystyimme todellakin jatkamaan siitä, mihin olimme jääneet.

Täytimme hakemuksen loppuun ja lähetimme sen FiksuLainalle. Hakemuksen lähettämisestä ehti kulua noin minuutti, kun saimme ensimmäisen lainatarjouksen. Sen jälkeen lainatarjouksia tuli useita muutaman minuutin sisään. Lainatarjousten nopeus oli juuri sitä luokkaa, jota oli luvattu. Lainatarjouksista suurin osa tuli suurilta pankeilta, kuten POP Pankki, Aktia, Resurs Bank, Nordax Bank, Bank Norwegian ja Lea Bank, näin muutaman mainitaksemme. Kaikkiaan saimme 18 lainatarjousta joka oli mielestämme todella riittävä määrä.

FiksuLaina.fi - Tiedot lyhyesti:

"FiksuLaina.fi on 100 % kotimainen ja maksuton palvelu lainojen kilpailuttamiseen. FiksuLaina on ansainnut paikkansa meidän TOP10 parhaan lainapalvelun joukossa!"
TOP10-Lainat.fi
Ylläpito

Kuka voi käyttää FiksuLaina.fi palvelua?

FiksuLainan palvelu palvelee kaikkia täysi-ikäisiä suomen kansalaisia, joilla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot.

Miten lainan kilpailuttaminen käytännössä tapahtuu?

Siirry FiksuLaina.fi palvelun sivustolle tästä: Siirry lainahakemukseen. Palvelun etusivulla on lainahakemus josta valitaan haluttu lainasumma ja sen maksuaika. Huomaathan että lainahakemus antaa arvion lainan kuukausierän suuruudesta heti, kun olet valinnut lainasumman ja maksuajan. Tämä on toki pelkkä arvio, mutta se antaa suuntaa kuukausierän suuruudelle, joten osaat valita paremmin sopivan pituisen maksuajan lainallesi. 

Kun olet täyttänyt hakemuksen, voit painaa ”Hae nyt”- painiketta, josta siirryt varsinaiselle hakemussivulle, jossa kysellään esimerkiksi pankkisi tiedot, kuten tilinumero johon haluat lainasumman maksettavan. Annettuasi kaikki pyydetyt tiedot voit lähettää hakemuksen FiksuLainalle kilpailutettavaksi.

Onko palvelun käytössä joitain palvelumaksuja?

Ei ole. FiksuLaina on täysin maksuton palvelu, jossa kuka tahansa luottokelpoinen suomen kansalainen voi kilpailuttaa lainan. Voit hakea lainaa heti 1000 – 60.000 euroa, täysin oman tarpeesi mukaan.

Onko minun pakko hyväksyä jokin lainatarjous?

Ei ole. Palvelun käyttämisessä ei ole mitään velvoitteita. Voit siis koska vain pyytää lainatarjoukset ja hylätä ne, jos ne eivät miellytä. FiksuLainan tarkoitus on tehdä lainan kilpailuttamisesta ja siten edullisemman lainan löytymisestä kuluttajille helpompaa. Tämän vuoksi palvelussa ei ole mitään kuluja tai velvoitteita.

Voinko hakea lainaa yhteishakijan kanssa?

Kyllä voit. Kun haet pankkilainaa yhteishakijan kanssa, saatte silloin paljon paremmat mahdollisuudet hyväksyttyyn lainapäätökseen, suurempaan lainasummaan, pidempään maksuaikaan ja saapuneiden lainatarjousten määrään. Lainan hakeminen yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa on siis mahdollista ja kannattavaa.

Usein kysytyt kysymykset

Palvelun ikäraja on 18 vuotta.

Lainaa voi hakea jopa 60 000 euroon asti.

Laina-ajan voit valita väliltä 1 – 15 vuotta.

FiksuLaina kilpailuttaa lainahakemuksesi noin 27 eri toimijan kesken. Lainatarjousten määrään vaikuttaa aina lainanhakijan ominaisuudet, kuten ikä, tulot ja nykyiset velat. Myös lainasumma ja maksuaika vaikuttaa lainatarjousten määrään. Helpoiten selvität lainatarjousten määrän pyytämällä maksuttomat lainatarjoukset.

Lainapäätöksen saat välittömästi.

Ei voi. Merkintä luottotiedoissa johtaa lainahakemuksen automaattiseen hylkäämiseen.

Kyllä voi. FiksuLaina kilpailuttaa vain vakuudettomia lainoja.

Hyväksytyt laina maksetaan yleensä muutamassa minuutissa, mutta kuitenkin saman päivän aikana. Suomen lain mukaan lainoja voidaan kuitenkin maksaa asiakkaiden tileille vain kello 7.00 – 23.00 välisenä aikana.

Lainan todellinen vuosikorko määräytyy aina lainanhakijan tietojen mukaan, joten kukaan ei voi tietää ennalta miltä korolla voit lainaa saada. Lainan todellinen vuosikorko ilmoitetaan selkeästi jokaisessa lainatarjouksessa.

FiksuLaina.fi ottaa lainahakemuksia vastaan joka päivä ja kaikkina kellonaikoina.

Ei ole. Palvelu on täysin maksuton kaikille kuluttajille.

Kun laina kilpailutetaan monella eri taholla, saat useita lainatarjouksia vertailtavaksesi. Vertailemalla eri pankkien lainatarjouksia, saat paremmat mahdollisuudet löytää juuri sinulle sopivin laina.

FiksuLaina.fi yhteystiedot

Postiosoite
FiksuLaina.fi
PL 13
63301 ALAVUS
Suomi – Finland

Asiakaspalvelu
Ma: 8:30-16:00
Ti-To: 8:00-16:30
Pe: 9:00-15:00
info@fiksulaina.fi

Vaihtoehto FiksuLaina.fi palvelulle:

5/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 10.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 6,10 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941 €.

4.6/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Esimerkki lainakustannuksista: Lainaa 15000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 6,10 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 1 v. Luotto ja kustannukset yhteensä 5171 €.

4.2/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Esimerkki lainasta: Lainaa 10 000€, Maksuaika 5 vuotta, Nimelliskorko 8,75%, Todellinen vuosikorko (APR) 9,11%, Korkokulut 2 382€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 12 382€.

TOP10-Lainat.fi
Logo