Lainaparkki kokemuksia ja arvostelut

Lainaparkki on lainanvälityspalvelu jossa lainan kilpailutus onnistuu yhdellä hakemuksella ja jonka kautta voi hakea lainaa todella moneen eri tarpeeseen. Lainaparkki on perustettu vastaamaan mitä erilaisimpia lainantarpeita joten sieltä löytyy oikea lainatuote kaikkiin tarpeisiin. Lainaparkki on kaikille kuluttajille täysin ilmainen palvelu, joten lainatarjousten pyytämisessä ei ole mitään riskiä. Lainaparkki palvelusta voi hakea lainaa heti kun se itselle parhaiten sopii, sillä palvelu ottaa lainahakemuksia vastaan kaikkina kellon aikoina. Lainaa palvelusta voi hakea 1000 – 60 000 euroa, maksuajan ollessa 1 – 15 vuotta. Lainaparkki kokemuksia kerätessämme huomasimme varsin nopeasti, että kyseessä on hieman tuntemattomampi palvelu, josta ei hirveästi löydy palautteita. Ne palautteet ja arvostelut joita löysimme, olivat kuitenkin varsin positiivia. Suurin osa löytämistämme palautteista koski Lainaparkin monipuolisuutta ja sitä, että sieltä on ollut helppo löytää omaan tarpeeseen sopiva rahoitusvaihtoehto.

Lainaparkki on täysin kotimainen palvelu, jonka omistaa Oy Salus Group Ab.

4/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Esimerkki lainasta: Luoton määrä 15.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Todellinen vuosikorko 5,99 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 1 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 15.478 €.

Lainaparkki kokemuksia

Kokeilimme Lainaparkki palvelua ja päätimme hakea lainaa 5000 euroa, 3 vuoden maksuajalla. Lainahakemuksen alussa saimme valita lainasumman ja sille sopivan maksuajan. Lainahakemuksen yhteydessä oleva lainalaskuri näytti heti arvion lainan kuukausierän suuruudesta. Lainasumman ja maksuajan valinnan jälkeen kysyttiin vielä sähköposti ja puhelinnumero, jonka jälkeen pääsimme varsinaiseen lainahakemukseen. Varsinainen lainahakemus oli selkeä ja helppo täyttää. Lainahakemuksen alussa oli myös kysymys mahdollisesta rinnakkaishakijan käyttämisestä. Varsinainen lainahakemus on jaettu todella selkeästi neljään eri osaan, joten hakijan on helppo arvioida kuin kauan lainahakemuksen loppuun asti täyttäminen vie. Täytimme hakemuksen kaikki vaiheet noin kahdessa minuutissa ja täytyy kyllä todeta, että Lainaparkin lainahakemus oli yksi selkeimmistä joita olemme nähneet.

Kun lähetimme lainahakemuksen otimme aikaa siitä, kuinka nopeasti saamme lainatarjoukset. Ensimmäinen lainatarjous tuli noin kymmenen sekunnin sisällä, eli todella nopeasti. Yllätyimme myös siitä, kuinka monta tunnettua suurta pankkia meille antoi lainatarjouksen pankkilainasta. Pankit joilta lainatarjoukset tulivat olivat: POP Pankki, Resurs Bank ja Bank Norwegian + monta muuta. Kaikkiaan saimme 12 eri lainatarjousta, joten melko hyvä määrä lainatarjouksia, joita pääsimme sitten tarkemmin vertailemaan. Vertailuamme lainatarjouksia huomasimme että olisimme saaneet lainaa Norjasta kaikkein pienimmällä korolla.

Kun aloitimme lainatarjousten vertailun, huomasimme että Lainaparkki esittelee lainatarjoukset jo valmiiksi halvimmasta kalleimpaan. Halvimman lainatarjouksen näki siis heti yhdellä ainoalla silmäyksellä. Lainatarjouksissa oli selkeästi esillä lainan todellinen vuosikorko ja lainan kuukausierän suuruus. Saimme myös sähköpostin, jossa oli linkki tuolle lainatarjoukset sisältävälle sivulle. Tälle sivulle pääsee vain käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla, joka annettiin sähköpostitse. Käyttäjätunnuksena toimi oma henkilötunnus.

Yhteenvetona voimme sanoa, että lainatarjousten pyytäminen Lainaparkilta oli todella helppoa ja vaivatonta. Lainahakemus oli yksi selkeimmistä, mitä olemme nähneet. Asiakaspalvelun tiedot oli myös hyvin esillä koko ajan, joten jos jotain ongelmaa olisi tullut, olisi asiakaspalveluun saanut yhteyden varsin nopeasti.

Lainaparkki.fi - Tiedot lyhyesti:

"Lainaparkki on ansainnut paikkansa meidän TOP10 listauksessamme. Lainaparkin lainahakemus on yksi selkeimmistä joita olemme nähneet. Lainaparkki löytää sopivan lainan mihin tahansa tarpeeseen."
TOP10-Lainat.fi
Ylläpito

Kuka voi kilpailuttaa lainan Lainaparkki.fi palvelussa?

Lainaparkki palvelua voivat käyttää kaikki 20 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset, joilla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot.

Miten lainatarjoukset pyydetään Lainaparkki.fi palvelusta?

Siirry Lainaparkki.fi palvelun sivustolle tästä: Siirry lainahakemukseen. Täytä sivustolla oleva lainahakemus huolellisesti loppuun asti ja lähetä se. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen sinut ohjataan sivulle, jossa lainatarjoukset esitellään. Saat myös sähköpostiisi linkin tuolle sivulle + salasanan, jolla pääset kirjautumaan sisään.

Montako lainatarjousta saan?

Lainaparkki kilpailuttaa noin 25 eri pankkia ja muuta rahalaitosta, joten parhaassa tapauksessa voit saada jopa 25 lainatarjousta. Lainatarjousten määrään vaikuttaa kuitenkin moni asia, kuten haetun lainan määrä, maksuaika ja lainanhakijan ikä + muut ominaisuudet. Osalla lainanmyöntäjistä saattaa olla esimerkiksi korkeampi ikäraja, kuin 20 vuotta. Helpoiten saat selville lainatarjousten määrän, pyytämällä itsellesi henkilökohtaiset lainatarjoukset.

Voinko yhdistää vanhoja lainojani Lainaparkki.fi palvelussa?

Kyllä voit. Lainaparkki.fi on itseasiassa erikoistunut juuri lainojen yhdistämiseen. Kun täytät lainahakemusta, voit luetella siinä ne lainat jotka haluat maksaa pois uudella yhdistelylainalla.

Miten voin varmistaa että saisin mahdollisimman edullisen lainan?

Edullisen lainan saaminen edellyttää sitä, että lainanhakijalla on oltava säännölliset ja mielellään suhteellisen hyvät tulot. Yksi varma tapa saada edullisempia lainatarjouksia on se, että hakee lainaa yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan, eli rinnakkaishakijan kanssa. Kun lainalla on kaksi hakijaa, on heidän yhteenlaskettu maksuvara suurempi, kuin yksin haettaessa.

Usein kysytyt kysymykset

Lainaparkin ikäraja on 20 vuotta.

Lainaa voi saada 1000 – 60 000 euroa.

Voit valita maksuajan väliltä 1 – 15 vuotta.

Lainatarjoukset pyydetään 25 eri pankilta. Se montako lainatarjousta saat, riippuu siitä kuinka moni pankeista on valmiina myöntämään lainaa sinulle.

Lainapäätös annetaan välittömästi.

Lainaparkki tarkistaa kaikkien lainanhakijoiden luottotiedot lainahakemuksen yhteydessä, eikä lainaa voida myöntää jos hakijan tiedoista löytyy maksuhäiriömerkintä.

Kyllä voit. Kaikki lainat joita Lainaparkin kautta voi hakea, ovat täysin vakuudettomia lainoja.

Laina maksetaan tilillesi välittömästi lainasopimuksen allekirjoituksen jälkeen. 

Lainatarjouksia otetaan vastaan 24/7, joten voit jättää oman hakemuksesi milloin vain.

Ei ole. Lainaparkki on kuluttajille täysin ilmainen palvelu.

Lainaparkki nopeuttaa lainojen kilpailuttamista merkittävästi. Käyttämällä palvelua säästät omaa aikaasi ja pidät huolen siitä, että lainasi kilpailutetaan todella huolellisesti.

Lainaparkki.fi yhteystiedot

Postiosoite
LainaParkki.fi
2765805-6
Runeberginkatu 5B
00100 HELSINKI

Asiakaspalvelu
Ma-Pe: 9:00-16:00
La-Su: Suljettu
03-4109 2000
gethelp@lainaparkki.fi

Vaihtoehto Lainaparkki.fi palvelulle:

4.6/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 15000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 6,10 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 1 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 5171 €.

4.5/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 5000 €, korko 4,5 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 49 €, kuukausierä on 99€, takaisinmaksettava summa 5948€ ja todellinen vuosikorko on 7,28 %.

4.2/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Esimerkki lainasta: Lainaa 10 000€, Maksuaika 5 vuotta, Nimelliskorko 8,75%, Todellinen vuosikorko (APR) 9,11%, Korkokulut 2 382€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 12 382€.

TOP10-Lainat.fi
Logo