Lainaa ilman vakuuksia

Hae lainaa ilman vakuuksia ja takaajia 60 000 € asti. Esittelemme parhaat palvelut, joista saat lainatarjoukset vakuudettomista lainoista.

Päivitetty: 20,helmikuu, 2024

Lainaesimerkki: Lainaa 25.000€, korko 5%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 477€, takaisinmaksettava summa 28.607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57%.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Esimerkki: Lainaa 15000 €, korko 9,33 % + 3kk euribor, maksuaika 10v ja tilinhoitomaksu 12,50€/kk, kk-erä on 206,05€, maksettava summa 24 712,90€ ja todellinen vuosikorko 11,35 %.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Lainaesimerkki: Lainaa 6000€, korko 7%, maksuaika 10v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 75€, takaisinmaksettava summa 8960€ sekä todellinen vuosikorko on 8,93%.

Lainaesimerkki: Lainaa 20.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 392€, takaisinmaksettava summa 23.499 € sekä todellinen vuosikorko on 6,73%.

Lainaesimerkki: Lainaa 3000 €. Todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 0€. Takaisinmaksuaika 3v. Maksat takaisin 3465 €.

Esimerkki: Lainaa 10 000 €, korko 9,9 %, maksuaika 8 vuotta, kuukausierä on 156,23€, takaisinmaksettava summa 14 998,08€ ja todellinen vuosikorko on 11,4 %.

Esimerkki: Lainaa 10 000 €, korko 9,9 %, maksuaika 8 vuotta, kuukausierä on 156,23€, takaisinmaksettava summa 14 998,08€ ja todellinen vuosikorko on 11,4 %.

Esimerkki lainasta: Lainaa 5000€, Maksuaika 5 vuotta, Todellinen vuosikorko 10,08%, Avausmaksu 30€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 6313€.

Olemme vertailleet, kilpailuttaneet ja esitelleet eri lainapalveluita jo vuodesta 2011 alkaen. Voimmekin siis sanoa, että meillä on todella paljon tietoa netissä toimivista lainapalveluista ja heidän lainatuotteistaan. Tähän kokemukseen perustuen olemme valinneet mielestämme 10 nopeinta lainapalvelua, joista esimerkiksi itse aloittaisimme nopean lainan etsimisen. Netissä toimii kymmenittäin muitakin lainapalveluita joista voit hakea lainaa heti tilille. Jos esittelemämme lainapalvelut eivät syystä tai toisesta sovi sinulle, voit aina kokeilla myös muita lainapalveluita.

Palvelumme TOP10-Lainat.fi esittelee mielestämme TOP10 parasta lainaa. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Lainaa ilman vakuuksia netistä

Lainaa ilman vakuuksia saattaa tarvita hyvin monenlaiseen eri tarkoitukseen. Hyvin usein vakuudetonta lainaa haetaan arjen yllättäviin hankintoihin, joita ovat esimerkiksi pesukoneen, puhelimen tai auton hajoaminen. Tarvittava summa on sen verran suuri ettei siihen riitä nopealla aikataululla omat tulot, mutta sen verran pieni ettei nähdä aiheelliseksi vakuuksien panttaamista. 

Vakuudettoman lainan hakuprosessi on tehokas, mikä mahdollistaa lainan tilille siirtymisen jopa saman päivän aikana lainan hakemisesta. Jos lainan hakemisessa halutaan käyttää vakuuksia tai takausta, on lainaprosessi hieman hitaampi, koska lainan käsittelyssä vakuuksien ja henkilötakaajan oikeellisuus tulee tarkistaa. 

Laina ilman vakuuksia voidaan maksaa tilille jopa heti lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. TOP10- lainat palvelun kautta voit hakea lainaa jopa 70 000 euroon saakka ilman takaajia tai vakuuksia. Valitse lainapalvelu, josta haluat hakea vakuudetonta lainaa niin laina kilpailutetaan hetkessä yli 25 lainantarjoajan kesken, joista voit saada vakuudetonta lainaa nopeasti tilille. 

Kilpailuta vakuudeton laina tehokkaasti

Laina kannattaa kilpailuttaa aina lainapäätöksen tekoa. Vakuudettomien lainojen kohdalla lainan kilpailuttaminen on helppoa, koska netistä löytyy useampi lainan kilpailuttamiseen erikoistunut lainapalvelu. TOP10 – Lainat esittelee kymmenen parasta lainapalvelua, joissa sinun on turvallista kilpailuttaa lainasi. Voit myös täyttää ja lähettää useamman lainapalvelun lainahakemuksen eteenpäin, jolloin maksimoit lainan kilpailuttamisen mahdollisimman monen eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lainahakemusten täyttäminen, lainan kilpailuttaminen tai lainatarjousten vastaanottaminen ei koskaan maksa sinulle mitään eikä sido mihinkään. Saat kotisohvaltasi käsin tutustua lainatarjouksiin ja valita itsellesi sopivan parhaan vakuudettoman lainan. 

Kilpailuta vakuudettomat lainat 70 000 euroon saakka ja valitse lainaan 1 – 15 vuoden maksuaika. Lainasumman valinnassa kannattaa miettiä omaan maksukykyä ja pakollisten menojen jälkeen jäävää summaa. Minkä suuruiseen lainaan sinulla on varaa ja millaisen laina-ajan valitset lainallesi? Ei kuitenkaan haittaa, vaikka et täysin tietäisikään, miten lainasumma ja laina-aika vaikuttaa kuukausierään, koska lainatarjouksista näet henkilökohtaisen lainasuunnittelman. 

Täytä ja lähetä TOP10-lainat palvelussa yksi maksuton lainahakemus, niin pääset nopeasti vertailemaan lainoja. Pankit ja rahoituslaitokset jättävät sinulle oman räätälöidyn lainatarjouksensa, joista näet lainan perustiedot, lainan todellisen vuosikoron sekä lainan kuukausierän. 

Kuka voi saada lainaa ilman vakuuksia?

Lainaa ilman vakuuksia voidaan myöntää, jos olet täysi-ikäinen ja olet hoitanut raha-asiasi kunnolla eli sinulla ei saa olla tiedoissasi maksuhäiriömerkintöjä. Lainaa ilman luottotietoja netistä ei myönnä yksikään pankki tai rahoituslaitos. Jotta sinulle voidaan lainaa myöntää tulee sinun lisäksi olla Suomen kansalainen tai pysyvästi Suomessa asuva henkilö. 

Halutessasi voit kuitenkin hakea lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avo- tai aviopuoliso, ystävä tai sukulainen. Lainahakemukseen merkitään molempien osapuolien tiedot ja sekä päähakijan että rinnakkaishakijan hakuvaatimukset tulee olla kunnossa, jotta lainaa voidaan myöntää. Kun lainaa haetaan yhdessä toisen henkilön kanssa ovat molemmat osapuolet yhteisvastuussa lainan takaisinmaksusta. Kun lainalla on kaksi hakijaa, pienenee lainanmyöntäjän luottotappioriski, jolloin pankki voi myöntää lainaa paremmilla lainaehdoilla suuremman määrän. Lainaan voidaan myös neuvotella pienempi korko. 

Lainaa ilman vakuuksia voidaan myöntää henkilölle, jolla on:

  • puhtaat luottotiedot
  • riittävä maksuvara
  • säännöllisiä tuloja (palkka- tai eläketulot)
  • suomen kansalaisuus tai pysyvä osoite Suomessa
  • suomalainen pankkitili

Vakuudettoman lainan voi käyttää moneen eri tarkoitukseen

Lainaa ilman vakuuksia netistä voi saada jopa 70 000 euroon saakka, joten lainasummalla pystyy toteuttamaan suuret ja pienet haaveet. Suosituin vakuudeton laina on kulutusluotto, jonka keskimäärin joka toinen lainanhakija valitsee lainatuotteekseen. Kulutusluottoa ilman vakuuksia voidaan myöntää 500 eurosta jopa mainittuun 70 000 euroon asti ilman takaajia tai vakuuksia 1 – 15 vuoden maksuajalla. Kulutusluotto maksetaan lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen tilille heti kertaluontoisesti ja myönnetyn lainan saa jokainen lainansaaja käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla mihin haluaa. 

Tyypillinen lainan käyttökohde on auton osto tai kodin remontin rahoittaminen. Lainaa otetaan usein myös lomamatkaa tai häitä varten. Suuremman vakuudettoman lainan voi käyttää myös nykyisten lainojen yhdistämiseen. Jos sinulla on maksettavana useampi laina, voit yhdistää lainasi yhdistelylainaksi. Lainat, jotka voit yhdistää voivat olla kulutusluottoja, osamaksusopimuksia, luottokorttivelkaa, pikavippejä tai muita vastaavia. Kaikki olemassa olevat lainat on mahdollista yhdistää yhdeksi edullisemmaksi ja selkeämmäksi kokonaisuudeksi vakuudettoman kulutusluoton tai pankkilainan avulla. 

Usein kysytyt kysymykset vakuudettomasta lainasta

Lainaa ilman vakuuksia voidaan myöntää henkilölle, joka on täysi-ikäinen Suomen kansalainen tai pysyvästi Suomessa asuva henkilö. Hakijalla pitää olla puhtaat luottotiedot sekä säännölliset palkka- tai eläketulot. Lainaa ilman vakuuksia ei voida myöntää henkilölle, jolla on merkintä luottotiedoissa. 

Lainaa ilman vakuuksia voidaan myöntää netistä jopa 70 000 euroon saakka. Kilpailuta vakuudeton laina TOP10-lainat palvelun kautta ja saat nopeasti selville, minkä verran voit saada lainaa ilman vakuuksia vapaaseen käyttöösi. 

Vakuudettomalla lainalla tarkoitetaan lainaa, mihin lainanhakija ei tarvitse laisinkaan henkilötakausta eikä lainan myöntämisen edellytyksenä ole omaisuuden panttaaminen vakuudeksi. Lainaa voidaan myöntää henkilölle ilman takaajaa ja vakuuksia, jos luottotiedot ovat kunnossa ja henkilöllä on säännölliset palkka- tai eläketulot. 

Jokainen lainahakija määrittää itse haluaako ottaa lainan ilman vakuuksia tai haluaako mieluummin vakuudellisen lainan. Vakuudettoman lainan korko on hieman korkeampi kuin vakuudellisen lainan, koska lainantarjoajalla on suurempi luottotappioriski silloin, kun lainaa myönnetään yksittäiselle henkilölle ilman vakuuksia. Lainaprosessi on kuitenkin huomattavasti nopeampi vakuudettoman lainan kohdalla, koska lainahakemuksen yhteydessä tarkistetaan vain yhden lainanhakijan tiedot. Lainaa ilman vakuuksia saa näin ollen heti tilille, kun taas vakuudellisen lainan kohdalla lainankäsittelyaika voi olla 2 – 3 arkipäivää. 

Vakuudettomia kuluttajaluottoja säädellään korkokattolailla, mikä määrittää että lainan nimellinen vuosikorko saa olla korkeintaan 20 prosenttia. Kuluttajaluottojen korko on alkaen 4 prosenttia. Lainan muut kulut saavat olla vuodessa maksimissaan 150 euroa. 

Sähköinen lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen laina voidaan maksaa tilille jopa muutaman tunnin kuluttua. Keskimäärin vakuudeton laina siirtyy tilille saman päivän aikana. 

TOP10-Lainat.fi
Logo