Lainaa ulkomailta

Nyt voit hakea lainaa ulkomailta ilman vakuuksia ja takaajia. Pyydä ilmainen lainatarjous!

Päivitetty: 20,helmikuu, 2024

Lainaesimerkki: Lainaa 25.000€, korko 5%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 477€, takaisinmaksettava summa 28.607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57%.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Esimerkki: Lainaa 15000 €, korko 9,33 % + 3kk euribor, maksuaika 10v ja tilinhoitomaksu 12,50€/kk, kk-erä on 206,05€, maksettava summa 24 712,90€ ja todellinen vuosikorko 11,35 %.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Lainaesimerkki: Lainaa 6000€, korko 7%, maksuaika 10v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 75€, takaisinmaksettava summa 8960€ sekä todellinen vuosikorko on 8,93%.

Lainaesimerkki: Lainaa 20.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 392€, takaisinmaksettava summa 23.499 € sekä todellinen vuosikorko on 6,73%.

Lainaesimerkki: Lainaa 3000 €. Todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 0€. Takaisinmaksuaika 3v. Maksat takaisin 3465 €.

Esimerkki: Lainaa 10 000 €, korko 9,9 %, maksuaika 8 vuotta, kuukausierä on 156,23€, takaisinmaksettava summa 14 998,08€ ja todellinen vuosikorko on 11,4 %.

Esimerkki: Lainaa 10 000 €, korko 9,9 %, maksuaika 8 vuotta, kuukausierä on 156,23€, takaisinmaksettava summa 14 998,08€ ja todellinen vuosikorko on 11,4 %.

Esimerkki lainasta: Lainaa 5000€, Maksuaika 5 vuotta, Todellinen vuosikorko 10,08%, Avausmaksu 30€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 6313€.

Olemme vertailleet, kilpailuttaneet ja esitelleet eri lainapalveluita jo vuodesta 2011 alkaen. Voimmekin siis sanoa, että meillä on todella paljon tietoa netissä toimivista lainapalveluista ja heidän lainatuotteistaan. Tähän kokemukseen perustuen olemme valinneet mielestämme 10 nopeinta lainapalvelua, joista esimerkiksi itse aloittaisimme nopean lainan etsimisen. Netissä toimii kymmenittäin muitakin lainapalveluita joista voit hakea lainaa heti tilille. Jos esittelemämme lainapalvelut eivät syystä tai toisesta sovi sinulle, voit aina kokeilla myös muita lainapalveluita.

Palvelumme TOP10-Lainat.fi esittelee mielestämme TOP10 parasta lainaa. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Lainaa ulkomailta

Esittelemme sivustollamme mielestämme kymmenen parasta lainanvälityspalvelua, joista voit pyytää maksuttomat lainatarjoukset milloin vain. Kaikki palvelut antavat lainapäätöksen heti ja lainatarjoukset saapuvat yleensä vain muutamassa minuutissa. Lainatarjousten pyytäminen ei sido sinua mihinkään, vaan saat itse päättää haluatko hyväksyä jonkin lainatarjouksen tai hylätä ne.

Esittelemämme lainavälityspalvelut kilpailuttavat lainahakemukset jopa yli 25 eri pankin ja rahalaitoksen kesken. Mukana kilpailutuksessa on myös pankkeja ulkomailta, kuten norjasta, ruotsista ja virosta. Voit siis halutessasi ottaa lainaa ulkomailta, jos suomesta ei sopivaa lainatarjousta löydy.

Lainaa ulkomailta nopeaan tarpeeseen

Tänä päivänä yhä useampi kuluttaja hakee lainaa ulkomailta. Erittäin suosittuja ulkomaisia pankkilainoja ovat olleet erityisesti norjan pankit, kuten Bank Norwegian, Lea Bank, Instabank ja Komplett Bank. Lainan hakeminen ulkomailta voi kuulostaa vaikealta ja vaivalloiselta, mutta sitä se ei todellakaan ole. Nykyään monet lainojen kilpailutuspalvelut kilpailuttavat lainat myös ulkomaisilla pankeilla, joita löytyy esimerkiksi virosta, norjasta ja ruotsista. Vaikka lainaa hakisikin ulkomailta, ei se vaikuta mitenkään lainan saamisen nopeuteen. Nykyään esimerkiksi norjan pankeilta saa lainaa heti omalle tilille yhtä nopeasti, kuin mistä tahansa suomen pankista. Joten jos tarvitset nopeasti lainaa, voit silti kilpailuttaa sen huolellisesti jopa ulkomaisia pankkeja myöden, kun valitset siihen jonkin esittelemästämme TOP10 lainapalvelusta.

Miten haen lainaa ulkomailta?

Lainan hakeminen ulkomailta ei poikkea mitenkään siitä, miten lainaa haetaan suomesta. Nykyaikainen teknologia ja nopea tiedonsiirto mahdollistaa lainan kilpailuttamisen ja lainan hakemisen ulkomailta niin, että se ei poikkea mitenkään siitä jos hakisit lainaa vain suomesta. Jos sinä haluat kilpailuttaa lainan huolellisesti myös ulkomaalaisilla pankeilla, voit tehdä sen helposti missä tahansa lainapalvelussa, joita esittelemme palvelussamme.

TOP10-Lainat.fi arvostelut - asiakkaidemme kokemuksia

Kun olet hyväksynyt lainan, toivomme että palaisit takaisin sivustollemme ja kertoisit omat kokemuksesi palvelustamme ja siitä lainapalvelusta josta lainaa hait. Monet lainavertailusivustot kirjoittavat lainapalveluista arvostelun, joka perustuu vain heidän omiin kokemuksiin. Me haluamme tietää mitä mieltä asiakkaamme ovat käyttämistään lainapalveluista. Kaikissa lainapalveluissa on varmasti hyvät ja huonot puolensa, mutta palautteiden avulla joukosta erottuu selkeästi ne palvelut, joilla on enemmän hyviä kuin huonoja palautteita.

Jani Oksanen
Jani Oksanen
18.1.2023
Read More
Valmis TOP10 lista helpotti huomattavasti sopivan lainan löytymistä. Kiitos!
Anna Jokinen
Anna Jokinen
17.1.2023
Read More
Selkeä ja helppokäyttöinen palvelu. Sopiva laina löytyi listan avulla todella helposti.
Tiina Mäkelä
Tiina Mäkelä17.1.2023
Read More
Lainan hakeminen oli helppoa, kun tiesi käyttävänsä luotettavia palveluita.
Timo Hietala
Timo Hietala16.1.2023
Read More
Listassa oli useita tuttuja lainapalveluita, joten päätös oli helppo tehdä. Suosittelen!

Miksi lainaa kannattaa hakea myös ulkomailta?

Lainaa kannattaa hakea suomen lisäksi myös ulkomailta siksi, että silloin saat enemmän lainatarjouksia ja täten paremman mahdollisuuden saada hyväksytty lainatarjous ja kilpailukykyinen lainatarjous. Ulkomaalaisten pankkien saapuminen suomen lainamarkkinoille on tuonut mukanaan paljon pankkien välistä kilpailua, joka puolestaan on pakottanut pankkeja tarjoamaan omia lainatuotteitaan entistä kilpailukykyisemmillä koroilla.

Ulkomaalaiset pankit ja lainapalvelut suomessa

Suomessa toimii yllättävän paljon ulkomaalaisia pankkeja ja muita pienempiä lainapalveluita. Suomessa toimivia ulkomaalaisia pankkeja löytyy norjasta, ruotsista, espanjasta ja virosta. Muita lainapalveluita löytyy lähinnä virosta ja ruotsista. 

Norjalaiset pankit ovat tulleet Suomen lainamarkkinoille monen tunnetun pankin voimin. Norjalaisia suomessa toimivia pankkeja ovat: Bank Norwegian, Instabank, Komplett Bank ja Lea Bank. Ruotsista käsin suomessa toimii myös useita tunnettuja pankkeja, kuten esimerkiksi: TF Bank, Collector Bank, Avida Finans, Resurs Bank, Nordax Bank ja Balanzia. Virosta käsin suomessa toimii pankki Bigbank ja muita pienempiä pikalainapalveluita. Espanjasta käsin suomessa lainaa tarjoaa monelle tuttu pankki Santander.

Lainaa ulkomailta ilman luottotietoja

Lainan saaminen ulkomailtakaan ei tule onnistumaan, jos lainanhakijalla on tiedoissaan maksuhäiriömerkintä. Vaikka lainaa tarjoava pankki tai rahalaitos toimii ulkomailta käsin, tarkastavat he kuitenkin jokaisen lainanhakijan luottotiedot lainahakemuksen yhteydessä. Jokaisen lainan hakijan luottotiedot tarkistetaan automaattisesti ja voimassa oleva merkintä johtaa automaattisesti lainahakemuksen hylkäämiseen. Näin ollen on mahdotonta saada lainaa ulkomailta ilman luottotietoja.

Usein kysytyt kysymykset lainaamisesta ulkomailta:

Jokainen pankki ja muu luotonmyöntäjä asettaa omat ehdot sille, kuka lainaa voi hakea. Yleisimmät ehdot ovat kuitenkin vähintään 18 vuoden ikä, puhtaat luottotiedot ja säännölliset palkka- tai eläketulot.

Ulkomaalaisten pankkien ja muiden lainapalveluiden lainasummat ovat yleisesti väliltä 1000 – 60 000 euroa.

Maksuaika riippuu paljon haetun lainatuotteen mukaan. Yleisimmät maksuajat ovat kuitenkin väliltä 1 – 15 vuotta.

Kyllä voit. Suuri osa ulkomaalaisista pankeista tarjoavat suomessa asiakkailleen vakuudetonta lainaa, johon ei tarvitse liittää henkilötakaaja tai muitakaan vakuuksia.

Voit hakea lainaa ulkomailta esimerkiksi norjasta, ruotsista, virosta ja espanjasta.

Lainan kilpailuttaminen on aina tärkeää, hakee sen sitten kotimaasta tai ulkomailta. Helpoin tapa kilpailuttaa ulkomaalaiset lainapalvelut on käyttää siihen tarkoitettuja lainanvälityspalveluita, kuten esimerkiksi palvelua VertaaLainaa.fi tai Omalaina.fi.

Kilpailuttamalla kotimaiset ja ulkomaalaiset pankit ja muut lainapalvelut, voit varmistaa että saat paremmat mahdollisuudet löytää juuri sinulle sopivin laina. Saat myös säästöä lainan kuluissa ja koroissa, kun voit kilpailuttamisen avulla karsia kaikki kalliit lainatarjoukset pois. Lainan kilpailutus on siis erittäin kannattavaa.

Pyydä lainatarjoukset joltain lainanvälityspalvelulta. Saatuasi lainatarjoukset voit eritellä ne suomalaisiin ja ulkomaalaisiin lainoihin.

TOP10-Lainat.fi
Logo