Tietoa palvelusta

Tietoa meistä

TOP10-Lainat.fi auttaa Suomalaisia kuluttajia löytämään itselleen parhaan mahdollisen lainan. Haluamme tuoda selkeyttä lainanhakemiseen ja tätä kautta vähentää mahdollisia ongelmia vakuudettomien lainojen kanssa. Autamme kuluttajia tekemään parempia ja viisaampia ratkaisuja auttamalla heitä kilpailuttamaan ja vertailemaan lainoja oikealla tavalla. Palvelumme ei itse myönnä lainaa, vaan ainoastaan esittelee tiimimme valitsemat TOP10 lainapalvelua, joista kuka tahansa luottokelpoinen Suomen kansalainen voi hakea lainaa.

Miten TOP10-Lainat.fi toimii?

TOP10-Lainat.fi palvelun tarkoitus on esitellä vain parhaat pankit, lainanvälittäjät ja muut luotonantajat. Kokeneella tiimillämme on reilusti yli 10 vuoden kokemus Suomen lainamarkkinoista. Olemme vertailleet ja esitelleet lainapalveluita jo vuodesta 2011 alkaen. TOP10-Lainat.fi vertailualusta perustettiin vuona 2022, koska koimme että monella Suomalaisella olisi tarvetta tällaiselle palvelulle.

Palvelumme toimii siten että tiimimme valitsee 10 lainapalvelua, joista lainan hakeminen kannattaa aloittaa. Esittelemme nämä 10 parasta lainaa etusivumme listassa ja sen lisäksi olemme kirjoittaneet niistä erillisen esittelyn, jossa pureudumme tarkemmin kuhunkin lainapalveluun.

Palvelumme käyttäminen on kuluttajille täysin ilmaista, sillä palvelumme ylläpito rahoitetaan palkkioilla joita saamme sivuillamme esiintyviltä lainapalveluilta. Näin voimme pitää palvelumme maksuttomana ja kehittää sitä koko ajan entistä paremmaksi.

TOP10-Lainat.fi on aidosti kotimainen toimija

Suomessa toimii useita lainavertailupalveluita, joita pyöritetään muualta kuin Suomesta käsin. Me olemme kuitenkin aidosti kotimainen toimija, jolla on aidosti tietoa Suomen lainamarkkinoiden historiasta ja nykytilasta.

Olemme toimintamme aikana (vuodesta 2011) alkaen olleet mukana reilusti yli 400 000 lainaratkaisussa. Tämä luku kasvaa koko ajan ja meille se on merkki siitä, että olemme tehneet oikeita päätöksiä ja ansainneet asiakkaittemme luottamuksen. Tämä antaa meille myös halua kehittää palvelujamme vieläkin paremmiksi.

Kuinka tavoitan TOP10-Lainat.fi asiakapalvelun?

Tavoitat palvelumme TOP10-Lainat.fi ylläpidon helpoiten sähköpostitse osoitteesta: toplainat@gmail.com

Tiimimme koostuu joukosta alansa parhaita asiantuntijoita, joilla kaikilla on yli 10 vuoden kokemus netissä toimivista lainapalveluista ja heidän tarjoamista lainatuotteistaan. Voit siis kysyä meiltä mitä tahansa lainoihin liittyvää, niin tiimimme osaa varmasti auttaa sinua.

TOP10-Lainat.fi
Logo