Lainalaskuri

Lainalaskurin avulla lasket nopeasti lainan kulut ja korot. Näet myös miten lainan maksuajan pituus vaikuttaa kuukausierän suuruuteen.

Päivitetty: 20,helmikuu, 2024

Lainaesimerkki: Lainaa 25.000€, korko 5%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 477€, takaisinmaksettava summa 28.607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57%.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Esimerkki: Lainaa 15000 €, korko 9,33 % + 3kk euribor, maksuaika 10v ja tilinhoitomaksu 12,50€/kk, kk-erä on 206,05€, maksettava summa 24 712,90€ ja todellinen vuosikorko 11,35 %.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Lainaesimerkki: Lainaa 6000€, korko 7%, maksuaika 10v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 75€, takaisinmaksettava summa 8960€ sekä todellinen vuosikorko on 8,93%.

Lainaesimerkki: Lainaa 20.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 392€, takaisinmaksettava summa 23.499 € sekä todellinen vuosikorko on 6,73%.

Lainaesimerkki: Lainaa 3000 €. Todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 0€. Takaisinmaksuaika 3v. Maksat takaisin 3465 €.

Esimerkki: Lainaa 10 000 €, korko 9,9 %, maksuaika 8 vuotta, kuukausierä on 156,23€, takaisinmaksettava summa 14 998,08€ ja todellinen vuosikorko on 11,4 %.

Esimerkki: Lainaa 10 000 €, korko 9,9 %, maksuaika 8 vuotta, kuukausierä on 156,23€, takaisinmaksettava summa 14 998,08€ ja todellinen vuosikorko on 11,4 %.

Esimerkki lainasta: Lainaa 5000€, Maksuaika 5 vuotta, Todellinen vuosikorko 10,08%, Avausmaksu 30€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 6313€.

Olemme vertailleet, kilpailuttaneet ja esitelleet eri lainapalveluita jo vuodesta 2011 alkaen. Voimmekin siis sanoa, että meillä on todella paljon tietoa netissä toimivista lainapalveluista ja heidän lainatuotteistaan. Tähän kokemukseen perustuen olemme valinneet mielestämme 10 nopeinta lainapalvelua, joista esimerkiksi itse aloittaisimme nopean lainan etsimisen. Netissä toimii kymmenittäin muitakin lainapalveluita joista voit hakea lainaa heti tilille. Jos esittelemämme lainapalvelut eivät syystä tai toisesta sovi sinulle, voit aina kokeilla myös muita lainapalveluita.

Palvelumme TOP10-Lainat.fi esittelee mielestämme TOP10 parasta lainaa. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Lainalaskuri - laske sopiva lainan määrä

Lainalaskurin avulla lasket miten lainasi kaikki kulut, maksut ja maksuerät vaikuttavat lainaasi. Lainalaskurin avulla sinun on helpompi hahmottaa, minkä verran lainaa kannattaa ottaa ja minkä pituinen laina-aikaa lainaan tulisi valita. Lainalaskurin avulla voit laskea, minkä tahansa lainan kokonaiskustannukset. Haettava laina voi olla muun muassa kulutusluotto, joustoluotto, luottokortti, pankkilaina tai osamaksu. Lainalaskuri auttaa suunnittelemaa omaan talouteen sopivan lainan niin, että lainan kuukausierät pysyvät kohtuullisena. 

Suomen pankeilta löytyy maksuttomat lainalaskurit, joiden avulla lainanhakija pystyy arvioimaan, miten lainasumma ja maksuaika vaikuttaa lainan korkoon, lyhennyseriin sekä kokonaiskustannuksiin. Pankkien lainalaskurit ovat ilmaisia ja helppoja käyttää. Lähes tulkoon kaikkiin lainalaskureihin tarvitsee lisätä vain lainamäärä, laina-aika ja arvio lainan korosta. Syötettyjen ehtojen perusteella laskuri laskee lainalle kuukausierät, nimelliskoron, todellisen vuosikoron, korkokustannukset, tilinhoitomaksut sekä suuntaa antavan arvion lainan kokonaiskustannuksista. 

Lainalaskurin käyttö

Lainanhakijan voi olla itse vaikea arvioida, minkä verran lainaa tulisi ottaa ja millainen laina-aika olisi sopiva. Lainoihin saattaa myös liittyä tiettyjä kuluja ja korkoja, joita ei osaa ottaa huomioon lainaa suunniteltaessa. Lainalaskuri auttaa määrittämään sopivan lainasumman, laina-ajan ja koron. Lainalaskuri auttaa hahmottamaan, mistä esimerkiksi osamaksun, kulutusluoton, joustoluoton tai autolainan kulut ja korko koostuvat.

Erityisen tärkeää on myös selvittää lainalaskurin avulla, miten valittu lainasumma vaikuttaa lainan kuukausierään. Tämä usein määrittää, kuinka paljon omassa taloudessa on maksuvaraa lainan takaisinmaksuun. Lainasummaa ja maksuaikaa muuttamalla lainan kuukausierää saa pienemmäksi tai vastaavasti suuremmaksi. Lainan maksuajalla on suuri merkitys maksueriin ja lainan kokonaiskustannuksiin, joten sen suunnittelu lainalaskurin avulla on hyvä tehdä ennen lainan hakemista. 

Lainalaskuriin lisätään lähes poikkeuksetta valittu lainasumma, maksuaika sekä lainan korko. Lainalaskuri laskee annettujen ehtojen perusteella lainalle kuukausierän, lainan korot ja muut maksut. Arvio on aina suuntaa antava ja henkilökohtaiset lainatarjoukset saat täyttämällä maksuttoman lainahakemuksen. 

TOP10-Lainat.fi arvostelut - asiakkaidemme kokemuksia

Kun olet hyväksynyt lainan, toivomme että palaisit takaisin sivustollemme ja kertoisit omat kokemuksesi palvelustamme ja siitä lainapalvelusta josta lainaa hait. Monet lainavertailusivustot kirjoittavat lainapalveluista arvostelun, joka perustuu vain heidän omiin kokemuksiin. Me haluamme tietää mitä mieltä asiakkaamme ovat käyttämistään lainapalveluista. Kaikissa lainapalveluissa on varmasti hyvät ja huonot puolensa, mutta palautteiden avulla joukosta erottuu selkeästi ne palvelut, joilla on enemmän hyviä kuin huonoja palautteita.

Jani Oksanen
Jani Oksanen
18.1.2023
Read More
Valmis TOP10 lista helpotti huomattavasti sopivan lainan löytymistä. Kiitos!
Anna Jokinen
Anna Jokinen
17.1.2023
Read More
Selkeä ja helppokäyttöinen palvelu. Sopiva laina löytyi listan avulla todella helposti.
Tiina Mäkelä
Tiina Mäkelä17.1.2023
Read More
Lainan hakeminen oli helppoa, kun tiesi käyttävänsä luotettavia palveluita.
Timo Hietala
Timo Hietala16.1.2023
Read More
Listassa oli useita tuttuja lainapalveluita, joten päätös oli helppo tehdä. Suosittelen!
TOP10-Lainat.fi
Logo