Lainan kilpailutus - TOP 10 lista

Tässä palvelumme TOP10 lainan kilpailutuspalvelua. Tutustu ja pyydä ilmaiset lainatarjoukset jo tänään.

Päivitetty: 20,helmikuu, 2024

Lainaesimerkki: Lainaa 25.000€, korko 5%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 477€, takaisinmaksettava summa 28.607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57%.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Esimerkki: Lainaa 15000 €, korko 9,33 % + 3kk euribor, maksuaika 10v ja tilinhoitomaksu 12,50€/kk, kk-erä on 206,05€, maksettava summa 24 712,90€ ja todellinen vuosikorko 11,35 %.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Lainaesimerkki: Lainaa 6000€, korko 7%, maksuaika 10v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 75€, takaisinmaksettava summa 8960€ sekä todellinen vuosikorko on 8,93%.

Lainaesimerkki: Lainaa 20.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 392€, takaisinmaksettava summa 23.499 € sekä todellinen vuosikorko on 6,73%.

Lainaesimerkki: Lainaa 3000 €. Todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 0€. Takaisinmaksuaika 3v. Maksat takaisin 3465 €.

Esimerkki: Lainaa 10 000 €, korko 9,9 %, maksuaika 8 vuotta, kuukausierä on 156,23€, takaisinmaksettava summa 14 998,08€ ja todellinen vuosikorko on 11,4 %.

Esimerkki: Lainaa 10 000 €, korko 9,9 %, maksuaika 8 vuotta, kuukausierä on 156,23€, takaisinmaksettava summa 14 998,08€ ja todellinen vuosikorko on 11,4 %.

Esimerkki lainasta: Lainaa 5000€, Maksuaika 5 vuotta, Todellinen vuosikorko 10,08%, Avausmaksu 30€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 6313€.

Olemme vertailleet, kilpailuttaneet ja esitelleet eri lainapalveluita jo vuodesta 2011 alkaen. Voimmekin siis sanoa, että meillä on todella paljon tietoa netissä toimivista lainapalveluista ja heidän lainatuotteistaan. Tähän kokemukseen perustuen olemme valinneet mielestämme 10 nopeinta lainapalvelua, joista esimerkiksi itse aloittaisimme nopean lainan etsimisen. Netissä toimii kymmenittäin muitakin lainapalveluita joista voit hakea lainaa heti tilille. Jos esittelemämme lainapalvelut eivät syystä tai toisesta sovi sinulle, voit aina kokeilla myös muita lainapalveluita.

Palvelumme TOP10-Lainat.fi esittelee mielestämme TOP10 parasta lainaa. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Lainan kilpailutus on aina tärkeää, haetpa sitten minkä tyyppistä lainaa tahansa. Jos et ole kilpailuttanut omaa lainaasi sen hakuvaiheessa tai olet muuten vain tyytymätön nykyiseen lainaasi, voit helposti kilpailuttaa lainan uudelleen. Valitse jokin esittelemistämme lainapalveluista ja pyydä sieltä maksuttomat lainatarjoukset sille summalle, minkä verran sinulla on vanhaa lainaa maksamatta. Saatuasi lainatarjoukset voit vertailla niiden kuluja, korkoja ja muita lainaehtoja nykyiseen lainaasi. Jos uuden lainan ehdot ovat paremmat, voit hyväksyä sen ja maksaa sillä vanhan lainasi pois. Näin ovat tehneet jo sadat tuhannet suomalaiset. Vanhan lainan kilpailutus tuo parhaassa tapauksessa säästöä lainan kuluihin ja lyhentää lainan maksuaikaa. Hankkiudu sinäkin eroon korkeakorkoisista lainoista kilpailuttamalla lainasi uudelleen.

5/5

Näitä lainoja kilpailutetaan uudelleen eniten:

Pikavippi
Joustoluotto
Kulutusluotto
Pankkilaina

Kilpailuta lainat 60 000 euroon asti maksutta

Olipa lainan tarpeesi iso pankkilaina, yhdistelylaina tai pieni pikavippi, me voimme auttaa sinua joka tilanteessa. Kauttamme löydät suomen parhaat lainapalvelut, joista voit hakea lainaa heti jopa 60 000 euroon asti. Lainan kilpailutus palvelumme kautta on aina maksutonta, sillä kaikki lainapalvelut joita esittelemme saavat oman palkkionsa omilta yhteistyökumppaneiltaan. Näin ollen lainan kilpailuttamisesta ei koidu sinulle mitään kuluja. Parhaassa tapauksessa tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri pankkia ja muuta luotonantajaa. Näin ollen lainan kilpailutus on erittäin tärkeää ja hyödyllistä.

TOP10-Lainat.fi arvostelut - asiakkaidemme kokemuksia

Kun paras laina on löytynyt, toivomme että palaisit takaisin sivustollemme ja kertoisit omat kokemuksesi palvelustamme ja siitä lainapalvelusta josta lainaa hait. Monet lainavertailusivustot kirjoittavat lainapalveluista arvostelun, joka perustuu vain heidän omiin kokemuksiin. Me haluamme tietää mitä mieltä asiakkaamme ovat käyttämistään lainapalveluista. Kaikissa lainapalveluissa on varmasti hyvät ja huonot puolensa, mutta palautteiden avulla joukosta erottuu selkeästi ne palvelut, joilla on enemmän hyviä kuin huonoja palautteita.

Jani Oksanen
Jani Oksanen
18.1.2023
Read More
Valmis TOP10 lista helpotti huomattavasti sopivan lainan löytymistä. Kiitos!
Anna Jokinen
Anna Jokinen
17.1.2023
Read More
Selkeä ja helppokäyttöinen palvelu. Sopiva laina löytyi listan avulla todella helposti.
Tiina Mäkelä
Tiina Mäkelä17.1.2023
Read More
Lainan hakeminen oli helppoa, kun tiesi käyttävänsä luotettavia palveluita.
Timo Hietala
Timo Hietala16.1.2023
Read More
Listassa oli useita tuttuja lainapalveluita, joten päätös oli helppo tehdä. Suosittelen!
"Varmin tapa saada nykyistä lainaasi edullisempi lainatarjous, on hakea uutta lainaa yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa. Yli 90% lainanhakijoista saavat useita lainatarjouksia, kun lainassa on kaksi hakijaa."
TOP10-Lainat.fi

Miksi lainan kilpailutus kannattaa?

Lainojen kilpailutus kannattaa pelkästään jo siitä syystä, että lainojen kilpailuttaminen on ainut tapa löytää edullisin laina. Jos pyydät lainatarjouksen vain yhdestä pankista, et mitenkään voi tietää onko saamasi lainatarjous hyvä vai huono? Kun pyydät lainatarjoukset useasta eri pankista ja muusta rahalaitoksesta, saat paremman kuvan vakuudettomien lainojen korkotasosta. Mitä useamman lainatarjouksen pyydät, sitä enemmän saat myös lainatarjouksia vertailtavaksesi. Lainatarjousten pyytäminen on kuitenkin työlästä ja aikaa vievää puuhaa, joten suosittelemmekin käyttämään apuna kotimaisia lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneita palveluita, kuten VertaaLainaa.fi ja VarmaLaina.fi. Näistä edellä mainituista palveluista voit saada yhdellä ainoalla lainahakemuksella jopa yli 25 lainatarjousta.

Lainan kilpailutus vie vain pari minuuttia

Lainojen kilpailuttaminen ei voi nykyään olla siitä kiinni, etteikö siihen olisi aikaa. Vielä muutama vuosi sitten asia oli toinen, kun silloin lainatarjoukset täytyi pyytää yhdestä palvelusta kerrallaan. Kehittyneen teknologian avulla tämäkin asia on muuttunut merkittävästi. Nykyään voi kilpailuttaa minkä tahansa lainan täyttämällä vain yhden ainoan lainahakemuksen. Eli voidaan sanoa, että tänä päivänä lainan kilpailutus vie vain sen verran, kuinka paljon aikaa kuluu yhden lainahakemuksen täyttämiseen, eli noin 2 minuuttia.

Lainan kilpailutus ei sido mihinkään

Olemme saaneet paljon yhteydenottoja liittyen lainojen kilpailuttamiseen ja erityisesti siihen, sitooko lainan kilpailuttaminen johonkin? Tähän voimme hyvillä mielin vastata, että lainatarjousten pyytäminen ja lainojen kilpailuttaminen on maksutonta, eikä se sido mihinkään. Jos pyydät lainatarjouksia, mutta et ole 100% tyytyväinen niihin, voit yksinkertaisesti hylätä ne ja etsiä parempia lainatarjouksia toisaalta.

Usein kysytyt lainan kilpailuttamisesta:

Lainan kilpailutus tarkoittaa lainan kulujen, korkojen ja myös lainaehtojen vertailua. Lainan kilpailuttamisella pyritään löytämään itselleen lainaehdoiltaan sopivin ja kuluiltaan halvin lainatarjous.

Kyllä voi. Lainojen kilpailuttaminen tuo säästöä lainanhakijalle keskimäärin noin 1000 – 2000 euroa. Toki säästön suuruuteen vaikuttaa haettu lainamäärä ja sen maksuaika. Helpoiten tarkistat saamasi säästön pyytämällä useita lainatarjouksia ja vertailemalla niistä halvinta ja kalleinta lainatarjousta toisiinsa.

Lainojen kilpailutus säästää rahaa, edullisemman lainan muodossa. Vain lainatarjouksia vertailemalla voi varmistua siitä, että ettei maksa liikaa kuluja ja korkoja omasta lainastaan. Mitä suurempia lainoja kilpailutetaan, sitä suurempia ovat myös siitä saatavat säästöt.

Suosittelemme kaikkia palvelumme käyttäjiä kilpailuttamaan lainat lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneissa palveluissa. Näitä ovat esimerkiksi Omalaina, Sortter, Rahoitu ja Axolaina.

Lainan korko on aina henkilökohtainen, joten sen näet vasta omasta henkilökohtaisesta lainatarjouksesta. Yleisin nimelliskorko vakuudettomissa lainoissa on väliltä 4-20 %.

TOP10-Lainat.fi palvelumme kautta löydät moni Suomen suosituimpia lainapalveluita ja pankkeja. Esittelemme myös 10 parasta lainojen kilpailutuspalvelua, joissa tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 25 eri pankkia ja rahalaitosta. Palvelumme avulla säästät aikaasi ja löydät varmasti juuri sinun tarpeeseesi soveltuvan lainan helpommin.

Palveluamme voivat käyttää kaikki 18 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset, joilla on puhtaat luottotiedot sekä säännölliset palkka- tai eläketulot.

Lainan kilpailutus palvelumme avulla on aina täysin maksutonta. Kaikki pankit ja muut rahalaitokset joita esittelemme, antavat myös lainatarjouksensa ilman maksua. Voit siis huoletta pyytää niin monta lainatarjousta palvelumme kautta kuin haluat. Mitä useamman lainatarjouksen pyydät, sitä paremman mahdollisuuden saat edullisen lainan löytymiseen.

Yleensä lainan kilpailutuspalveluilla on käytössä 30 päivän aikaraja. Tämä tarkoittaa sitä, että jos pyydät uusia lainatarjouksia samasta palvelusta alle 30 päivän kuluttua, saat nähtäväksesi samat lainatarjoukset. Kun 30 päivää on kulunut, voit päivittää lainatarjoukset uusiin. Jos haluat uusia lainatarjouksia nopeammin, voit aina pyytää lainatarjoukset jostain toisesta lainan kilpailutuspalvelusta.

"Olemme toimineet lainojen ja lainapalveluiden vertailujen parissa jo vuodesta 2011 saakka. Meillä on siis jo yli 10 vuoden kokemus netin lainapalveluista ja heidän myöntämistä lainatuotteista."
TOP10-Lainat.fi

Lainan kilpailutus paljastaa eri pankkien väliset erot

Lainojen kuluissa ja koroissa on suuria eroja eri pankkien ja rahalaitosten kesken. Yleinen mielikuva eri lainatuotteista on se, että pankkilaina olisi aina se halvin vaihtoehto. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, sillä myös moni perinteinen pankki tarjoaa vakuudetonta pikalainaa niin suurella korolla, kuin tämän hetkinen laki mahdollistaa. Ei siis pidä olla liian sinisilmäinen pankkilainojakaan kohtaan, vaan täytyy aina muistaa että vain lainan kilpailutus kertoo sen, mistä palvelusta löytyy halvin laina juuri sinun tarpeeseesi.

Lainan kilpailutus voi tuoda jopa 1726 euron säästöt

Kuluvana vuonna palvelumme kautta haettujen lainojen euromäärinen suuruus oli keskimäärin 13187 euroa. Tämä on siis kaikkien haettujen lainojen keskiarvo. Tuon suuruisten lainojen hintaero halvimman ja kalleimman lainan välillä on lähes 2000 euroa. Lainan kilpailutus on siis erittäin kannattavaa siitä saadun säästön ansiosta. Lainan kilpailutus avaa silmiä myös eri palveluiden korkotasoille, sitä mitä useamman lainatarjouksen saat, sitä paremman kuvan saat pankkien ja muiden rahalaitosten tarjoamasta korkotasosta. Voit esimerkiksi käyttää palvelua Omalaina josta saat yhdellä hakemuksella jopa 30 eri luotonmyöntäjän lainatarjoukset.

Lainan kilpailutus onnistuu pankkia vaihtamatta

Lainojen kilpailutuspalveluiden kautta tavoitat useita perinteisiä pankkeja ja muita, hieman pienempiä rahalaitoksia. Voit silti kilpailuttaa lainan missä tahansa palvelussa ilman, että sinun tarvitsee vaihtaa käyttötiliäsi toiseen pankkiin. Hakemasi laina maksetaan aina sen pankin tilille, jonka tilinumeron ilmoitat. Näin voit pitää nykyisen pankkipalvelusi ja käyttötilisi ennallaan siinä pankissa jossa ne nyt ovat.

top10-lainat logo2

TOP10-Lainat.fi – Lainan kilpailutus

4,8
4.8/5

Perustuu 587 arvosteluun.

TOP10-Lainat.fi
Logo