Lainojen yhdistäminen - TOP 10 lainapalvelut

Tutustu palvelumme TOP10 lainapalveluun. Vertaa ja valitse sinulle sopivin yhdistelylaina.

Päivitetty: 20,helmikuu, 2024

Lainaesimerkki: Lainaa 25.000€, korko 5%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 477€, takaisinmaksettava summa 28.607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57%.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Esimerkki: Lainaa 15000 €, korko 9,33 % + 3kk euribor, maksuaika 10v ja tilinhoitomaksu 12,50€/kk, kk-erä on 206,05€, maksettava summa 24 712,90€ ja todellinen vuosikorko 11,35 %.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Lainaesimerkki: Lainaa 6000€, korko 7%, maksuaika 10v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 75€, takaisinmaksettava summa 8960€ sekä todellinen vuosikorko on 8,93%.

Lainaesimerkki: Lainaa 20.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 392€, takaisinmaksettava summa 23.499 € sekä todellinen vuosikorko on 6,73%.

Lainaesimerkki: Lainaa 3000 €. Todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 0€. Takaisinmaksuaika 3v. Maksat takaisin 3465 €.

Esimerkki: Lainaa 10 000 €, korko 9,9 %, maksuaika 8 vuotta, kuukausierä on 156,23€, takaisinmaksettava summa 14 998,08€ ja todellinen vuosikorko on 11,4 %.

Esimerkki: Lainaa 10 000 €, korko 9,9 %, maksuaika 8 vuotta, kuukausierä on 156,23€, takaisinmaksettava summa 14 998,08€ ja todellinen vuosikorko on 11,4 %.

Esimerkki lainasta: Lainaa 5000€, Maksuaika 5 vuotta, Todellinen vuosikorko 10,08%, Avausmaksu 30€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 6313€.

Olemme vertailleet, kilpailuttaneet ja esitelleet eri lainapalveluita jo vuodesta 2011 alkaen. Voimmekin siis sanoa, että meillä on todella paljon tietoa netissä toimivista lainapalveluista ja heidän lainatuotteistaan. Tähän kokemukseen perustuen olemme valinneet mielestämme 10 nopeinta lainapalvelua, joista esimerkiksi itse aloittaisimme nopean lainan etsimisen. Netissä toimii kymmenittäin muitakin lainapalveluita joista voit hakea lainaa heti tilille. Jos esittelemämme lainapalvelut eivät syystä tai toisesta sovi sinulle, voit aina kokeilla myös muita lainapalveluita.

Palvelumme TOP10-Lainat.fi esittelee mielestämme TOP10 parasta lainaa. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Lainojen yhdistäminen - nykyisille lainoille paremmat lainaehdot

Lainojen yhdistämisellä tarkoitetaan, että nykyiset lainat yhdistetään yhdeksi lainaksi, johon pyritään samaan alhaisempi lainan korko sekä paremmat lainaehdot. Lainoja yhdistettäessä velan määrä ei muutu, vaan tarkoituksena on hallita omaa taloutta paremmin uudella järjestelylainalla, jossa kulut ovat kohtuullisemmat. 

Lainojen yhdistäminen on usein ajankohtaista, kun henkilöllä on maksettavanaan useampi laina. Nykyiset lainat voivat olla esimerkiksi pikalainoja, kulutusluottoja, pankkilainoja, joustoluottoja, osamaksusopimuksia tai vaikka luottokorttivelkaa. 

Yhdistämällä lainat pystyy säästämään jatkossa lainakustannuksissa. Säästöä syntyy, kun lainan korko on pienempi ja kuukausittaiset palvelumaksut tarvitsee maksaa vain  yhdestä lainasta.  Lue lisää lainojen yhdistämisestä Vertaalainaa.fi palvelusta.

5/5

Näitä lainoja yhdistetään:

Pikalainat
Joustoluotot
Kulutusluotot
Pankkilainat

TOP10-Lainat.fi auttaa lainojen yhdistämisessä

Yhdistelylainan etsiminen alkaa pankkien ja muiden lainapalveluiden huolellisella kilpailuttamisella. Tässä kohtaa TOP10-Lainat.fi palvelu tulee avuksesi.

Lainojen yhdistäminen koetaan usein kovin työlääksi ja kalliiksi ratkaisuksi säästää lainanhoitokuluissa. Näin ei kuitenkaan ole, koska palvelumme auttaa sinua löytämään juuri oikeanlaisen yhdistelylainan. 

Tiimimme on valinnut valmiiksi TOP10-listaan tunnettuja ja luotettavia lainanvälityspalveluita kuten Omalaina ja Rahalaitos, joista on mahdollista saada yhdellä hakemuksella jopa 30 eri pankin ja muun lainanmyöntäjän lainatarjoukset. Kun olet päättänyt aloittaa lainojen yhdistämisen, kilpailutat lainat uudelleen nopeasti ja tehokkaasti. Saat jo muutaman minuutin kuluttua lainahakemuksen täyttämisestä lainatarjoukset vertailtavaksesi ja pääset valitsemaan itsellesi uuden, edullisemman yhdistelylainan. Me teemme täällä vertailuja, jotta sinä löytäisit parhaan lainan helpommin!

TOP10-Lainat.fi arvostelut - asiakkaidemme kokemuksia

Kun olet hyväksynyt lainan, toivomme että palaisit takaisin sivustollemme ja kertoisit omat kokemuksesi palvelustamme ja siitä lainapalvelusta josta lainaa hait. Monet lainavertailusivustot kirjoittavat lainapalveluista arvostelun, joka perustuu vain heidän omiin kokemuksiin. Me haluamme tietää mitä mieltä asiakkaamme ovat käyttämistään lainapalveluista. Kaikissa lainapalveluissa on varmasti hyvät ja huonot puolensa, mutta palautteiden avulla joukosta erottuu selkeästi ne palvelut, joilla on enemmän hyviä kuin huonoja palautteita.

Jani Oksanen
Jani Oksanen
18.1.2023
Read More
Valmis TOP10 lista helpotti huomattavasti sopivan lainan löytymistä. Kiitos!
Anna Jokinen
Anna Jokinen
17.1.2023
Read More
Selkeä ja helppokäyttöinen palvelu. Sopiva laina löytyi listan avulla todella helposti.
Tiina Mäkelä
Tiina Mäkelä17.1.2023
Read More
Lainan hakeminen oli helppoa, kun tiesi käyttävänsä luotettavia palveluita.
Timo Hietala
Timo Hietala16.1.2023
Read More
Listassa oli useita tuttuja lainapalveluita, joten päätös oli helppo tehdä. Suosittelen!
"Lainahakemuksen täyttäminen tai lainatarjouksiin tutustuminen ei maksa sinulle mitään tai sido mihinkään. Vasta lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen olet velvollinen maksamaan lainan sopimuksen mukaisesti."
TOP10-Lainat.fi

Lainojen yhdistämisen hyödyt

Lainojen yhdistämisestä voi hyötyä monella tapaa. Jokaisesta erikseen solmitusta lainasopimuksesta joutuu maksamaan erilliset lainanhoitokulut. Kun vanhat lainat yhdistää yhdeksi lainaksi, jää kaikki päällekkäiset kulut ja korkomaksut kokonaan pois. Tällä tavoin pystyy karsimaan turhat laskutuslisät ja tilinhoitomaksut pois nykyisistä lainoista. 

Lainojen yhdistäminen myös selkeyttää taloutta. Kun lyhennettävänä on vain yksi laina, helpottuu lainan takaisinmaksaminen. 

Yhdistelylainaan on mahdollista saada lisäksi pidempi laina-aika, jolloin lainan kuukausierä on pienempi sekä alhaisempi lainan korko. 

Näin aloitat lainojesi yhdistämisen - Kolme helppoa vaihetta

1. Laske lainasi yhteen

Laske vanhat, nykyiset lainasi yhteen tai ne lainat, jotka haluat yhdistää selkeämpään kokonaisuuteen. Lainat, jotka voit yhdistää voi olla esimerkiksi pikalaina, joustoluotto, kulutusluotto, pankkilaina, luottokorttivelka, osamaksu tai mikä tahansa muu lainatuote, johon et nykyisellä lainasopimuksella ole tyytyväinen. 

Ellet tarkalleen tiedä, minkä verran sinulla on lainoja maksettavana, pyydä nykyiseltä lainantarjoajalta laskelma avoimena olevasta saldostasi. Näin sinulla ei jää yhtään vanhaa lainaa maksettavaksi korkeammalla lainan korolla, jos saat uuden yhdistelylainan nykyisille lainoillesi.  

2. Kilpailuta laina TOP10-lainat palvelun kautta

Kun lainasumma ja maksuaika on selvillä, on seuraavana vuorossa lainojen huolellinen vertailu. Palvelumme TOP10-Lainat.fi toimii tässä maksuttomana apuvälineenä. Voit aloittaa lainojen vertailun palvelussamme ja pyytää maksuttomat lainatarjoukset ilman sitoutumista. 

Vertaa lainatarjouksia olemassa oleviin lainasopimuksiin. Tarkastele, mikä on vanhassa lainassasi lainan korko ja millä korolla uutta lainaa luvataan sinulle myöntää. Lainan todellinen vuosikorko on hyvä mittari, kun halutaan vertailla lainoja koron mukaan. Todellinen vuosikorko pitää sisällään lainan kaikki kulut, kuten esimerkiksi avausmaksun, tilinhoitomaksut, palkkiot sekä laskutuslisän. 

Vertaa lainoja myös muiden ominaisuuksien mukaan. Miten uusi yhdistelylaina on sovitettavissa omaan talouteesi? Onko lainan kuukausierä sopivan suuruinen ja millaiset ovat lainan muut ehdot?

3. Valitse sopivin yhdistelylaina

Lainavertailun jälkeen on aika päättää, hyväksytkö jonkun tulleista lainatarjouksista vai hylkäätkö kaikki. Jos päätät hyväksyä olemassa oleville lainoillesi yhden selkeämmän yhdistelylainan saat valitsemaltasi lainantarjoajalta tarkemmat ohjeet lainan hyväksymiseen ja lainasopimuksen allekirjoittamiseen.

Nykyisin lainasopimus voidaan allekirjoittaa nopeasti sähköisessä muodossa lainanhakijan henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla. Kun lainasopimus on solmittu laina maksetaan lainansaajan tilille noin 1 – 2 päivässä. Kun rahat ovat tililläsi maksat kaikki vanhat lainat kokonaan pois. 

Usein kysytyt kysymykset lainojen yhdistämisestä:

Olemme tehneet netissä toimivien pankkien ja muiden lainapalveluiden vertailuja jo vuodesta 2011 alkaen. Olemme yli 10 vuotta kestäneen toimintamme aikana nähneet satoja erilaisia lainpalveluita ja kymmeniä lainatuotteita. Meille on siis kertynyt paljon kokemusta, jonka perusteella osaamme nostaa esiin ne palvelut, joista lainan hakeminen kannattaa aloittaa. TOP10 -lainoiksi on valittu lainanvälityspalvelut, jotka ovat tunnettuja ja vakavaraisia lainantarjoajia. Lainapalvelut myöntävät erilaisia lainatuotteita monipuolisesti. Jokainen lainapalvelu tarjoaa lainanhakijalle myös mahdollisuuden lainojen yhdistämiseen. 

Siirry haluamasi lainapalvelun verkkosivuille lainalistastamme tai lainapalveluiden info-sivuilta. Varsinaisen maksuttoman lainahakemuksen voit täyttää valitsemasi lainapalvelun sivustolla. TOP10-Lainat.fi ei itse myönnä lainaa, vaan ainoastaan esittelee ja vertailee hyviksi havaitut lainapalvelut, joista yhdistelylainaa voi hakea. TOP10-Lainat.fi ei voi vaikuttaa lainahakemuksen käsittelyyn tai myöntöperusteisiin. Lainasopimus tehdään aina lainanhakijan ja lainanmyöntäjän kesken, eikä TOP10-Lainat.fi ole siinä mitenkään osallisena.

Lainojen yhdistäminen palvelumme kautta sopii henkilölle, jolla on olemassa kaksi tai useampi laina eikä hän ole tyytyväinen nykyisiin lainasopimuksiin. Lainojen yhdistäminen sopii myös henkilölle, joka haluaa kilpailuttaa olemassa olevat lainansa uudelleen ja katsoa löytääkö kilpailuttamisen kautta uuden lainan edullisemmalla lainan korolla. Ilmoitamme lainapalveluiden ikärajat niiden info-laatikoissa ja esittelysivuilla.

Esittelemme lainapalveluita, joista voi hakea lainaa 100 – 70 000 euroa. Kaikki esittelemämme lainapalvelut myöntävät lainaa ilman vakuuksia, joten yhdistelylainaan ei tarvitse hankkia vakuuksia tai henkilötakausta.

Esittelemme palveluita jotka ilmoittavat maksuajoiksi 1 – 20 vuotta. Lainan maksuaikaan vaikuttaa kuitenkin paljon myös se, kuinka suurta lainaa olet hakemassa. Lainojen yhdistämisen myötä lainaan voi valita pidemmän tai lyhyemmän takaisinmaksuajan kuin, mitä lainoissasi oli aikaisemmin. Pidentämällä lainan maksuaikaa, lainan kuukausierä pienenee, mutta toisaalta maksat lainastasi enemmän kuluja ja korkoa laina-aikana. 

Halvin laina löytyy vain vertailemalla ja kilpailuttamalla lainapalveluita. Esittelemme TOP10- palvelussa tunnettuja ja luotettavia lainanvälityspalveluita, joista voit aloittaa lainatarjousten pyytämisen. Lainan korko ja muut ehdot määräytyy monesta tekijästä, kuten lainanhakijan tuloista, asuinmuodosta sekä nykyisistä lainoista. Jokainen lainapalvelu tekee henkilökohtaisen riskianalyysin, jonka perusteella he päättävät lainatarjouksestaan. 

Ei sido. Voit pyytää maksuttomia lainatarjouksia palvelumme kautta milloin tahansa, sitoutumatta mihinkään. Saatuasi lainatarjoukset voit tutustua niihin kaikessa rauhassa. Vertaa lainoja olemassa oleviin lainoihisi ja päätä vasta sitten, onko joku lainatarjouksista lainaehdoiltaan parempi kuin nykyinen lainasopimuksesi. 

Kaikki lainat on mahdollista yhdistää. Sinulla voi olla esimerkiksi useampi pikavippi, kulutusluottoja, joustoluottoja, luottokorttivelkaa, pankkilainaa tai osamaksusopimuksia. Kaikki yllämainitut lainat on mahdollista yhdistää. Täytä lainahakemus summalla, jonka saat laskettuasi lainasi yhteen ja katso, millä korolla ja lainaehdoilla voit saada yhdistelylainaa. 

Yhdistä lainat ja säästä

Lainojen yhdistäminen voi tuoda huomattavaa säästöä lainanhoitomenoihin kuukautta kohden. Pienempi kuukausierä muodostuu pienemmästä korosta, lainaehdoista sekä omaan talouteen paremmin sopivasta takaisinmaksusopimuksesta. Yhdistämällä lainat ja hakemalla tälle kokonaisuudelle uutta lainaa, voi itse vaikuttaa, millaisen lainasopimuksen yhdistelylainallesi valitset. 

TOP10-lainat palvelustamme löydät useita lainantarjoajia, jotka ovat valmiita välittämään kauttansa henkilökohtaiset lainatarjouksensa. Vertailemalla uusi lainatarjouksia nykyisiin lainoihin, voit löytää lainan, joka on korostaan edullisempi ja lainaehdoiltaan joustavampi kuin nykyiset lainasi. 

Yhdistämällä lainasi yhdeksi voit säästää jatkossa lainanhoitokuluissa, koska nykyisten lainasopimusten sijaan valitset yhden lainan, jonka lainasumma on vanhojen lainojesi yhteenlaskettu summa. Lainamääräsi ei siis pienene lainojen yhdistämisen jälkeen, vaan vaihdat nykyiset, korkeammalla lainakorolla olevat sopimukset yhteen järjestelylainaan, jossa on pienempi korko ja paremmat lainaehdot.  

TIESITKÖ?

PALVELUAMME ON KÄYTTÄNYT JO YLI

0
TYYTYVÄISTÄ ASIAKASTA
"Olemme toimineet lainojen ja lainapalveluiden vertailujen parissa jo vuodesta 2011 saakka. Meillä on yli 10 vuoden kokemus netin lainapalveluista ja heidän myöntämistä lainatuotteista. Aloita palvelumme avulla uuden lainan etsiminen tai nykyisten lainojesi yhdistäminen."
TOP10-Lainat.fi

Kuka voi saada yhdistelylainaa?

Jokainen pankki ja rahoituslaitos tekee itsenäisen päätöksen siitä, kenelle he voivat lainaa myöntää. Pankit ja muut lainapalvelut tekevät riskianalyysin jokaisesta hakijasta, jonka perusteella myös luottokelpoisuus määritellään. Tämä riskianalyysi vaikuttaa myös lainanhakijalle tarjotun lainan korkoon. Riskianalyysiin vaikuttaa moni asia, kuten tulojen suuruus ja säännöllisyys. 

Tässä alla yleiset minimiehdot, joita vaaditaan kaikilta lainanhakijoilta:

Lainahakemuksen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen pankit ja rahoituslaitokset tekevät hakemuksesi perusteella riskikartoituksen, jonka perusteella saat lainatarjoukset. Osalla lainantarjoajista voi olla vaatimuksensa korkeampi ikä kuin 18 vuotta tai lainansaantiin vaaditaan tiettyä tulotaso. 

Lainan todellinen vuosikorko

Lainakorko on suurin kuluerä lainan kokonaiskustannuksissa. Tämän lisäksi lainasta tulee maksaa usein avausmaksu, tilinhoitokustannukset, laskutuslisä sekä muut mahdolliset palkkiot. Nämä yhdessä tarkoittavat lainan todellista vuosikorkoa. Vuosikorko pitää sisällään siis kaikki lainaan kohdistuvat kulut ja korkokulut. 

Kun olet yhdistämässä lainojasi vertaa lainoja vuosikoron mukaan. Tämä on paras mittari, kun halutaan arvioida, onko kyseessä kallis vai halvin laina. Lainatarjoukset joissa on sama lainasumma ja maksuaika on helpointa vertailla juuri lainan todellisen vuosikoron perusteella. 

Maksuaika

Lainan koron lisäksi lainatarjouksia kannattaa vertailla maksuajan perusteella. Vaikka uutta yhdistelylainaa saisi pienellä korolla, voi lainan takaisinmaksuaika olla sellainen ettei se olekaan sovitettavissa omaan talouteesi. Lainan takaisinmaksuaika saattaa olla esimerkiksi liian lyhyt, jolloin joudut maksamaan lainaa takaisin liian suuren erä, joka kuukausi, mikä osaltaan rasittaa taloudenhallintaasi eikä rahaa jää muuhun elämiseen tarvittavaa määrää. Valitse laina, jossa laina-aika on omaan talouteesi nähden sopiva. 

Lainaehdot

Lainaehdoilla tarkoitetaan asioita, joiden perusteella laina myönnetään sekä minkä verran lainaehdot joustaa elämän eri tilanteissa. Lainaehdoissa voi olla esimerkiksi maininta, että laina-aikana voi pitää kaksi lyhennys- tai maksuvapaata kuukautta. Ehdoissa saattaa myös lukea, onko eräpäivän siirto laina-aikana mahdollista sekä miten toimitaan, jos lainaa haluaa maksaa takaisin ennenaikaisesti. Lue lainaehdot aina tarkoin ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. 

Lainojen yhdistäminen kokemuksia

Tiina 42.v – Pori

Vuosien mittaan minulle oli kertynyt maksettavaksi kolme lainaa. Yksi vähän suurempi kulutusluotto ja kaksi pienempää pikavippiä. Näiden kolmen lainan kulut olivat kuukautta kohden melko suuret ja oli jo jonkin aikaa miettinyt, onnistuisiko kohdallani lainojen yhdistäminen. Valitsin TOP10-lainat palvelusta Rahalaitoksen ja kilpailutin lainani uudelleen kyseisen lainanvälityspalvelun kautta. Sain nopeasti viisi hyvää lainatarjousta, joista yksi on selkeästi edullisin. Sain lainan allekirjoittamisen jälkeen lainan heti tililleni ja maksoin vanhat lainani pois. Laskin, että yhdistettyä lainani säästän nyt joka kuukausi 126 euroa. Ajattelin laittaa sen summan säästötilille matkaa varten. 

Teemu Vantaalta

Kokeilin yhdistää 25 000 euron autolainani ja parin tuhannen euron pikavipin, sillä turhaan näitä makselen erikseen, jos niiden yhdistäminen on mahdollista. Pyysin lainatarjouksen Omalainan kautta, kun se on mulle TV:stä tuttu. Sain nopeasti lainatarjoukset ja löysin niistä omaan tarkoitukseeni sopivan vaihtoehdon. 

Nico 31.v – Tampere

Ensimmäistä kertaa päätin kokeilla lainojeni kilpailuttamista ja yhdistämistä, kun olin kuullut, että teidän kautta homma oli kaverilla toiminut ainakin tosi hyvin. Listauksesta valitsin Rahoitu -palvelun ja täytin ilmaisen lainahakemuksen. Sain nopeasti lainatarjoukset joita oli helppo laittaa niin sanotusti paremmuusjärjestykseen. Kyllä sieltä sitten sopiva yhdistelylaina löytyi mun neljälle lainalle, jotka maksan tällä viikolla pois. Suosittelen. 

Lainaa vastuullisesti

Ennen lainahakemuksen täyttämistä kannattaa laskea, minkä verran tarvitse lainaa. Uutta yhdistelylainaa voi hakea enemmän kuin nykyisten lainojesi yhteenlaskettu summa. Jos päädyt hakemaan lainaa enemmän on syytä muistaa, että tällöin et saa parasta mahdollista säästöä. Joskus voi olla kuitenkin paikallaan ottaa lainaa enemmän, jos elämäntilanne sen vaatii. Lainaa ilman vakuuksia voi hakea maksuttomalla lainahakemuksella lainojen yhdistämisen lisäksi muun muassa auton hankintaan, kodin remontoimiseen, lomamatkaan, hammas- tai eläinlääkärikuluihin tai esimerkiksi kodinkoneiden hankintaan. 

TOP10-Lainat.fi
Logo