Lainaa ruotsista

Hae lainaa ruotsista ilman vakuuksia ja takaajia. Esittelemme parhaat palvelut, joiden avulla voit saada lainatarjoukset myös ruotsista.

Päivitetty: 17,heinäkuu, 2024

Lainaesimerkki: Lainaa 25.000€, korko 5%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 477€, takaisinmaksettava summa 28.607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57%.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Esimerkki: Lainaa 10 000 €, korko 9,9 %, maksuaika 8 vuotta, kuukausierä on 156,23€, takaisinmaksettava summa 14 998,08€ ja todellinen vuosikorko on 11,4 %.

Lainaesimerkki: Lainaa 3000 €. Todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 0€. Takaisinmaksuaika 3v. Maksat takaisin 3465 €.

Lainaesimerkki: Lainaa 6000€, korko 7%, maksuaika 10v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 75€, takaisinmaksettava summa 8960€ sekä todellinen vuosikorko on 8,93%.

Esimerkki: Lainaa 15000 €, korko 9,33 % + 3kk euribor, maksuaika 10v ja tilinhoitomaksu 12,50€/kk, kk-erä on 206,05€, maksettava summa 24 712,90€ ja todellinen vuosikorko 11,35 %.

Esimerkki lainasta: Lainaa 5000€, Maksuaika 5 vuotta, Todellinen vuosikorko 10,08%, Avausmaksu 30€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 6313€.

Esimerkki: Lainaa 10 000 €, korko 9,9 %, maksuaika 8 vuotta, kuukausierä on 156,23€, takaisinmaksettava summa 14 998,08€ ja todellinen vuosikorko on 11,4 %.

Lainaesimerkki: Lainaa 20.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 392€, takaisinmaksettava summa 23.499 € sekä todellinen vuosikorko on 6,73%.

Olemme vertailleet, kilpailuttaneet ja esitelleet eri lainapalveluita jo vuodesta 2011 alkaen. Voimmekin siis sanoa, että meillä on todella paljon tietoa netissä toimivista lainapalveluista ja heidän lainatuotteistaan. Tähän kokemukseen perustuen olemme valinneet mielestämme 10 nopeinta lainapalvelua, joista esimerkiksi itse aloittaisimme nopean lainan etsimisen. Netissä toimii kymmenittäin muitakin lainapalveluita joista voit hakea lainaa heti tilille. Jos esittelemämme lainapalvelut eivät syystä tai toisesta sovi sinulle, voit aina kokeilla myös muita lainapalveluita.

Palvelumme TOP10-Lainat.fi esittelee mielestämme TOP10 parasta lainaa. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Lainaa Ruotsista ilman vakuuksia

Lainaa Ruotsista voidaan myöntää suomalaiselle tai Suomessa pysyvästi asuvalle henkilölle. Lainahakemus täytetään netissä ja lainatarjoukset saat vertailtavaksi heti. Pääset jo muutaman minuutin kuluttua lainahakemuksen lähettämisestä katsomaan, voisitko saada lainaa ruotsista edullisella lainan korolla ilman vakuuksia tai takausta. 

TOP10 -lainat esittelee listauksessa 10 valikoitua lainapalvelua, joista jokainen kilpailuttaa lainan jopa yli 25 pankin ja rahalaitoksen kesken. Listauksessa on tuttuja lainapalveluita, kuten VarmaLaina. VertaaLainaa sekä Omalaina. Lainahakemuksien täyttäminen ei maksa sinulle mitään eikä lainatarjousten vastaanottaminen sido mihinkään, joten voi huoletta täyttää ja lähettää useamman lainahakemuksen lainapalveluiden välillä. Maksuttoman hakemuksen täyttämisen jälkeen saat pankkien ja rahoituslaitosten jättämät lainatarjoukset vertailtavaksesi ja pääset valitsemaan itsellesi sopivimman lainan. Lainahakemus kilpailutetaan pankkien kesken, jotka toimivat monet useammassa maassa. Voit saada yhden lainahakemuksen täyttämisellä siis useita lainatarjouksia ja näin ollen lainaa Ruotsista, Virosta, Norjasta tai Suomesta. 

Kaikki listauksen kautta tavoitettavat pankit ja lainantarjoajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia tai takausta. Kilpailuttamisen avulla pääset heti vertailemaan, kannattaako ottaa laina ulkomailta vai Suomesta. Lainan korkotasossa ja lainanhakuvaatimuksissa saattaa olla eroja maakohtaisesti, mutta tämä selviää parhaiten kilpailuttamalla laina mahdollisimman monen eri lainantarjoajan kesken. 

Lainan kilpailuttaminen ja lainavertailu TOP10 -lainat palvelussa on turvallista, luotettavaa ja nopeaa. Listaukseen on valittu lainapalvelut, jotka noudattavat finanssivalvonnan määräyksiä. Ruotsalaispankit noudattavat Ruotsin finanssivalvontaa sekä Suomen säädöksiä ja lakia. 

Kilpailuta laina TOP10-lainat palvelun kautta

Kilpailuttamalla lainan TOP10 lainapalvelussa säästät aikaasi ja maksimoit lainatarjousten määrän. Valitse alkuun listauksesta sopiva lainapalvelu ja aloita maksuttoman lainahakemuksen täyttäminen. Henkilökohtaisilla tiedoillasi täytetty hakemus välitetään heti lähettämisesi jälkeen kilpailutettavaksi valitsemasi lainapalvelun yhteistyöpankeille, joita voi olla kymmeniä. Esimerkiksi VertaaLainaa sekä Varmalaina kilpailuttaa lainanhakijan hakemuksen jopa yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen kesken. 

Pääset jo saman päivän aikana vertailemaan lainatarjouksia ja valitsemaan itsellesi parhaan lainan. Kilpailutuksessa on mukana pankkeja Suomesta sekä ulkomailta, voit valita lainan ulkomaalaisesta tai suomalaisesta pankista. Eri tilanteissa ulkomailta otettu laina voi olla parempi ratkaisu kuin suomalainen pankkilaina. Esimerkiksi lainaa ruotsista voi saada suuremman määrän pienemmällä lainan korolla kuin pankista Suomesta tai lainan muut ehdot voivat olla paremmat ruotsalaisessa pankkilainassa. Tästä syystä sinulla on nyt hyvä mahdollisuus tutustua TOP10-lainat kautta myös ruotsalaisiin lainoihin. 

Suomessa toimivat ruotsalaiset pankit ovat hyviä rahoitusratkaisuja suomalaisille lainanhakijoille. Ruotsin lisäksi tutustu myös muiden maiden lainatarjontaan. Voit hakea TOP10- lainat kautta lainaa norjasta sekä Virosta.

Näin haet lainaa Ruotsista

Lainan hakeminen Ruotsista onnistuu hyvin samalla tavalla kuin lainanhaku suomalaiselta lainantarjoajalta. TOP10- lainapalvelussa sopivan lainapalvelun valitseminen ja lainahakemuksen täyttäminen on tehty hakijalle helpoksi ja turvalliseksi. 

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainan kilpailuttaminen on sinulle aina maksutonta eikä sido mihinkään- valitsit minkä tahansa lainapalvelun. Lainan kilpailuttamisen jälkeen saat henkilökohtaiset lainatarjoukset heti vertailtavaksi ja saat valita, minkä pankin lainatarjoukset hyväksyt. Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen laina maksetaan heti tilille. 

Täytä maksuton lainahakemus

Lainahakemuksessa kysytään muun muassa henkilötiedot, palkkatiedot ja nykyiset velat. Lainahakemus kannattaa aina täyttää huolellisesti, koska huolimattomasti tai puutteellisilla tiedoilla oleva hakemus saatetaan hylätä. Lisää hakemukseen myös, paljonko tarvitset lainaa, millaista laina-aikaa toivot lainalle sekä onko sinulla lainaan yhteisvastuullinen hakija. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avo- tai aviopuoliso. 

Vastaanota lainatarjoukset

Lainahakemuksesi välitetään valitsemasi lainapalvelun toimesta kilpailutettavaksi pankeille ja rahoituslaitoksille. Kilpailutuksessa on mukana pankkeja Ruotsista, Suomesta, Virosta sekä Norjasta. Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva lainantarjoaja pyrkii jättämään sinulle henkilökohtaisen lainatarjouksensa. Lainatarjouksista näet muun muassa lainasumman, laina-ajan sekä lainan koron. Vertaa lainoja keskenään. 

Lainan hyväksyminen ja lainasopimuksen allekirjoittaminen

Tutustu lainatarjouksiin rauhassa kotisohvalla. Muista, että sinun ei tarvitse hyväksyä lainatarjousta ellei se ole mieleinen. Jos päädyt hyväksymään jonkun tulleista lainatarjouksista, solmit lainasopimuksen valitsemasi pankin kanssa. Saat lainantarjoajalta tarkemmat ohjeet lainasopimuksen allekirjoittamiseen. Kun kaikki on kunnossa, maksetaan laina heti tilille. Keskimäärin laina maksetaan jo saman päivän aikana lainasopimuksen solmimisesta, mutta suurempien lainasummien kohdalla saattaa olla viivettä 1 – 3 pankkipäivää. 

Lainaa Ruotsista - Usein kysyttyjä kysymyksiä

Lainaa ruotsalaisesta pankista voidaan myöntää Suomen kansalaiselle tai Suomessa pysyvästi asuvalle henkilölle, jos luottotiedot ovat kunnossa, hakijalla on tarvittavan korkea ikä (vähintään 18 vuotta), hänellä on säännölliset tulot ja riittävä maksukyky. Lainaa Ruotsista haetaan verkosta maksuttomalla nettihakemuksella. 

Ruotsalaispankit myöntävät lainaa ilman vakuuksia tai takausta. Hae lainaa maksuttoman lainahakemuksen avulla, niin näet, mitkä lainantarjoajat voivat tarjota sinulle vakuudetonta lainaa. Kilpailuta laina useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken. TOP10- lainat listauksesta näet luotettavimmat lainapalvelut, joiden kautta voit saada lainaa Ruotista ilman takaajia tai vakuuksia. 

Lainan korkoon vaikuttaa haettu lainasumma, laina-aika sekä mahdolliset vakuudet. Korkotaso vaihtelee pankeittain. Varmin tapa selvittää henkilökohtainen lainan korko, on kilpailuttaa laina useiden pankkien ja rahalaitosten kesken. Valitse TOP10-lainat listauksesta luotettava lainapalvelu ja aloita maksuton lainan kilpailuttaminen. Saat nopeasti lainatarjoukset ja pääset valitsemaan omaan lainatarpeeseesi sopivan, edullisen lainan. 

Suomessa toimii useita ruotsalaisia pankkeja: Resurs Bank, TF Bank, Avida Finans, Collector Bank, Balanzia, Credigo, Nordax Bank, Svea Ekonomi, Skandinaviska Enskilda Banken, Svenska Handelsbanken sekä Bluestep Bank. 

Suomalainen voi hakea lainaa Ruotsista nettihakemuksen avulla. Valitse TOP10-Lainat.fi listauksesta lainapalvelu ja täytä maksuton lainahakemus. Saat nopeasti lainatarjoukset vertailtavaksi ja voit ottaa lainan Ruotsista, Norjasta, Suomesta tai Virosta. 

TOP10-Lainat.fi
Logo