Yhdistelylaina

Hae yhdistelylaina ilman vakuuksia ja takaajia. Esittelemme parhaat palvelut, joiden avulla saat useita lainatarjouksia yhdistelylainoista.

Päivitetty: 14,syyskuu, 2023

Lainaesimerkki: Lainaa 25.000€, korko 5%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 477€, takaisinmaksettava summa 28.607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57%.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

Lainaesimerkki: Lainaa 6000€, korko 7%, maksuaika 10v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 75€, takaisinmaksettava summa 8960€ sekä todellinen vuosikorko on 8,93%.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€, maksuaika 5v, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€, nimelliskorko 5,0%, lainan todellinen vuosikorko on 6,24%. Lainan ja lainan kustannusten määrä 11 623€. 

Lainaesimerkki: Lainaa 20.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 392€, takaisinmaksettava summa 23.499 € sekä todellinen vuosikorko on 6,73%.

Lainaesimerkki: Lainaa 15.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 295€, takaisinmaksettava summa 17.700 € sekä todellinen vuosikorko on 6,92%.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 20.000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 5,27%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 5v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 22.726 €.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 3000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä 3445€.

Olemme vertailleet, kilpailuttaneet ja esitelleet eri lainapalveluita jo vuodesta 2011 alkaen. Voimmekin siis sanoa, että meillä on todella paljon tietoa netissä toimivista lainapalveluista ja heidän lainatuotteistaan. Tähän kokemukseen perustuen olemme valinneet mielestämme 10 nopeinta lainapalvelua, joista esimerkiksi itse aloittaisimme nopean lainan etsimisen. Netissä toimii kymmenittäin muitakin lainapalveluita joista voit hakea lainaa heti tilille. Jos esittelemämme lainapalvelut eivät syystä tai toisesta sovi sinulle, voit aina kokeilla myös muita lainapalveluita.

Palvelumme TOP10-Lainat.fi esittelee mielestämme TOP10 parasta lainaa. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Yhdistelylaina - Lainojen yhdistäminen tuo säästöä

Lainojen yhdistämisellä tarkoitetaan sitä, että nykyiset olemassa olevat lainat yhdistetään yhdeksi yhdistelylainaksi. Lainojen yhdistämisen jälkeen vanhat lainat maksetaan kokonaisuudessaan pois ja tilalle jää yhdistelylaina, jonka lainaehdot ja korkokulut ovat kohtuullisemmat. Lainojen yhdistäminen ei poista velkamäärää, vaan auttaa selkeyttämään taloutta ja säästämään lainanhoitokustannuksissa

Yhdistämällä lainat yhteen ei jatkossa tarvitse maksaa monen eri lainasopimuksen tuomia lainakustannuksia, vaan jatkossa lainanhoitokulut kohdistuvat vain yhteen lainaan, joka pienentää kuluja kuukautta kohden. Yhdistelylainan myötä voimaan jää yksi lainasopimus, jota maksetaan takaisin pankin tai rahoituslaitoksen lainaehtojen mukaisesti. Yhdistelylainaan on mahdollista saada pidempi laina-aika, jolloin lainan kuukausierä on pienempi kuin mitä olet aikaisemmin maksanut lainoistasi. Aloita lainan kilpailuttaminen usean eri lainantarjoajan kesken, niin pääset vertailemaan saamiasi yhdistelylainatarjouksia. 

Nykyisten lainojen yhdistäminen

Hyvin monenlaiset eri lainatuotteet on mahdollista yhdistää. Jos sinulla on useampi laina, voit säästää yhdistelylainan avulla huomattavasti ja samalla hyödyt yhden lainan takaisinmaksun selkeydestä. Lainojen yhdistämisen jälkeen sinun ei enää tarvitse muistaa monen lainan eräpäivää ja käyttöösi jää joka kuukausi enemmän rahaa. 

Saadut säästöt muodostuvat, jos saat yhdistelylainalle pienemmän lainan koron sekä pääset eroon monen lainan aiheuttamista päällekkäisistä palvelumaksuista. Lainojen yhdistäminen on mahdollistanut palvelumme käyttäjille, jopa lähemmäs 300 euron säästön kuukautta kohden. Yhdistelylainan tuoma säästö riippuu hyvin monesta tekijästä, joten saadaksesi selville, minkä verran sinä voit säästää yhdistelylainan avulla, kannattaa sinun aloittaa nykyisten lainojesi yhdistäminen jo tänään. 

Nykyiset lainasi voivat olla lähes tulkoon, mitä vain. Yhdistelylainaa voi hakea kulutusluotoille, pikavipeille, joustoluotoille, luottokorttivelkaan sekä muun muassa osamaksusopimuksille. Lainatyypillä ei useinkaan ole merkitystä. 

Näin yhdistät lainasi:

 • Valitse TOP10 listauksesta haluamasi lainapalvelu
 • Laske yhteen nykyiset lainasi
 • Täytä maksuton lainahakemus ja lisää lainojen yhteenlaskettu summa hakemukseen
 • Täytä muut hakemuksen kohdat huolellisesti
 • Lähetä hakemus ja vastaanota lainatarjoukset
 • Vertaa lainoja nykyisiin lainasopimuksiin 
 • Valitse paras yhdistelylaina
 • Laina maksetaan heti tilille ja voit maksaa vanhat lainat pois.

Yhdistelylainaa ilman vakuuksia jopa 70 000 euroon saakka

Yhdistelylainaa voidaan myöntää jopa 70 000 euroon asti ilman takaajia tai vakuuksia. Laina-aika vaihtelee lainasumman mukaan ja on väliltä 1 – 15 vuotta. Lainojen yhdistämisestä hyötyy monella tapaa ja on selvää, että usein on taloudellisesti hyödyllisempää maksaa yhtä suurempaa lainaa kuin monta pientä korkeakorkoista lainaa. 

Yhdistelylainaa voi hakea 1000 eurosta aina 70 000 euroon saakka yhden lainahakemuksella. Valitsemasi lainapalvelu välittää hakemuksesi kilpailutettavaksi jopa 30 eri pankille ja rahoitusyhtiölle, jonka jälkeen pääset nopeasti vertailemaan lainatarjouksia. Yhdistettävissä olevat lainasi voivat olla kulutusluottoja, joustoluottoja, osamaksusopimuksia, pankkilainaa, pikavippejä sekä esimerkiksi luottokorttivelkaa. Kaikki lainat on mahdollista yhdistää ja kilpailuttaa TOP10-lainat palvelun avulla. 

 • Hae yhdistelylainaa jopa 70 000 euroon saakka
 • Valitse laina-ajaksi 1 – 15 vuotta
 • Lainan korko alkaen 4 %
 • Lainaa varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vastaanottaminen on kaikkien listauksessa mukana olevien lainapalveluiden kohdalla maksutonta ja riskitöntä. Saat tutustua tulleisiin lainatarjouksiin useamman päivän ajan. Lainatarjousta ei tarvitse hyväksyä, jos koet ettei se vastaa odotuksia. 

TOP10 -lainat listaa parhaat lainat ja suosittelee vertailemaan lainoja kuukausierän, lainasumman, vuosikoron sekä lainaehtojen perusteella. Asiakaspalautteiden mukaan edullisen yhdistelylaina on löytynyt usein lainan kilpailuttamisen myötä, mutta syystä tai toisesta aina niin ei tapahdu. Syyt yhdistelylainan myöntämiseen ovat hyvin moninaiset ja jos sinulla on kokemuksia lainojen yhdistämisestä, niin voit halutessasi jättää palveluumme palautetta. 

Taloudellista hyötyä lainojen yhdistämisestä

Usein kysyttyjä kysymyksiä yhdistelylainasta

Lainat kannattaa yhdistää monesta eri syystä. Yhdistämällä useat lainat yhdeksi pääset eroon monen lainan aiheuttamista päällekkäisistä lainanhoitokuluista, jolloin rahaa jää muuhunkin käyttöön. Taloudellinen hallintasi myös selkeytyy, kun sinun tarvitsee muistaa vain yksi lainan eräpäivä. 

Yhdistelylainaa voi hakea henkilö, joka on hoitanut raha-asiansa hyvin eli hakijalla ei ole tiedoissa maksuhäiriömerkintöjä. Muita vaatimuksia lainanhakijalle ovat vähintään 18 vuoden ikä, Suomen kansalaisuus tai pysyvät osoite Suomessa sekä suomalainen pankkitili. 

Hyvin monenlaisille lainoille voi hakea yhdistelylainaa. Nykyinen lainasi voi olla kulutusluotto, pikavippi, joustoluotto, osamaksusopimus, luottokorttivelka tai pankkilaina. Edellä mainituista lainatuotteista sinulla voi olla yksi tai useampi. Laske olemassa olevat lainasi yhteen ja hae yhdistelylainaa. 

Halvin yhdistelylaina löytyy kilpailuttamalla useat pankit ja rahoituslaitokset. Kiinnitä lainavertailussa huomiota lainansumman, laina-aikaan, lainan korkoon sekä yhdistelylainan todelliseen vuosikorkoon. Nämä tekijät yhdessä antavat sinulle kattavan kuvan, mikä sinulle tarjotuista yhdistelylainoista on edullisin laina. 

Aloita yhdistelylainan kilpailuttaminen TOP10-lainat palvelun avulla, niin pääset nopeasti vertailemaan henkilökohtaisia lainatarjouksia. Halvin yhdistelylaina löytyy usein kilpailuttamisen ja vertailun kautta. 

TOP10-Lainat.fi
Logo