Joustoluotto

Hae joustoluotto ilman vakuuksia ja takaajia. Esittelemme parhaat palvelut, joiden avulla saat useita lainatarjouksia joustoluotoista.

Päivitetty: 20,helmikuu, 2024

Lainaesimerkki: Lainaa 25.000€, korko 5%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 477€, takaisinmaksettava summa 28.607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57%.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Esimerkki: Lainaa 15000 €, korko 9,33 % + 3kk euribor, maksuaika 10v ja tilinhoitomaksu 12,50€/kk, kk-erä on 206,05€, maksettava summa 24 712,90€ ja todellinen vuosikorko 11,35 %.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Lainaesimerkki: Lainaa 6000€, korko 7%, maksuaika 10v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 75€, takaisinmaksettava summa 8960€ sekä todellinen vuosikorko on 8,93%.

Lainaesimerkki: Lainaa 20.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 392€, takaisinmaksettava summa 23.499 € sekä todellinen vuosikorko on 6,73%.

Lainaesimerkki: Lainaa 3000 €. Todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 0€. Takaisinmaksuaika 3v. Maksat takaisin 3465 €.

Esimerkki: Lainaa 10 000 €, korko 9,9 %, maksuaika 8 vuotta, kuukausierä on 156,23€, takaisinmaksettava summa 14 998,08€ ja todellinen vuosikorko on 11,4 %.

Esimerkki: Lainaa 10 000 €, korko 9,9 %, maksuaika 8 vuotta, kuukausierä on 156,23€, takaisinmaksettava summa 14 998,08€ ja todellinen vuosikorko on 11,4 %.

Esimerkki lainasta: Lainaa 5000€, Maksuaika 5 vuotta, Todellinen vuosikorko 10,08%, Avausmaksu 30€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 6313€.

Olemme vertailleet, kilpailuttaneet ja esitelleet eri lainapalveluita jo vuodesta 2011 alkaen. Voimmekin siis sanoa, että meillä on todella paljon tietoa netissä toimivista lainapalveluista ja heidän lainatuotteistaan. Tähän kokemukseen perustuen olemme valinneet mielestämme 10 nopeinta lainapalvelua, joista esimerkiksi itse aloittaisimme nopean lainan etsimisen. Netissä toimii kymmenittäin muitakin lainapalveluita joista voit hakea lainaa heti tilille. Jos esittelemämme lainapalvelut eivät syystä tai toisesta sovi sinulle, voit aina kokeilla myös muita lainapalveluita.

Palvelumme TOP10-Lainat.fi esittelee mielestämme TOP10 parasta lainaa. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Arjessa joustava joustoluotto

Joustoluotto on vakuudeton tililuotto, josta voit nostaa lainaa myönnettyyn luottorajaan saakka. Joustoluoton kulut ja korko määräytyy nostojen mukaan ja ellet nosta luottoa et myöskään maksa mitään. Monella joustoluotto toimii vararahastona ja rahoitusratkaisuna silloin, kun lainaa tarvitsee tietyn summan verran. Arjessa joustava vakuudeton joustoluotto mielletäänkin usein hyvin samanlaiseksi kuin luottokortti. 

Joustoluotto luotettavasti TOP10-lainat palvelun avulla

Luotettava ja edullinen joustoluotto löytyy TOP10-lainat palvelun kautta. Palvelu on koonnut listaukseen 10 parasta lainapalvelua, jotka ovat valikoituneet listaukseen luotettavuuden, helppokäyttöisyyden sekä läpinäkyvän hinnoittelun perusteella.

Pääset valitsemaan itsellesi sopivan lainapalvelun tutustumalla vaivattomasti erilaisiin lainankilpailutuspalveluihin. Voit täyttää yhden tai useamman lainahakemus ja varmistaa näin, että lainasi kilpailutetaan useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken. Kilpailutuksessa on mukana pankkeja Suomesta tai ulkomailta. Voit saada edullisen ja joustavan lainan ulkomailta tai Suomesta. Lopullisen lainapäätöksen teet oman lainatarpeen mukaan. 

Hae joustoluotto TOP10-lainat palvelun kautta:

  • Maksuttomalla lainahakemuksella 
  • Ilman takaajia tai vakuuksia
  • Lainaa jopa 60 000 euroon saakka
  • Turvallisesti ja nopeasti
  • Ilman sitoutumispakkoa

Kun olet saanut lainatarjoukset vertaa lainoja muun muassa lainasumma, maksuajan, lainatyypin sekä todellisen vuosikoron perusteella. Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva lainantarjoaja pyrkii tekemään sinulle parhaan henkilökohtaisen lainatarjouksen. Sinä kuitenkin päätät, millaisen joustolainan valitset. Valintasi voi myös olla jokin muu kuin joustoluotto – kilpailutuksen kautta voit valita käyttöösi joustoluoton sijaan vakuudettoman kulutusluoton tai pankkilainan. 

Joustoluotto ilman takaajia tai vakuuksia

Joustoluotto on vakuudeton laina, joka soveltuu hyvin monenlaiseen käyttötarkoitukseen. Joustoluotto toimii niin arjessa kuin elämäntilanteiden muutoksissa. Voit nostaa luottoa kerralla suuremman summan tai pienemmissä erissä. Joustava luotto on hyvä rahoitusratkaisu, kun tarvitse lainaa odottamattomiin menoihin, auton korjauskuluihin, kodinkoneiden hankintaan tai harkittuihin hankintoihin kuten esimerkiksi huonekalujen ostamiseen tai matkakulujen kattamiseen. Joustoluotto maksetaan heti tilillesi ja voit käyttää sitä oman harkinnan mukaan. 

Hae joustoluottoa maksuttoman lainahakemuksen. Valitsemasi lainapalvelu kilpailuttaa lainan pankkien ja rahalaitosten kesken, jotka myöntävät lainaa ilman vakuuksia. Pääset tutustumaan jo muutaman minuutin kuluttua henkilökohtaisiin lainatarjouksiin ja voit valita itsellesi parhaan joustoluoton. 

Joustoluottovertailussa kannattaa kiinnittää huomiota luottorajan suuruuteen, kuukausierään, lainan korkoon ja muihin kuluihin sekä lainaehtoihin. Hyvin usein halvin joustoluotto löytyy nopeasti, koska lainavertailun avulla on helppo katsoa, mikä joustoluottotarjouksista on edullisin ja joustavin lainaehdoiltaan. Aloita lainan kilpailuttaminen jo tänään, niin saat joustoluoton heti käyttöösi. 

Joustoluotto netistä heti tilille

Hae joustoluotto netistä täyttämällä yksi ilmainen lainahakemus. TOP10-lainat listauksessa on ajantasaiset tiedot luotettavista lainapalveluista, joista voit saada joustoluoton heti tilille. Valitsemasi lainapalvelu kilpailuttaa lainasi pankkien ja rahoituslaitosten välillä ja välittää sinulle valmiit lainatarjoukset. Lainahakemuksen täyttäminen ja lainan kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään.

Voit hakea joustavaa lainaa 1000 eurosta aina jopa 60 000 euroon saakka 1 – 15 vuoden laina-ajalla. Myönteisen lainapäätöksen ja lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen saat käyttää lainan, mihin tarvitset. 

Tyypillisesti joustoluotto käytetään:

Talouden ja oman elämän tasapainottamiseen

Arjessa tapahtuu toisinaan yllättäviä käänteitä, joihin ei ole osannut varautua rahallisesti. Oma palkka tai säästöt eivät riitä kaikkiin pakollisiin menoihin tai niitä ei haluta kokonaan käyttää. Joustoluotto toimii kuin luottokortti. Voit nostaa lainaa käyttöösi akuuteissa tilanteissa sen verran, mitä sen hetkinen tilanne vaatii ja maksaa luottoa takaisin pienemmissä erissä. Esimerkiksi, jos luottorajasi on 5000 euroa, voit nostaa lainaa heti tilille 1000 euroa ja sinulle jää myöhempää käyttöä varten 4000 euroa. Lyhennät nostamaasi lainaa takaisin erissä tai jos taloudellinen tilanteesi sallii, voit maksaa koko lainan kerralla pois. 

Nykyisten pienten lainojen yhdistämiseen

Jos sinulla on kaksi tai useampi pikavippi tai luottokorttivelkaa, voi olla järkevää yhdistää kaikki lainat yhteen. Joustoluoton hakemisen yhteydessä kannattaa laskea, paljonko nykyisiä lainojan on maksettavana ja hakea lainoille yhdistelylainaa. Lainojen yhdistäminen auttaa saavuttamaan paremman taloudenhallinnan ja saat lainoillesi edullisemman maksusopimuksen. 

Matkan tai hankintojen rahoittamiseen

Joustoluotto toimii hyvänä vararahastona lomamatkalla. Aina ei voi tarkalleen tietää, kuinka loma sujuu ja pystytäänkö lomalla suunnittelussa budjetissa. Lomamatkalla voi myös tapahtua jokin ikävä yllättävä tilanne, johon ei ole osannut varautua. Joustoluotolta voit tarpeen tullen nostaa tarvittavan summan rahaa ja maksaa lainan myöhemmin takaisin pienemmissä erissä. Joustoluotolla voit myös maksaa kalliimmat huonekalut, elektroniikkalaitteet tai lemmikin eläinlääkärikulut. 

Joustoluotto muistuttaa hyvin paljon luottokorttia. Voit nostaa lainaa käyttöösi luottorajan puitteissa. Lainan lyhennykset voi tehdä erissä ja kun luottoa maksaa takaisin, vapautuu sitä uudelleen käyttöösi. 

Joustoluottoa voivat hakea henkilöt, joilla on vähintään 18 vuoden ikä. Osa pankeista ja rahoituslaitoksista saattavat vaatia 20 vuoden ikää. Hakijalla tulee lisäksi olla säännölliset palkka- tai eläketulot sekä puhtaan luottotiedot. 

Joustoluotto toimii kuin luottokortti. Lainasopimuksen yhteydessä sinulle määritetään luottoraja, jonka puitteissa voit nostaa lainaa tilillesi. Useat pankit ja rahoituslaitokset myöntävät joustoluottoa ilman vakuuksia. 

Joustoluoton korko määräytyy luottorajan ja lainanhakijan tietojen perusteella. Kilpailuta joustoluotto TOP10-lainat palvelun kautta, niin saat nopeasti ja maksuttomasti joustoluotot vertailtavaksi ja näet, millä lainan korolla sinulle voidaan myöntää joustoluottoa. 

TOP10-Lainat.fi
Logo