Paras lainan kilpailutus

Lue kokemuksia siitä, mitkä ovat mielestämme parhaat lainan kilpailutuspalvelut Suomessa.

Päivitetty: 24,syyskuu, 2023

Logo VertaaLainaa
stars

Lainaesimerkki: Lainaa 25.000€, korko 5%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 477€, takaisinmaksettava summa 28.607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57%.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

Lainaesimerkki: Lainaa 6000€, korko 7%, maksuaika 10v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 75€, takaisinmaksettava summa 8960€ sekä todellinen vuosikorko on 8,93%.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€, maksuaika 5v, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€, nimelliskorko 5,0%, lainan todellinen vuosikorko on 6,24%. Lainan ja lainan kustannusten määrä 11 623€. 

Lainaesimerkki: Lainaa 20.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 392€, takaisinmaksettava summa 23.499 € sekä todellinen vuosikorko on 6,73%.

Lainaesimerkki: Lainaa 15.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 295€, takaisinmaksettava summa 17.700 € sekä todellinen vuosikorko on 6,92%.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 20.000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 5,27%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 5v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 22.726 €.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 3000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä 3445€.

Olemme vertailleet, kilpailuttaneet ja esitelleet eri lainapalveluita jo vuodesta 2011 alkaen. Voimmekin siis sanoa, että meillä on todella paljon tietoa netissä toimivista lainapalveluista ja heidän lainatuotteistaan. Tähän kokemukseen perustuen olemme valinneet mielestämme 10 nopeinta lainapalvelua, joista esimerkiksi itse aloittaisimme nopean lainan etsimisen. Netissä toimii kymmenittäin muitakin lainapalveluita joista voit hakea lainaa heti tilille. Jos esittelemämme lainapalvelut eivät syystä tai toisesta sovi sinulle, voit aina kokeilla myös muita lainapalveluita.

Palvelumme TOP10-Lainat.fi esittelee mielestämme TOP10 parasta lainaa. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Paras lainan kilpailutuspalvelu löytyy TOP10-lainat listauksesta

Lainan etsinnän yhteydessä on selvää miettiä, mikä on paras lainan kilpailutus niin kokemuksena kuin lainapalveluna. Netistä löytyy laaja joukko erilaisia lainankilpailutuspalveluita niin kotimaasta kuin ulkomailta. Lainanhakijan on hyvin vaikea tai jopa mahdoton tietää, mikä lainantarjoajista on luotettava ja turvallinen. 

TOP10-lainat palvelun takana toimii ammattilaiset joilla on kokemusta finanssialasta jo yli 10 vuoden ajalta. Henkilöt palvelun taustalla tuntevat niin Suomen lainamarkkinat kuin ulkomaan toimijat Suomessa ja ovat nähneet monenlaiset murrosvaihteet nettilainaamisen ympärillä.

Tästä syystä TOP-lainat.fi perustettiin. Kuluttajille haluttiin tarjota vakaa, luotettava ja turvallinen palvelu, jossa lainanhakija voi luottavaisin mielin tutustua lainapalveluihin ja hakea lainaa. Jokainen listauksen lainapalvelu on valikoitu useiden tiukkojen kriteereiden pohjalta. TOP10-lainat on paras lainan kilpailutus, koska lainat kilpailutetaan pankkien ja rahoituslaitosten kesken, jotka ovat saaneet enimmäkseen positiivista asiakaspalautetta ja joista laina kokemukset ovat olleet hyvät. 

Kuluttajaluottojen muutokset Suomessa

Kuluttajaluottojen historia Suomessa ulottuu vuoteen 2005, jolloin lainaa netistä myönnettiin laajalti pikavippi lainatuotteena. Nimike pikavipille tuli yhdysvaltalaisesta palkkapäivälainasta, joita nostettiin ennen varsinaista palkkapäivää. 

Vuonna 2010 tuli merkittävä muutos pikavippejä tarjoaville yrityksille. Jokaisen pikavippifirman tuli rekisteröityä aluehallinnon ylläpitämään luotonatorekisteriin, jotta toimintaa pystyi jatkamaan. Vuonna 2013 pienlainatoimintaan puututtiin asettamalla lainoihin korkokatto, jonka seurauksena lainan todellinen vuosikorko sai olla max. viitekorko 50% sekä lainanmyöntäjän tuli selvittää lainahakijan taloudellinen tilanne. Vuonna 2019 korkokattolakia tiukennettiin entisestään, jolloin vakuudettomien kuluttajaluottojen korkokatto asetettiin maksimissaan 20 prosenttiin sekä lainan muut kulut yhteensä vuodessa 150 euroon. 

Muutokset lainamarkkinoilla ovat olleet laajoja ja tarpeellisia. Läpinäkyvän hinnoittelun ja selkeyden ansioista myös monet pankit ovat siirtyneet tarjoamaan lainatuotteitaan nettiin. Kuluttajaluottojen säästely ja seuranta on tarkkaan valvottua, mikä auttaa kuluttajaa löytämään itselleen parhaan lainapalvelun netistä. 

Kulutusluoton kilpailuttaminen kokemuksia

Kulutusluotto kuuluu suosituimpiin lainatuotteisiin netissä. Kulutusluoton voi kilpailuttaa nopeasti ja vaivattomasti nettihakemuksella usean eri lainankilpailutuspalvelun kautta. Verkossa toimii lähes sata erilaisia lainanvälityspalvelua joissa voi kilpailuttaa lainan. Kuluttajalle haastavan tehtävästä tekee kuitenkin se, että lainanhakijan voi olla hyvin vaikea tai jopa mahdoton tietää, missä laina kannattaa kilpailuttaa. Usein palvelun kohdalla herää kysymys, onko lainapalvelu turvallinen ja luotettava? Mitä tietoja hakijasta kerätään? Millaisia lainan kilpailutus kokemuksia muilla on kyseisestä palvelusta? Nämä kysymykset ovat hyvin aiheellisia ja ymmärrettäviä. Tästä syystä TOP10-lainat on koonnut sivustolleen 10 parasta lainaa, jossa hakijan on turvallista kilpailuttaa kulutusluotto tai muu vakuudeton laina. 

Kulutusluoton kilpailuttaminen netissä on palvelumme avulla helppoa ja nopeaa, täytät vain yhden maksuttoman lainahakemuksen ja laina kilpailutetaan heti useiden luotettavien pankkien ja rahoituslaitosten kesken. Listaukseen on valittu vain lainapalvelut, joiden toiminnasta asiakkaat ovat antaneet paljon positiivista palautetta, lainanvälityspalvelun toimintaan luotetaan ja lainanhakijalle on jäänyt hakuprosessista luottavainen kokemus. 

Keräämme lainan kilpailutuskokemuksia asiakkailta ja toivomme, että kerrot niin hyvät kuin huonot kokemukset lainan kilpailuttamisesta tai valitsemasi lainapalvelun toiminnasta. Tällä tavoin voimme kehittää palveluamme ja saamme kattavan kuvan, mitkä lainapalvelut pääsevät TOP10 lainat listaukseen. 

Paras lainan kilpailutus netissä - kilpailuta laina monen lainantarjoajan kesken

Lainakokemukset vaihtelevat hyvin paljon lainanhakijoiden kesken. Lainan kilpailutuksessa kokemukseen vaikuttaa myös se, millaisia lainatarjouksia henkilö saa ja millä lainan korolla pankit pystyvät henkilölle lainaa tarjoamaan. Lainan kilpailutus kokemuksista saat osviittaa siitä, mikä lainapalvelu toimii parhaiten, koska hyvän kokemuksen saaneet asiakkaat antavat positiivista palautetta. Kuitenkaan aina ei voi täysin luottaa muiden kokemuksiin, vaan oma kokemus kertoo sinulle parhaiten miten sinun mielestäsi lainan kilpailuttaminen onnistui. 

Emme voi yksiselitteisesti siis kertoa, mikä on paras lainan kilpailutus netissä, koska palautteet suuntaan jos toiseenkin ovat varsinkin TOP10 listauksessa olevien lainapalveluiden kesken hyvin tasavertaiset. Tästä syystä parhaan kokemuksen ja selvyyden saat, kun kilpailutat lainasi mahdollisimman monen eri lainankilpailutuspalvelun kesken. Näin saat laajan käsityksen siitä, mikä pankki tai rahoituslaitos voi tarjota sinulle parhaan lainan sekä mikä kilpailutuspalvelu toimii mielestäsi asiakasystävällisimmin. Kilpailuttamisen avulla pääset myös katsomaan, kannattaisiko sinun ottaa lainaa norjasta, ruotsista vai virosta vai saatko edullisimman lainatarjoukset suomalaiselta pankilta. 

Kysymyksiä lainan kilpailuttamisesta

Netissä toimii useita lainapalveluita, joiden väliltä lainanhakijan voi olla hyvin vaikea löytää itselleen parasta lainapalvelua. TOP10-lainat palvelu on listannut 10 parasta lainankilpailutuspalvelua, joista sinun on helppoa ja turvallista hakea lainaa. Listaukseen pääsyn edellytyksenä ovat olleet tiukat kriteerit kuten tunnettavuus, asiakkaiden kokemukset kilpailutuksesta sekä läpinäkyvä lainan kilpailuttaminen pankkien ja rahoituslaitosten kesken. Valitsemalla listauksesta lainapalvelun ja täyttämällä lainahakemuksen, näet nopeasti, mikä on sinulle paras lainan kilpailutus netissä. 

Netistä lainaaminen on turvallista, kun valitset lainapalvelun jonka toiminta on osoittautunut luotettavaksi. TOP10 – lainat listaukseen on valittu lainapalvelut, jotka noudattavat Suomen säädöksiä ja joiden toimintaa valvoo finanssivalvonta tai aluehallintovirasto. Kuluttajaluottojen markkinoinnin ja luottosopimusten lainmukaisuutta valvoo myös Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV). Hakemalla lainaa TOP10-lainat palvelun kautta varmistat, että lainan kilpailuttaminen on turvallista. 

Kuluttajaluottojen korkoa säädellään lailla. Vakuudettoman lainan korko voi olla 4 – 20 prosentin väliltä ja lainan muut kulut korkeintaan 150 euroa vuodessa. Paras lainan korko on tietenkin mahdollisimman alhainen ja lainaehtoihin toivotaan joustavuutta. TOP10-lainat palvelun kautta voit kilpailuttaa lainasi jopa 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Tällä tavoin saat todella laajan käsityksen siitä, millä lainan korolla sinulle voidaan myöntää lainaa. Asiakaskokemusten perusteella paras lainan korko on löytynyt kilpailuttamisen avulla. 

TOP10-Lainat.fi
Logo