Lainaa netistä

Hae lainaa netistä ilman vakuuksia ja takaajia. Esittelemme parhaat palvelut, joiden avulla saat useita lainatarjouksia netistä.

Päivitetty: 17,heinäkuu, 2024

Lainaesimerkki: Lainaa 25.000€, korko 5%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 477€, takaisinmaksettava summa 28.607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57%.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Esimerkki: Lainaa 10 000 €, korko 9,9 %, maksuaika 8 vuotta, kuukausierä on 156,23€, takaisinmaksettava summa 14 998,08€ ja todellinen vuosikorko on 11,4 %.

Lainaesimerkki: Lainaa 3000 €. Todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 0€. Takaisinmaksuaika 3v. Maksat takaisin 3465 €.

Lainaesimerkki: Lainaa 6000€, korko 7%, maksuaika 10v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 75€, takaisinmaksettava summa 8960€ sekä todellinen vuosikorko on 8,93%.

Esimerkki: Lainaa 15000 €, korko 9,33 % + 3kk euribor, maksuaika 10v ja tilinhoitomaksu 12,50€/kk, kk-erä on 206,05€, maksettava summa 24 712,90€ ja todellinen vuosikorko 11,35 %.

Esimerkki lainasta: Lainaa 5000€, Maksuaika 5 vuotta, Todellinen vuosikorko 10,08%, Avausmaksu 30€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 6313€.

Esimerkki: Lainaa 10 000 €, korko 9,9 %, maksuaika 8 vuotta, kuukausierä on 156,23€, takaisinmaksettava summa 14 998,08€ ja todellinen vuosikorko on 11,4 %.

Lainaesimerkki: Lainaa 20.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 392€, takaisinmaksettava summa 23.499 € sekä todellinen vuosikorko on 6,73%.

Olemme vertailleet, kilpailuttaneet ja esitelleet eri lainapalveluita jo vuodesta 2011 alkaen. Voimmekin siis sanoa, että meillä on todella paljon tietoa netissä toimivista lainapalveluista ja heidän lainatuotteistaan. Tähän kokemukseen perustuen olemme valinneet mielestämme 10 nopeinta lainapalvelua, joista esimerkiksi itse aloittaisimme nopean lainan etsimisen. Netissä toimii kymmenittäin muitakin lainapalveluita joista voit hakea lainaa heti tilille. Jos esittelemämme lainapalvelut eivät syystä tai toisesta sovi sinulle, voit aina kokeilla myös muita lainapalveluita.

Palvelumme TOP10-Lainat.fi esittelee mielestämme TOP10 parasta lainaa. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Lainaa netistä helposti ja luotettavasti

Vuosia sitten ainoa tapa hakea lainaa oli varata aika pankin lainaneuvotteluun. Kaukana ovat kuitenkin ne ajan, koska suurimmaksi osaksi kuluttajat hakevat lainan netistä. Pankit Suomessa ovat viimeisten parin vuoden aikana muuttaneet sähköisiä pankkijärjestelmiään enemmän digitaaliseen suuntaan, jonka johdosta verkossa asiointi on helpottunut. Netin kautta onnistuu turvallisesti laskujen maksun, talletustilin seuraaminen, ajanvaraus sekä lainan haku. Lainaa netistä voi hakea mihin vuorokauden aikaan tahansa päivään katsomatta, mikä helpottaa monella tapaa muuten hektistä arkea. 

Lainanhaku netistä vie huomattavasti vähemmän aikaasi kuin pankkikonttorissa asiointi sekä voit täyttää maksuttoman lainahakemuksen juuri silloin, kun sinulla on siihen aikaa noin 10 minuuttia. Sähköisten pankkijärjestelmien ansiosta nettihakemuksen käsittelyaika on myös lyhyt ja saat alustavan lainatarjouksen usein jo saman päivän aikana lainahakemuksen lähettämisestä. Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen pankki tai rahoituslaitos pystyy maksamaan pienen lainan heti tilille, suurempien lainasummien kohdalla tilisiirto kestää keskimäärin 1 – 2 pankkipäivää. 

TOP10-lainat auttaa löytämään sopivan lainan netistä

TOP10 -lainat esittelee 10 parhaaksi valikoitua lainapalvelua. Listauksessa on tunnettuja lainan kilpailutuspalveluja sekä jo pitkään lainamarkkinoilla toimineita luotettavia ja turvallisia lainapalveluita. Tutustu listauksessa oleviin palveluihin ja valitse lainapalvelu, jonka kautta haluat hakea lainaa netistä. Täytä maksuton lainahakemus ja saat jo muutaman minuutin kuluttua lainatarjoukset vertailtavaksi. 

Lainahakemuksen täyttäminen tai lainan hakeminen netistä ei maksa sinulle mitään ei eikä sido mihinkään. Vasta lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen olet velvollinen maksamaan lainan sopimusehtojen mukaisesti. Vertaa lainat netissä helposti ja valitse itsellesi sopivin laina. 

Kilpailuttamalla ja vertailemalla lainat kotisohvallasi, näet nopeasti, missä lainassa on pienin korko ja joustavimmat lainaehdot. Lainan kilpailuttaminen netissä antaa sinulle hyvät mahdollisuudet pienikorkoisen lainan löytämiseen, koska lainahakemus kilpailutetaan yhden pankin sijaan useiden pankkien ja rahoituslaitoksen kesken. Jos olisit kilpailuttanut lainat itse, et luultavasti olisi koskaan pystynyt kilpailuttamaan lainaa lähemmän kolmenkymmenen lainantarjoajan kesken. 

TOP10-lainat palvelun avulla säästät aikaa ja maksimoit lainatarjousten määrän. Hae lainaa netistä jo tänään ilman kuluja tai sitoutumista. Ensimmäiset lainatarjoukset saat nopeasti ja lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen maksetaan laina heti ilmoittamallesi pankkitilille. 

Lainaa netistä ilman takaajia tai vakuuksia

Lainaa netistä voidaan myöntää ilman takaajia tai vakuuksia jopa 70 000 euroon saakka. Laina-aika riippuu haettavasta lainasummasta ja on väliltä 1 – 15 vuotta. TOP10-lainat palvelun kautta voit kilpailuttaa vakuudettomat lainat nopeasti, koska listauksessa olevat lainapalvelut kilpailuttavat lainat sellaisten pankkien ja rahoituslaitosten kesken, jotka eivät vaadi lainaan vakuuksia tai henkilötakausta. Tämä nopeuttaa myös lainapäätöksen tekoa, koska hakuprosessin aikana vakuuksien oikeellisuutta tai henkilötakaajan tietoja ei tarvitse erikseen tarkistaa, mikä osaltaan vie aikaa. 

Suosituin vakuudeton laina netissä on kulutusluotto, jonka käyttötarkoitukset ovat hyvin laajat. Periaatteessa kertaluotoisesti tilille maksettavan kulutusluoton voi käyttää, mihin haluaa. Tyypillisesti lainaa netistä haetaan suuremman kertaostoksen hankintaan, johon kulutusluotto sopii erinomaisesti. 

Kulutusluoton lisäksi muita vakuudettomia lainoja netissä ovat pikavippi, joustoluotto sekä pankkilaina. Usein lainanhakijan päätökseen lainatuotteen valinnassa vaikuttaa, mihin tarkoitukseen laina tulee ja kuinka nopeasti henkilö tarvitsee lainan käyttöönsä. Esimerkiksi pieni pikavippi voidaan maksaa tilille jopa muutamassa minuutissa, kun taas suuremman kulutusluoton tilille maksua voi joutua odottamaan seuraavaan päivään saakka. Jos taas luotolle on tarvetta vain satunnaisesti, voi paras lainaratkaisu olla joustava joustoluotto, jossa lainaa voi nostaa käyttöön tarpeen mukaan pienemmissä erissä. 

Suostuin laina netissä
Kulutusluotto 60%
Joustoluotto 30%
Pikavippi 10%

Lainaa netistä - Usein kysyttyjä kysymyksiä lainaamisesta

Lainaa netistä voi hakea henkilö, jolla on vähintään 18 vuoden ikä, osa pankeista ja rahoituslaitoksista vaativat korkeampaa ikää. Lainanhakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot eli tiedoista ei saa löytyä maksuhäiriömerkintää. Näiden hakukriteereiden lisäksi hakijan tulee olla Suomen kansalainen tai pysyvästi Suomessa asuva henkilö, jolla on suomalainen pankkitili. 

Lainaa netistä voidaan myöntää 1000 eurosta aina jopa 70 000 euroon saakka. Lainanhakija saa itse määrittää, minkä verran hakee lainaa ja millainen laina-aika sopisi parhaiten hänen talouteen. Lainaa netistä haetaan maksuttoman lainahakemuksen avulla, jonka voi täyttää mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen pankit ja rahoituslaitokset arvioivat, voivatko he tarjota lainaa netistä henkilölle hänen hakemansa summan verran. Lainantarjoajalla voi olla esittää lainanhakijalle myös toisenlainen lainatarjous, joka olisi lainanhakijan maksukykyyn nähden realistisempi vaihtoehto. 

Netistä voit saada lainaa ilman takaajia tai vakuuksia. TOP10-lainat esittelee lainapalvelut, jotka kilpailuttavat lainan sellaisten lainantarjoajien välillä, jotka myöntävät lainaa ilman vakuuksia. Vakuudettoman lainan etuna on, että lainaprosessi on nopea ja tehokas, joten lainanhaun jälkeen voit saada lainan heti tilille. 

Lainaa netistä voi hakea mihin vuorokauden aikaan tahansa. TOP10-lainat esittelee kymmenen luotettavaa, turvallista ja nopeaa lainapalvelua, jotka välittävät täyttämäsi lainahakemuksen useille pankeille ja rahoituslaitokselle kilpailuttavaksi. Saat jo muutaman minuutin kuluttua lainatarjoukset vertailtavaksi ja pääset valitsemaan omaan lainatarpeeseesi sopivan lainaratkaisun. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen laina maksetaan ilmoittamallesi pankkitilille viipymättä. 

Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen laina netistä voidaan maksaa tilille jopa parin tunnin sisällä.

Lainaan voidaan myöntää 1 – 15 vuoden maksuaika. Laina-aika riippuu haettavasta lainasummasta ja millaisen lainan kuukausierän haluat lainaan. 

TOP10-Lainat.fi
Logo