Pikavippi

Hae pikavippi ilman vakuuksia ja takaajia. Esittelemme parhaat palvelut, joiden avulla saat useita lainatarjouksia pikavipeistä.

Päivitetty: 16,heinäkuu, 2024

Lainaesimerkki: Lainaa 25.000€, korko 5%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 477€, takaisinmaksettava summa 28.607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57%.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Esimerkki: Lainaa 10 000 €, korko 9,9 %, maksuaika 8 vuotta, kuukausierä on 156,23€, takaisinmaksettava summa 14 998,08€ ja todellinen vuosikorko on 11,4 %.

Lainaesimerkki: Lainaa 3000 €. Todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 0€. Takaisinmaksuaika 3v. Maksat takaisin 3465 €.

Lainaesimerkki: Lainaa 6000€, korko 7%, maksuaika 10v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 75€, takaisinmaksettava summa 8960€ sekä todellinen vuosikorko on 8,93%.

Esimerkki: Lainaa 15000 €, korko 9,33 % + 3kk euribor, maksuaika 10v ja tilinhoitomaksu 12,50€/kk, kk-erä on 206,05€, maksettava summa 24 712,90€ ja todellinen vuosikorko 11,35 %.

Esimerkki lainasta: Lainaa 5000€, Maksuaika 5 vuotta, Todellinen vuosikorko 10,08%, Avausmaksu 30€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 6313€.

Esimerkki: Lainaa 10 000 €, korko 9,9 %, maksuaika 8 vuotta, kuukausierä on 156,23€, takaisinmaksettava summa 14 998,08€ ja todellinen vuosikorko on 11,4 %.

Lainaesimerkki: Lainaa 20.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 392€, takaisinmaksettava summa 23.499 € sekä todellinen vuosikorko on 6,73%.

Olemme vertailleet, kilpailuttaneet ja esitelleet eri lainapalveluita jo vuodesta 2011 alkaen. Voimmekin siis sanoa, että meillä on todella paljon tietoa netissä toimivista lainapalveluista ja heidän lainatuotteistaan. Tähän kokemukseen perustuen olemme valinneet mielestämme 10 nopeinta lainapalvelua, joista esimerkiksi itse aloittaisimme nopean lainan etsimisen. Netissä toimii kymmenittäin muitakin lainapalveluita joista voit hakea lainaa heti tilille. Jos esittelemämme lainapalvelut eivät syystä tai toisesta sovi sinulle, voit aina kokeilla myös muita lainapalveluita.

Palvelumme TOP10-Lainat.fi esittelee mielestämme TOP10 parasta lainaa. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Pikavippi akuuttiin lainatarpeeseen

Pikavipistä puhutaan yleensä silloin, kun tarvitaan nopea laina. Nopeasti tilille maksettava laina ei enää nykyään tarkoita korkeakorkoista lainaa, vaan kyseessä on tyypillisesti pieni vakuudeton kulutusluotto. Vakuudettomia kuluttajaluottoja säädellään Suomessa korkokattolailla, joten lainan korko ei voi olla enempää kuin 20 prosenttia ja lainan muut kulut voivat olla maksimissaan 150 euroa vuodessa. Korkokaton myötä perinteiset pikavipit ovat poistuneet lainamarkkinoilta ja tilalle ovat tulleet pankkien ja rahoituslaitosten myöntävät pienet vakuudettoman lainat. 

Pikavippiä voit saada nopeasti ja helposti tilille ilman takaajia tai vakuuksia. TOP10-lainat palvelusta voit hakea lainaa 1000 eurosta alkaen ja jättämäsi yksi lainahakemus kilpailutetaan yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Kilpailuttamalla lainan useiden lainantarjojien kesken maksimoit lainatarjousten määrän ja pystyt selvittämään nopeasti, mistä saat lainaa heti tilille. 

Kun lainantarve yllättää on tärkeä saada laina nopeasti käyttöön. Akuutissakaan lainatarpeessa ei kuitenkaan kannattaa unohtaa lainan kilpailuttamista, koska lainojen koroissa on eroja. Vaikka nykyään pikavipin korko ei ole tähtitieteellinen on syytä vertailla lainat tarkoin. Vakuudettoman lainan korko vaihtelee noin 4 – 20 prosentin välillä, joten huolimattomalla lainavertailulla voi maksaa lainasta liikaa lainanhoitokuluja.

Valitse lainalistauksesta paras lainan kilpailutus ja täytä maksuton lainahakemus. Valitsemasi lainapalvelu kilpailuttaa pikavipin useiden lainantarjoajien välillä ja pääset jo muutaman minuutin kuluttua vertailemaan lainatarjouksia. Edullisin pikavippi löytyy usein nopeasti kilpailuttamisen avulla, koska jokainen pankki ja rahalaitos pyrkii jättämään lainahakijalle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Pikavippi pienellä korolla

Pikavippi on laina, jonka käyttö kohdistuu usein akuutiin rahantarpeeseen. Laina tarvitaan nopeasti tilille, mutta ei niin sanotusti hinnalla millä hyvänsä. Pikavipin korko määräytyy haetun lainasumman, maksuajan, hakijan tietojen sekä mahdollisten vakuuksien perusteella. Jos lainahakijan tiedot ovat kunnossa ja hän hakee pientä lainaa nopeaan lainatarpeeseen, on lainanhakijalla hyvät mahdollisuudet pienikorkoiseen lainaa. Vakuuksien tai rinnakkaishakijan käyttäminen parantaa entisestään lainansaantimahdollisuuksia ja jopa suuremman lainasumman hyväksymistä. 

Valitse TOP10 listauksesta lainapalvelu, josta haluat hakea lainaa ilman vakuuksia ja aloita lainahakemuksen täyttäminen. Lisää lainahakemukseen perustietosi ja minkä verran tarvitse lainaa heti tilille. Hakemus välitetään hetkessä kilpailutettavaksi kilpailutuksessa mukana oleville lainantarjoajille ja pääset tutustumaan tulleisiin lainatarjouksiin. Vertaa lainoja rauhassa ja valitse tarpeeseesi sopiva pikavippi.

Pikavippi ilman vakuuksia

Pikavippiin ei tarvitse vakuuksia tai takausta, joten lainaprosessi on nopea. Pikavippiä on mahdollista saada ilman takaajia tai vakuuksia 1000 – 60 000 euroa 1 – 15 vuoden laina-ajalla. Voit hakea lainaa mihin vuorokauden aikaan tahansa, jolloin parhaassa kilpailutilanteessa laina maksetaan tilillesi jo saman päivän aikana.

Lainaa yllättävään lainatarpeeseen haetaan keskimäärin 1000 – 10 000 euroa, joka käytetään sellaisen kulujen kattamiseen, johon palkkatulot tai säästöt eivät yksin riitä. Tällaisia akuutteja menoja ovat yleensä pesukoneen hankinta, auton korjauskulut, uuden puhelimen ostaminen tai suurempien laskujen maksaminen. 

Jos lainatarpeesi on suurempi, suunnittelet esimerkiksi uudemman auton hankintaa, kodin remontoimista tai keittiöremonttia suosittelemme tutustumaan tarkemmin kulutusluottoon tai joustoluottoon. Kulutusluottoa voidaan myöntää ilman vakuuksia kertaluontoisesti heti tilille jopa 60 000 euroa ja joustoluotossa luottoa voi nostaa erissä luottorajan puitteissa. Kyseiset lainatuotteen sopivat rahoitusratkaisuksi silloin, kun lainatarve on suurempi tai tietää tarvitsevansa lainaa silloin tällöin luottokortin tavoin. 

Pikavippi ilman vakuuksia tai takausta on lainansaajan vapaassa käytössä. Oman harkinnan mukaan hän saa käyttää pikavipin parhaaksi katsomallaan tavalla mihin haluaa. Lainapäätöksen jälkeen pikavippi maksetaan ilmoitetulle pankkitilille ja laina on käytössä heti. Lainaa maksetaan takaisin kerran kuukaudessa takaisinmaksuohjelman mukaisesti, mutta tarvittaessa lainan voi maksaa takaisin ennakkoon nopeammalla aikataululla, jos taloudellinen tilanne sen sallii. 

Pikavippi heti tilille

Valitse TOP10-lainat listauksesta lainapalvelu ja täytä maksuton lainahakemus. Lainahakemuksen täyttämisessä kannattaa olla huolellinen, vaikka lainalla olisi kiire. Huolimattomasti tai puutteellisilla tiedoilla täytetty lomake, voi johtaa lainahakemuksen hylkäämiseen tai pitkittää lainaprosessia. Täytä hakemus tiedoillasi, niin pääset jo muutaman minuutin kuluttua lähettämisestä vertailemaan lainatarjouksia. 

Vertaa lainoja lainasumman, maksuajan ja vuosikoron perusteella. Tee lainapäätös ja pääset allekirjoittamaan lainasopimuksen valitsemasi pankin kanssa. Pikavippi maksetaan tilillesi heti, kun kaikki tiedot ovat kunnossa. 

Näin varmistat, että saat pikavipin heti tilille:

  • olet vähintään 18 – vuotias Suomen kansalainen tai pysyvästi Suomessa asuva henkilö
  • Sinulla on suomalainen pankkitili
  • Hakemukseen lisäämäsi tiedot ovat totuudenmukaisesti 
  • Sinulla on puhtaat luottotiedot sekä säännölliset tulot.
Pikavippiä voi hakea, vaikka henkilö olisi työtön tai eläkkeellä. Nämä eivät yksinään ole este lainan myöntämiselle. Lainaa eläkeläiselle tai työttömälle voidaan myöntää, jos henkilöt tulot ovat riittävät eikä hänellä ole tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä. 

Pikavippi voidaan myöntää henkilölle, jolla ei ole tiedoissa maksuhäiriömerkintöjä ja hänellä on säännöllisiä eläke- tai palkkatuloja. Hakijan tulee myös olla Suomen kansalainen tai pysyvästi Suomessa asuva henkilö. 

Pikavippi on akuuttiin lainatarpeeseen otettava nopea laina, jossa lainasummat ovat melko pieniä. Tyypillisesti pikavippiä haetaan netistä noin 1000 – 5000 euroa, mutta lainaa ilman vakuuksia on mahdollista saada jopa 60 000 euroon saakka. 

Nopea rahantarve voi tulla vastaan äkillisesti. Rahaa saattaa tarvita esimerkiksi auton korjaamiseen tai uuden puhelimen hankintaan. Jos tarvitset rahaa heti, hae lainaa TOP10-lainat palvelun kautta. Tavoitat nopeasti useita lainantarjoajia ja lainasi kilpailutetaan pankkien ja rahoituslaitosten kesken. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen pikavippi maksetaan tilillesi heti. 

Kilpailuta laina hetkessä yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen kesken, niin pääset katsomaan, mikä lainantarjoaja voi myöntää sinulle pikavipin heti tilille. TOP10-lainat listauksessa on kymmenen vastuullista ja nopeaa lainapalvelua, joiden kautta voit saada lainan heti tilille ilman takaajia tai vakuuksia. 

TOP10-Lainat.fi
Logo