Nopea laina

Alla palvelumme TOP10 palvelua, josta voi hakea nopeaa lainaa ilman vakuuksia.

Päivitetty: 20,helmikuu, 2024

Lainaesimerkki: Lainaa 25.000€, korko 5%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 477€, takaisinmaksettava summa 28.607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57%.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Esimerkki: Lainaa 15000 €, korko 9,33 % + 3kk euribor, maksuaika 10v ja tilinhoitomaksu 12,50€/kk, kk-erä on 206,05€, maksettava summa 24 712,90€ ja todellinen vuosikorko 11,35 %.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Lainaesimerkki: Lainaa 6000€, korko 7%, maksuaika 10v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 75€, takaisinmaksettava summa 8960€ sekä todellinen vuosikorko on 8,93%.

Lainaesimerkki: Lainaa 20.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 392€, takaisinmaksettava summa 23.499 € sekä todellinen vuosikorko on 6,73%.

Lainaesimerkki: Lainaa 3000 €. Todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 0€. Takaisinmaksuaika 3v. Maksat takaisin 3465 €.

Esimerkki: Lainaa 10 000 €, korko 9,9 %, maksuaika 8 vuotta, kuukausierä on 156,23€, takaisinmaksettava summa 14 998,08€ ja todellinen vuosikorko on 11,4 %.

Esimerkki: Lainaa 10 000 €, korko 9,9 %, maksuaika 8 vuotta, kuukausierä on 156,23€, takaisinmaksettava summa 14 998,08€ ja todellinen vuosikorko on 11,4 %.

Esimerkki lainasta: Lainaa 5000€, Maksuaika 5 vuotta, Todellinen vuosikorko 10,08%, Avausmaksu 30€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 6313€.

Olemme vertailleet, kilpailuttaneet ja esitelleet eri lainapalveluita jo vuodesta 2011 alkaen. Voimmekin siis sanoa, että meillä on todella paljon tietoa netissä toimivista lainapalveluista ja heidän lainatuotteistaan. Tähän kokemukseen perustuen olemme valinneet mielestämme 10 nopeinta lainapalvelua, joista esimerkiksi itse aloittaisimme nopean lainan etsimisen. Netissä toimii kymmenittäin muitakin lainapalveluita joista voit hakea lainaa heti tilille. Jos esittelemämme lainapalvelut eivät syystä tai toisesta sovi sinulle, voit aina kokeilla myös muita lainapalveluita.

Palvelumme TOP10-Lainat.fi esittelee mielestämme TOP10 parasta lainaa. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Joskus sattuu yllättäviä tilanteita ja eteen voi tulla tilanne, jossa tarvitaan nopeasti lainaa. Näitä tilanteita ovat yleisesti olleet jonkin kodinkoneen rikkoutuminen tai auton hajoaminen. Näissä tilanteissa joudutaan turvautumaan lainaan, ellei yllättäviä tilanteita varten ole rahaa säästössä. Lainan hakemisessa ei tietenkään ole mitään väärää, mutta lainaa hakiessa tulisi aina muistaa oikean lainatuotteen valinta ja sen huolellinen kilpailuttaminen. 

Nopea laina on yleisesti vakuudeton laina, jonka voi hakea netistä. Nopea laina on yleisesti noin 1000 – 5000 euron suuruinen pikalaina, joustoluotto, kulutusluotto tai pankkilaina. Palvelumme esittelee sinulle mielestämme TOP10 parasta lainapalvelua, jossa nopea laina kilpailutetaan puolestasi täysin maksutta.

5/5

Nopeat lainat:

Pikalaina
Joustoluotto
Kulutusluotto
Pankkilaina

Kilpailuta nopea laina huolellisesti

Lainaa ei pitäisi koskaan hakea hätiköiden, vaan tarkasti harkiten ja lainan kilpailutus muistaen. Nopea laina kannattaa myös kilpailuttaa huolellisesti mahdollisimman monen eri pankin ja rahalaitoksen kesken, sillä lainojen kuluissa ja koroissa on suuria eroja.

Monesti käy kuitenkin niin, että äkillisen tilanteen yllättäessä valitaan ensimmäinen nopea laina, joka saadaan nopeasti tilille. Tämä voi kuitenkin aiheuttaa ongelmia lainan takaisinmaksun kanssa ja pahimmassa tapauksessa johtaa jopa maksuvaikeuksiin. Tämän takia myös nopea laina tulisi aina kilpailuttaa, sillä se ei vie aikaa kuin 10 minuuttia ja tuloksena voit saada jopa satojen eurojen säästöt lainan kuluissa.

Palvelumme esittelee sinulle mielestämme netin 10 parasta lainapalvelua, joissa voit kilpailuttaa nopean lainan vain muutamassa minuutissa. Kaikki 10 palvelua ovat lainanhakijalle täysin maksuttomia palveluita, joten niiden käyttämisestä ei tule mitään kuluja. Näiden 10 palvelun avulla tavoitat yhdellä lainahakemuksella jopa 30 eri pankkia ja rahalaitosta. Saat siis yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia, joista voit helposti valita nopeimman, sopivimman ja halvimman lainan.

TOP10-Lainat.fi arvostelut - asiakkaidemme kokemuksia

Kun olet hyväksynyt lainan, toivomme että palaisit takaisin sivustollemme ja kertoisit omat kokemuksesi palvelustamme ja siitä lainapalvelusta josta lainaa hait. Monet lainavertailusivustot kirjoittavat lainapalveluista arvostelun, joka perustuu vain heidän omiin kokemuksiin. Me haluamme tietää mitä mieltä asiakkaamme ovat käyttämistään lainapalveluista. Kaikissa lainapalveluissa on varmasti hyvät ja huonot puolensa, mutta palautteiden avulla joukosta erottuu selkeästi ne palvelut, joilla on enemmän hyviä kuin huonoja palautteita.

Jani Oksanen
Jani Oksanen
18.1.2023
Read More
Valmis TOP10 lista helpotti huomattavasti sopivan lainan löytymistä. Kiitos!
Anna Jokinen
Anna Jokinen
17.1.2023
Read More
Selkeä ja helppokäyttöinen palvelu. Sopiva laina löytyi listan avulla todella helposti.
Tiina Mäkelä
Tiina Mäkelä17.1.2023
Read More
Lainan hakeminen oli helppoa, kun tiesi käyttävänsä luotettavia palveluita.
Timo Hietala
Timo Hietala16.1.2023
Read More
Listassa oli useita tuttuja lainapalveluita, joten päätös oli helppo tehdä. Suosittelen!
"Valitsemistamme TOP 10 lainapalveluista saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia. Niitä vertailemalla vältät kalleimmat ja epäsopivimmat lainatarjoukset ja lainatuotteet. Löydät siis sopivan lainan helpommin ja silti saat lainaa heti käyttöösi."
TOP10-Lainat.fi

Nopea laina mielessä? - Ota nämä huomioon

Jos tarvitset lainaa heti ja haluat löytää mahdollisimman nopean lainan, kannattaa muistaa muutama yksinkertainen ohje joiden avulla voit välttää kaikkein kalleimmat lainat ja helpottaa sinulle sopivimman lainan löytymistä.

Lainan huolellinen kilpailuttaminen monella eri pankilla ja rahalaitoksella takaa sen, että näet itse kuinka suuria eroja eri lainojen kuluissa ja koroissa voi olla. Lainan kulujen ja korkojen ymmärtäminen on helpompaa kun pääset vertailemaan useita lainatarjouksia toisiinsa.

Nopea laina ilman vakuuksia

Nopean lainan saa haettua netin kautta ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan vakuudettomuus takaa myös sen, että lainan saa nopeasti käyttöönsä. Kun lainaan ei vaadita vakuuksia tai takaajia, voit täyttää lainahakemuksen yksin juuri silloin kun se sinulle sopii. Jos lainaan vaadittaisiin henkilötakaaja, tulisi myös takaajan tiedot ilmoittaa lainahakemuksen yhteydessä. Näin ollen vakuudeton laina on aina nopeammin haettavissa, kuin vakuudellinen laina.

Nopea laina voi olla muita lainoja kalliimpi

Vakuudeton laina on nopea, mutta sen kulut ovat yleensä suuremmat kuin vakuudellisessa lainassa. Lainanmyöntäjät tekevät lainanhakijalle oman “riskiluokituksen” jonka perusteella esimerkiksi lainan korko määräytyy. Jos lainalla on henkilötakaaja, tai esimerkiksi toinen yhteisvastuullinen hakija, on luotonantajan luottotappioriski silloin pienempi. Kun luottotappioriski pienenee, se laskee lainalle tarjottavaa lainan korkoa alemmaksi ja näin ollen edullisemmaksi.

Kaikki esittelemämme lainan kilpailutuspalvelut tarjoavat mahdollisuuden hakea lainaa myös yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa.

Mikä lainatuote on nopea laina?

Lainatuotteita löytyy useita erilaisia ja jokainen lainatuote on tarkoitettu johonkin tiettyyn tarkoitukseen. Alla lyhyet kuvaukset eri lainatuotteista ja niiden käyttötarkoituksista:

 • Pikavippi tai pikalaina on nopea lainatuote, joka on tarkoitettu nopeisiin ja yllättäviin tilanteisiin. Pikavippien maksuaika on yleensä korkeintaan 12 kuukautta. Pikavippien nimelliskorko on yleisesti väliltä 15 – 20 %*.
 • Joustoluotto tai joustolaina on jatkuva luotto, joka on aina asiakkaan vapaassa käytössä. Joustoluotto toimii kuten luottokortti, joten siitä voi nostaa lainaa nopeasti käyttöön. Joustoluotossa luoton kulut kertyvät vain siitä summasta, joka on nostettu käyttöön. Joustoluoton nimelliskorko on luottokorttien korkojen kanssa suurin piirtein samalla tasolla noin 8 – 18 %* paikkeilla.
 • Kulutusluotto on suurempien hankintojen rahoittamiseen tarkoitettu kertaluontoinen lainatuote. Pienen kulutusluoton saa nopeasti käyttöön, mutta suurempien kulutusluottojen kohdalla hakemuksen käsittely voi viedä muutamia päiviä. Kulutusluottojen korkotaso on yleensä väliltä 6 – 16 %*.
 • Pankkilaina on niin ikään suurempien ja harkittujen hankintojen rahoittamiseen tarkoitettu lainatuote. Pankkilainaa on nykyään helppo hakea netin kautta ilman erillistä ajanvarausta pankkiin. Pankkilainojen nimelliskorko on 4 – 14 %* paikkeilla.

*Lainan korko on aina henkilökohtainen ja jokainen luotonmyöntäjä tekee itsenäisen päätöksen siitä, millä korolla he lainaa myöntävät. Saat oman korkotasosi selville pyytämällä maksuttomat lainatarjoukset jostain esittelemästämme lainan kilpailutuspalvelusta.

Nopea laina - Usein kysytyt kysymykset:

Esittelemme 10 tunnettua lainojen kilpailuttamiseen erikoistunutta palvelua, joiden avulla voit aloittaa oman nopean lainan etsimisen. Kaikki palvelut joita esittelemme ovat lainanhakijalle täysin maksuttomia palveluita. Olemme myös itse kokeilleet kaikkia 10 lainapalvelua ja todenneet ne toimiviksi palveluiksi.

Palveluamme voivat käyttää kaikki suomen kansalaiset. Huomaa kuitenkin se, että palvelut joita esittelemme asettavat omat vaatimuksensa sille, kenelle he voivat lainaa myöntää, emmekä me pysty siihen vaikuttamaan.

Lainatuote kannattaa valita sinun omien tarpeittesi mukaan. Nopea laina voi olla esimerkiksi pikavippi, joustoluotto, kulutusluotto tai jokin muu vakuudeton laina.

Voit vaikuttaa lainan saamisen nopeuteen seuraavilla asioilla:

 • Täytä lainahakemus huolellisesti.
 • Varaa tulotodistus (esim. palkkakuitti) valmiiksi, jos sitä kysytään.
 • Hae lainaa arkipäivänä kello 8.00 – 16.00 välisenä aikana.
 • Toimita pyydetyt liitteet välittömästi.
 • Ota huomioon että Suomen lain mukaan lainoja voidaan maksaa asiakkaiden tileille vain kello 23.00 – 7.00 välisenä aikana.

Nopean lainan vaatimukset ovat:

 • Olet vähintään 18 vuotias.
 • Sinulla on puhtaat luottotiedot.
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot.

Ei voi. Kaikkien lainanhakijoiden luottotiedot tarkistetaan automaattisesti lainahakemuksen täyttämisen yhteydessä ja merkintä luottotiedoissa johtaa automaattisesti lainahakemuksen hylkäämiseen.

Mistä palvelusta nopea laina kannattaa hakea?

Kuten jo edellä kirjoitimmekin, me suosittelemme kaikille lainanhakijoille lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneiden palveluiden käyttämistä. Kun haet lainaa lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneesta palvelusta, tavoittaa hakemuksesi jopa 25 – 30 eri pankkia ja muuta luotonmyöntäjää. Näin saat hyvän mahdollisuuden vertailla lainatarjouksia ja löytää edullisen, mutta nopea lainan.

Esimerkiksi palvelun Omalaina.fi kautta tavoitat jopa yli 30 eri luotonmyöntäjää yhdellä hakemuksella.

TIESITKÖ?

PALVELUAMME ON KÄYTTÄNYT JO YLI

0
TYYTYVÄISTÄ ASIAKASTA
"Olemme toimineet lainojen ja lainapalveluiden vertailujen parissa jo vuodesta 2011 saakka. Meillä on siis jo yli 10 vuoden kokemus netin lainapalveluista ja heidän myöntämistä lainatuotteista."
TOP10-Lainat.fi

Nopea laina - haitat ja hyödyt

Nopeaa lainaa on tarjolla useista lainapalveluista ja lainan voi saada tililleen nopeimmillaan muutamissa minuuteissa. Nopea laina onkin hyvä silloin, kun äkillinen rahantarve pääsee yllättämään. Nopealla lainalla on kuitenkin myös huonot puolensa, jotka tulee ottaa huomioon jo lainaa hakiessa.

Nopean lainan hyvät puolet:

 • Saat rahaa nopeasti tilille, juuri silloin kun sitä tarvitset.
 • Suurin osa nopeista lainoista on vakuudettomia, joten niitä on helppo hakea.
 • Lainan myöntäjiä on paljon, joten sopiva lainantarjoaja on helppo valita.

Nopean lainan huonot puolet:

 • Nopean lainan korot ja kulut ovat yleensä varsin korkeat.
 • Nopea laina voi houkutella hakemaan lainaa, vaikka sitä ei pakosta edes tarvitsisi.
 • Nopeat lainat voi johtaa siihen, että niitä tulee haettua useita, jolloin ne voivat aiheuttaa velkakierteen.

Miten nopeaa lainaa haetaan?

Voit aloittaa lainan hakemisen tutustumalla palvelumme TOP10 lainapalveluihin. Kun sopiva lainapalvelu on löytynyt, voit siirtyä heidän palveluun ja täyttää heidän lainahakemuksen. Pian tämän jälkeen saat useita lainatarjouksia, joihin voit tutustua kaikessa rauhassa omassa kodissasi. Lainatarjoukset ovat yleensä voimassa jopa 30 päivää, joten sinun ei tarvitse tehdä hätiköityjä päätöksiä, vaan voit vertailla niitä kaikessa rauhassa ja harkita jonkin lainatarjouksen hyväksymistä. Kun päätät hyväksyä jonkin lainatarjouksen, voit allekirjoittaa sen ja sen jälkeen laina maksetaan tilillesi.

TOP10-Lainat.fi
Logo