Top5Credits kokemuksia ja arvostelut

Top5Credits on fiksumpi tapa hakea lainaa netistä. Top5Credits on toiminut Suomen lainamarkkinoilla jo pitkään. Top5Credits ei itse myönnä lainaa, vaan toimii vertailupalveluna lainanhakijan ja lainanmyöntäjän välillä. Top5Credits palvelun kautta lainavertailu on erittäin nopeaa ja helppoa. Palvelu vertailee lainanhakijan puolesta niin pankit kuin lainanvälittäjät ja antaa hyvät vinkit sopivan lainavaihtoehdon löytämiseen. Täytä palvelussa maksuton hakemus tarvitsemallasi lainasummalla, niin Top5Credits.con etsii sinulle viisi sopivaa lainatarjousta. 

Jos sinä et ehdi kilpailuttamaan montaa lainapalvelua tai vertailemaan lainoja kattavasti, voit antaa sen kotimaisen Top5Credits vertailupalvelun hoidettavaksi. Lainaa voit hakea 500 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Maksuaika on valittavissa väliltä 1 – 18 vuotta. Täytä maksuton lainahakemus palvelussa ja aloita lainojen vertailu jo muutaman minuutin kuluttua. Lainatarjouksia vertailemalla voit löytää itsellesi sopivan lainan. Kilpailutuksessa on mukana useita pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka myöntävät lainaa ilman takaajia tai vakuuksia asettamillaan lainanhakuehdoilla. Paras laina löytyy usein kattavan lainan kilpailuttamisen ja vertailun avulla. 

Esimerkki: Lainaa 10 000 €, korko 4,0 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 50 €, kuukausierä on 184€, takaisinmaksettava summa 11 399€ ja todellinen vuosikorko on 5,43 %.

Top5Credits kokemuksia

KokeilinTop5Credits palvelua ja päätin hakea lainaa 10000 euroa. Lainahakemus on hyvin samanlainen kuin muillakin lainavertailupalveluilla, joten sen täyttäminen oli helppoa ja vaivatonta. Top5Credits lupaa etusivullaan lainahakemuksen yhteydessä, että hakemuksen täyttämisen jälkeen he etsivät puolestani minulle viisi lainatarjousta. Jäin mielenkiinnolla odottamaan, saanko todella viisi lainatarjousta.

Päätin kokeilla miten tämä käytännössä toimii. Täytimme hakemuksen loppuun ja lähetin sen Top5Credits palvelulle. Hakemuksen lähettämisestä ehti kulua noin minuutti, kun sain kaikki viisi lainatarjousta. Lainatarjousten nopeus oli juuri sitä luokkaa, jota oli luvattu. Lainatarjouksia oli helppo vertailla toisiinsa, koska ne oli esitetty hyvin selkeästi. Vertailemalla lainoja uskon, että kuluttaja pystyy hyvinkin löytämään itselleen sopivan lainaratkaisun.

Top5Credits - Tiedot lyhyesti:

"Top5Credits on 100 % kotimainen ja maksuton palvelu lainojen vertailuun. Lainavertailun avulla selvität helposti ja nopeasti, millä korolla sinä voit saada lainaa!"
TOP10-Lainat.fi
Ylläpito

Kuka voi käyttää Top5Credits palvelua?

Top5Credits lainavertailupalvelu on tarkoitettu kaikille täysi-ikäisille Suomen kansalaisille, joilla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Tämä tarkoittaa, että palvelua voivat käyttää kaikki yli 18-vuotiaat henkilöt, jotka täyttävät nämä perusvaatimukset.

Palvelun käyttö on yksinkertaista. Sinun tarvitsee vain antaa perustiedot lainanhakua varten, kuten tarvitsemasi lainasumma, työtilanteesi ja nettotulot. Näiden tietojen perusteella Top5Credits pystyy rajaamaan sinulle sopivimmat lainavaihtoehdot. Tämä auttaa sinua löytämään helposti ja nopeasti lainaratkaisun, joka vastaa tarpeitasi ja taloudellista tilannettasi.

Top5Credits lainavertailupalvelu on suunniteltu tarjoamaan asiakkailleen helppoa ja luotettavaa tapaa vertailla eri pankkilainat ja lainanantajien tarjoukset. Se auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen lainavaihtoehdon ja säästämään aikaa sekä vaivaa lainojen vertailussa.

Miten lainavertailu käytännössä tapahtuu Top5Credits palvelussa?

Top5Credits lainavertailupalvelussa lainavertailu on helppoa ja käytännöllistä. Tässä on kuinka se toimii:

 1. Anna tarvittavat tiedot: Aloita antamalla perustiedot lainahakemusta varten. Kerro tarvitsemasi lainasumma, työtilanteesi ja nettotulot. Nämä tiedot auttavat palvelua rajaamaan sinulle sopivimmat lainavaihtoehdot.

 2. Vertaile lainavaihtoehtoja: Kun olet antanut tarvittavat tiedot, Top5Credits vertailee eri pankkien ja lainapalveluiden tarjouksia puolestasi. Saat tuloksena 5 sinulle sopivinta lainavaihtoehtoa.

 3. Selkeät tiedot: Jokaisesta lainavaihtoehdosta saat selkeät tiedot, jotka auttavat sinua tekemään valinnan. Näet lainan hyvät ja huonot puolet, todellisen vuosikoron, laina-ajan ja muita tärkeitä tietoja.

 4. Arvostelu ja kokemukset: Voit lukea tarkemman arvion ja muiden asiakkaiden kokemuksia kustakin rahoitusyhtiöstä. Tämä auttaa sinua saamaan lisätietoa ja varmistamaan, että teet valinnan, joka sopii parhaiten tarpeisiisi.

Top5Credits lainavertailupalvelu kattaa erilaiset lainat ja luotot, kuten kulutusluotot, joustoluotot, yhdistelylainat ja pikalainat. Se auttaa myös silloin, kun etsit erityistä lainaa, kuten autolainaa tai remonttilainaa, tai haluat vertailla erilaisia luottokortteja. Riippumatta siitä, millaista lainaa tai luottoa tarvitset, Top5Credits.comin lainavertailu auttaa sinua aloittamaan etsinnän ja löytämään parhaan vaihtoehdon. Tärkeää on, että lainavertailu on täysin ilmaista ja auttaa sinua säästämään aikaa ja vaivaa lainojen vertailussa.

Onko Top5Credits palvelun käytössä joitain palvelumaksuja?

Top5Credits palvelu on erittäin kätevä, koska se on täysin maksuton käyttäjilleen. Palvelun käyttö ei vaadi minkäänlaista palvelumaksua tai muita kuluja. Se on avoin kaikille luottokelpoisille Suomen kansalaisille, ja voit hakea lainaa haluamallesi summalle välillä 500 – 60.000 euroa oman tarpeesi mukaan.

Kun käytät Top5Credits palvelua, saat 5 sinulle sopivinta lainavaihtoehtoa, ja jokaisesta vaihtoehdosta näet selkeät tiedot, kuten lainan hyvät ja huonot puolet, todellisen vuosikoron, laina-ajan ja muita tärkeitä tietoja. Voit myös lukea arvostelun ja muiden asiakkaiden kokemuksia kustakin rahoitusyhtiöstä, mikä auttaa sinua tekemään tietoisen päätöksen.Tämä tekee Top5Credits palvelusta erinomaisen välineen lainojen kilpailuttamiseen ja parhaan lainavaihtoehdon löytämiseen, ilman ylimääräisiä kustannuksia.

Onko minun pakko hyväksyä jokin lainatarjous?

Ei ole. Palvelun käyttämisessä ei ole mitään velvoitteita. Voit siis koska vain pyytää lainatarjoukset ja hylätä ne, jos ne eivät miellytä. Top5Credits palvelun tarkoitus on tehdä lainojen vertailusta ja siten edullisemman lainan löytymisestä kuluttajille helpompaa. Tämän vuoksi palvelussa ei ole mitään kuluja tai velvoitteita.

Millaisia lainoja voin hakeaTop5Credits palvelun kautta?

Top5Credits palvelun avulla voit hakea monenlaisia lainoja ja luottoja tarpeesi mukaan. Tässä on joitakin esimerkkejä lainatyypeistä, joita voit etsiä ja kilpailuttaa palvelun avulla:

 • Kulutusluotto: Kulutusluotto on joustava lainatuote, joka soveltuu erilaisiin tarpeisiin, kuten matkustamiseen, kodinkoneiden hankintaan tai muihin henkilökohtaisiin hankintoihin.
 • Joustoluotto: Joustoluotto toimii kuin luottokortti, ja voit nostaa rahaa tilillesi tarpeen mukaan. Maksat korkoa vain nostamastasi summasta.
 • Yhdistelylaina: Yhdistelylaina auttaa sinua yhdistämään useat pienet lainasi yhdeksi suuremmaksi lainaksi, mikä voi johtaa alempaan korkoon ja selkeämpään talouden hallintaan.
 • Pikalaina: Pikalaina on lyhytaikainen laina, joka sopii äkillisiin rahantarpeisiin. Se on usein pienempi summa, jonka maksat takaisin nopeasti.
 • Autolaina: Autolaina auttaa sinua rahoittamaan uuden auton hankinnan tai vaihtoehtoisesti voit kilpailuttaa autolainan nykyisen autosi hankkimiseen.
 • Remonttilaina: Remonttilaina on suunniteltu kodin remontointiin tai korjaustöihin, ja se voi auttaa sinua rahoittamaan projekteja talossasi.
 • Luottokortit: Voit myös vertailla erilaisia luottokortteja löytääksesi parhaan vaihtoehdon ostojesi ja maksujesi tekemiseen.

Etsitpä siis mitä tahansa lainaa tai luottoa, voit käyttää Top5Credits.comin lainavertailua löytääksesi sinulle sopivimman vaihtoehdon. Palvelu auttaa sinua vertailemaan eri rahoitusyhtiöiden tarjouksia ja löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun taloudellisiin tarpeisiisi.

Top5Credits taustatietoja

Top5Credits.comin omistaa Draivi, yritys joka on ollut aktiivinen vuodesta 2012 lähtien ja auttanut yli miljoonaa kuluttajaa pankkien ja lainapalveluiden vertailussa useissa eri maissa, kuten Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Espanjassa, Saksassa ja Puolassa. Draivi tunnetaan erityisesti dataan, analytiikkaan ja markkinointiteknologiaan perustuvista tehokkaista ratkaisuistaan.

Draivi on kehittänyt vertailupalveluita ja digitaalisia työkaluja, jotka auttavat kuluttajia vertailemaan erilaisia rahoituspalveluita, kuten lainoja ja luottokortteja. Yrityksen tavoitteena on tarjota kuluttajille mahdollisuus tehdä tietoon perustuvia päätöksiä talousasioissaan ja löytää itselleen parhaat mahdolliset rahoitusratkaisut.

Hyödyntämällä data-analyysiä ja markkinointiteknologiaa Draivi on luonut tehokkaita ja helppokäyttöisiä työkaluja, jotka auttavat kuluttajia vertailemaan eri lainatuotteita ja löytämään kilpailukykyisimmät hinnat ja ehdot. Tämä auttaa säästämään aikaa ja vaivaa lainojen vertailussa ja mahdollistaa räätälöityjen rahoitusratkaisujen löytämisen jokaisen kuluttajan tarpeisiin.

Draivin omistama Top5Credits.com on yksi näistä tehokkaista vertailupalveluista, joka tarjoaa kuluttajille helpon tavan vertailla lainoja ja muita rahoitustuotteita. Yrityksen pitkäaikainen kokemus ja vahva panostus teknologiaan tekevät siitä luotettavan kumppanin, kun etsitään parhaita rahoitusratkaisuja.

Top5Credits asiakaskokemuksia

"Kuulin Top5Credits palvelusta työkaveriltani, joka oli käyttänyt palvelua autolainojen vertailuun. Päätin antaa sille mahdollisuuden. Syötin hakutietoni ja odotin, mitä vaihtoehtoja minulle tarjottaisiin."

"Olin positiivisesti yllättynyt siitä, kuinka nopeasti sain lainatarjouksia. Sivustolla oli myös selkeästi esillä kaikki tärkeät tiedot, joten vertailu oli vaivatonta. Löysimme sopivan lainavaihtoehdon, joka sopi budjettiimme ja tarpeisiimme."

"Syötin tarvittavat tiedot lainahausta, kuten haluamani lainasumman ja laina-ajan. Sen jälkeen palvelu tarjosi minulle viisi eri lainavaihtoehtoa eri pankeilta. Helppoa!"

"Mikä parasta, jokaisesta vaihtoehdosta oli selkeästi kerrottu kaikki olennaiset tiedot, kuten korko, laina-aika ja mahdolliset muut kulut. Vertailu oli vaivatonta, ja päätin valita sen vaihtoehdon, joka sopi parhaiten budjettiini. Suosittelen!"

Usein kysytyt kysymykset

Palvelun ikäraja on 18 vuotta.

Lainaa voi hakea jopa 60 000 euroon asti.

Laina-ajan voit valita väliltä 1 – 18 vuotta.

Saat 5 sinulle sopivinta lainavaihtoehtoa, joista jokaisesta käy ilmi lainan hyvät ja huonot puolet, todellinen vuosikorko, laina-aika sekä muita huomionarvoisia asioita. 

Lainatarjoukset saat välittömästi.

Et voi. Merkintä luottotiedoissa johtaa lainahakemuksen automaattiseen hylkäämiseen.

Kyllä voi. Top5Credits esittelee lainavaihtoehdot joihin et tarvitse takaajia tai vakuuksia.

Hyväksytyt laina maksetaan yleensä muutamassa minuutissa, mutta kuitenkin saman päivän aikana. Suomen lain mukaan lainoja voidaan kuitenkin maksaa asiakkaiden tileille vain kello 7.00 – 23.00 välisenä aikana.

Lainan todellinen vuosikorko määräytyy aina lainanhakijan tietojen mukaan, joten kukaan ei voi tietää ennalta miltä korolla voit lainaa saada. Lainan todellinen vuosikorko ilmoitetaan selkeästi jokaisessa lainatarjouksessa.

Top5Credits ottaa lainahakemuksia vastaan joka päivä ja kaikkina kellonaikoina.

Ei ole. Palvelu on täysin maksuton kaikille kuluttajille.

Top5Credits lainavertailu tarjoaa erinomaisen keinon löytää sopiva lainatarjous edullisella korolla.

Top5Credits.com yhteystiedot

Postiosoite Top5Credits.com Runeberginkatu 5, 4.kerros 00100 Helsinki Suomi – Finland

Asiakaspalvelu
Vastaa sähköpostitse
Sähköposti:
info@fiksulaina.fi

Vaihtoehto Top5Credits palvelulle:

5/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 10.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 6,10 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941 €.

4.6/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Esimerkki lainakustannuksista: Lainaa 15000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 6,10 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 1 v. Luotto ja kustannukset yhteensä 5171 €.

4.2/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Esimerkki lainasta: Lainaa 10 000€, Maksuaika 5 vuotta, Nimelliskorko 8,75%, Todellinen vuosikorko (APR) 9,11%, Korkokulut 2 382€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 12 382€.

TOP10-Lainat.fi
Logo