Bank Norwegian kokemuksia ja arvostelut

Bank Norwegian on kansainvälinen pankki, joka tarjoaa laajan valikoiman rahoituspalveluita Suomessa. Pankki on erityisesti tunnettu monipuolisesta lainatarjonnastaan, joka kattaa erilaiset lainatyypit. Suomalaisille asiakkaille Bank Norwegian tarjoaa vakuudettomia kulutusluottoja, jotka soveltuvat moniin eri tarpeisiin. Bank Norwegianin palveluihin kuuluu myös pankkitilipalvelut. Bank Norwegian tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden hakea pankkilainaa joustavasti eri tilanteisiin. Lainasummat vaihtelevat 1000 eurosta aina 60 000 euroon asti, ja asiakkaat voivat valita laina-ajan tarpeidensa mukaisesti, jopa 15 vuoteen saakka. 

Lainapalvelu Bank Norwegianin lainatuotteet ovat monipuolisia ja soveltuvat erilaisiin tarkoituksiin. Asiakkaat voivat hakea lainaa esimerkiksi remonttia varten, auton ostoa varten, lomamatkaa varten tai yllättäviä kuluja varten. Pankin tarjoamat kulutusluotot ovat vakuudettomia, mikä tarkoittaa, että ne eivät vaadi asiakkailta vakuuksia tai takaajia. Bank Norwegian tarjoaa myös mahdollisuuden yhdistää vanhat lainat, kuten pikavipit tai muut korkeakorkoiset lainat. Yhdistelylainan avulla asiakkaat voivat säästää lainakustannuksissa ja tehdä talouden hallinnasta entistä helpompaa. Lainan yhdistäminen Bank Norwegianin avulla on vaivatonta ja voi tuoda merkittäviä etuja.

Bank Norwegian on toiminut Suomen markkinoilla vuodesta 2015 lähtien ja nauttii asiakkaidensa luottamusta. Pankki on täysin digitaalisesti toimiva ja tarjoaa asiakkailleen turvallisen ja kätevän tavan hallita talouttaan. Bank Norwegianin asiakaspalvelu on aina valmiina auttamaan kaikissa mahdollisissa kysymyksissä, ja pankki panostaa selkeään hinnoitteluun, jotta asiakkaat tietävät tarkalleen, paljonko laina maksaa.

5 Tähteä

Esimerkki lainasta: Lainaa 10 000€, Maksuaika 5 vuotta, Nimelliskorko 8,75%, Todellinen vuosikorko (APR) 9,11%, Korkokulut 2 382€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 12 382€.

Omat kokemukset Bank Norwegianista

Henkilökohtaiset kokemuksemme Bank Norwegianista ovat olleet erittäin positiiviset. Olemme hyödyntäneet heidän palveluitaan, erityisesti lainojen yhdistämistä, ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun. Yhdistäessämme vanhoja lainojamme Bank Norwegianin avulla huomasimme merkittävän säästön lainakustannuksissa. Pankki tarjosi selkeät ja kilpailukykyiset lainaehdot, ja koko prosessi oli erittäin sujuva. Verkkopalvelun helppokäyttöisyys teki hakemuksesta ja lainan yhdistämisestä vaivatonta.

Pankin selkeä hinnoittelu ja reilu kohtelu vahvistivat luottamustamme heidän palveluihinsa. Lisäksi heidän tarjoamansa mobiilisovellus mahdollisti kätevän tavan hallita lainaa ja tehdä tarvittavia muutoksia. Kokonaisuudessaan Bank Norwegian on täyttänyt odotuksemme laadukkaasta ja luotettavasta rahoituspalvelusta. Suosittelemme heidän palveluitaan niille, jotka harkitsevat lainojen yhdistämistä tai etsivät muita rahoitusratkaisuja.

Bank Norwegian - Tiedot lyhyesti:

 • Tarjoaa vakuudettomia kulutusluottoja.
 • Lainasummat 1 000 eurosta 60 000 euroon.
 • Laina-aika jopa 15 vuotta.
 • Mahdollisuus rahoittaa erilaisia hankintoja, kuten remontit ja autot.
 • Myös lomamatkan rahoittaminen onnistuu.
 • Mahdollisuus yhdistää vanhat lainat.
 • Vähintään 23-vuotiaat voivat hakea lainaa.
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä vaadita.
 • Lainaaminen onnistuu täysin digitaalisesti.
 • Helppokäyttöinen mobiilisovellus lainan hallintaan.
 • Tarjolla myös lainaturva.
 • Maksimissaan 60 000 euron lainasumma.
 • Joustava takaisinmaksuaika 1-15 vuotta.
 • Selkeä ja kilpailukykyinen hinnoittelu.
 • Verkkopankkitunnukset tarvitaan lainasopimuksen allekirjoitukseen.
 • Asiakaspalvelu saatavilla kysymyksissä ja tarvittaessa apuna.
"Bank Norwegian on ehkä tunnetuin norjalainen pankki, joka on saanut paikkansa meidän pankkipalveluiden listauksessamme. Bank Norwegian on myös erittäin suosittu palvelu netissä. Sieltä voi hakea vakuudetonta lainaa jopa 60 000 € asti."
TOP10-Lainat.fi
Ylläpito

Kuinka paljon lainaa voi hakea Bank Norwegian palvelusta?

Bank Norwegian tarjoaa joustavia lainavaihtoehtoja eri tarpeisiin. Voit hakea lainaa palvelusta summille 1000 eurosta aina 60 000 euroon asti. Tämä tarkoittaa, että voit rahoittaa monenlaisia hankintoja ja projekteja, olivatpa ne sitten pieniä tai suuria. Lainan suuruus määräytyy omien tarpeidesi ja taloudellisen tilanteesi mukaan, ja voit valita juuri sinulle sopivan summan. Olipa kyseessä sitten remontti, auton hankinta, lomamatka tai yllättävät kulut, Bank Norwegianin lainapalvelu tarjoaa joustavan vaihtoehdon rahoitustarpeidesi täyttämiseen.

Kuka voi hakea lainaa Bank Norwegian palvelusta?

Bank Norwegianin lainapalvelun käyttöön liittyy tietyt vaatimukset. Lainaa voi hakea, mikäli täytät seuraavat kriteerit:

 1. Ikävaatimus: Sinun tulee olla vähintään 23-vuotias.
 2. Maksuhistoria: Sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.
 3. Asuinpaikka: Olet ollut Suomen väestötietorekisterissä vähintään edelliset 36 kuukautta.

Nämä kriteerit ovat tärkeitä, sillä ne vaikuttavat lainahakemuksesi hyväksymiseen. Lisäksi muut henkilökohtaiset tiedot ja taloudellinen tilanne voivat vaikuttaa lainapäätökseen. Voit myös parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa hakemalla sitä yhdessä toisen henkilön kanssa.

Bank Norwegian pyrkii varmistamaan, että lainanottajilla on kyky maksaa laina takaisin, ja nämä vaatimukset auttavat tässä tavoitteessa.

Kuinka kilpailutan Bank Norwegianin lainan helpoiten?

Bank Norwegianin lainojen kilpailuttaminen on helppoa, ja voit tehdä sen käyttämällä suosittua lainankilpailutuspalvelua VertaaLainaa.fi. Tämä palvelu mahdollistaa Bank Norwegianin lainan vertailun muiden pankkien tarjouksiin samanaikaisesti. Näin voit valita itsellesi parhaan ja edullisimman lainavaihtoehdon.

Toimi näin:

 1. Siirry lainankilpailutuspalveluun VertaaLainaa.fi: Siirry sivustollemme ja täytä maksuton lainahakemus.

 2. Täytä tarvittavat tiedot: Anna tarvittavat tiedot, kuten lainasumma ja haluttu laina-aika.

 3. Vertaile tarjouksia: Lainankilpailutuspalvelu kilpailuttaa Bank Norwegianin lainan puolestasi ja näyttää sinulle useita lainatarjouksia eri pankeilta.

 4. Valitse paras tarjous: Vertaile saamiasi tarjouksia huolellisesti, mukaan lukien lainan korot, kustannukset ja ehdot. Valitse sitten se tarjous, joka parhaiten vastaa tarpeitasi ja budjettiasi.

Tämä helppo prosessi mahdollistaa sinulle edullisimman lainan valinnan ja auttaa säästämään rahaa. Muista kuitenkin, että lopullinen lainatarjous riippuu henkilökohtaisista taloudellisista olosuhteistasi ja luottokelpoisuudestasi. Kilpailuttamalla lainasi voit saada parhaan mahdollisen lainan Bank Norwegianilta tai joltain muulta pankilta.

Voinko yhdistää lainat Bank Norwegian pankissa?

Kyllä, Bank Norwegian tarjoaa mahdollisuuden yhdistää lainat. Lainojen yhdistäminen voi olla järkevä ratkaisu, jos sinulla on useita eri lainoja tai luottoja eri pankeilta ja haluat selkeyttää talouttasi sekä säästää kuluissa. Yhdistämällä lainasi Bank Norwegianin kautta voit nauttia seuraavista eduista:

 1. Yksi selkeä laina: Voit yhdistää kaikki olemassa olevat lainasi yhdeksi selkeäksi lainaksi Bank Norwegianin kautta. Tämä helpottaa talouden hallintaa, kun sinun tarvitsee seurata vain yhtä lainaa ja maksaa yhtä kuukausittaista erää.

 2. Mahdolliset kustannussäästöt: Lainojen yhdistäminen voi johtaa alhaisempiin korkoihin ja kustannuksiin, mikä voi säästää sinulle rahaa pitkällä aikavälillä.

 3. Joustavat ehdot: Bank Norwegian tarjoaa joustavia laina-aikoja ja edullisia ehtoja lainojen yhdistämiseen, joten voit valita sellaisen ratkaisun, joka sopii parhaiten tarpeisiisi.

Lainojen yhdistäminen Bank Norwegianin kautta on vaivatonta, ja voit tehdä sen helposti verkossa. Muista kuitenkin aina harkita huolellisesti ennen päätöksen tekemistä ja vertailla eri vaihtoehtoja varmistaaksesi, että se on sinulle taloudellisesti järkevä ratkaisu.

Miten voisin saada mahdollisimman edullisen lainan Bank Norwegianilta?

Bank Norwegian tarjoaa asiakkailleen kilpailukykyisiä lainaratkaisuja, ja edullisen lainan saaminen heiltä voi olla houkuttelevaa. Tässä joitakin vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua saamaan mahdollisimman edullisen lainan Bank Norwegianilta:

 1. Hyvä luottoluokitus: Bank Norwegian tarkistaa luottoluokituksesi hakemuksen yhteydessä. Mitä parempi luottoluokitus sinulla on, sitä todennäköisemmin saat edullisemman lainatarjouksen. Varmista siis, että pidät huolta luottoluokituksestasi maksamalla laskusi ajoissa ja hoitamalla raha-asiasi moitteettomasti.

 2. Vertaile lainatarjouksia: Älä hyväksy ensimmäistä tarjousta, vaan vertaile eri lainatarjouksia. Voit käyttää lainankilpailutuspalveluita, jotka auttavat sinua vertailemaan Bank Norwegianin tarjousta muiden pankkien tarjouksiin. Näin voit varmistaa, että saat parhaan mahdollisen koron ja ehdot.

 3. Valitse oikea lainasumma ja -aika: Valitse lainasumma ja takaisinmaksuaika huolellisesti. Suurempi lainasumma tai pidempi takaisinmaksuaika voi johtaa korkeampiin kustannuksiin. Valitse sellainen laina, jonka takaisinmaksu ei aiheuta taloudellista kuormitusta.

 4. Käytä rinnakkaishakijaa: Jos sinulla on mahdollisuus, harkitse rinnakkaishakijan lisäämistä hakemukseesi. Rinnakkaishakijan hyvä luottoluokitus voi parantaa mahdollisuuksiasi saada alhaisempi korko.

 5. Tarkista kaikki lainan kustannukset: Tutki huolellisesti kaikki lainaan liittyvät kulut, kuten korko, perustamismaksu ja tilinhoitomaksu. Todellinen vuosikorko on hyvä mittari, joka sisältää kaikki kustannukset, ja sen avulla voit vertailla eri lainojen kokonaiskustannuksia.

Noudattamalla näitä vinkkejä voit parantaa mahdollisuuksiasi saada edullinen laina Bank Norwegianilta. Muista aina lukea sopimus huolellisesti ennen allekirjoittamista ja varmista, että ymmärrät kaikki lainaehtot.

Bank Norwegianin historia ja nykypäivä

Bank Norwegian perustettiin vuonna 2007 Norjassa, ja se on kulkenut pitkän matkan siitä lähtien. Viidentoista menestyksekkään vuoden jälkeen, vuonna 2022, Bank Norwegian ja Nordax Bank yhdistyivät, ja Bank Norwegianista tuli osa Nordax pankkia. Nordax Bank AB (publ) muutti nimensä 7. kesäkuuta 2023 NOBA Bank Group AB:ksi (publ), ja samalla Bank Norwegianista tuli osa NOBA Bank Groupia Nordaxin tilalle.

Tämä yhdistyminen vahvisti Bank Norwegianin asemaa entisestään, ja se laajensi toimintaansa entistä laajemmille markkinoille. Bank Norwegian – a part of NOBA Bank Group tarjoaa laajan valikoiman rahoituspalveluita, mukaan lukien luottokortit, säästötilit ja vakuudettomat lainat. Toiminnan aloittamisen jälkeen Norjassa vuonna 2007, se on vakiinnuttanut asemansa muualla Pohjoismaissa sekä Espanjassa ja Saksassa, ja sillä on tällä hetkellä yli 1,5 miljoonaa tyytyväistä asiakasta.

Bank Norwegianin menestys perustuu vahvaan asiakaspalveluun, digitaaliseen innovaatioon ja kykyyn tarjota asiakkailleen houkuttelevia rahoitusratkaisuja. Tämä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka etsivät luotettavaa ja kätevää pankkia Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa.

Usein kysytyt kysymykset Bank Norwegian pankista:

Bank Norwegian on Norjan alkuperäinen digitaalinen pankki, joka tarjoaa laajan valikoiman rahoitustuotteita, kuten lainoja, luottokortteja ja säästötilejä.

Bank Norwegian tarjoaa vakuudettomia kulutusluottoja, luottokortteja sekä säästötilejä. He myös mahdollistavat lainojen yhdistämisen ja tarjoavat asiakkailleen erilaisia rahoitusvaihtoehtoja.

Voit hakea lainaa Bank Norwegianilta 1000 eurosta jopa 60 000 euroon asti, ja laina-aika voi olla enintään 15 vuotta.

Asiakkailla on ollut myönteisiä kokemuksia Bank Norwegianista sen tarjoamien monipuolisten rahoitusratkaisujen ja asiakaspalvelun ansiosta. Esimerkiksi lainojen yhdistäminen Bank Norwegianin avulla on auttanut monia säästämään rahaa.

Voit kilpailuttaa Bank Norwegianin lainan helposti käyttämällä esimerkiksi lainojen kilpailutuspalvelua VertaaLainaa.fi. Näin voit vertailla eri lainatarjouksia ja valita parhaan.

Voit yhdistää lainasi Bank Norwegianissa hakemalla yhdistelylainaa. He voivat auttaa sinua yhdistämään vanhat lainasi edullisemmaksi kokonaisuudeksi.

Saadaksesi mahdollisimman edullisen lainan, varmista, että luottotietosi ovat kunnossa ja valitse lainasumma ja -aika huolellisesti omiin taloudellisiin tarpeisiisi sopiviksi.

Bank Norwegian perustettiin Norjassa vuonna 2007 ja on sittemmin laajentunut muihin Pohjoismaihin sekä Espanjaan ja Saksaan. Vuonna 2022 se sulautui Nordax Bankin kanssa, ja Nordax Bank muutti nimensä NOBA Bank Groupiksi vuonna 2023.

Voit ottaa yhteyttä Bank Norwegianin asiakaspalveluun puhelimitse numerossa 07532 66 200 (paikallisverkkomaksu/mpm) tai ulkomailta numerossa +358 7532 66 200 (ulkomaan puhelun hinta). Voit myös lähettää sähköpostia käyttämällä yhteydenottolomaketta heidän verkkosivuillaan. Kortin sulkemispalvelu on saatavilla ympäri vuorokauden.

Bank Norwegianin puhelinpalvelu on avoinna arkipäivisin klo 11:00 – 17:00. Kortin sulkemispalvelu on käytettävissä ympäri vuorokauden, 365 päivää vuodessa. Tarkemmat aukioloajat ja yhteystiedot löytyvät heidän virallisilta verkkosivuiltaan.

Bank Norwegian yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Bank Norwegian tarjoaa monipuoliset asiakaspalvelukanavat, joiden avulla voit ottaa yhteyttä pankkiin ja saada apua kaikkiin tarpeisiisi.

Puhelinpalvelu: Puhelinpalvelu on käytettävissä arkipäivisin klo 11:00 – 17:00. Voit soittaa pankin asiakaspalveluun numerossa 07532 66 200 (paikallisverkkomaksu/mpm). Ulkomailta soitettaessa käytä numeroa +358 7532 66 200 (ulkomaan puhelun hinta). Lisäksi puhelupalvelu kortin sulkemiseksi on saatavilla ympäri vuorokauden, 365 päivää vuodessa.

Sähköposti: Voit ottaa yhteyttä pankkiin milloin tahansa sähköpostitse käyttämällä yhteydenottolomaketta. Pankki pyrkii vastaamaan viesteihin mahdollisimman pian.

Bank Norwegianin asiakaspalvelu on ammattitaitoista ja valmiina auttamaan kaikissa pankkiasioiden ja palveluiden kysymyksissäsi. Olitpa sitten tarvitsemassa tietoa lainoista, luottokorteista tai säästötileistä, voit ottaa yhteyttä pankkiin valitsemallasi tavalla. Lisäksi kortin sulkemispalvelu on käytettävissä ympäri vuorokauden, joten korttisi pystytään sulkemaan nopeasti tarvittaessa. Tarkemmat aukioloajat ja yhteystiedot löytyvät Bank Norwegianin virallisilta verkkosivuilta.

Postiosoite
NOBA Bank Group AB (publ)
Snarøyveien 36
1364 Fornebu
Norja

Asiakaspalvelu
Ma-Pe: 11:00-17:00
La – Su: Suljettu
Puhelinnumero: 07532 66 200 (pvm/mpm)
Ulkomailta: +358 7532 66 200 (ulkomaan puhelun hinta)

Bank Norwegian pankin asiakaskokemuksia:

"Olen käyttänyt Bank Norwegianin luottokorttia jo vuosia, ja olen erittäin tyytyväinen palveluun. Heidän verkkopalvelu on helppokäyttöinen, ja olen aina saanut nopeasti vastauksen kysymyksiini. Bonukset ja edut ovat myös mahtavia!"
Matti
Helsinki
Hain Bank Norwegianilta henkilökohtaista lainaa remonttia varten, ja koko prosessi sujui melko vaivattomasti. Korko oli kilpailukykyinen, ja sain lainapäätöksen nopeasti. Ainoa pikkuriikkinen haittapuoli oli se, että asiakaspalvelun tavoittaminen oli joskus haastavaa.
Sanna
Oulu
"Olen käyttänyt Bank Norwegianin säästötiliä jo useamman vuoden, ja olen erittäin tyytyväinen. Korko on kilpailukykyinen, ja säästöt kasvavat mukavasti. Olen myös käyttänyt heidän asiakaspalveluaan, ja he ovat aina olleet ystävällisiä ja avuliaita."
Elina
Jyväskylä
"Päätin kokeilla Bank Norwegianin lainojen yhdistämispalvelua, mutta minulle tarjottu korko oli korkeampi kuin odotin. Asiakaspalvelu oli kuitenkin ystävällistä ja auttoi selvittämään tilannetta. Kokonaisuutena kohtalainen kokemus."
Timo
Pori

Voit kilpailuttaa Bank Norwegianin myös alla olevien palveluiden kautta:

5/5

Esimerkki: Luoton määrä 10.000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Todellinen vuosikorko 6,1 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941 €.

4/5

Esimerkki: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468€, nimelliskorko 9% ja todellinen vuosikorko 9.38% 

4.6/5

Esimerkki: Luoton määrä 15000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Todellinen vuosikorko 6,10 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 1 v. Luotto ja kustannukset yhteensä 5171 €.

TOP10-Lainat.fi
Logo