Nordax Bank kokemuksia ja arvostelut

Nordax Bank, joka on osa NOBA Bank Groupia, juontaa juurensa Ruotsista vuodesta 2003. Vuosien varrella se on kasvanut ja laajentunut, ja nykyisin Nordax on yksi Pohjoismaiden johtavista digitaalisista pankeista, joka palvelee asiakkaitaan Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Nordaxin omistavat Nordic Capital Fund VIII ja Sampo, ja se toimii Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa.

Pankin vastuullisen ja läpinäkyvän toimintatavan ansiosta asiakkaat voivat luottaa sen tarjoamiin palveluihin. Nordax tarjoaa kilpailukykyisiä vakuudettomia kulutusluottoja 1000 eurosta aina 60 000 euroon saakka, sekä säästäjilleen hyvällä korolla varustettuja Nordax Tuottotilejä. Yksi pankin erikoisosaamisista on lainojen yhdistely, joka auttaa asiakkaita hallitsemaan ja selkeyttämään talouttaan. Lisäksi Nordax tarjoaa erilaisia lisäpalveluita, kuten lainaturvavakuutuksia ja lainan maksuaikojen joustoja.

5 Tähteä

Esimerkki lainasta: Lainaa 10 000€, Maksuaika 5 vuotta, Nimelliskorko 10,9%, Todellinen vuosikorko 13,05%, Kulut 3440€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 13 440€.

Omat kokemukset Nordax Bank pankista

Kun aloitin asiakassuhteeni Nordax Bankin kanssa muutama vuosi sitten, olin aluksi hieman epävarma siitä, minkälaista palvelua voisin odottaa verkkopohjaiselta pankilta. Kuitenkin jo ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien olin myönteisesti yllättynyt heidän asiakaspalvelunsa laadusta ja nopeudesta. Lainan hakuprosessi oli suoraviivainen ja läpinäkyvä, ja sain tarvitsemani tiedot selkeästi ja ymmärrettävästi.

Myöhemmin, kun avasin Nordax Tuottotilin, huomasin heidän tarjoavan kilpailukykyisiä korkoja ilman piilokuluja tai määräaikaisuutta. On myös mainittava, että Nordaxin digitaaliset palvelut ovat käyttäjäystävällisiä ja helppokäyttöisiä. Tämä on erityisen tärkeää minulle, sillä arvostan kykyä hallita talousasioitani milloin ja missä tahansa. Lopuksi haluamme myös mainita, että olemme erityisen vaikuttuneita siitä, miten pankki korostaa vastuullista lainaamista ja kestävää kehitystä, mikä näkyy heidän liiketoimintansa jokaisessa osa-alueessa. Kokonaisuutena voimme sanoa, että olemme ollut erittäin tyytyväisiä Nordax Bankin tarjoamiin palveluihin ja suosittelemme heitä lämpimästi muillekin.

Nordax Bank - Tiedot lyhyesti:

 • Perustettu: Ruotsissa vuonna 2003.
 • Omistajat: Nordic Capital Fund VIII ja Sampo.
 • Tytäryhtiö: Svensk Hypotekspension (SHP) vuodesta 2018.
 • Osa konsernia: NOBA Bank Group vuodesta 2023.
 • Toimintamaat: Suomi, Ruotsi, Norja, ja Saksa.
 • Asiakasmäärä: Yli 300 000.
 • Työntekijöitä: Noin 300.
 • Palvelut: Kulutusluotot (1 000 € – 60 000 €) ja säästötilit (Nordax Tuottotilit).
 • Vastuullisuus: Jäsen YK:n Global Compact -aloitteessa.
 • Valvonta: Toimii Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa sekä Ruotsin valtion talletussuojan piirissä.
"Nordax Bank on eräs merkittävimmistä pohjoismaisista pankeista, joka on vakiinnuttanut asemansa suomalaisten pankkipalveluiden joukossa. Nordax Bank nauttii suurta suosiota verkkopohjaisena palveluna. Pankista voi hakea vakuudetonta lainaa aina jopa 60 000 € asti."
TOP10-Lainat.fi
Ylläpito

Kuinka paljon voin hakea lainaa Nordax Bank pankista?

Nordax Bank tarjoaa asiakkailleen joustavuutta lainasummissa. Lainaa voi hakea alkaen pienistä summista, kuten 1000 eurosta, aina suurempiin summiin, jopa 60 000 euroon saakka. Lainan suuruus riippuu monista tekijöistä, kuten hakijan taloudellisesta tilanteesta, tuloista ja muista velvoitteista.

On tärkeää muistaa, että vaikka pankki tarjoaa mahdollisuuden hakea suurta pankkilainaa, on lainan takaisinmaksukyky ensiarvoisen tärkeää. Ennen lainan hakemista on suositeltavaa tehdä realistinen arvio omista tuloista ja menoista sekä miettiä, kuinka suuri kuukausierä on itselle sopiva. Nordax Bankin vakuudeton laina antaa joustavuutta ja mahdollisuuden rahoittaa erilaisia projekteja, kuten kodin remontointia, matkoja tai suurempia hankintoja, mutta samalla on tärkeää muistaa vastuullinen lainanotto ja sen hallittu takaisinmaksu.

Kuka voi hakea lainaa Nordax Bank pankista?

Nordax Bank on tunnettu selkeistä ja reiluista lainakriteereistään. Jokainen, joka harkitsee lainan hakemista Nordax Bankista, tulisi ensin tarkistaa, täyttääkö hän pankin asettamat vaatimukset.

Lainanhakijan tulee olla vähintään 20-vuotias. Tämän lisäksi hakijalla tulee olla säännölliset tulot, joko palkasta tai eläkkeestä, ja näiden tulojen tulee olla vähintään 15 000 euroa vuodessa. Nordax Bank ei myönnä lainaa henkilöille, joilla on rekisteröityneitä maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi on tärkeää, että hakija on asunut Suomessa vakituisesti vähintään kolmen vuoden ajan ja hänellä on vakituinen osoite Suomessa.

Kriteerit on asetettu varmistamaan, että lainanottajalla on kyky ja resurssit hoitaa lainansa takaisinmaksu vastuullisesti ja ongelmatilanteiden välttämiseksi. Niiden, jotka täyttävät nämä kriteerit, on mahdollista hakea Nordax Bankin kilpailukykyistä ja vakuudetonta lainaa joustavilla ehdoilla.

Kuinka kilpailutan Nordax Bank pankin lainan helpoiten?

Kilpailuttaminen on nykyään helpompaa kuin koskaan aikaisemmin, ja samalla se on yksi parhaista tavoista varmistaa, että saa parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Nordax Bankin lainan kilpailutus onnistuu useiden eri verkkopalveluiden avulla. Suositeltavaa on valita luotettava ja tunnettu lainojen vertailupalvelu, kuten Rahalaitos tai Omalaina. Palveluun syötetään omat lainatarpeet, jonka jälkeen palvelu hakee useita lainatarjouksia eri pankeilta ja lainantarjoajilta.

Nordax Bankin tarjouksen voi näin vertailla muiden lainatarjoajien vastaaviin, ja valita itselleen edullisimman ja sopivimman vaihtoehdon. Kilpailuttamalla säästää aikaa ja usein myös rahaa, sillä ei ole tarvetta käydä läpi useita lainahakemuksia erikseen. Kun sopiva tarjous on löytynyt, lainasopimus voidaan allekirjoittaa suoraan verkossa.

Voinko yhdistää lainat Nordax Bank pankissa?

Kyllä, Nordax Bank tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden yhdistää olemassa olevat lainat yhdeksi selkeämmäksi lainaksi. Lainojen yhdistäminen on erittäin järkevää, sillä se voi tuoda merkittäviä säästöjä kuukausittaisissa lainanhoitokuluissa. Kun useat pienemmät lainat, luottokorttivelat ja osamaksusopimukset yhdistetään yhdeksi lainaksi Nordax Bankissa, asiakas maksaa korkoa ja kuluja vain yhdestä lainasta.

Tämä usein alentaa kuukausittaisen maksuerän määrää ja helpottaa talouden hallintaa, kun lainoja on vain yksi maksettavana. Lisäksi laina-aikaa voidaan pidentää tarpeen mukaan, jolloin kuukausierä pienenee entisestään. Yhdistelylainan avulla asiakas saa paremman yleiskuvan omasta taloudestaan ja voi keskittyä vain yhden lainan takaisinmaksuun. Nordax Bankin asiantunteva tiimi on valmis auttamaan asiakkaita löytämään parhaan ratkaisun heidän yksilöllisiin tarpeisiinsa.

 

Miten voisin saada mahdollisimman edullisen lainan Nordax Bank pankilta?

Lainan kustannukset määräytyvät monien tekijöiden perusteella, ja jokainen lainapalvelu, mukaan lukien Nordax Bank, arvioi lainanhakijan luottokelpoisuutta ennen lainatarjouksen antamista. Jos haluat saada mahdollisimman edullisen lainan Nordax Bankilta, voit noudattaa seuraavia suosituksia:

 1. Pidä raha-asiasi kunnossa: Lainan korko määräytyy usein hakijan luottokelpoisuuden perusteella. Maksuhäiriömerkinnät ja suuri määrä olemassa olevia lainoja voivat vaikuttaa lainan hintaan.

 2. Hae oikea summa: Älä hae enempää lainaa kuin todella tarvitset. Suurempi lainamäärä tarkoittaa yleensä suurempaa korkoa ja kuluja.

 3. Vertaile lainatarjouksia: Vaikka olet kiinnostunut erityisesti Nordax Bankin tarjoamasta lainasta, on aina hyvä vertailla eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjouksia. Tämä auttaa varmistamaan, että saat parhaan mahdollisen tarjouksen.

 4. Mieti laina-aikaa: Lyhyempi laina-aika tarkoittaa usein korkeampaa kuukausierää, mutta lainan kokonaiskustannukset saattavat olla alhaisemmat. Pidempi laina-aika voi tarkoittaa pienempää kuukausierää, mutta lainan kokonaiskustannukset voivat olla suuremmat.

 5. Kysy neuvoa: Ota yhteyttä Nordax Bankin asiakaspalveluun ja keskustele heidän kanssaan lainatarpeestasi. He voivat auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

 6. Harkitse lainavakuutta: Vaikka se voi lisätä lainan kokonaiskustannuksia, lainavakuutus voi alentaa lainan korkoa, koska se pienentää pankin riskiä.

Muista, että paras tapa saada edullinen laina on olla taloudellisesti vastuullinen, pitää raha-asiasi kunnossa ja tehdä huolellista taustatutkimusta ennen lainapäätöksen tekemistä.

 

Nordax Bank historia ja nykypäivä

Nordax Bank juontaa juurensa vuoteen 2003, kun se aloitti toimintansa Ruotsissa. Alusta alkaen pankki on ollut sitoutunut tarjoamaan läpinäkyviä ja vastuullisia rahoituspalveluja pohjoismaisille kuluttajille. Siitä lähtien, kun pankki avasi ovensa ensimmäistä kertaa, se on keskittynyt verkossa toimivien pankkipalvelujen tarjoamiseen, mikä on ollut osa sen menestysstrategiaa.

Kun vuodet ovat kuluneet, Nordax on laajentunut ja vahvistanut asemaansa yhtenä Pohjoismaiden johtavista verkossa toimivista pankeista. Vuonna 2018 tapahtui merkittävä muutos, kun Svensk Hypotekspension (SHP) liittyi Nordax Bank AB:n tytäryhtiöksi. Vuodesta 2023 alkaen Nordax on ollut osa NOBA Bank Groupia, mikä on entisestään vahvistanut sen asemaa rahoitusmarkkinoilla.

Nykypäivänä Nordax Bank on tunnustettu vahvasta asiakaskeskeisyydestään, eettisestä liiketoiminnastaan ja innovatiivisista palveluistaan. Yritys on YK:n Global Compact -aloitteen jäsen ja se noudattaa ohjelman vastuullisuusperiaatteita, mikä kertoo sen sitoutumisesta kestävään ja eettiseen liiketoimintaan.

Nykyisellään pankilla on noin 190 000 asiakasta Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Vaikka maailma ja finanssiala ovat muuttuneet vuosien varrella, Nordax Bank on pysynyt uskollisena alkuperäiselle visiolleen tarjota asiakkailleen selkeitä, läpinäkyviä ja vastuullisia rahoituspalveluja.

 

Nordax Bank ja Bank Norwegianin sulautuminen

Bank Norwegian, perustettu vuonna 2007 Norjassa, on merkittävä toimija Pohjoismaiden pankkikentässä. Se sai alkunsa tarjoamalla luottokortteja, säästötilejä ja vakuudettomia lainoja. Sen jälkeen kun Bank Norwegian aloitti toimintansa, se on laajentanut toimintaansa muihin Pohjoismaihin sekä Espanjaan ja Saksaan, hankkien yli 1,5 miljoonaa asiakasta.

Vuonna 2022 tapahtui merkittävä muutos, kun Bank Norwegian ja Nordax Bank päättivät sulautua. Tämä sulautuminen johti siihen, että Bank Norwegianista tuli osa Nordax pankkia. Vuotta myöhemmin, 7. kesäkuuta 2023, Nordax Bank AB (publ) muutti nimensä NOBA Bank Group AB:ksi (publ). Tämän nimenmuutoksen seurauksena Bank Norwegianista tuli osa NOBA Bank Groupia.

Tämä sulautuminen ja nimenmuutos kuvastavat Pohjoismaiden pankkisektorin jatkuvaa muutosta ja uudelleenjärjestelyä, kun toimijat pyrkivät vahvistamaan asemiaan kilpailluilla markkinoilla ja vastaamaan asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin.

Usein kysytyt kysymykset Nordax Bank pankista:

Nordax Bank, joka on nykyään osa NOBA Bank Groupia, on pankki, joka tarjoaa kuluttajille kulutusluottoja ja säästötilipalveluita.

Kyllä, Nordax Bank tarjoaa vakuudettomia lainoja summilla 1000 eurosta aina 60 000 euroon asti.

Tämä riippuu maasta ja alueesta. Suosittelemme tarkistamaan Nordax Bankin virallisilta verkkosivuilta heidän konttoriverkostonsa.

Kyllä, yksi tapa hyödyntää Nordaxin kulutusluottoa on yhdistää vanhat kulutusluotot, luottokorttilaskut ja osamaksut yhdeksi lainaksi.

Nordax Tuottotili on säästötili, joka tarjoaa kilpailukykyistä korkoa ilman määräaikaisuutta.

Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias, asunut Suomessa vähintään kolme vuotta, eikä hänellä saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalla tulee olla myös säännölliset tulot.

Voit hakea lainaa aina 60 000 euroon asti.

Lainapäätöksen saaminen riippuu useista tekijöistä, mutta yleensä Nordax Bank pyrkii antamaan päätöksen mahdollisimman nopeasti.

Vuonna 2022 Bank Norwegian ja Nordax Bank sulautuivat, ja Bank Norwegianista tuli osa Nordax pankkia. Myöhemmin Nordax Bankin nimi muuttui NOBA Bank Groupiksi.

Voit ottaa yhteyttä Nordax Bankiin heidän virallisten verkkosivujensa kautta tai puhelimitse heidän asiakaspalvelunsa kautta.

Nordax Bankin yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Nordax Bankin asiakaspalvelu on sitoutunut tarjoamaan ensiluokkaista palvelua asiakkailleen. Olipa kyseessä kysymys lainasta, säästötilistä tai muusta pankkipalvelusta, ammattitaitoinen tiimi on valmis auttamaan.

Jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita liittyen Nordax Bankin palveluihin, älä epäröi ottaa yhteyttä. Heidän asiakaspalvelutiiminsä on valmis auttamaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Voit olla yhteydessä puhelimitse, sähköpostilla tai jättämällä viestin heidän verkkosivustonsa kautta.

Postiosoite
NOBA Bank Group AB (publ)
Box 23124
10435 Stockholm
Sweden

Asiakaspalvelu
Ma-Pe: 9:00-17:00  La – Su: Suljettu
Laina-asiakkaat: 030 – 603 6060
Talletusasiakkaat: 030 – 603 6070
Maksupalvelu: 030 – 603 6050
Puhelun hinta 0,0835 €/puhelu + 0,23€/min (sis. ALV:n). Hinta koskee myös jonottamista.

Nordax Bank pankin asiakaskokemuksia:

"Olen ollut Nordax Bankin asiakas jo useamman vuoden ajan. Säästötilin korko on ollut kilpailukykyinen, ja olen saanut hyvää palvelua aina kun olen ottanut yhteyttä asiakaspalveluun. Suosittelen!"
Laura
Tampere
"Yhdistin vanhat lainani Nordaxin kautta ja sain selkeytettyä talouttani huomattavasti. Kuukausierät ovat nyt hallittavampia, ja korkoprosentti on alhaisempi."
Mikko
Helsinki
"Olin aluksi epävarma lainan ottamisesta netin kautta, mutta Nordaxin selkeät ehdot ja joustavat maksuaikataulut vakuuttivat minut. Hakuprosessi oli nopea ja vaivaton."
Sanna
Oulu
"Hain Nordax Bankista remonttilainaa, ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Lainatarjous oli kilpailukykyinen, ja rahat tulivat tilille nopeasti. Myös asiakaspalvelu on ollut ystävällistä ja avuliasta."
Teemu
Turku
"Käytän Nordaxin luottokorttia ulkomaanmatkoilla, ja olen ollut tyytyväinen kortin toimivuuteen ja ehtoihin. Ei ylimääräisiä piilokuluja tai yllättäviä maksuja."
Elisa
Kuopio
"Kun Nordax ja Bank Norwegian yhdistyivät, olin aluksi skeptinen. Mutta yhdistyminen sujui saumattomasti, ja palvelu on pysynyt edelleen korkeatasoisena."
Jari
Espoo
"Olen säästänyt rahaa Nordaxin Tuottotilille jo parin vuoden ajan. Olen tyytyväinen saamaani korkoon ja siihen, ettei tilillä ole määräaikaisuutta. Helppo ja joustava tapa säästää!"
Anni
Lahti
"Aloitin lainojeni yhdistämisen Nordaxin avulla ja olen ollut tyytyväinen päätökseeni. Talouden hallinta on helpottunut huomattavasti."
Sami
Jyväskylä

Voit kilpailuttaa Nordax Bankin myös alla olevien palveluiden kautta:

5/5

Esimerkki: Luoton määrä 10.000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Todellinen vuosikorko 6,1 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941 €.

4/5

Esimerkki: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468€, nimelliskorko 9% ja todellinen vuosikorko 9.38% 

4.6/5

Esimerkki: Luoton määrä 15000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Todellinen vuosikorko 6,10 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 1 v. Luotto ja kustannukset yhteensä 5171 €.

TOP10-Lainat.fi
Logo