Kulutusluotto

Hae kulutusluotto ilman vakuuksia ja takaajia. Esittelemme parhaat palvelut, joiden avulla saat useita lainatarjouksia kulutusluotoista.

Päivitetty: 14,syyskuu, 2023

Lainaesimerkki: Lainaa 25.000€, korko 5%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 477€, takaisinmaksettava summa 28.607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57%.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

Lainaesimerkki: Lainaa 6000€, korko 7%, maksuaika 10v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 75€, takaisinmaksettava summa 8960€ sekä todellinen vuosikorko on 8,93%.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€, maksuaika 5v, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€, nimelliskorko 5,0%, lainan todellinen vuosikorko on 6,24%. Lainan ja lainan kustannusten määrä 11 623€. 

Lainaesimerkki: Lainaa 20.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 392€, takaisinmaksettava summa 23.499 € sekä todellinen vuosikorko on 6,73%.

Lainaesimerkki: Lainaa 15.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 295€, takaisinmaksettava summa 17.700 € sekä todellinen vuosikorko on 6,92%.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 20.000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 5,27%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 5v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 22.726 €.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 3000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä 3445€.

Olemme vertailleet, kilpailuttaneet ja esitelleet eri lainapalveluita jo vuodesta 2011 alkaen. Voimmekin siis sanoa, että meillä on todella paljon tietoa netissä toimivista lainapalveluista ja heidän lainatuotteistaan. Tähän kokemukseen perustuen olemme valinneet mielestämme 10 nopeinta lainapalvelua, joista esimerkiksi itse aloittaisimme nopean lainan etsimisen. Netissä toimii kymmenittäin muitakin lainapalveluita joista voit hakea lainaa heti tilille. Jos esittelemämme lainapalvelut eivät syystä tai toisesta sovi sinulle, voit aina kokeilla myös muita lainapalveluita.

Palvelumme TOP10-Lainat.fi esittelee mielestämme TOP10 parasta lainaa. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Kulutusluotto ilman vakuuksia

Kulutusluotto on vakuudeton laina, jota voi hakea netistä 1000 – 70 000 euroa. Lainan takaisinmaksuaika määräytyy lainasumman mukaan ja on väliltä 1 – 15 vuotta. Kulutusluotto ilman vakuuksia on netin suosituin laina, jonka käyttökohteen saa jokainen lainansaaja itse määrittää. 

Kulutusluoton voi käyttää esimerkiksi kodin remontoimiseen, auton hankintaan, kodinkoneiden uusimiseen, lomamatkaan tai monen lainan yhdistämiseen. Kulutusluottoa varten lainanhakija ei tarvitse takaajia tai vakuuksia, joten laina pystytään maksamaan tilille nopeasti. Lainanhaun yhteydessä riittää, että hakijan tiedot tarkistetaan. Jos lainahakemus on täytetty huolellisesti ja lainanhakijalla on luottotiedot kunnossa, välittävät pankit ja rahoituslaitokset muutamassa minuutissa henkilökohtaiset lainatarjoukset. 

Lainatarjouksia vertailemalla näet nopeasti, mikä on halvin kulutusluotto sekä missä lainatarjouksessa on sopivin kuukausierä ja joustavat lainaehdot. Lainavertailu antaa sinulle kattavan kuvan lainojen korkotasosta ja henkilökohtaisista lainatarjouksista asettamillasi ehdoilla. Vertailun jälkeen voit hyväksyä jonkun tulleista lainatarjouksista ja allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti pankkitunnuksillasi. Vakuudeton kulutusluotto maksetaan kertaluontoisesti heti tiille. 

Lainasopimuksesta näet myönnetyn lainasumman, kuukausierät ja lainan koron. Lainaa maksetaan takaisin sovitusti 1 – 15 vuoden maksuajalla, mutta taloudellisen tilanteen kohentuessa lainaa voi maksaa takaisin myös ennenaikaisesti. Käsittelymaksut ja lainan korko määräytyvät sen mukaan, minkä verran sinulla on lainaa käytössäsi. Lainan ennenaikaisella takaisinmaksulla pystyy pienentämään lainanhoitokustannuksia. 

Kulutusluotto netistä:

  • Korko alkaen 4 prosenttia
  • Lainaa 1000 – 60 000 euroa
  • Laina-aika 1- 15 vuotta
  • Vakuudeton laina
  • Lainan lyhennys kuukausittain tai joustavasti

Kilpailuta kulutusluotto TOP10-lainat palvelun avulla

Kilpailuta kulutusluotto TOP10-lainat palvelussa. Listauksesta löydät Suomen 10 parasta lainapalvelua, jotka on valittu luotettavuuden, reilun hinnoittelun sekä nopean lainan kilpailuttamisen perusteella. Voit valita listasta yhden tai useamman lainapalvelun, jossa kilpailuta kulutusluottosi. Lainahakemuksen täyttäminen ja lainan kilpailuttaminen on sinulle aina maksutonta, joten ei ole väliä, vaikka täyttäisit useamman lainahakemuksen. Kulutusluoton laaja kilpailuttaminen auttaa sinua tunnistamaan, mistä löytyy sopiva kulutusluotto pienellä lainan korolla. 

Kun täytät lainahakemuksen kilpailutetaan se hetkessä puolestasi jopa 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Tämän jälkeen lainantarjoajat tekevät sinulle henkilökohtaisia lainatarjouksia, joita pääset vertailemaan rauhassa, vaikka kotisohvallasi. Kun olet tehnyt päätöksen, voit joko hyväksyä jonkun tulleista lainatarjouksista tai hylätä kaikki. Lopullisen päätöksen lainan ottamisesta ja kulutusluoton valinnasta teet sinä itsenäisesti. 

TOP10-lainat listaa lainapalvelut puolestasi ja auttaa kilpailuttamaan lainan. Näin pääset helposti kilpailuttamaan pankit ja valitsemaan sopivimman kulutusluoton. 

TOP10-lainat avulla:

  • Vertaat lainapalveluita luotettavasti ja turvallisesti
  • Pääset kilpailuttamaan lainan ilmaiseksi
  • Tavoitat useita pankkeja ja rahoituslaitoksia
  • Voit vertailla lainoja kattavasti
  • Saat lainan heti tilille.

Vakuudeton kulutusluotto on suosituin

Netistä haetaan hyvin monenlaista lainaa, mutta vakuudeton kulutusluotto on niistä suostuin. Suomen pankin tekemän selvityksen mukaan viime vuoden aikana haettiin ennätyksellisen paljon vakuudetonta lainaa. Kulutusluotto on nopea laina, jonka pystyy puhtailla luottotiedoilla sekä riittävillä tuloilla saamaan heti käyttöön. Lainasummat ovat myös sopivan suuruiset ja ne pystyy oman lainatarpeen mukaan valitsemaan 1000 – 70 000 euron väliltä. Kun lainalle ottaa lisäksi omaan taloudelliseen maksuvaraan nähden sopivan kuukausierän, on lainaa sujuvaa maksaa takaisin kerran kuukaudessa ilman, että se horjuttaa taloutta. 

Kulutusluoton korko on alkaen noin 4 % ja voi olla korkeimmillaan 20 % kuluttajaluottoja säätelevän korkokattolain mukaan. Laki koskee myös pikavippejä ja joustoluottoa, mutta osamaksua korkokattolaki ei koske. Osamaksusopimuksen korko voi näin ollen olla korkeampi kuin 20 prosenttia.

Kulutusluotto voi olla vakuudellinen tai vakuudeton laina. Pankit ja rahoituslaitokset myöntävät kuluttajille suunnattuja kuluttajaluottoja, joita voi hakea netistä. Kulutusluottoa voi tyypillisesti saada 1000 – 70 000 euroa 1 – 15 vuoden laina-ajalla. 

Kulutusluoton korko määräytyy haettavan lainasumman, laina-ajan ja lainanhakijan tietojen pohjalta. Lainan haun yhteydessä pankit ja rahoituslaitokset tekevät hakijalle tarkan luottokartoituksen, mikä perusteella määräytyy lainan määrä ja lainan korko. Kilpailuta kulutusluotto TOP10-lainat kautta, niin saat vertailtavaksi useita kulutusluottotarjouksia ja näet, millä korolla sinulle voidaan lainaa myöntää. 

Kyllä voi, TOP10-lainat palvelun kautta tavoitat pankit ja rahoituslaitokset, jotka eivät vaadi lainaan takaajia tai vakuuksia. Hae vakuudetonta kulutusluottoa maksuttoman lainahakemuksen avulla. Kulutusluotto ilman vakuuksia voidaan maksaa nopeasti tilille. 

Kulutusluottoa maksetaan takaisin 1 – 15 vuoden laina-ajalla. Usein lainaa maksetaan tasaerissä kerran kuukaudessa. Osa lainantarjoajista myöntää lainaan myös tarvittaessa maksu- tai lyhennysvapaata. Näistä tulee aina erikseen sopia lainanmyöntäjän kanssa. Kulutusluoton voi maksaa takaisin myös ennenaikaisesti, jos oma taloudellinen tilanne muuttuu paremmaksi laina-aikana. 

Kyllä, jos sinulla on nykyistä lainaa voit hakea yhdistelylainaa, jossa nykyiset lainasi ja uusi kulutusluotto yhdistetään. Lainojen yhdistäminen selkeyttää talouttasi ja voit saada yhdistelylainalle paremman lainasopimuksen. 

TOP10 arvostelut - asiakkaiden kokemuksia kulutusluotosta

Palvelu toimi hyvin ja listauksesta oli helppo löytää sopiva lainan kilpailutuspalvelu.
4.4/5
Lainavertailu TOP10:ssä oli nopeaa ja helppoa!
5/5
Selkeät sivut, mutta en löytänyt itselleni sopivaa kulutusluottoa.
3/5
TOP10-Lainat.fi
Logo