Lainaa pienellä korolla

Lainan huolellinen kilpailuttaminen antaa mahdollisuuden löytää lainaa pienellä korolla.

Päivitetty: 20,helmikuu, 2024

Lainaesimerkki: Lainaa 25.000€, korko 5%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 477€, takaisinmaksettava summa 28.607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57%.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Esimerkki: Lainaa 15000 €, korko 9,33 % + 3kk euribor, maksuaika 10v ja tilinhoitomaksu 12,50€/kk, kk-erä on 206,05€, maksettava summa 24 712,90€ ja todellinen vuosikorko 11,35 %.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Lainaesimerkki: Lainaa 6000€, korko 7%, maksuaika 10v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 75€, takaisinmaksettava summa 8960€ sekä todellinen vuosikorko on 8,93%.

Lainaesimerkki: Lainaa 20.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 392€, takaisinmaksettava summa 23.499 € sekä todellinen vuosikorko on 6,73%.

Lainaesimerkki: Lainaa 3000 €. Todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 0€. Takaisinmaksuaika 3v. Maksat takaisin 3465 €.

Esimerkki: Lainaa 10 000 €, korko 9,9 %, maksuaika 8 vuotta, kuukausierä on 156,23€, takaisinmaksettava summa 14 998,08€ ja todellinen vuosikorko on 11,4 %.

Esimerkki: Lainaa 10 000 €, korko 9,9 %, maksuaika 8 vuotta, kuukausierä on 156,23€, takaisinmaksettava summa 14 998,08€ ja todellinen vuosikorko on 11,4 %.

Esimerkki lainasta: Lainaa 5000€, Maksuaika 5 vuotta, Todellinen vuosikorko 10,08%, Avausmaksu 30€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 6313€.

Olemme vertailleet, kilpailuttaneet ja esitelleet eri lainapalveluita jo vuodesta 2011 alkaen. Voimmekin siis sanoa, että meillä on todella paljon tietoa netissä toimivista lainapalveluista ja heidän lainatuotteistaan. Tähän kokemukseen perustuen olemme valinneet mielestämme 10 nopeinta lainapalvelua, joista esimerkiksi itse aloittaisimme nopean lainan etsimisen. Netissä toimii kymmenittäin muitakin lainapalveluita joista voit hakea lainaa heti tilille. Jos esittelemämme lainapalvelut eivät syystä tai toisesta sovi sinulle, voit aina kokeilla myös muita lainapalveluita.

Palvelumme TOP10-Lainat.fi esittelee mielestämme TOP10 parasta lainaa. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Lainaa pienellä korolla TOP10-lainat palvelun avulla

Pienikorkoisen lainan löytäminen voi olla vaikeaa, jos lainatarjouksen pyytää vain yhdestä pankista. Tällöin ei ole minkäänlaista vertailukohtaa siitä, onko kyseessä kallis vai halvin laina. Edullinen lainan löytäminen vaatii tarkempaa vertailua, mutta tehtävä ei ole mitenkään mahdoton. TOP10-lainat palvelu esittelee listauksessaan useita lainapalveluita, joiden kautta sinulla on hyvät edellytykset löytää laina pienellä korolla helposti ja nopeasti. 

Saadaksesi lainaa pienellä korolla tulee sinun kilpailuttaa laina useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sinun tarvitsee täyttää kymmeniä lainahakemuksia kilpailuttamisen vuoksi, vaan riittää kun valitset listauksesta yhden lainapalvelun ja täytät maksuttoman lainahakemuksen. Palvelu kilpailuttaa parhaassa tapauksessa lainasi jopa yli 25 lainantarjoajan kesken ja saat valmiit lainatarjoukset heti vertailtavaksesi. 

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vastaanottaminen ei maksa sinulle mitään eikä sido mihinkään ennen lainasopimuksen allekirjoittamista, joten voit täyttää useamman lainapalvelun lainahakemuksen laajemman kilpailuttamisen saavuttamiseksi. 

Kilpailuttamalla pienikorkoinen laina

Lainan kilpailuttaminen on hyvä tapa selvittää, mistä voit saada lainaa pienellä korolla. TOP10-lainat palvelussa esitellään kymmenen lainapalvelua, joista jokainen etsii lainanhakijalle parhaat lainatarjoukset heti vertailtavaksi. Laina kilpailutetaan yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Kilpailutuksen jälkeen pääset vertailemaan lainoja ja valitsemaan lainan muun muassa lainaehtojen ja lainan koron perusteella.

Lainan korko on monelle lainanhakijalle ratkaiseva tekijä valinta paras laina, mutta lainavertailussa kannattaa kiinnittää huomiota myös lainan muihin ominaisuuksiin. 

Ota lainavertailussa huomioon:

  • lainan korko
  • todellisen vuosikorko
  • lainatyyppi
  • lainasumma ja laina-aika
  • kuukausierä
  • muut lainaehdot 

Kiinnittämällä lainavertailussa huomiota lainaan kokonaisuutena, pääset parhaaseen lopputulokseen lainan valinnassa ja saat käyttöösi lainan, jossa lainanhoitokustannukset ovat alhaiset, lainan takaisinmaksuaika omaan talouteesi nähden sopiva ja lainaehdot elämäntilanteen mukaan joustavat.

TOP10-Lainat.fi arvostelut - asiakkaidemme kokemuksia

Kun olet hyväksynyt lainan, toivomme että palaisit takaisin sivustollemme ja kertoisit omat kokemuksesi palvelustamme ja siitä lainapalvelusta josta lainaa hait. Monet lainavertailusivustot kirjoittavat lainapalveluista arvostelun, joka perustuu vain heidän omiin kokemuksiin. Me haluamme tietää mitä mieltä asiakkaamme ovat käyttämistään lainapalveluista. Kaikissa lainapalveluissa on varmasti hyvät ja huonot puolensa, mutta palautteiden avulla joukosta erottuu selkeästi ne palvelut, joilla on enemmän hyviä kuin huonoja palautteita.

Jani Oksanen
Jani Oksanen
18.1.2023
Read More
Valmis TOP10 lista helpotti huomattavasti sopivan lainan löytymistä. Kiitos!
Anna Jokinen
Anna Jokinen
17.1.2023
Read More
Selkeä ja helppokäyttöinen palvelu. Sopiva laina löytyi listan avulla todella helposti.
Tiina Mäkelä
Tiina Mäkelä17.1.2023
Read More
Lainan hakeminen oli helppoa, kun tiesi käyttävänsä luotettavia palveluita.
Timo Hietala
Timo Hietala16.1.2023
Read More
Listassa oli useita tuttuja lainapalveluita, joten päätös oli helppo tehdä. Suosittelen!

Vakuudetonta lainaa pienellä korolla

Lainan korkokulut halutaan lainatyypistä riippumatta saada mahdollisimman alhaiseksi. Vakuudellisen lainan koron pystyy saamaan hieman matalammalla tasolle kuin vakuudettoman lainan, mutta vakuudellisen lainan vakuudeksi tarvitaan usein omaisuutta (asunto-osake, kiinteistö, metsäpalsta) tai vakuutena voidaan käyttää takauslainoja, joissa toinen henkilö tai valtio on takaamassa lainaa. Kaikkien lainanhakijoiden kohdalla vakuudet eivät ole mahdollisia, joten heillä on mahdollisuus hakea vakuudetonta lainaa

Vakuudettoman lainan korko määräytyy hakijan maksuavaran ja säännöllisen tulojen mukaan, samoin kuin vakuudellisen lainan. Kun lainaa haetaan yksin, nousee pankin luottotappioriski hieman korkeammaksi, joten pienentääkseen riski, pankin asettavan lainaa hieman korkeamman lainan koron. Merkittävää eroa vakuudellinen ja vakuudettoman lainan korkokuluissa ei kuitenkaan ole, jos lainan muistaa kilpailuttaa mahdollisimman monen eri lainatarjoajan kesken. 

Korkotaso on viimeisen vuoden aikana ollut hienoisessa nousussa, mutta vakuudettomien lainojen korkoihin muutokset ovat olleet pienet. Matalakorkoisen lainan etsiminen kannattaa aloittaa kilpailuttamalla laina pankkien ja rahoituslaitosten kesken. Vertaa lainatarjouksia ja valitse itsellesi sopiva kulutusluotto pienellä korolla tai jos tarvitse lainaa nopeasti, voit valita jonkin muun lainatuotteen, joka voidaan maksaa tilillesi heti.

Usein kysyttyjä kysymyksiä lainan korosta

Lainan korko vaihtelee pankeittain. Hae lainaa TOP10-lainat palvelun avulla, niin saat useita lainatarjouksia heti vertailtavaksi. Pienikorkoisin laina löytyy vertailemalla pankkien lainatarjouksia. 

Lainaa pienellä korolla ilman vakuuksia voi saada TOP10-lainat palvelun kautta jopa 70 000 euroon saakka. TOP10-lainat esittelee useita lainapalveluita, joiden kautta sinun on helppo etsiä itsellesi laina pienellä korolla. 

Lainan korkoon vaikuttaa monet tekijät; lainasumma, laina-aika, vakuudet sekä lainanhakijan tiedot. Lainan korko määräytyy luottokartoituksen perusteella. Täytä maksuton lainahakemus tiedoillasi niin näet nopeasti, mikä pankki pystyy tarjoamaan henkilökohtaisesti sinulle edullisinta lainaa. 

Lainaa pienellä korolla voidaan myöntää henkilölle, jolla on riittävät ja säännölliset tulot. Hakijan tulee olla myös vähintään 18 vuotias Suomen kansalainen tai pysyvästi Suomessa asuva henkilö. TOP10-lainat esittelee lainapalvelut, jotka eivät vaadi lainaa vakuuksia tai takausta, mutta rinnakkaishakijan olemassaolo mahdollistaa lainan saamisen alhaisemmalla korolla. 

Lainaa pienellä korolla moneen eri lainatarpeeseen

Arjessa tapahtuu toisinaan yllättäviä käänteitä, joihin ei ole osannut varautua juuri mitenkään – varsinkaan taloudellisesti. Lainaa saattaa tarvita nopeasti, jotta akuutista tilanteesta päästään eteenpäin ja arki voisi jatkua normaalisti. Tällaisia arvaamattomia arkea vaikeuttavia tilanteita ovat muun muassa auton, pesukoneen tai lämminvesivaraajan rikkoutuminen. Muita haastavia tilanteita ovat myös lemmikin sairastuminen, muut sairaalakulut sekä matkakulujen kasvaminen budjetoinnista huolimatta. Kaikki ylimääräiset kulut horjuttavat taloutta ja vaarana voi olla muiden laskujen kasaantuminen. Lainaa ei toki koskaan saa ottaa yli omien varojen, mutta akuutissa tilanteessa lainarahan ottaminen voi olla parempi vaihtoehto, kuin laskujen maksamatta jättäminen. 

Akuutissakaan lainatarpeessa ei ole järkevää turvautua ensimmäiseen vastaan tulevaa lainaratkaisuun, vaan lainavertailu on syytä tehdä huolellisesti haastavasta tilanteesta huolimatta. Pienikorkoisen lainan etsiminen onnistuu TOP10-Lainat listauksen avulla lähes yhtä nopeasti kuin, että valitsisit lainan ilman kilpailutusta tai vertailua. Heti lainahakemuksen lähettämisen jälkeen laina välitetään valitsemasi lainapalvelun toimesta kilpailutettavaksi jopa 25 pankille ja rahalaitokselle. Henkilökohtaiset lainatarjoukset saat muutaman minuutin kuluttua vertailtavaksi ja pääset valitsemaan omaan lainatarpeeseen sopivan pienikorkoisen lainan. 

TOP10-Lainat.fi
Logo