Halvin laina

Halvin laina löytyy vertailemalla. Vertaa ja kilpailuta alla olevat lainantarjoajat ja valitse itsellesi parhaiten sopiva halvin laina.

Päivitetty: 14,syyskuu, 2023

Lainaesimerkki: Lainaa 25.000€, korko 5%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 477€, takaisinmaksettava summa 28.607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57%.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

Lainaesimerkki: Lainaa 6000€, korko 7%, maksuaika 10v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 75€, takaisinmaksettava summa 8960€ sekä todellinen vuosikorko on 8,93%.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€, maksuaika 5v, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€, nimelliskorko 5,0%, lainan todellinen vuosikorko on 6,24%. Lainan ja lainan kustannusten määrä 11 623€. 

Lainaesimerkki: Lainaa 20.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 392€, takaisinmaksettava summa 23.499 € sekä todellinen vuosikorko on 6,73%.

Lainaesimerkki: Lainaa 15.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 295€, takaisinmaksettava summa 17.700 € sekä todellinen vuosikorko on 6,92%.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 20.000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 5,27%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 5v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 22.726 €.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 3000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä 3445€.

Olemme vertailleet, kilpailuttaneet ja esitelleet eri lainapalveluita jo vuodesta 2011 alkaen. Voimmekin siis sanoa, että meillä on todella paljon tietoa netissä toimivista lainapalveluista ja heidän lainatuotteistaan. Tähän kokemukseen perustuen olemme valinneet mielestämme 10 nopeinta lainapalvelua, joista esimerkiksi itse aloittaisimme nopean lainan etsimisen. Netissä toimii kymmenittäin muitakin lainapalveluita joista voit hakea lainaa heti tilille. Jos esittelemämme lainapalvelut eivät syystä tai toisesta sovi sinulle, voit aina kokeilla myös muita lainapalveluita.

Palvelumme TOP10-Lainat.fi esittelee mielestämme TOP10 parasta lainaa. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Kilpailuta TOP10-lainat palvelun kautta lainatuotteet, joihin et tarvitse vakuuksia tai takausta. Palvelun kautta voit hakea pankkilainaa, kulutusluottoa, joustoluottoa sekä pikalainaa ilman vakuuksia. 

Esittelyssä olevat pankit ja rahalaitokset eivät vaadi lainaan henkilötakausta tai muita vakuuksia, joten lainahakemuksen käsittely on nopea. Kilpailuttamalla ja vertailemalla pankit ja rahoituslaitokset voit helposti löytää käyttöösi sopivan halvimman lainan ilman vakuuksia. 

Kilpailuta oma laina jo tänään tutustumalla tarkemmin lainalistaukseen. Valitse lainantarjoaja, minkä kautta kilpailutat lainan ja valitse halvin laina vertailun avulla. 

5/5

Halvin laina:

Pankkilaina
Kulutusluotto
Joustoluotto
Pikalaina

Halvin laina löytyy vertailemalla pankit ja rahalaitokset

Lainan hakeminen voi tulla vastaan monesta eri syystä. Lainaa saattaa tarvita äkillisesti pesukoneen tai auton hajottua. Lainalle voi olla myös tarvetta, kun omat säästöt tai palkkatulot eivät yksinään riitä kattamaan suurempia menoja. Tämän täysin ymmärrettävää ja lähes jokaisella tulee elämässä vastaan tilanne, että tarvitsee lainaa heti tietyn summan. Ratkaisevaa lainan valinnassa on kuitenkin se, millaisen lainan valitset ja mikä on lainan korko. 

Kilpailuta ja vertaa lainoja, niin pystyt valitsemaan itsellesi sopivan lainan, jossa lainan korkokulut ovat kohtuulliset. Pelkkien esimerkkilaskelmien katsominen ei kuitenkaan auta mitään, vaan halvimman lainan löytämiseen täytyy pyytää henkilökohtaiset lainatarjoukset mahdollisimman monelta pankilta ja rahoituslaitokselta. 

TOP10-lainat auttaa sinua kilpailuttamaan ja vertailemaan lainat. Palvelu on jo tehnyt asian sinulle helpoksi valitsemalla netin parhaat lainat listaukseen. Listaukseen pääsyn edellytyksenä ovat olleet, että lainantarjoaja on toiminut lainamarkkinoilla jo pidempään, asiakaspalautteet ovat olleet myönteisiä ja hinnoittelu on läpinäkyvä.

Aloita lainatarjousten vertaileminen pyytämällä maksuttomat lainatarjoukset valitsemaltasi lainantarjoajalta. Lainan kilpailutetaan aina useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken, joten pääset nopeasti vertailemaan, mistä löytyy halvin laina pienellä korolla henkilökohtaisten tietojesi perusteella. 

TOP10-Lainat.fi arvostelut - asiakkaidemme kokemuksia

Kun olet hyväksynyt lainan, toivomme että palaisit takaisin sivustollemme ja kertoisit omat kokemuksesi palvelustamme ja siitä lainapalvelusta josta lainaa hait. Monet lainavertailusivustot kirjoittavat lainapalveluista arvostelun, joka perustuu vain heidän omiin kokemuksiin. Me haluamme tietää mitä mieltä asiakkaamme ovat käyttämistään lainapalveluista. Kaikissa lainapalveluissa on varmasti hyvät ja huonot puolensa, mutta palautteiden avulla joukosta erottuu selkeästi ne palvelut, joilla on enemmän hyviä kuin huonoja palautteita.

Jani Oksanen
Jani Oksanen
18.1.2023
Read More
Valmis TOP10 lista helpotti huomattavasti sopivan lainan löytymistä. Kiitos!
Anna Jokinen
Anna Jokinen
17.1.2023
Read More
Selkeä ja helppokäyttöinen palvelu. Sopiva laina löytyi listan avulla todella helposti.
Tiina Mäkelä
Tiina Mäkelä17.1.2023
Read More
Lainan hakeminen oli helppoa, kun tiesi käyttävänsä luotettavia palveluita.
Timo Hietala
Timo Hietala16.1.2023
Read More
Listassa oli useita tuttuja lainapalveluita, joten päätös oli helppo tehdä. Suosittelen!
"Valitsemistamme TOP 10 lainapalveluista saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia. Vertailemalla lainatarjouksia vältät kalleimmat ja epäsopivimmat lainatarjoukset ja lainatuotteet. Löydä omaan tarpeeseesi sopiva, halvin laina kilpailuttamisen kautta."
TOP10-Lainat.fi

Halvin laina - Kilpailuta laina ja säästät korkokuluissa

Löytääksesi halvimman lainaratkaisun, tulee sinun kilpailuttaa laina ja vertailla henkilökohtaisia lainatarjouksia. 

Kilpailuta lainasi TOP10-lainat palvelun kautta niin saat nopeasti vertailtavaksesi lainatarjoukset useammlta pankilta ja rahoituslaitokselta. 

Halvin laina löytyy vertailun ja muutaman asian huomioon ottamisen avulla. Valitsemalla lainan, jossa lainan korko on alhaisin pystyt säästämään lainan takaisinmaksun aikana lainanhoitokustannuksissa.

Näin pääset vertailemaan lainatarjouksia - Kolme helppoa vaihetta

1. Täytä lainahakemus lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneessa palvelussa

Kun aloitat lainan hakemisen lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneessa palvelussa, olet ottanut ensimmäisen askeleen oikeaan suuntaan ja saat jopa muutaman minuutin kuluttua useita lainatarjouksia vertailtavaksesi.

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vastaanottaminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään. Aloita näin helppo lainan kilpailuttaminen, niin pääset nopeasti katsomaan, mistä voisi löytyä sinulle halvin laina. 

2. Vertaa lainatarjousten kuluja ja korkoja

Saatuasi lainatarjoukset käytä muutama minuutin niiden vertailuun. Lainatarjousten vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon, sillä se kertoo mikä saamistasi lainatarjouksista on halvin. Todellinen vuosikorko on tunnusluku, jonka tarkoituksena on auttaa kuluttajaa lainojen vertailussa. 

Todellisen vuosikoron lisäksi kannattaa myös kiinnittää huomiota lainan muihin ehtoihin, kuten takaisinmaksuaikaan ja kuukausierän määrään kuukautta kohden. 

3. Valitse halvin laina

Saatuasi henkilökohtaiset lainatarjoukset sinun on helppoa vertailla lainatarjouksia. Tyypillisesti lainanhakija pystyy nopeallakin vertailulla päättelemään, mikä lainatarjouksista on hänelle paras laina. Lainapäätökseen vaikuttaa oleellisesti lainan korko, lainaehtojen joustavuus esimerkiksi lyhennysvapaalla kuukaudella sekä lainan kuukausierien sopivuus omaan talouteen. Lainapäätökseen vaikuttaa muutkin tekijät kuin vain se, onko kyseessä pienikorkoinen laina. Yhteenvetona voidaan sanoa, että kokonaisuus ratkaisee lainapäätöksessä.

Halvin laina - Usein kysytyt kysymykset:

Palvelumme avulla löydät helpommin lainapalvelun, josta voit hakea lainaa ilman vakuuksia ja kilpailukykyisellä lainan korolla.  Esittelemme palvelussa arviomme mukaan 10 parasta lainojen kilpailuttamiseen erikoistunutta palvelua, joista saa yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

Palvelun kautta lainaa voivat hakea henkilöt, jotka ovat täysi-ikäisiä, luottokelpoisia Suomen kansalaisia tai pysyvästi Suomessa asuvia.  

Suurin lainasumma jota voit palvelumme kautta hakea, on 70 000 euroa. Se kuinka paljon voit saada lainaa käyttöösi, riippuu omista henkilökohtaisista tiedoistasi, sekä valitsemastasi lainapalvelusta. Hae lainaa maksuttoman lainahakemuksen avulla ilman riskiä ja selvitä, millaisia lainatarjouksia tulet saamaan. 

TOP10-lainat palvelun kautta voit hakea lainaa 1000 eurosta aina jopa 70 000 euroon saakka ja valita lainalle maksuajaksi 1 – 20 vuotta.

Halvin laina löytyy kilpailuttamisen kautta. Kilpailuttamalla lainan useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten kesken pääset vertailemaan lainatarjouksia ja valitsemaan itsellesi halvimman lainan. Jokainen saamasi lainatarjous on henkilökohtainen ja tarjous perustuu tietoihisi. 

Vakuudellisessa lainassa on usein edullisempi lainan korko kuin vakuudettomassa lainassa. Tämä perustuu siihen, että vakuudettoman lainan kohdalla pankki ottaa suuremman riskin myöntäessään lainaa. Tästä syystä vakuudettomaan lainaan asetetaan hieman korkeampi korko. 

Mikä pankki tai rahoituslaitos myöntää edullisinta lainaa?

Pankit ja rahoituslaitoksen perustavat lainapäätöksensä lainanhakijan tietoihin. Lainapäätökseen vaikuttaa hakijan säännöllisten tulojen määrä, perheen koko, haettu lainasumma sekä haetaanko lainaa ilman vakuuksia tai takausta. Jokainen lainantarjoaja tekee hakijalle oman riskikartoituksen, jossa otetaan huomioon kokonaiskuva hakija maksuvarasta. Lainaa ei voida myöntää hakijalle, jolla on tiedoissaan maksuhäiriömerkintä.

Pyydä maksuttoman lainatarjoukset jo tänään, niin näet nopeasti, mikä listauksessa olevista pankeista tai rahalaitoksista voi myöntää sinulle edullisinta lainaa. 

TIESITKÖ?

PALVELUAMME ON KÄYTTÄNYT JO YLI

0
TYYTYVÄISTÄ ASIAKASTA
"Olemme toimineet lainojen ja lainapalveluiden vertailujen parissa jo vuodesta 2011 saakka. Meillä on siis jo yli 10 vuoden kokemus netin lainapalveluista ja heidän myöntämistä lainatuotteista."
TOP10-Lainat.fi

Halvin vakuudeton laina

Kaikki lainapalvelut joita esittelemme, auttavat sinua löytämään juuri tarpeeseesi soveltuvan vakuudettoman lainan. Kun laina voidaan myöntää ilman vakuuksia ja takaajia, on sen käsittelyajat merkittävästi vakuudellista lainaa lyhyemmät. Lainan vakuudettomuus tarkoittaa sitä, että siihen ei tarvitse asettaa vakuudeksi omaa omaisuutta, eikä siihen tarvitse etsiä henkilötakaajaa. Näin ollen voit suorittaa koko lainanhakuprosessin yksin, ilman että siihen tarvittaisiin muita. Vakuudettoman lainan käsittelyajat ovat merkittävästi lyhyemmät, kuin vakuudellisten lainojen. Osalla lainanhakijoista voi olla myös tilanne ettei lähipiiristä löydy sopivaa takaajaa -olisi ikävää, jos lainansaaminen jäisi kiinni pelkästään henkilötakauksesta. Jos sinulla on taloudellinen asema muuten vakaa, voit saada lainaa ilman vakuuksia tai takausta. 

Lainaa pienellä korolla kilpailuttamisen kautta

Jokaisella lainanhakijalla on toiveena löytää laina, jossa lainanhoitokustannukset olisivat mahdollisimman pienet. Ainoa tapa selvittää, mistä voit saada lainaa pienellä korolla, on huolellinen lainan kilpailutus useiden pankkien kesken. Tämä voi toki alkuun tuntua pitkältä ja vaikealta prosessilta, mutta sitä se ei kuitenkaan ole. TOP10-lainat palvelusta löydät useita lainapalveluita, joiden kautta lainan kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa. Valitse vain lainapalvelu, missä haluat lainasi kilpailuttaa ja saat jo muutaman minuutin kuluttua vertailtavaksesi ensimmäiset lainatarjoukset. Tällä tavoin löydät itsellesi sopivan, matalakorkoisen lainan. 

Lainaa edullisesti ja vastuullisesti

Lainan korkokulut voivat olla merkittävän korkeat, jos lainan valinnassa on tehnyt huonon lainaratkaisun. Lainan korkokulut voivat myös lainan takaisinmaksuaikana nousta, jolloin lainan lyhennysten maksamisen kanssa voi joutua ikäviin vaikeuksiin. Jos lainaa on maksettavana useampi, nousevat kulut entistä enemmän. Haettava laina kannattaa aina kilpailuttaa useiden lainantarjoajien kesken sekä lainaa tulee ottaa vain sen verran, mitä sillä hetkellä tarvitsee. Jos nykyisiä lainoja on maksettavana useampi, suositellaan lainojen uudelleen kilpailuttamista tai lainojen yhdistämistä. Lainojen yhdistäminen pienentää lainanhoitokuluja, kun usean lainasopimuksen sijaan solmitaan vain yksi lainasopimus, jonka perusteella määräytyvät yhdistelylainan lainanhoitokulut. 

Kenelle halvin laina voidaan myöntää?

Suomessa lainaa voi saada kaikki täysi-ikäiset, luottokelpoiset Suomen kansalaiset, joilla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset palkka- tai eläketulot. Määräaikainen työsuhde, hoitovapaa, eläkkeellä oleminen, opiskelu ja edes työttömyys eivät ole automaattisesti esteitä lainan saamiselle. Edellä mainitut seikat voivat toki olla tekijöitä, jotka pienentävät lainansaantimahdollisuuksia. 

Pankit ja rahoituslaitokset perustavat oman lainatarjouksensa riskikartoitukseen ,jossa otetaan huomioon useat tekijät, kuten lainanhakijan tulot, nykyiset velat sekä luottotietojen kelpoisuus. Varmin tapa selvittää, voitko saada lainaa ja mikä pankki voi tarjota sinulle edullisimman laina, on pyytää TOP10-lainat palvelun kautta maksuttoman ja riskittömät lainatarjoukset. 

Yleisimmät vaatimukset lainanhakijalle ovat:

  1. Vähintään 18 vuoden ikä
  2. Suomen kansalaisuus ja vakituinen osoite Suomessa
  3. Puhtaat luottotiedot
  4. Säännölliset tulot
  5. Henkilökohtainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset

Mikä on halvin laina?

Yksinkertaisesti kukaan ei voi sanoa, mikä on halvin laina. Lainan edullisuuteen vaikuttaa monet tekijät, kuten valittu lainatuote sekä hakijan tiedot. Saadessasi itsellesi sopivan lainan, olet jo löytänyt lainan, joka on sinun henkilökohtaiseen lainatarpeeseesi halvin lainaratkaisu. Paras laina ei välttämättä aina ole laina, jossa lainan korko on alhaisin, jos lainatuote ei muilta ominaisuuksiltaan vastaan tarvettasi. Lainatuotteen valintaan vaikuttaa muun muassa, tarvitsetko lainaa heti sekä minkä suuruista lainaa olet hakemassa. 

Kulutusluotto

Kulutusluottoa haetaan yleisesti summille 3000 – 40 000 euroa. Kulutusluottojen maksuajat ovat noin 1 – 15 vuotta. Kulutusluotto on selkeä lainaratkaisu silloin, kun tarvitset suurempaa vakuudetonta lainaa käyttöösi. Kulutusluotto maksetaan tilille kertaluontoisesti.

Pikavippi

Pikavippi on pieni ja nopea laina, joka on suuruudeltaan yleensä 100 – 3000 euroa. Pikavippien maksuajat ovat yleisesti 1 – 12 kuukautta. Pikavippi on tarkoitettu tilanteisiin joissa tarvitaan pieni laina heti tilille. Tyypillisesti pikavippi otetaan silloin, kun arjessa tulee vastaan akuutti rahantarve. 

Pankkilaina

Pankkilaina on yleisesti suuruudeltaan 5000 € – 70 000 euroa. Pankkilainojen maksuajat ovat yleisesti väliltä 1 – 20 vuotta. Pankkilainat ovat lainoja joilla rahoitetaan suuria hankintoja. Tyypillisesti pankkilainaa otetaan asunnon tai auton ostoon, mutta vakuudettomalla pankkilainalla voi rahoittaa hyvin monenlaisia hankintoja. 

Joustoluotto

Joustoluotto toimii hyvin tilanteissa, joissa lainaa tarvitaan silloin tällöin. Joustoluotolta voi nostaa luottoa vapaasti oman luottorajan rajojen mukaan. Luottorajat ovat yleensä 2000 – 50 000 euroa. Joustoluotoissa ei ole ennalta määrättyä kiinteää maksuaikaa.

TOP10-Lainat.fi
Logo