Lainaa työttömälle

Netistä voidaan myöntää lainaa työttömälle jos hänellä on riittävän suuret tulot. Tuloiksi katsotaan esimerkiksi ansiosidonnainen päiväraha.

Päivitetty: 16,heinäkuu, 2024

Lainaesimerkki: Lainaa 25.000€, korko 5%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 477€, takaisinmaksettava summa 28.607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57%.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Esimerkki: Lainaa 10 000 €, korko 9,9 %, maksuaika 8 vuotta, kuukausierä on 156,23€, takaisinmaksettava summa 14 998,08€ ja todellinen vuosikorko on 11,4 %.

Lainaesimerkki: Lainaa 3000 €. Todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 0€. Takaisinmaksuaika 3v. Maksat takaisin 3465 €.

Lainaesimerkki: Lainaa 6000€, korko 7%, maksuaika 10v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 75€, takaisinmaksettava summa 8960€ sekä todellinen vuosikorko on 8,93%.

Esimerkki: Lainaa 15000 €, korko 9,33 % + 3kk euribor, maksuaika 10v ja tilinhoitomaksu 12,50€/kk, kk-erä on 206,05€, maksettava summa 24 712,90€ ja todellinen vuosikorko 11,35 %.

Esimerkki lainasta: Lainaa 5000€, Maksuaika 5 vuotta, Todellinen vuosikorko 10,08%, Avausmaksu 30€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 6313€.

Esimerkki: Lainaa 10 000 €, korko 9,9 %, maksuaika 8 vuotta, kuukausierä on 156,23€, takaisinmaksettava summa 14 998,08€ ja todellinen vuosikorko on 11,4 %.

Lainaesimerkki: Lainaa 20.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 392€, takaisinmaksettava summa 23.499 € sekä todellinen vuosikorko on 6,73%.

Olemme vertailleet, kilpailuttaneet ja esitelleet eri lainapalveluita jo vuodesta 2011 alkaen. Voimmekin siis sanoa, että meillä on todella paljon tietoa netissä toimivista lainapalveluista ja heidän lainatuotteistaan. Tähän kokemukseen perustuen olemme valinneet mielestämme 10 nopeinta lainapalvelua, joista esimerkiksi itse aloittaisimme nopean lainan etsimisen. Netissä toimii kymmenittäin muitakin lainapalveluita joista voit hakea lainaa heti tilille. Jos esittelemämme lainapalvelut eivät syystä tai toisesta sovi sinulle, voit aina kokeilla myös muita lainapalveluita.

Palvelumme TOP10-Lainat.fi esittelee mielestämme TOP10 parasta lainaa. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Lainaa työttömälle ilman vakuuksia

Etsi sopiva lainapalvelu TOP10-lainat palvelusta ja hae lainaa ilman vakuuksia. Useat rahoituslaitokset ja pankit netissä voivat myöntää lainaa työttömälle, jos lainanhakijan luottotiedot ovat kunnossa ja hänellä on riittävät tulot. Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vastaanottaminen ei sido mihinkään eikä maksa mitään, joten lainan kilpailuttaminen kannattaa tehdä, vaikka ei olisi täysin varma, voiko työtön saada lainaa.

Pankit ja rahoituslaitokset voivat myöntää lainaa työttömälle netistä 1000 eurosta jopa 60 000 euroon saakka 1 – 15 vuoden laina-ajalla. Lainapalvelut kilpailuttavat lainan yli 25 lainantarjoajan kesken, joten lainanhakijana voit saada useita lainatarjouksia vertailtavaksi. Työttömän voi olla haastavampi saada lainaa, joten lainan kilpailuttaminen useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken antaa työttömälle paremmat mahdollisuudet saada lainaa netistä

Kaikki kilpailutuksessa mukana olevat lainantarjoajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takausta, joten jos saat lainatarjoukset, voit olla melko varma, että saat vakuudetonta lainaa työttömänä. Jokainen pankki ja rahalaitos tekee hakijalle henkilökohtaisen riskikartoituksen, jonka perusteella lainanhakija saa lainatarjoukset. Lainantarjoajat voivat myöntää lainaa työttömälle, jos hakijan lainanhakukriteerit. 

Lainaa työttömälle voidaan myöntää: 

  • ilman takaajia tai vakuuksia
  • 1000 – 60 000 euroa
  • 1 – 15 vuoden laina-ajalla
  • säännöllisillä, riittävillä tuloilla
  • henkilölle, jolla on puhtaat luottotiedot

Lainaa voidaan myöntää henkilölle, jolla on säännölliset tulot, joten vaikka olisit työtön ei se ole automaattinen este lainansaantiin. Osa lainantarjoajista on asettanut hakuvaatimuksiin tietyn tulorajan. Jos tulot ovat riittävät voivat pankit tai rahoituslaitokset myöntää lainaa eläkeläiselle tai työttömälle. 

Kilpailuta lainat TOP10-lainat palvelussa

TOP10-lainat ovat valinneet listaukseen 10 parasta lainaa. Pääset kilpailuttamaan lainan usean tunnetun ja luotettavan pankin ja rahoituslaitoksen välillä. Mikäli hakemuksesi täyttää lainantarjoajien hakuvaatimukset, saat tiedon voidaanko sinulle myöntää lainaa, vaikka olet työtön. Aloita lainan kilpailuttaminen jo tänään, niin pääset valitsemaan itsellesi edullisen lainan työttömälle

Hae lainaa työttömälle maksuttomalla lainahakemuksella ja aloita tulleiden lainatarjousten vertaileminen. Jos päädyt hyväksymään jonkun tulleista lainatarjouksista, allekirjoitat lainasopimuksen valitsemasi pankin kanssa ja laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana. Hyväksytyn lainasopimuksen ja lainan tilille maksun jälkeen saat käyttää lainan parhaaksi katsomallasi tavalla, mihin haluat.

Edullinen laina työttömälle

Jokainen lainanhakija haluaa löytää lainan, jossa lainanhoitokulut ovat alhaiset. Työttömän, jonka tulot saattavat olla muutenkin pienet, on tärkeää löytää lainaa pienellä korolla. Vertailukykyisin tapa matalakorkoisen lainan löytämiseen, on kilpailuttaa laina mahdollisimman monen eri lainantarjoajan kesken. Jos aloitat lainanhakuprosessin itse tietää se, että joudut tutustumaan tarkoin useaan eri pankkiin ja täyttämään jopa kymmeniä lainahakemuksia. TOP10-lainat palvelun avulla pääset kilpailuttamisen kanssa huomattavasti helpommalla. Tavoittaaksesi jopa lähemmäs 30 pankkia ja rahoituslaitosta tulee sinun täyttää vain yksi maksuton lainahakemus. Valitsemasi lainapalvelu välittää hakemuksesi hetkessä kaikille kilpailutuksessa mukana oleville lainantarjoajille ja pääset jo muutaman minuutin kuluttua vertailemaan lainoja. 

Kilpailuttamisen kautta löytyy melko varmasti edullinen laina työttömälle ilman suurempaa vaivannäköä. Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva lainantarjoaja myöntää lainaa ilman takaajia tai vakuuksia, mutta jos haluat parantaa lainansaantimahdollisuuksiasi, hae lainaa yhdessä toisen yhteishakijan kanssa. Kun lainalla on kaksi yhteysvastuullista hakijaa, pienenee lainantarjoajan luottotappioriski, jolloin he pystyvät paremmin tarjoamaan lainaa pienemmällä korolla työttömälle. 

Työtön voi saada lainaa, jos hänellä on vakaat ja riittävät tulot. Työttömällä ei myöskään saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä. Merkintä luottotiedoissa on selkeä este lainan myöntämiselle. 

Lainaa työttömälle voidaan myöntää 1000 – 60 000 euroa 1 – 15 vuoden laina-ajalla. Osa lainantarjoajista ei kuitenkaan välttämättä voi myöntää lainaa työttömälle suurta summaa, jos lainanhakijan taloudellinen tilanne on heikko. Hae lainaa TOP10-lainat palvelun kautta ja näet nopeasti, minkä verran voit saada lainaa työttömänä. 

Lainaa työttömälle voidaan myöntää ilman takaajia tai vakuuksia, jos lainanhakijalla on vakaat ja säännölliset tulot. Jos olet epävarma lainansaannista tuloillasi, voit parantaa lainansaantimahdollisuuksia, pyytämällä rinnallesi toisen yhteisvastuullisen hakijan. Kun lainalla on kaksi hakijaa, pienenee pankin luottotappioriski, jolloin he voivat varmemmin myöntää lainaa työttömälle. 

Työtön voi hakea autolainaa tai mitä tahansa vakuudetonta lainaa. Usein työtön tarvitsee lainaa perustarpeiden ylläpitämiseen sekä suurempien hankintojen rahoittamiseen kuten auton ostoon. Hae lainaa TOP10-lainat palvelun avulla ja katso, voiko pankit tai rahoituslaitokset myöntää lainaa työttömälle. 

Edullinen laina työttömälle löytyy usein lainan kilpailuttamisen kautta. Valitse TOP10-Lainat listauksesta sopiva lainapalvelu ja aloita lainan maksuton kilpailuttaminen. Vertaa lainat ja valitse edullisin laina tarjousten joukosta. 

TOP10-Lainat.fi
Logo