Lainaa eläkeläiselle

Lainaa eläkeläiselle ilman vakuuksia jopa 60 000 €. Esittelemme parhaat palvelut, joista myönnetään lainaa myös eläkeläiselle.

Päivitetty: 20,helmikuu, 2024

Lainaesimerkki: Lainaa 25.000€, korko 5%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 477€, takaisinmaksettava summa 28.607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57%.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Esimerkki: Lainaa 15000 €, korko 9,33 % + 3kk euribor, maksuaika 10v ja tilinhoitomaksu 12,50€/kk, kk-erä on 206,05€, maksettava summa 24 712,90€ ja todellinen vuosikorko 11,35 %.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Lainaesimerkki: Lainaa 6000€, korko 7%, maksuaika 10v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 75€, takaisinmaksettava summa 8960€ sekä todellinen vuosikorko on 8,93%.

Lainaesimerkki: Lainaa 20.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 392€, takaisinmaksettava summa 23.499 € sekä todellinen vuosikorko on 6,73%.

Lainaesimerkki: Lainaa 3000 €. Todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 0€. Takaisinmaksuaika 3v. Maksat takaisin 3465 €.

Esimerkki: Lainaa 10 000 €, korko 9,9 %, maksuaika 8 vuotta, kuukausierä on 156,23€, takaisinmaksettava summa 14 998,08€ ja todellinen vuosikorko on 11,4 %.

Esimerkki: Lainaa 10 000 €, korko 9,9 %, maksuaika 8 vuotta, kuukausierä on 156,23€, takaisinmaksettava summa 14 998,08€ ja todellinen vuosikorko on 11,4 %.

Esimerkki lainasta: Lainaa 5000€, Maksuaika 5 vuotta, Todellinen vuosikorko 10,08%, Avausmaksu 30€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 6313€.

Olemme vertailleet, kilpailuttaneet ja esitelleet eri lainapalveluita jo vuodesta 2011 alkaen. Voimmekin siis sanoa, että meillä on todella paljon tietoa netissä toimivista lainapalveluista ja heidän lainatuotteistaan. Tähän kokemukseen perustuen olemme valinneet mielestämme 10 nopeinta lainapalvelua, joista esimerkiksi itse aloittaisimme nopean lainan etsimisen. Netissä toimii kymmenittäin muitakin lainapalveluita joista voit hakea lainaa heti tilille. Jos esittelemämme lainapalvelut eivät syystä tai toisesta sovi sinulle, voit aina kokeilla myös muita lainapalveluita.

Palvelumme TOP10-Lainat.fi esittelee mielestämme TOP10 parasta lainaa. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Lainaa eläkeläiselle ilman takaajia tai vakuuksia

Yksikään lainatuote ei ole poissuljettu vaihtoehto henkilöltä sen perusteella, että hän on eläkkeellä. Lainaa eläkeläiselle voidaan myöntää jopa 70 000 euroon saakka ilman takaajia tai vakuuksia, jos lainanhakukriteerit muilta osin täyttyvät. Eläkeläiselle voidaan myöntää vakuudetonta lainaa, jonka käyttötarkoituksen saa päättää vapaasti.

Hae lainaa TOP10-lainat palvelun kautta helposti ja turvallisesti täyttämällä listauksesta valitun lainapalvelun lainahakemus. TOP10-lainat ovat valinneet puolestasi parhaat lainat, joista lainan hakeminen on maksutonta ja luotettavaa. Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen pääset heti vertailemaan lainatarjouksia ja valitsemaan omaan lainatarpeeseen sopivan lainan. 

Halvin laina eläkeläiselle löytyy vertailemalla lainatarjoukset

Lainan kilpailuttaminen mahdollisimman monen eri lainantarjoajan välillä auttaa löytämään lainan pienellä korolla. Kilpailuttaminen saattaa kuitenkin tuntua haastavalta, koska oletuksena on, että lainan kilpailutus vaatii usean eri lainahakemuksen täyttämistä. Näin ei kuitenkaan ole, jos otat avuksesi TOP10-lainat palvelun. Yllä olevasta listauksesta näet Suomessa toimivat sekä 100 % suomalaiset lainapalvelut, jotka kilpailuttavat lainasi puolestasi jopa 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Sinun tehtäväksi jää ainoastaan lainahakemuksen huolellinen täyttäminen sekä lainojen vertailu ennen lainapäätöksen tekoa. 

Lainan kilpailuttaminen on sinulle maksutonta eikä yhtäkään lainatarjousta ole pakko hyväksyä, jos sopivaa lainaa ei löydy. Lainan kilpailuttamisen avulla kuitenkin pääset vertailemaan useamman lainantarjoajan lainatarjouksia paremmuusjärjestyksessä ja voit tätä kautta löytää helposti itsellesi halvimman lainan. 

Halvin laina eläkeläiselle on yleensä lainamuodoltaan nopea laina, joka pystytään maksamaan ilmoitetulle pankkitilille jo saman päivän aikana. Usein eläkeläinen tarvitsee lainaa johonkin akuuttiin lainatarpeeseen, kun tulleella eläkkeellä ei pysty maksamaan kaikkia yllättäviä kuluja, joita on saattanut aiheutua uuden pesukoneen oston yhteydessä tai auton hajottua. 

Lainat jotka pystytään maksamaan nopeasti tilille, ovat vakuudettomia lainoja, koska lainaprosessia ei hidasta takaajan tietojen tarkistaminen tai vakuuksien oikeellisuuden tarkistus. Eläkeläiselle myönnettävät vakuudettomat lainat ovat kulutusluotto, pikavippi, joustoluotto ja pankkilaina. 

Lainaa eläkeläiselle jopa 70 000 euroa

Eläkeläiselle voidaan myöntää lainaa samoilla perusteilla kuin kenelle tahansa muullekin henkilölle. Eläke ei ole este lainansaannille, vaan tärkeämpää on tulojen ja menojen tasapaino eli maksuvara. Jos lainanhakijalla on säännölliset ja riittävät tulot, ei lainantarjoajat hylkää lainapäätöstä pelkästään siitä syystä, että lainanhakija on eläkkeellä. Sama käytäntö on myös hakijan kohdalla joka on työtön. Lainaa työttömälle voidaan myöntää, jos säännöllisesti tulevat etuudet ovat riittävät ja säännölliset eikä hakijalla olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintää. 

Lainaa eläkeläiselle voidaan myöntää ilman takausta tai vakuuksia jopa 70 000 euroon saakka 1 – 15 vuoden laina-ajalla. Lainan haun yhteydessä jokainen pankki ja rahalaitos tekee hakijalle riskikartoituksen, jossa arvioidaan lainanhakijan tietojen perusteella lainan takaisinmaksukykyä sekä säännölliset tulojen riittävyyttä suhteessa lainamäärään ja maksuaikaan.

Lainaa eläkeläiselle voidaan myöntää, jos hän saa säännöllisesti ja riittävästi eläkettä tai hänellä on muita tuloja. Hän on Suomen kansalainen tai pysyvästi Suomessa asuva henkilö eikä hänellä ole tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä. Suurin osa lainantarjoajista on asettanut lainanhakijalle myös maksimi ikärajan, joka vaihtelee pankeittain. 

TOP10-lainat auttaa löytämään sopivan lainan eläkeläiselle

Kenen tahansa voi olla vaikea arvioida, mistä lainaa kannattaa hakea. Netistä löytyy useita lainapalveluita, joiden toimintaperiaatteet jäävät lainanhakijalle epäselväksi. TOP10-lainat ovat listanneet palveluunsa vain sellaiset lainan kilpailutuspalvelut, jotka ovat toimineet lainamarkkinoilla vuosia ja joiden toiminnasta asiakkaat ovat antaneet positiivista palautetta. Listauksessa on lainapalveluita Suomesta sekä ulkomailta ja jokainen kilpailutuksessa mukana olevista pankeista ja rahalaitoksista on rekisteröity Suomen tai oman kotimaansa luotonantorekisteriin.

Hae lainaa heti turvallisesti ja nopeasti TOP10-lainat palvelu kautta. Täyttämäsi lainahakemus tavoittaa hetkessä kymmeniä lainantarjoajia ja pääset ilmaiseksi tutustumaan lainatarjouksiin. Jos päädyt hyväksymään lainatarjoukset, maksetaan laina tilille nopeasti heti lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

Toimi näin:

  • Tutustu yllä olevaan listaukseen
  • Valitse lainapalvelu ja täytä maksuton lainahakemus
  • Saat heti lainatarjoukset vertailtavaksi
  • Valitse paras laina
  • Allekirjoita lainasopimus ja laina maksetaan heti tilille

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjouksiin tutustuminen ei maksa mitään eikä sido mihinkään. Sinun ei tarvitse myöskään huolehtia, mitkä pankit tarjoavat eläkeläiselle lainaa, koska hakemuksen lähettämisen jälkeen lainan kilpailuttaminen hoidetaan puolestasi. 

Lainaa eläkeläiselle voidaan myöntää jopa 70 000 euroa ilman takaajia tai vakuuksia. Vakuudeton laina on kulutusluotto, joustoluotto tai pikavippi. Pankit ja rahoituslaitokset arvioivat lainan haun yhteydessä, minkä verran voivat myöntää lainaa eläkeläiselle ja millä lainaehdoilla. Valitse TOP10-lainat palvelusta sopiva lainapalvelu ja kilpailuta laina ilmaiseksi useiden lainantarjoajien välillä. Pääset heti vertailemaan lainatarjouksia.  

Lainan korko määräytyy haetun lainasumman, laina-ajan, mahdollisten vakuuksien sekä hakijan tietojen perusteella. Lainan korkoon vaikuttaa monet tekijät, joten varmin tapa selvittää henkilökohtainen lainan korko, on vertailla useita lainatarjouksia keskenään. Tämän teet helposti ja nopeasti valitsemalla TOP10 listauksesta sopivan lainankilpailutuspalvelun. 

Eläke ei ole este lainansaantiin. Lainaa eläkeläiselle voidaan myöntää, jos maksukyky on riittävä ja luottotiedot puhtaat. Valitse listauksesta lainapalvelu ja täytä hakemus tiedoillasi. Hakemus kilpailutetaan puolestasi useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken, jotka tarjoavat eläkeläiselle lainaa. 

Lainanhakukriteerit vaihtelevat pankeittain, mutta pääsääntöisesti kriteerit ovat seuraavat: Lainanhakijalla tulee olla riittävät palkka-tai eläketulot, vaadittavat ikä alkaen 18 vuotta, puhtaat luottotiedot, Suomen kansalaisuus tai pysyvä osoite Suomessa sekä suomalainen pankktili. 

Eläkeläinen voi hakea lainaa, mihin tarkoitukseen haluaa. Lainan voi käyttää esimerkiksi matkusteluun, kodin remonttiin, suurempiin hankintoihin tai arjen kulujen kattamiseen. 

TOP10-Lainat.fi
Logo