Lainaa virosta

Hae lainaa virosta ilman vakuuksia ja takaajia. Esittelemme parhaat palvelut, joiden avulla voit saada lainatarjouksen myös virosta.

Päivitetty: 17,heinäkuu, 2024

Lainaesimerkki: Lainaa 25.000€, korko 5%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 477€, takaisinmaksettava summa 28.607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57%.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Esimerkki: Lainaa 10 000 €, korko 9,9 %, maksuaika 8 vuotta, kuukausierä on 156,23€, takaisinmaksettava summa 14 998,08€ ja todellinen vuosikorko on 11,4 %.

Lainaesimerkki: Lainaa 3000 €. Todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 0€. Takaisinmaksuaika 3v. Maksat takaisin 3465 €.

Lainaesimerkki: Lainaa 6000€, korko 7%, maksuaika 10v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 75€, takaisinmaksettava summa 8960€ sekä todellinen vuosikorko on 8,93%.

Esimerkki: Lainaa 15000 €, korko 9,33 % + 3kk euribor, maksuaika 10v ja tilinhoitomaksu 12,50€/kk, kk-erä on 206,05€, maksettava summa 24 712,90€ ja todellinen vuosikorko 11,35 %.

Esimerkki lainasta: Lainaa 5000€, Maksuaika 5 vuotta, Todellinen vuosikorko 10,08%, Avausmaksu 30€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 6313€.

Esimerkki: Lainaa 10 000 €, korko 9,9 %, maksuaika 8 vuotta, kuukausierä on 156,23€, takaisinmaksettava summa 14 998,08€ ja todellinen vuosikorko on 11,4 %.

Lainaesimerkki: Lainaa 20.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 392€, takaisinmaksettava summa 23.499 € sekä todellinen vuosikorko on 6,73%.

Olemme vertailleet, kilpailuttaneet ja esitelleet eri lainapalveluita jo vuodesta 2011 alkaen. Voimmekin siis sanoa, että meillä on todella paljon tietoa netissä toimivista lainapalveluista ja heidän lainatuotteistaan. Tähän kokemukseen perustuen olemme valinneet mielestämme 10 nopeinta lainapalvelua, joista esimerkiksi itse aloittaisimme nopean lainan etsimisen. Netissä toimii kymmenittäin muitakin lainapalveluita joista voit hakea lainaa heti tilille. Jos esittelemämme lainapalvelut eivät syystä tai toisesta sovi sinulle, voit aina kokeilla myös muita lainapalveluita.

Palvelumme TOP10-Lainat.fi esittelee mielestämme TOP10 parasta lainaa. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Lainaa Virosta luotettavasti

Hakeaksesi lainaa Virosta sinun ei suinkaan tarvitse matkustaa Viron puolelle. Suomessa toimii useita virolaisia pankkeja ja rahoituslaitoksia, joista voit saada lainaa jopa 60 000 euroon saakka. Lainaa varten ei tarvitse takaajia tai vakuuksia. Riittää, kun sinulla on vaadittava ikä, Suomen kansalaisuus, henkilökohtaiset pankkitunnukset ja säännölliset tulot. Lainaa luottotiedottomalle ei voida myöntää virolaisesta pankista tai rahoituslaitoksesta. 

Lainanhaku virolaisesta pankista on helppoa ja turvallista, koska koko lainaprosessi on hyvin automatisoitu. Hae lainaa netistä maksuttoman lainahakemuksen avulla ja kun olet saanut lainatarjoukset pääset vertailemaan niitä kotoa käsin. Jos päädyt hyväksymään virolaisen pankin lainatarjouksen allekirjoitat lainasopimukset henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi. Laina maksetaan ilmoittamallesi pankkitilille nopeasti. 

Lainaa Virosta ilman takaajia tai vakuuksia

Virosta voit saada lainaa ilman takaajia tai vakuuksia. Virolaiset pankit kuuluvat Suomen Aluehallintoviraston luotonantorekisteriin tai toimivat Suomessa, mutta ne ovat rekisteröity Viron aluehallintarekisteriin. Suomessa toimii myös muista maista pankkeja samalla periaatteella. Viron lisäksi voit hakea lainaa Ruotsista tai Norjasta. Jokainen ulkomaalainen lainapalvelu tarjoaa lainaa ilman vakuuksia, mikä nopeuttaa lainahakemuksen käsittelyä huomattavasti. Vakuudettomat lainasummat ovat alkaen 1000 euroa ja maksuaika määräytyy lainasumman mukaan. 

Lainaa Virosta:

  • Lainaa 1000 – 60 000 euroa
  • Laina-aika 1 – 15 vuotta
  • Ilman takausta tai vakuuksia
  • Alkaen 4 prosentin korolla

TOP10-lainat palvelun kautta voit hakea lainaa Virosta

TOP10-lainat listauksessa on lainapalveluita jotka toimivat sekä Suomessa että ulkomailla. Voit hakea lainaa turvallisesti ja luotettavasti kaikista lainapalveluista, jotka esittelemme, koska listaukseen ovat päässeet vain parhaat palvelut. Kritteereinä pidetään palvelun läpinäkyvää hinnoittelua, suomenkielistä asiakaspalvelua, turvallista lainaamista sekä luottorekisterimerkintää Suomessa tai lainantarjoajan kotimaassa. 

Lainaa ulkomailta voi saada usein nopeammin, koska monessa maassa toimivat pankit ovat kehittäneet sähköisiä järjestelmiään pidemmälle, kuin Suomen pankit. Tarjotakseen lainaa ulkomailta vaatii se selkeän ja helpon lainanhaun sekä nopean lainaprosessin käsittelyn. Tästä syystä monet suomalaisen päätyvät hakemaan lainaa ulkomailta, koska palveluiden kautta voidaan myöntää lainaa heti tilille tarvittava määrä pienellä lainan korolla. 

TOP10-lainapalvelun kautta kilpailutat lainasi nopeasti ja turvallisesti suomalaisten pankkien sekä ulkomaalaisten pankkien kesken. Pääset hetkessä vertailemaan, mikä lainantarjoaja pystyy tarjoamaan henkilökohtaisilla tiedoillasi sinulle edullisimman lainan. Useat lainansa kilpailuttaneista hakijoista ovat kertoneet, että eivät edes huomanneet, että kyseessä on ulkomaalainen pankki. Tämä kertoo vain siitä, että esimerkiksi pankit Virossa ovat panostaneet palvelun kehittämiseen niin, että suomalaisten on helppoa hakea lainaa virolaisesta pankista

Lainan hakeminen Virosta - Helppo ja nopea vaihtoehto suomalaisille lainanhakijoille

Lainan hakeminen Virosta on helppoa ja nopeaa, ja Viron lainamarkkinoilla on useita eri pankkeja ja lainapalveluita, jotka tarjoavat monipuolisia lainatuotteita yksityishenkilöille. Viron lainamarkkinat ovat myös avoinna suomalaisille hakijoille, joten voit hakea lainaa Virosta helposti ja vaivattomasti. Voit vertailla eri lainapalveluiden tarjoamia lainatuotteita ja kilpailuttaa lainatarjouksia käyttämällä apuna meidän maksutonta palvelua. Lainan hakeminen Virosta voi olla hyvä vaihtoehto, jos haluat löytää edullisen ja sopivan lainatuotteen omaan taloudelliseen tilanteeseesi.

Lainaa Virosta - Usein kysyttyjä kysymyksiä

Lainaa virolaisesta pankista voidaan myöntää henkilölle, jolla on puhtaat luottotiedot, riittävä maksukyky sekä säännölliset palkka- tai eläketulot. Hakijan tulee olla vähintään 18- vuotias ja hänen tulee olla Suomen kansalainen tai pysyvästi Suomessa asuva henkilö. 

Suomessa toimii virolaisia pankkeja, jotka myöntävät lainaa suomalaisille. Suomen kansalainen voi saada lainaa Virosta esimerkiksi BigBankilta, Bondoralta, AS LHV Groupilta sekä Luminor Bank As:lta. 

Lainan korko vaihtelee pankeittain. Korkoon vaikuttaa myös haettu lainasumma, laina-aika sekä hakijan tiedot. Kilpailuta laina useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken, niin näet tarkemmin, mikä lainantarjoaja pystyy tarjoamaan sinulle edullisinta lainaa. TOP10-lainat esittelee lainapalvelut, joista saat yhdellä hakemuksella lainatarjoukset jopa usealta eri pankilta tai rahoituslaitokselta. Mukana kilpailutuksessa on myös virolaisia lainatarjoajia. 

Nettihakemusten avulla lainahakemusten käsittelyajat ovat lyhyet. Lainahakemuksen huolellisen täyttämisen jälkeen pankit ja rahoituslaitoksen tarkistavat hakemuksen heti ja välittävät lainanhakijalle lainatarjouksen jopa muutamassa minuutissa. Jos tarvittavat tiedot ovat kunnossa ja lainasopimus allekirjoitetaan sähköisesti, maksetaan laina tilille jopa saman päivän aikana. 

Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen saat käyttää myönnetyn lainan mihin haluat. Lainalla voit esimerkiksi ostaa auton, matkustaa, remontoida tai maksaa päivittäisiä ostoksia. 

Kyllä, Viron lainamarkkinat ovat avoinna myös suomalaisille hakijoille, joten voit hakea lainaa Virosta, vaikka asuisit Suomessa.

Viron lainamarkkinat ovat turvalliset ja niitä säätelee Finanssivalvonta, joka valvoo ja varmistaa pankkien ja lainapalveluiden toiminnan luotettavuuden ja turvallisuuden.

Voit vertailla Viron lainapalveluiden tarjoamia lainatuotteita käyttämällä apuna lainojen vertailupalveluita, kuten Estemb.fi. Näiden palveluiden avulla voit vertailla eri lainatuotteita ja kilpailuttaa lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Lainan hakemista varten sinun tulee antaa henkilökohtaisia tietoja, kuten nimi, osoite, henkilötunnus ja pankkitilin tiedot. Lisäksi sinun tulee antaa tietoja tuloistasi ja menoistasi, jotta lainanantaja voi arvioida lainan takaisinmaksukyvyn.

Lainapäätöksen saaminen Viron lainapalvelusta riippuu palvelun tarjoajasta ja lainahakemuksen käsittelyajasta. Useimmat palvelut tarjoavat kuitenkin nopean lainapäätöksen, joka voi tulla jopa muutamassa minuutissa.

TOP10-Lainat.fi
Logo