Axolaina kokemuksia ja arvostelut

Axolaina on helppokäyttöinen lainavertailupalvelu, jonka avulla voi hakea lainaa netistä summille 2000 – 60 000 euroa. Maksuajan voi valita väliltä 1 – 15 vuotta. Axolaina on melko uusi lainapalvelu Suomessa ja sen vuoksi se ei vielä ole niin tunnettu kuin moni muu lainanvälityspalvelu. Axolaina on lähtöisin Norjasta ja heillä on toimintaa Norjan lisäksi Ruotsissa ja nyt myös Suomessa. Kerättyämme Axolaina kokemuksia huomasimme, että niitä oli hieman haasteellista saada, koska kyseessä on näin uusi lainapalvelu Suomessa. Ne kokemukset joita saimme olivat varsin positiivisia. Ainut negatiivinen asia oli se, että Axolaina kilpailuttaa tällä hetkelle noin 20 eri pankkia ja muuta luotonantajaa, eli hieman vähemmän kuin muut kauemman aikaa Suomessa toimineet lainan kilpailutuspalvelut. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö palvelusta saisi edullista lainaa heti tilille.

Axolaina on lähtöisin Norjasta, mutta heillä on nyt toimintaa myös Ruotsissa ja Suomessa. Axolainan kautta voi hakea lainaa ulkomailta, sillä he tekevät yhteistyötä monen maan pankkien kanssa.

4/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468€, nimelliskorko 9% ja todellinen vuosikorko 9.38% 

Axolaina kokemuksia

Axolaina on todella uusi lainavertailupalvelu Suomessa. Netin kautta oli saatavana todella vähän kokemuksia ja yleistä tietoa palvelusta. Sosiaalisesta mediasta löysimme kuitenkin aika paljon asiakaspalautteita, joiden kannustamana päätimme myös itse kokeilla miten palvelu toimii.

Kokeilimme Axolaina lainanvälityspalvelua ja kokeilimme hakea lainaa 10 000 euroa, 3 vuoden maksuajalla. Palvelun etusivulla oleva lainahakemus oli yksinkertaisen selkeä ja siinä valittiin haluttu lainasumma ja maksuaika. Tämän jälkeen täytyy antaa oma puhelinnumero ja sähköpostiosoite, jotta pääsee hakemuksessa eteenpäin ja jotta varsinainen lainan kilpailutus voi alkaa. Varsinaisen lainahakemuksen täyttäminen ei vienyt kuin noin minuutin. Itse asiassa Axolainan lainahakemus oli muihin vastaaviin palveluihin verrattuna erittäin selkeä, eikä siinä ollut kysymyksiä liikaa. Täytettyämme lainahakemuksen lähetimme sen Axolainalle kilpailutettavaksi.

Lainahakemuksen lähettämisestä kului tasan 2 minuuttia siihen, kun saimme tekstiviestillä tiedon ensimmäisestä saapuneesta lainatarjouksesta. Pian saimme toisen tekstiviestin jossa sanottiin, että Axolaina odottaa vielä muutamaa lainatarjousta ja ne saatuaan he kertovat mikä palvelu tarjoaa meille edullisinta lainaa. Jatkoimme siis odottelua muutaman minuutin, kunnes saimme tekstiviestin ja sähköpostin jossa kerrottiin mikä luotonmyöntäjä on antanut meille parhaan lainatarjouksen. Olimme hieman yllättyneitä siitä, että emme saaneet nähdä kaikkia meille tulleita lainatarjouksia, vaan ainoastaan sen, joka oli halvin. Olisimme mielellään itse vertaillut lainatarjouksia, mutta toisaalta, Axolainan tapa toimittaa vain halvin lainatarjous säästää meiltä aikaa ja vaivaa.

Yhteenvetona voimme sanoa, että meidän omat Axolaina kokemukset olivat ihan hyvät. Ainut asia mikä hieman häiritsi oli se, että odotimme saavamme lukuisia lainatarjouksia vertailtavaksi. Mutta toisaalta tuo, että Axolaina teki lainatarjousten vertailun puolestamme ja toimitti vain halvimman lainatarjouksen, säästi paljon meidän aikaamme. 

Axolaina.fi - Tiedot lyhyesti:

"Axolaina on monipuolinen lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa ja vertailee lainatarjoukset asiakkaan puolesta. Tiimimme mielestä Axolaina on ansainnut paikkansa meidän TOP10 listauksessamme."
TOP10-Lainat.fi
Ylläpito

Kuka voi hakea lainaa Axolaina.fi palvelusta?

Voit hakea pankkilainaa Axolainan kautta, jos olet vähintään 20 vuotias Suomen kansalainen, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset palkka- tai eläketulot. Kaikkien Suomen pankkien asiakkaat voivat hakea lainaa Axolainan kautta.

Miten laina haetaan Axolainalta?

Siirry ensin Axolaina.fi palveluun tästä: Siirry lainahakemukseen

Axolainan sivustolta löydät heidän lainahakemuksen, johon voit laittaa haluamasi lainasumman ja sille sopivan maksuajan. Samalla näet arvion lainan tulevasta kuukausierästä. Kun olet täyttänyt lainahakemuksen huolellisesti loppuun saakka, voit lähettää sen Axolainalle. Tämän jälkeen Axolaina kilpailuttaa lainapalvelut ja vertailee lainatarjoukset puolestasi. Saat tiedon parhaasta lainatarjouksesta tekstiviestinä ja sähköpostina.

Miten lainatarjoukset toimitetaan?

Axolaina on suhteellisen uusi lainanvälittäjä Suomessa, joten heillä ei ole kilpailutuksessa mukana yhtä montaa luotonmyöntäjää, kuin monella muulla lainanvälittäjällä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö palvelun kautta löytyisi edullista lainaa. Axolaina kilpailuttaa noin 20 eri pankkia puolestasi ja toimittaa sinulle vain parhaan lainatarjouksen. Sinun ei siis itse tarvitse vartailla kymmeniä eri lainatarjouksia, vaan Axolaina tekee myös sen puolestasi.

Voinko yhdistää lainoja Axolainan avulla?

Kyllä voit. Axolainan kautta voit hoitaa lainojen yhdistämisen ja yhdistää kaikki vanhat lainat, jotka haluat vaihtaa yhdeksi uudeksi lainaksi. Laske vain yhteen ne lainat jotka haluat yhdistää ja pyydä lainatarjousta sille summalle. Saatuasi parhaan lainatarjouksen, voit hyväksyä sen ja maksaa uudella lainalla vanhat lainasi pois.

Usein kysytyt kysymykset

Axolainan ikäraja on 20 vuotta.

Axolainan kautta voit hakea lainaa 2000 – 60 000 euroa.

Voit valita maksuajaksi 1 – 15 vuotta.

Axolaina kilpailuttaa hakemuksesi noin 20 eri pankin kesken. Axolaina toimittaa parhaan lainatarjouksen sähköpostiisi.

Saat lainapäätöksen välittömästi, kun lähetät lainahakemuksen.

Kyllä on. Axolaina ei voi kilpailuttaa lainoja henkilölle, jolla on maksuhäiriömerkintä.

Ei vaadita. Kaikki lainat joita Axolainan kautta voi hakea, on vakuudettomia.

Pankit maksavat lainat asiakkaiden tileille toimistoaikoina.

Lainan korko määräytyy aina lainanhakija tietojen perusteella. Lainojen todellinen vuosikorko on alkaen 4 %.

Lainahakemuksen voi jättää mihin kellon aikaan tahansa.

Ei ole. Axolaina on täysin maksuton palvelu kaikille lainan hakijoille.

Axolaina pyytää lainatarjoukset ja myös vertailee ne puolestasi. Säästät siis merkittävästi omaa aikaasi, kun annat heidän hoitaa kilpailuttamisen ja vertailun puolestasi.

Axolaina.fi yhteystiedot

Postiosoite
Axo Finance Oy
Workery West 6. krs
Firdonkatu 2 T 63
00520 Helsinki
Y-tunnus: 2984343-1

Asiakaspalvelu
Ma-pe: 9:00-21:00
La-su: 10:00-16:00
09 4245 2326
asiakaspalvelu@axolaina.fi

Vaihtoehto Axolaina.fi palvelulle:

5/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 10.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 6,10 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941 €.

4.6/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 15000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 6,10 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 1 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 5171 €.

4.2/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Esimerkki lainasta: Lainaa 10 000€, Maksuaika 5 vuotta, Nimelliskorko 8,75%, Todellinen vuosikorko (APR) 9,11%, Korkokulut 2 382€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 12 382€.

TOP10-Lainat.fi
Logo