Lainaa heti

Hae lainaa heti tilille alla olevista palveluista. Lainahakemuksen täytät parissa minuutissa ja lainapäätöksen saat heti.

Päivitetty: 16,heinäkuu, 2024

Lainaesimerkki: Lainaa 25.000€, korko 5%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 477€, takaisinmaksettava summa 28.607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57%.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Esimerkki: Lainaa 10 000 €, korko 9,9 %, maksuaika 8 vuotta, kuukausierä on 156,23€, takaisinmaksettava summa 14 998,08€ ja todellinen vuosikorko on 11,4 %.

Lainaesimerkki: Lainaa 3000 €. Todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 0€. Takaisinmaksuaika 3v. Maksat takaisin 3465 €.

Lainaesimerkki: Lainaa 6000€, korko 7%, maksuaika 10v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 75€, takaisinmaksettava summa 8960€ sekä todellinen vuosikorko on 8,93%.

Esimerkki: Lainaa 15000 €, korko 9,33 % + 3kk euribor, maksuaika 10v ja tilinhoitomaksu 12,50€/kk, kk-erä on 206,05€, maksettava summa 24 712,90€ ja todellinen vuosikorko 11,35 %.

Esimerkki lainasta: Lainaa 5000€, Maksuaika 5 vuotta, Todellinen vuosikorko 10,08%, Avausmaksu 30€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 6313€.

Esimerkki: Lainaa 10 000 €, korko 9,9 %, maksuaika 8 vuotta, kuukausierä on 156,23€, takaisinmaksettava summa 14 998,08€ ja todellinen vuosikorko on 11,4 %.

Lainaesimerkki: Lainaa 20.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 392€, takaisinmaksettava summa 23.499 € sekä todellinen vuosikorko on 6,73%.

Olemme vertailleet, kilpailuttaneet ja esitelleet eri lainapalveluita jo vuodesta 2011 alkaen. Voimmekin siis sanoa, että meillä on todella paljon tietoa netissä toimivista lainapalveluista ja heidän lainatuotteistaan. Tähän kokemukseen perustuen olemme valinneet mielestämme 10 nopeinta lainapalvelua, joista esimerkiksi itse aloittaisimme nopean lainan etsimisen. Netissä toimii kymmenittäin muitakin lainapalveluita joista voit hakea lainaa heti tilille. Jos esittelemämme lainapalvelut eivät syystä tai toisesta sovi sinulle, voit aina kokeilla myös muita lainapalveluita.

Palvelumme TOP10-Lainat.fi esittelee mielestämme TOP10 parasta lainaa. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Joskus meille kaikille tulee eteen tilanne, jolloin tarvitaan lainaa heti tilille. Näissä tilanteissa on tärkeää valita oikea lainapalvelu ja oikea lainatuote. Monet pankit ja muut rahalaitokset mainostavat omia palveluitaan sillä, että sieltä saa lainaa heti käyttöön. Valitettavan usein tämä saattaa kuitenkin olla hieman harhaan johtavaa mainontaa, sillä monesti lainan tilille saaminen voi viedä jopa muutaman arkipäivän.

Tällä hetkellä netin nopein lainatuote on pikavippi, jonka saa yleensä tililleen jopa muutamassa minuutissa. Pikavippien lainasummat ovat kuitenkin varsin pieniä, joten suurempaa lainaa tarvittaessa ne eivät ole hyvä vaihtoehto. Toiseksi nopein lainatuote on joustoluotto, joka toimii kuten kuten virtuaalinen luottokortti. Kolmantena on perinteinen kulutusluotto ja neljäntenä tavallinen pankkilaina.

5/5

Nopeimmat lainat:

Pikalaina
Joustoluotto
Kulutusluotto
Pankkilaina

Autamme sinua saamaan lainaa heti tilille

Kun lainaa tarvitaan heti tilille, ei silloin yleensä ole aikaa jäädä ihmettelemään eri lainapalveluiden hinnastoja ja lainaehtoja. Kun lainan saamisella on kova kiire, haetaan lainaa yleensä ensimmäisestä paikasta joka vastaan tulee. Tämä saattaa kuitenkin johtaa vaikeuksiin ja turhiin kuluihin, kun valittu lainatuote ei ole ollutkaan tyypiltään sopiva ja sen kulut ovat olleet korkeat.

On kuitenkin täysin ymmärrettävää, että kiireessä toimitaan juuri näin. Tämä on yksi niistä syistä, miksi halusimme tehdä TOP10-Lainat.fi palvelun. Olemme listanneet mielestämme 10 parasta lainapalvelua, josta saat lainaa heti käyttöösi. Nämä eivät ole mitään pikavippejä tai pikalainapalveluita, vaan palveluita joissa lainan kilpailutus onnistuu yhdellä hakemuksella.

Jos tarvitset lainaa heti, voit pikavippihakemuksen sijaan täyttää lainahakemuksen jossain valitsemistamme lainapalveluista. Kun pikavippipalvelusta saat yhden lainatarjouksen, saat esittelemistämme palveluista jopa yli 25 lainatarjousta. Lainahakemuksen täyttäminen vie saman ajan, eli muutaman minuutin, mutta saisit siis yhden lainatarjouksen sijaan useita lainatarjouksia. Näin saisit lainaa heti tilille ja samalla kuitenkin voisit hieman vertailla saamiasi lainatarjouksia ja välttää ne kaikkein kalleimmat ja epäsopivimmat lainat.

TOP10-Lainat.fi arvostelut - asiakkaidemme kokemuksia

Kun olet hyväksynyt lainan, toivomme että palaisit takaisin sivustollemme ja kertoisit omat kokemuksesi palvelustamme ja siitä lainapalvelusta josta lainaa hait. Monet lainavertailusivustot kirjoittavat lainapalveluista arvostelun, joka perustuu vain heidän omiin kokemuksiin. Me haluamme tietää mitä mieltä asiakkaamme ovat käyttämistään lainapalveluista. Kaikissa lainapalveluissa on varmasti hyvät ja huonot puolensa, mutta palautteiden avulla joukosta erottuu selkeästi ne palvelut, joilla on enemmän hyviä kuin huonoja palautteita.

Jani Oksanen
Jani Oksanen
18.1.2023
Read More
Valmis TOP10 lista helpotti huomattavasti sopivan lainan löytymistä. Kiitos!
Anna Jokinen
Anna Jokinen
17.1.2023
Read More
Selkeä ja helppokäyttöinen palvelu. Sopiva laina löytyi listan avulla todella helposti.
Tiina Mäkelä
Tiina Mäkelä17.1.2023
Read More
Lainan hakeminen oli helppoa, kun tiesi käyttävänsä luotettavia palveluita.
Timo Hietala
Timo Hietala16.1.2023
Read More
Listassa oli useita tuttuja lainapalveluita, joten päätös oli helppo tehdä. Suosittelen!
"Valitsemistamme TOP 10 lainapalveluista saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia. Niitä vertailemalla vältät kalleimmat ja epäsopivimmat lainatarjoukset ja lainatuotteet. Löydät siis sopivan lainan helpommin ja silti saat lainaa heti käyttöösi."
TOP10-Lainat.fi

Lainaa heti - Ota nämä huomioon

Kun ollaan tilanteessa jossa tarvitaan lainaa heti tilille, olisi silloin hyvä rauhoittua ja muistaa muutama yksinkertainen asia.

Nopean lainan löytyminen netistä on nykyään helppoa, mutta valitettavan usein se nopein on myös se kallein laina. Oikeita palveluita käyttämällä voit kuitenkin saada edullisen ja sopivan lainan heti käyttöösi. 

Tässä muutama huomioon otettava seikka, kun lähdet etsimään nopeaa lainaa.

Lainaa heti - Kolme helppoa vaihetta

1. Täytä lainahakemus lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneessa palvelussa

Kun aloitat lainan hakemisen lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneessa palvelussa, olet ottanut ensimmäisen askeleen oikeaan suuntaan ja saat pian useita lainatarjouksia vertailtavaksesi.

On hyvä muistaa että vaikka tarvitset lainaa heti tilille, vie yhden lainahakemuksen täyttäminen saman ajan, täytät sen sitten pikalainapalvelussa tai lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneessa palvelussa. Ainut ero on se, että lainojen kilpailutuspalvelusta saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia vertailtavaksesi.

2. Vertaa saamiesi lainatarjousten kuluja ja korkoja

Saatuasi lainatarjoukset voit varmasti käyttää muutaman minuutin niiden vertailuun. Lainatarjousten vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon, sillä se kertoo mikä saamistasi lainatarjouksista on edullisin.

Todellisen vuosikoron lisäksi kannattaa myös kiinnittää huomiota lainan muihin ehtoihin, kuten takaisinmaksuaikaan ja kuukausierän suuruuteen.

3. Valitse nopein laina

Lainatarjousten vertailun yhteydessä voit samalla tutustua tarkemmin niihin pankkeihin ja rahalaitoksiin joista lainatarjoukset ovat peräisin. Lainapalveluiden omilla sivuilla kerrotaan yleensä tarkasti kellonajat, jolloin hyväksyttyjä lainoja maksetaan asiakkaiden tileille. Näin voit vielä varmistaa että saat lainaa heti tilille valitsemastasi lainapalvelusta.

Lainaa heti - Usein kysytyt kysymykset:

Palvelumme avulla löydät helpommin sellaisen lainapalvelun, josta saat lainaa heti käyttöösi. Esittelemme palvelussamme mielestämme 10 parasta lainojen kilpailuttamiseen erikoistunutta palvelua, joista kaikista saa yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

Palvelumme kautta voit hakea lainaa heti, jos olet täysi-ikäinen ja luottokelpoinen Suomen kansalainen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot.

Suurin lainasumma jota voit palvelumme kautta hakea, on 70 000 euroa. Se kuinka paljon voit saada lainaa heti käyttöösi, riippuu sinun omista henkilökohtaisista ominaisuuksistasi, sekä valitsemastasi lainapalvelusta. Mitä suurempi lainasumma on kyseessä, sitä hitaampi on myös lainanhakuprosessi.

Yleensä nopeiden lainojen maksuajoiksi kuvitellaan vain muutama kuukausi, mutta se ei enää nykyään pidä paikkaansa. Palvelumme kautta voit hakea lainaa heti tarvitsemasi summan ja valita sille maksuajaksi 1 – 20 vuotta.

Muutamia vuosia sitten pikavippi ja pikalaina olivat ainoat lainatuotteet, joita sai heti tilille. Nykyään kuitenkin lähes kaikki lainatuotteet ovat yhtä nopeita, sillä teknologia on kehittynyt myös suurissa pankeissa sille tasolle, että lainahakemukset voidaan käsitellä automaattisesti myös pankkien aukioloaikojen ulkopuolella.

Et voi. Nykyään kaikki pankit ja muut luotonmyöntäjät tarkistavat kaikkien lainanhakijoiden luottotiedot. Jos luottotiedoissa on merkintä, johtaa se lainahakemuksen automaattiseen hylkäämiseen.

Mistä palvelusta voin saada lainaa heti tilille?

Jos vertaillaan lainan saamisen nopeutta eri lainankilpailutuspalveluiden välillä, täytyy kiinnittää huomiota siihen, mistä voi saada eniten lainatarjouksia. Mitä enemmän saat lainatarjouksia, sitä paremman mahdollisuuden saat myös sille, että saat lainatarjouksen nopeasta lainasta. Lähes kaikki lainojen kilpailutuspalvelut ilmoittavat kilpailuttavansa lainan noin 20 – 25 eri palvelun kesken. Poikkeuksena voidaan kuitenkin sanoa VarmaLaina ja Omalaina jota kilpailuttavat lainan jopa yli 30 eri pankin ja muun luotonantajan kesken.

TIESITKÖ?

PALVELUAMME ON KÄYTTÄNYT JO YLI

TYYTYVÄISTÄ ASIAKASTA
0
"Olemme toimineet lainojen ja lainapalveluiden vertailujen parissa jo vuodesta 2011 saakka. Meillä on siis jo yli 10 vuoden kokemus netin lainapalveluista ja heidän myöntämistä lainatuotteista."
TOP10-Lainat.fi

Vakuudeton laina heti tilille

Kaikki lainapalvelut joita esittelemme, auttavat sinua löytämään juuri tarpeeseesi soveltuvan vakuudettoman lainan. Kun laina voidaan myöntää ilman vakuuksia ja takaajia, on sen käsittelyajat merkittävästi vakuudellista lainaa lyhyemmät. Lainan vakuudettomuus tarkoittaa sitä, että siihen ei tarvitse asettaa vakuudeksi omaa omaisuutta, eikä siihen tarvitse etsiä henkilötakaajaa. Näin ollen voit suorittaa koko lainanhakuprosessin yksin, ilman että siihen tarvittaisiin muita. Vakuudettoman lainan käsittelyajat ovat merkittävästi lyhyemmät, kuin vakuudellisten lainojen.

Lainaa heti ilman liitteitä

Pienen vakuudettoman lainan voi saada myös ilman liitteiden lähettämistä. Suurempien kulutusluottojen ja pankkilainojen kohdalla liitteitä pyydetään lähes aina, mutta osa lainapalveluista voi myöntää pientä lainaa heti ilman liitteiden lähettelyä.

Lainaa heti vastuullisesti

Lainaa hakiessa tulee aina muistaa vastuullinen lainan hakeminen. Lainan ottamiseen liittyy aina taloudellisia riskejä, riippumatta siitä onko kyseessä 500 euron pikalaina, vai suurempi 10000 euron laina. Kun ymmärrät mistä ja miten lainan kulut kertyvät ja koostuvat sekä ymmärrät lainan hakemiseen liittyvät riskit, voit harkita tarkkaan lainan hakemista. Lainan riskien ja kulujen ymmärtäminen tarkoittaa sitä, että voi hakea lainaa vastuullisesti ja harkiten. Jos haet vakuudetonta lainaa heti netistä, lisää lainan vakuudettomuus entisestään lainan riskiä, sillä silloin sinä olet itse ainut lainasta vastuussa oleva henkilö.

Lainaa heti - Kenelle lainaa voidaan myöntää?

Lähes kaikki joutuvat hakemaan jonkin tyyppistä lainaa oman elämänsä aikana ja se on täysin normaalia. Kaikki eivät välttämättä puhu omista lainoistaan, sillä kaikki eivät välttämättä halua kertoa sitä, että on joutunut turvautumaan lainaan. Lainan hakemisessa ei kuitenkaan ole mitään hävettävää, vaikka siitä monesti vaietaankin.

Suomessa lainaa voi saada kaikki täysi-ikäiset, luottokelpoiset Suomen kansalaiset, joilla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset palkka- tai eläketulot.

Määräaikainen työsuhde, hoitovapaa, eläkkeellä oleminen, opiskelu ja jopa työttömyys eivät ole automaattisesti esteitä lainan saamiselle. Toki edellä mainitut seikat voivat vaikuttaa myönnettyjen lainojen suuruuteen. Mutta pientä lainaa hakiessa yleensä riittää, että on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot.

Yleisimmät vaatimukset lainanhakijalle ovat:

  1. Täysi-ikäisyys
  2. Suomen kansalaisuus ja vakituinen osoite Suomessa
  3. Puhtaat luottotiedot
  4. Säännölliset tulot
  5. Henkilökohtainen pankkitili ja tiliin liitetyt verkkopankkitunnukset

Yleisin ikäraja netin kautta haettaville lainoille on 20 vuotta. Jos olet alle 20 vuotias ja tarvitset lainaa heti tilille, kannattaa silloin hakea pientä pikavippiä.

Lainaa heti - Lainatuotteet ja niiden käyttötarkoitukset

Pikavippi

Pikavippi on pieni ja nopea lainatuote, joka on suuruudeltaan yleensä 100 – 3000 euroa. Pikavippien maksuajat ovat yleisesti 1 – 12 kuukautta. Pikavippi on tarkoitettu tilanteisiin joissa tarvitaan pieni laina heti tilille.

Joustoluotto

Joustoluotto on kuin virtuaalinen luottokortti. Joustoluotolta voi nostaa luottoa vapaasti oman luottorajan rajojen mukaan. Luottorajat ovat yleensä 2000 – 50 000 euroa. Joustoluotoissa ei ole ennalta määrättyä kiinteää maksuaikaa.

Kulutusluotto

Kulutusluotto on Suomalaisten eniten hakema lainatuote. Kulutusluottoa haetaan yleisesti summille 3000 – 40 000 euroa. Kulutusluottojen maksuajat ovat noin 1 – 15 vuotta. Kulutusluotto on oikea lainatuote silloin kun tarvitset suurempaa lainaa heti käyttöösi.

Pankkilaina

Pankkilaina on yleisesti suuruudeltaan 5000 – 70 000 euroa. Pankkilainojen maksuajat ovat yleisesti väliltä 1 – 20 vuotta. Pankkilainat ovat lainoja joilla rahoitetaan suuria hankintoja.

Vinkit lainan saamiseen heti tilille

Lainan saaminen nopeasti tilille on houkutteleva vaihtoehto monissa tilanteissa, kuten äkillisen menon vuoksi tai kun esimerkiksi auto tai pesukone hajoaa. Nopea laina voi monessa elämäntilanteessa olla hyvin tärkeä, mutta käytä muutama minuutti aikaa seuraavien asioiden lukemiseen, niin voit löytää lainan nopeasti, mutta alhaisella korolla. Lainaprosessin nopeuttaminen vaatii kuitenkin huolellista valmistautumista ja oikeiden toimenpiteiden toteuttamista. Tässä muutamia vinkkejä, jotka voivat auttaa lainanhakijaa saamaan lainan nopeammin tilille:

Selvitä Lainavaihtoehdot: Ennen lainahakemuksen täyttämistä, on tärkeää tutustua eri lainapalveluihin ja niiden tarjoamiin lainatuotteisiin. Vertaile lainojen korkoja, kuluja ja ehtoja. Nopean lainan tarjoajilla on usein automatisoitu prosessi, joka mahdollistaa lainapäätöksen ja rahojen siirron nopeasti.

Valitse oikea lainatuote: Pikalainat ja kulutusluotot ovat tyypillisesti nopeimmin saatavia lainoja. Nämä lainat ovat usein vakuudettomia, joten niiden käsittely on nopeampaa verrattuna vakuudellisiin lainoihin.

Täytä Hakemus Huolellisesti: Varmista, että täytät lainahakemuksen täydellisesti ja virheettömästi. Epätäydelliset tai virheelliset tiedot voivat hidastaa prosessia tai johtaa hakemuksen hylkäämiseen.

Valmistaudu toimittamaan tarvittavat liitteet: Lainanantajat vaativat usein todisteita tuloista, kuten palkkalaskelman tai verotodistuksen. Ota nämä asiakirjat valmiiksi, jotta voit toimittaa ne pikaisesti pyydettäessä.

Tarkista luottotietosi: Lainanantajat tarkistavat yleensä hakijan luottotiedot. Varmista, että luottotietosi ovat kunnossa ja että ne eivät sisällä virheitä, jotka voivat viivyttää lainaprosessia tai pahimmassa tapauksessa estää lainan saamisen.

Käytä verkkopankkitunnuksia: Monet lainanantajat tarjoavat mahdollisuuden tunnistautua ja allekirjoittaa lainasopimus sähköisesti verkkopankkitunnusten avulla. Tämä nopeuttaa prosessia huomattavasti verrattuna paperiseen allekirjoitusprosessiin.

Ole tavoitettavissa: Varmista, että olet helposti tavoitettavissa lainahakemuksen käsittelyn aikana. Lainanantaja saattaa tarvita lisätietoja tai haluta vahvistaa tiettyjä seikkoja ennen lainan hyväksymistä.

Vertaile Todellisia Vuosikorkoja: Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainan kustannukset. Vertailemalla lainatarjouksista todellisia vuosikorkoja niin voit löytää edullisimman lainan nopeiten.

TOP10-Lainat.fi
Logo