Lea Bank kokemuksia ja arvostelut

Lea Bank, alun perin BRAbankina tunnettu lainapalvelu, on moderni norjalainen verkkopankki, joka on omistautunut tarjoamaan henkilökohtaisia rahoitusratkaisuja yksityisasiakkaille. Vuodesta 2016 alkaen Lea Bank on pyrkinyt mullistamaan rahoituspalvelualan tarjoamalla käyttäjäystävällisiä ja läpinäkyviä keinoja talouden hallintaan.

Pankin pääpalveluihin Suomessa kuuluvat vakuudettomat pankkilainat, joiden määrä voi vaihdella 1000 eurosta aina 50 000 euroon asti, tarjoten joustavuutta niin odottamattomiin menoihin kuin suunniteltuihin hankintoihin. Lainaprosessi on tehty erittäin nopeaksi ja vaivattomaksi, sillä hakemuksen voi täyttää verkossa ja saada alustavan lainapäätöksen ilman turhaa odottelua.

Lea Bankin toimintaa valvovat Norjan rahoitusviranomaiset, ja se on rekisteröity AVI:n luotonantajarekisteriin, mikä takaa palvelun luotettavuuden ja turvallisuuden. Vaikka Suomessa pankin pääfokus on kulutusluotoissa, se tarjoaa laajan valikoiman muita rahoituspalveluja, kuten säästö- ja talletustuotteita sekä yritysrahoitusratkaisuja, muilla markkinoilla. Lea Bankin visiona on toimia enemmän kuin vain pankkina; se haluaa olla luotettava taloudellinen kumppani, joka tukee asiakkaitaan kaikissa elämän vaiheissa.

5 Tähteä

Lainaesimerkki 10 000 € viiden vuoden maksuajalla: nimelliskorko 12,67%, todellinen vuosikorko 16,06%. sis. tilinhoitopalkkio 12 €/kk, yht. 14 270 €. 237,84 €/kk.

Omat kokemukset Lea Bank pankista

Kun liityin Lea Bankiin viisi vuotta sitten, en tiennyt odottaa muuta kuin perinteistä pankkikokemusta. Mutta siitä hetkestä lähtien, kun avasin ensimmäisen tilitapahtuman sovelluksessa, tiesin, että Lea Bank eroaa muista. Sovelluksen käyttöliittymä oli niin intuitiivinen, että löysin heti tarvitsemani toiminnot.

Lainahakuprosessi oli yllättävän mutkaton. Odotin viikkojen venymistä ja monimutkaisia papereita, mutta Lea Bank yllätti positiivisesti. Sain lainatarjouksen, joka oli laadittu taloudellisen tilanteeni mukaan, ja se oli erittäin kilpailukykyinen. Kun tarvitsin apua, asiakaspalvelu vastasi nopeasti ja auttoi minua ymmärtämään lainaehdot täydellisesti.

Eräs huomionarvoinen hetki oli, kun jouduin ulkomaanmatkalla pankkikorttiongelmiin. Olin valmistautunut pitkään puhelujen sarjaan, mutta Lea Bankin 24/7 tuki ratkaisi ongelmani muutamassa minuutissa, jopa ulkomailta soitettaessa. Se ei ainoastaan pelastanut matkaani vaan myös vahvisti uskoni Lea Bankin asiakaspalveluun.

Investointipalvelut ovat olleet toinen loistava kokemus. Neuvonantajani Lea Bankissa on aina ollut käytettävissä, tarjoaa asiantuntevaa neuvontaa ja auttaa minua ymmärtämään eri sijoitusvaihtoehtoja. Tämän ansiosta olen voinut tehdä tietoon perustuvia päätöksiä sijoituksistani.

Kaiken kaikkiaan Lea Bank on muuttanut käsitykseni siitä, mitä pankkikokemuksen pitäisi olla. Heidän moderni lähestymistapansa rahoituspalveluihin, yhdistettynä henkilökohtaiseen kosketukseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluun, on tehnyt minusta uskollisen asiakkaan.

Lea Bank - Tiedot lyhyesti:

 • Täysin digitaalinen pankki.
 • Toiminta Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.
 • Pääkonttori Oslon keskustassa, sivukonttori Bergenissä.
 • Vakuudettomat lainat ja yhdistelylainat erikoistumisena.
 • Palvelut yksityishenkilöille ja PK-yrityksille.
 • Minimi-ikä lainanhakijalle: 24 vuotta.
 • Maksimi-ikä lainanhakijalle: 70 vuotta.
 • Kuukausittaiset bruttotulot vähintään 1 200 euroa.
 • Ei lainoja maksuhäiriömerkinnöillä varustetuille.
 • Vähintään 3 vuoden asuminen Suomessa vaaditaan.
 • Lea Bankin lainojen vertailu onnistuu esimerkiksi Rahalaitos palvelun kautta.
 • Asiakaspalvelun sähköposti: asiakaspalvelu@leabank.fi
 • Asiakaspalvelun puhelinnumero: 09 4245 5000
 • Asiakaspalvelu avoinna ma-pe klo 10-16.00.
"Lea Bank on noussut merkittäväksi tekijäksi norjalaisena pankkina, joka on vakiinnuttanut asemansa myös meidän pankkipalveluiden listauksessamme. Tämä täysin digitaalinen pankki on saavuttanut suurta suosiota verkossa tarjoamalla asiakkailleen vakuudettomia lainoja ja erityisesti yhdistelylainoja, joiden avulla vanhoja lainoja voidaan uudelleenjärjestellä kätevästi."
TOP10-Lainat.fi
Ylläpito

Kuinka paljon lainaa voi hakea Lea Bank palvelusta?

Lea Bankin kautta voit hakea vakuudetonta lainaa, jonka summa määräytyy yksilöllisten tarpeidesi ja taloudellisen tilanteesi mukaan. Palvelu on erikoistunut erityisesti yhdistelylainoihin, joiden avulla voit koota vanhat lainasi yhdeksi kokonaisuudeksi, mahdollisesti alentaen kuukausikustannuksiasi.

Ennen lainan hakemista on suositeltavaa arvioida oma taloudellinen tilanteesi huolellisesti ja ottaa huomioon Lea Bankin asettamat lainanhakijan vaatimukset, kuten ikärajat, tulojen vähimmäismäärä ja asumisaika maassa. Lainasumman tarkka enimmäismäärä vaihtelee, joten tarkat tiedot löytyvät parhaiten Lea Bankin omasta palvelusta tai kilpailuttamalla lainat esimerkiksi palvelun Omalaina.fi kautta.

Kuka voi hakea lainaa Lea Bank palvelusta?

Lainaa Lea Bankista voivat hakea yksityishenkilöt, jotka täyttävät tietyt ehdot ja kriteerit. Hakijan on oltava iältään 24-70 vuotta, ja kuukausittaiset bruttotulot on oltava vähintään 1200 euroa.

Lisäksi Lea Bank ei myönnä lainoja henkilöille, joilla on rekisteröityjä maksuhäiriömerkintöjä. Pankki edellyttää myös, että hakijalla on ollut vähintään kolmen vuoden asumishistoria Suomessa, mikä takaa tietyn vakauden ja luotettavuuden hakijan taloudellisessa tilanteessa. Täyttämällä nämä kriteerit, hakija voi saada pankilta vakuudettoman lainan, jonka tarkemmat ehdot ja korkoprosentit määritellään henkilökohtaisen taloudellisen tilanteen perusteella.

Kuinka kilpailutan Lea Bankin lainan helpoiten?

Lea Bankin lainan kilpailutus on vaivatonta ja voi säästää merkittävästi kustannuksissa. Helpoiten kilpailutat lainan käyttämällä VertaaLainaa.fi -palvelua, joka on erikoistunut lainojen vertailuun ja kilpailuttamiseen. Sinun tarvitsee ainoastaan täyttää yksi lainahakemus VertaaLainaa.fi:n sivustolla, ja he hoitavat loput. He lähettävät hakemuksesi Lea Bankille sekä useille muille pankeille ja lainantarjoajille. Näin saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia, jotka voit rauhassa vertailla keskenään.

Tämä säästää aikaa ja vaivaa, kun sinun ei tarvitse erikseen ottaa yhteyttä jokaiseen lainantarjoajaan. Kun olet vertaillut tarjoukset, voit valita niistä sinulle sopivimman ja edullisimman vaihtoehdon. Kilpailuttaminen on sekä ilmaista että sitoumuksetonta, joten lainatarjouksen pyytäminen ei velvoita sinua vielä mihinkään.

Voinko yhdistää lainat Lea Bank pankissa?

Lea Bank tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden yhdistää olemassa olevat lainat yhdeksi kokonaisuudeksi, mikä voi helpottaa taloudenhallintaa ja johtaa säästöihin.

Yhdistelylainan avulla voit koota useat pienet lainat, luottokorttivelat tai osamaksut yhdeksi lainaksi, jolloin hallinnoit vain yhtä lainaa yhden sijaan monia. Tämä ei ainoastaan yksinkertaista kuukausittaista budjetointia, mutta saattaa myös laskea korkokustannuksiasi ja muita lainanhoitokuluja.

Lea Bankin digitaalisen pankkipalvelun kautta lainojen yhdistäminen on tehty helpoksi ja käyttäjäystävälliseksi. Voit hakea yhdistelylainaa Lea Bankin verkkopalvelussa, ja saat nopeasti tietää, kuinka paljon voit säästää lainojen yhdistämisellä.

Usein kysytyt kysymykset Lea Bank pankista:

Lea Bank on norjalainen digitaalinen pankki, joka tarjoaa palvelujaan Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Sen pääkonttori sijaitsee Oslossa.

Lea Bank tarjoaa vakuudettomia kulutusluottoja, yhdistelylainoja, talletustuotteita sekä laskuostoja ja luottoja pienille ja keskisuurille yrityksille.

Lainasummat vaihtelevat ja tarkkaa tietoa ei ole annettu. Asiakkaan kannattaa ottaa yhteyttä Lea Bankiin tai käyttää heidän lainalaskuriaan verkkosivuillaan.

Lainanhakijan tulee olla 24-70-vuotias, hänellä tulee olla vähintään 1 200 euron bruttotulot kuukaudessa, ei rekisteröityjä maksuhäiriömerkintöjä ja hänellä tulee olla ollut vähintään 3 vuoden asuinpaikka Suomessa.

Voit kilpailuttaa Lea Bankin lainan VertaaLainaa.fi kulutusluottojen kilpailutuspalvelun kautta.

Kyllä, Lea Bank tarjoaa mahdollisuuden yhdistää useat pienet lainat ja luotot yhdeksi yhdistelylainaksi.

Voit ottaa yhteyttä Lea Bankin asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu@leabank.fi tai soittamalla numeroon 09 4245 5000. Asiakaspalvelu on avoinna ma-pe klo 10-16.

Koska Lea Bank on digitaalinen pankki, se käyttää nykyaikaisia turvallisuustoimenpiteitä asiakkaidensa tietojen suojaamiseksi. Pankin turvallisuutta arvioidaan säännöllisesti alan standardeja vasten.

Lea Bankin digitaaliset lainaprosessit ovat nopeita ja käyttäjäystävällisiä, mutta tarkkaa aikaa lainapäätöksen saamiselle ei ole ilmoitettu.

Lea Bankilla on pääkonttori Oslon keskustassa ja sivukonttori Bergenissä, mutta se keskittyy pääasiassa digitaalisiin palveluihin.

Lea Bankin yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Lea Bankin asiakaspalvelu on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen ensiluokkaista palvelua ja apua kaikissa pankkipalveluihin liittyvissä kysymyksissä. Jos tarvitset lisätietoja Lea Bankin tuotteista, palveluista tai lainaehdoista, voit helposti ottaa yhteyttä heidän asiantuntevaan asiakaspalvelutiimiinsä.

Yhteydenotto onnistuu joko sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@leabank.fi tai puhelimitse numerosta 09 4245 5000.

Asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 10.00-16.00, ja he ovat valmiita auttamaan sinua kaikissa pankkiasioissasi. Olipa kyseessä sitten lainahakemus, tilin avaaminen tai yksinkertaisesti tiedonhaku, Lea Bankin asiakaspalvelu pyrkii varmistamaan, että jokainen asiakaskokemus on sujuva ja ongelmaton.

Postiosoite
Lea Bank
Holbergs gate 21
0166 Oslo
Norja

Asiakaspalvelu
Ma-Se: 10:00-15:00
Puhelinnumero: 02 4809 3850

Lea Bank pankin asiakaskokemuksia:

"Kun tarvitsin yhdistelylainaa useiden pienempien kulutusluottojeni kasaamiseen, Lea Bank tuli avukseni. Hakuprosessi oli yksinkertainen ja sain päätöksen nopeasti. Kuukausieräni pienenivät ja sain talouteni hallintaan."
Johanna
Tampere
"Lea Bankin digitaalinen lähestymistapa pankkipalveluihin on mielestäni erinomainen. Heidän mobiilisovelluksensa avulla pystyn hallinnoimaan raha-asioitani missä ja milloin tahansa. Asiakaspalvelu on myös aina ollut todella avuliasta."
Markus
Helsinki
"Olen ollut Lea Bankin talletusasiakas jo useamman vuoden ajan. Heidän tarjoamat korot ovat kilpailukykyiset, ja tunnen että rahani ovat turvassa. Lisäksi arvostan sitä, että he ovat sitoutuneet kestävään kehitykseen."
Sara
Turku
"Yrittäjänä arvostan Lea Bankin joustavia yrityslainaratkaisuja. He ymmärsivät liiketoimintani tarpeet ja tarjosivat räätälöidyn lainaratkaisun, joka auttoi yritykseni kasvussa."
Niko
Oulu

Voit kilpailuttaa Lea Bankin myös alla olevien palveluiden kautta:

5/5

Esimerkki: Luoton määrä 10.000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Todellinen vuosikorko 6,1 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941 €.

4/5

Esimerkki: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468€, nimelliskorko 9% ja todellinen vuosikorko 9.38% 

4.6/5

Esimerkki: Luoton määrä 15000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Todellinen vuosikorko 6,10 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 1 v. Luotto ja kustannukset yhteensä 5171 €.

TOP10-Lainat.fi
Logo