Svea kokemuksia ja arvostelut

Svea Pankki on ruotsalaisen Svea Ekonomi AB:n sivuliike Suomessa, ja se on toiminut Suomen markkinoilla jo lähes 20 vuoden ajan. Pankki tarjoaa monipuolisia rahoituspalveluita sekä yksityishenkilöille että yrityksille.

Yksityishenkilöille Svea Pankki tarjoaa erilaisia lainaratkaisuja niin pieniin kuin suurempiin lainatarpeisiin. Pankit kautta onnistuu myös olemassa olevien lainojen yhdistäminen selkeämpään lainakokonaisuuteen. Lisäksi Svea Pankki tarjoaa ajoneuvorahoitusta ja säästötilejä kilpailukykyisellä korolla.

Yrityksille Svea Pankki tarjoaa monipuolisia rahoitusratkaisuja, kuten joustavan yrityslimiitin ja laskurahoituksen. Lisäksi he tarjoavat perintä- ja laskutuspalveluita sekä maksuratkaisuja verkkoon ja myymälään.

Svea Pankin lainatarjonta yksityishenkilöille sisältää sekä vakuudettomia että vakuudellisia lainoja. Vakuudettomia lainoja voi hakea 2 000 – 50 000 euroa, kun taas vakuudellisia lainoja on mahdollista saada 20 000 – 300 000 euroa. Lainan korko määräytyy asiakaskohtaisesti ja koostuu viitekorosta sekä luotonmyöntäjän marginaalista. Lainan viitekorkona käytetään 3 kuukauden Euribor-korkoa.

Svea Pankki tarjoaa myös mahdollisuuden hakea lainaa yhteisvastuullisen hakijan eli rinnakkaishakijan kanssa, mikä voi parantaa lainaehtoja. Rinnakkaishakijaksi voi toimia esimerkiksi puoliso tai muu läheinen henkilö, mutta molempien hakijoiden on täytettävä luotonmyöntöehdot.

Lisäksi Svea Pankki tarjoaa mahdollisuuden lyhennysvapaisiin kuukausiin kulutusluoton osalta sekä joustavasti myös muille luotoille. Yhdistelylaina on vaihtoehto, jos asiakas haluaa yhdistää useat lainansa yhdeksi lainaksi, mikä voi helpottaa talouden hallintaa ja säästää kuluissa. Svea Pankki tarjoaa myös erityisiä lainatuotteita, kuten autolainaa ja remonttilainaa, jotka on suunniteltu vastaamaan näihin tarkoituksiin liittyviä rahoitustarpeita.

SVEA-logo
5 Tähteä

Esimerkki lainasta: Lainaa 7500€, Maksuaika 5 vuosi, Todellinen vuosikorko 12,06 %, Kuukausierä 169 €, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 10 147€.

Omat kokemukset Svea pankista

Svea Pankki on ruotsalaisen Svea Ekonomi AB:n suomalainen sivuliike, ja se on toiminut Suomen rahoitusmarkkinoilla lähes kahden vuosikymmenen ajan. Pankki tarjoaa monipuolisia rahoituspalveluita sekä yksityishenkilöille että yrityksille.

Svea Pankki on pitkään toiminut rahoituslaitos, joka tarjoaa laajan valikoiman rahoitusratkaisuja niin yksityisille kuin yritysasiakkaille. Pankin lainatuotteet ovat joustavia, ja niissä on mahdollisuus saada räätälöityjä ratkaisuja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Pankin vakuudelliset ja vakuudettomat lainat, ajoneuvorahoitus sekä yrityspalvelut muodostavat kokonaisvaltaisen palveluvalikoiman. Svea pankki erottuu useista muista lainantarjoajista laajalla palvelutarjonnallaan, hyvin toteutetuilla sivuillaan ja palvelualttiilla asiakaspalvelullaan. Svea Pankin palvelut ovat saatavilla verkon kautta, mikä tekee niiden käytöstä helppoa ja vaivatonta. Maksuttoman ja helppokäyttöisen lainahakemuksen avulla voit hakea lainaa netistä milloin vain. 

Svea pankki - Tiedot lyhyesti:

 • Vakuudetonta lainaa moneen eri rahoitustarpeeseen.
 • Lainaa ilman vakuuksia 2000 – 50 000 euroa.
 • Laina-aika on 2 – 15 vuotta.
 • Hae yhdistelylainaa nykyisille lainoillesi.
 • Hae autolaina, remonttilaina tai jokin muu suurempi laina.
 • Vähintään 20-vuotiaat voivat hakea lainaa.
 • Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintää.
 • Myönnetty laina maksetaan heti tilille.
 • Selkeä ja kilpailukykyinen hinnoittelu.
 • Asiakaspalvelu on tarvittaessa apuna lainaan liittyvissä kysymyksissä.
"Svea Pankki on monelle suomalaiselle tuttu. Svea tarjoaa erilaisia lainavaihtoehtoja mukaan lukien vakuudettomia kulutusluottoja. Tutustu palveluun ja hae kilpailukykyistä lainaa tarvitsemasi lainasumma.
TOP10-Lainat.fi
Ylläpito

Kuinka paljon lainaa voi hakea Svea pankista?

Svea Pankki tarjoaa vakuudetonta kulutusluottoa yksityishenkilöille moniin eri lainatarpeisiinja lainan määrä riippuu asiakkaan tarpeista ja taloudellisesta tilanteesta. 

Yksityishenkilöt voivat hakea vakuudetonta lainaa Svea Pankista summille 2 000 – 50 000 euroa. Lainan tarkka määrä riippuu asiakkaan tarpeista ja luottokelpoisuudesta. Laina-aika on yleensä joustava, ja se voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan. Mikäli tarvitset suurempaa lainasummaa, voit hakea vakuudellista lainaa Svea Pankista 20 000 – 300 000 euroa. Vakuudellisen lainan tarkka määrä riippuu käytettävissä olevista vakuuksista.

Kuka voi hakea lainaa Svea pankista?

Svea pankkilainalle on asetettu lainanhakukriteerit, jotka lainahakijoiden tulee täyttää voidakseen hakea lainaa Svea pankista. 

Yksityishenkilöt voivat hakea vakuudetonta lainaa Svea Pankista. Yleensä vaatimukset tähän lainatyypin hakemiseen voivat sisältää seuraavia tekijöitä:

 • Vähintään 20 vuoden ikä.
 • Säännölliset työ- tai eläketulot, yleensä vähintään 18 000 euroa vuodessa.
 • Viimeisen 3 vuoden aikana Suomessa asunut henkilö.
 • Puhtaat luottotiedot ilman maksuhäiriömerkintöjä.

Vakuudellista lainaa voi hakea yksityishenkilö tai yritys, jolla on riittävästi reaalivakuuksia, kuten kiinteistö tai muu omaisuus. Lainan määrä voi vaihdella 20 000 – 300 000 euron välillä. Svea Pankki myöntää vakuudellisia lainoja, ja näitä lainoja voi hakea sekä yksityishenkilöt että yritykset. Vakuudellisen lainan ehtona on yleensä riittävän arvokkaan vakuuden tarjoaminen lainalle. Vakuus voi olla kiinteistö, asunto, maa-alue, arvopaperit tai muu omaisuus. Vakuuden arvo vaikuttaa siihen, kuinka suuren lainan voit saada. Vaikka vakuus on tärkeä osa vakuudellista lainaa, luottokelpoisuutesi ja maksukyvyn arvioidaan edelleen. Svea Pankki tekee luottoarvioinnin varmistaakseen, että lainan takaisinmaksu on mahdollista. Tämä voi sisältää arvion tulotiedoistasi, luottotiedoistasi ja muista taloudellisista tekijöistä.

Kuinka kilpailutan Svea pankin lainan helpoiten?

Svea Pankin lainojen kilpailuttaminen on vaivatonta, ja voit tehdä sen hyödyntäen suosittua VertaaLainaa.fi -lainankilpailutuspalvelua. Tämä palvelu mahdollistaa Svea lainojen vertailun muiden pankkien tarjouksiin samanaikaisesti, jotta voit valita itsellesi parhaan ja edullisimman lainavaihtoehdon.

Toimi seuraavasti:

 1. Siirry lainankilpailutuspalveluun VertaaLainaa.fi: Käy VertaaLainaa.fi -verkkosivustolla ja täytä maksuton lainahakemus.
 2. Täytä tarvittavat tiedot: Anna tarvittavat tiedot, kuten lainan määrä ja haluttu laina-aika.
 3. Vertaile tarjouksia: Lainankilpailutuspalvelu kilpailuttaa Svea Pankin lainan puolestasi ja esittää sinulle useita lainatarjouksia eri pankeilta.
 4. Valitse paras tarjous: Vertaile saamiasi tarjouksia huolellisesti, mukaan lukien lainan korot, kustannukset ja ehdot. Valitse sitten se tarjous, joka parhaiten vastaa omia tarpeitasi ja budjettiasi.

Tämä yksinkertainen prosessi auttaa sinua löytämään edullisimman mahdollisen lainan ja säästämään rahaa. On kuitenkin tärkeää muistaa, että lopullinen lainatarjous riippuu henkilökohtaisista taloudellisista tilanteistasi ja luottokelpoisuudestasi. Kilpailuttamalla lainasi voit saada parhaan mahdollisen lainatarjouksen Svea Pankilta tai muilta rahoituslaitoksilta.

Voinko yhdistää lainat Svea pankissa?

Kyllä, Svea Pankissa on mahdollista yhdistää lainat. Lainojen yhdistäminen on prosessi, jossa useat olemassa olevat lainat maksetaan pois yhdellä uudella lainalla. Tämä voi helpottaa talouden hallintaa ja usein johtaa pienempiin kuukausittaisiin kustannuksiin, kun eri lainojen korot ja kulut yhdistyvät yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

Svea Pankki tarjoaa kuluttajille erilaisia lainaratkaisuja, mukaan lukien kulutusluottoja, joustoluottoja ja vakuudellisia lainoja. Voit hakea lainaa lainojen yhdistämiseen, ja jos hakemuksesi hyväksytään, voit käyttää uutta lainaa vanhojen lainojen maksamiseen. Tämän jälkeen sinun tarvitsee huolehtia vain yhdestä lainasta ja yhdestä kuukausittaisesta maksuerästä.

Yhdistämällä lainasi Svea Pankissa voit myös pyrkiä saamaan edullisemman koron ja paremmat lainaehdot, mikä voi säästää sinulle rahaa pitkällä aikavälillä. Tämä on hyödyllinen vaihtoehto, jos sinulla on useita erilaisia lainoja ja haluat yksinkertaistaa taloudenhallintaasi. Muista kuitenkin, että lainojen yhdistäminen edellyttää yleensä hyvää luottokelpoisuutta ja riittävää maksukykyä uuden lainan takaisinmaksuun.

Miten voisin saada mahdollisimman edullisen lainan Svea pankilta?

Edullisen lainan saaminen Svea Pankilta tai mistä tahansa pankista riippuu monista tekijöistä, ja on tärkeää ottaa huomioon seuraavat vinkit:

Vertaile lainatarjouksia: Vertaile eri pankkien, mukaan lukien Svea Pankin, lainatarjouksia ennen päätöksen tekemistä.

Tarkista luottotietosi: Luottoluokituksesi vaikuttaa siihen, millaisen koron ja lainaehdot saat. Varmista, että luottotietosi ovat kunnossa.

Vertaile lainatyyppejä: Selvitä, mikä lainatyypi sopii tarpeisiisi parhaiten. Esimerkiksi vakuudettomat lainat voivat olla kalliimpia kuin vakuudelliset lainat, mutta ne eivät vaadi omaisuuden panttaamista.

Harkitse yhteisvastuullista hakemista: Jos sinulla on mahdollisuus, harkitse yhteisvastuullisen hakijan lisäämistä lainahakemukseen. Yhteisvastuullisen hakijan kanssa voitte saada paremmat ehdot ja alhaisemman koron.

Tutki muita lainaehtoja: Lisäksi koron lisäksi kiinnitä huomiota lainan muihin ehtoihin, kuten laina-aikaan ja mahdollisiin lisäkustannuksiin.

Vältä useiden lainojen ottamista samanaikaisesti: Yritä välttää useiden lainojen ottamista samanaikaisesti, sillä se voi heikentää luottokelpoisuuttasi ja vaikeuttaa takaisinmaksua.

Muista, että edullisen lainan saaminen edellyttää huolellista suunnittelua ja vertailua. Pyydä lainan kilpailutuspalvelun kautta vertailtavaksesi useampi pankkilaina niin pystyt vertailun avulla selvittämään, mikä pankki tarjoaa edullisinta lainaa henkilökohtaisilla ehdoilla. 

Svea pankin historia ja nykypäivä

Svea Pankki juontaa juurensa Ruotsiin, missä Svea Ekonomi AB perustettiin vuonna 1981. Alun perin yritys keskittyi perintä- ja luotonhallintapalveluihin. Ruotsissa se nousi nopeasti yhdeksi alan johtavista yrityksistä. Svea Pankki laajeni vuosien varrella muihin Pohjoismaihin ja Euroopan maihin. Suomessa Svea Pankki aloitti toimintansa vuonna 2002 perintäalan yritysostojen kautta. Alun perin se keskittyi perintäpalveluihin, mutta on sittemmin laajentunut tarjoamaan laajamittaista rahoitus- ja pankkipalveluita.

Nykyään Svea Pankki toimii useissa Pohjoismaissa ja on vakiinnuttanut asemansa perinteisten pankkien rinnalla tarjoamalla joustavia rahoitus- ja lainaratkaisuja sekä yksityisille henkilöille että yrityksille. Yksityishenkilöille Svea Pankki tarjoaa monenlaisia rahoitusvaihtoehtoja, mukaan lukien kulutusluottoja, autolainoja ja remonttilainoja. Lisäksi tarjolla on säästötilejä, jotka houkuttelevat asiakkaita kilpailukykyisillä koroillaan.

Yrityspuolella Svea Pankki tarjoaa rahoitusratkaisuja, kuten yrityslimiittejä ja laskurahoitusta. Lisäksi se tarjoaa perintä- ja laskutuspalveluita sekä maksuratkaisuja verkkokauppojen ja myymälöiden tarpeisiin.

Svea Pankin vahvuutena on pitkäaikainen kokemus rahoitus- ja perintäalalta sekä paikallisten markkinoiden tuntemus. Se on pyrkinyt tarjoamaan asiakkailleen räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat heidän tarpeisiinsa ja taloudelliseen tilanteeseensa. Svea Pankki on kehittynyt vuosien varrella monipuoliseksi rahoituslaitokseksi, joka palvelee sekä yksityisasiakkaita että yrityksiä tarjoamalla kilpailukykyisiä rahoitusratkaisuja ja laadukasta asiakaspalvelua.

Usein kysytyt kysymykset Svea pankista:

Lainahakemus voidaan täyttää verkossa Svea Pankin verkkosivuilla tai lainankilpailutuspalvelun välityksellä. Lainapäätös pyritään antamaan mahdollisimman nopeasti.

Kyllä, Svea Pankista voi hakea vakuudetonta kulutusluottoa tietyin ehdoin. Lainan myöntämiseen vaikuttavat muun muassa hakijan ikä, tulot ja luottotiedot.

Svea Pankin lainojen korot vaihtelevat asiakaskohtaisesti. Ne muodostuvat yleensä viitekorosta (esimerkiksi 3 kuukauden Euribor) ja pankin marginaalista. Kulutusluottojen korot alkavat 8,99 prosentista.

Kyllä, Svea Pankin kulutusluottoja voi käyttää lainojen yhdistämiseen, mikä voi helpottaa talouden hallintaa ja säästää kuluissa.

Yleensä lainapäätöksen saa 1-3 arkipäivän kuluessa hakemuksen jättämisestä.

Svea Pankki tarjoaa erilaisia säästötilejä, joissa on kilpailukykyiset korot. Tarkemmat tiedot säästötileistä löytyvät pankin verkkosivuilta.

Kyllä, Svea Pankki voi tarjota lyhennysvapaita kuukausia erityisten ehtojen mukaisesti. Tämä voi olla hyödyllistä talouden suunnittelussa.

Svea pankin verkkosivuilta löytyy kattavasti tietoa kaikista tarjolla olevista palveluista ja tuotteista.

Kyllä, Svea Pankki tarjoaa myös asuntolainoja asiakkailleen, ja niissä on erilaisia korkovaihtoehtoja.

Svea Pankin asiakaspalvelun yhteystiedot ovat; puhelimitse arkisin klo 8.00 – 16.00 numeroon 09 4242 3090. Lähetä turvattua sähköpostia (linkin löydät Svea pankin sivuilta) tai täytä yhteydenottolomake. 

Svea pankin yhteystiedot ja asiakaspalvelu:

Svea Pankki on ruotsalaisen Svea Ekonomi AB:n suomalainen sivuliike. Alla ovat yksityiskohtaiset yhteystiedot eri palvelualueille:

Henkilöasiakkaat:

 • Aukioloajat: arkisin 8-16
 • Puhelin: 09 4242 3090

Yritysasiakkaat:

 • Aukioloajat: arkisin 8-16
 • Puhelin: 09 4242 300

Svea pankin sivuilta löytyy myös turvattu sähköpostilinkki, jonka kautta voit lähettää lainan hakuun tarvittavia liitteitä tai muita dokumentteja. Sivuilta löytyy myös yhteydenottolomake. Olipa kyseessä mikä tahansa kysymys tai ongelma, Svea asiakaspalvelu on valmis auttamaan ja ohjaamaan sinua oikean palvelun pariin.

Svea pankin asiakaskokemuksia:

"Hain Svea Pankista kulutusluottoa kodin remonttia varten. Lainahakemus oli helppo täyttää verkossa, ja sain nopeasti selkeän tarjouksen. Rahoitusprosessi oli sujuva ja rahat tulivat tililleni nopeasti."
Maria
-34
"Yhdistimme useat pienet lainat yhdeksi suuremmaksi Svea pankin avulla. Heidän asiakaspalvelunsa oli avuliasta, ja saimme lainan, joka selkeytti talouttamme ja alensi kuukausittaisia lyhennyksiämme."
E & K
Turku
"Hain autolainaa Svea Pankilta uuden auton ostoa varten. Lainahakemus oli helppo ja nopea, ja sain kilpailukykyisen tarjouksen. Raha siirrettiin tililleni nopeasti, ja olin tyytyväinen palveluun."
Markus
Helsinki
"Minulla oli pieniä kulutusluottoja eri paikoista ja päätin yhdistää ne Svea Pankin avulla. He auttoivat minua järjestämään talouteni ja säästämään kuluissa. Sujuva prosessi ja ystävällinen asiakaspalvelu!"
Anna
Oulu
"Tarvitsin äkillisesti lainaa odottamattomaan lääkärikuluun. Svea Pankki oli nopea ja joustava. Sain rahat tililleni muutamassa tunnissa, mikä auttoi minua hoitamaan asiat kuntoon ilman stressiä."
Jaro
Tampere

Voit kilpailuttaa Svea pankin myös alla olevien palveluiden kautta:

5/5

Esimerkki: Luoton määrä 10.000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Todellinen vuosikorko 6,1 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941 €.

4/5

Esimerkki: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468€, nimelliskorko 9% ja todellinen vuosikorko 9.38% 

4.6/5

Esimerkki: Luoton määrä 15000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Todellinen vuosikorko 6,10 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 1 v. Luotto ja kustannukset yhteensä 5171 €.

TOP10-Lainat.fi
Logo