Rahoitu.fi kokemuksia ja arvostelut

Rahoitu.fi on monipuolinen lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu. Palvelun avulla on todella helppoa kilpailuttaa mikä tahansa laina, aina 60 000 euroon saakka. Rahoitu.fi on kuluttajille täysin maksuton palvelu, jonka avulla lainanhakija voi saada merkittäviä säästöjä lainan kuluihin. Rahoitu.fi palvelun kautta voi hakea lainaa netistä summille 1000 – 60 000 euroa ja maksuaika on valittavissa väliltä 1 – 15 vuotta. Rahoitu.fi palvelun kautta voi hakea lainatuotteita kuten: Pikavippi, kulutusluotto, joustoluotto, pankkilaina ja yhdistelylaina. Keräsimme verkosta Rahoitu kokemuksia ja valtaosa niistä oli varsin positiivisia. Se mikä asiakaskokemuksista korostui, oli se, että Rahoitu.fi asiakkaat arvostivat sitä, että palvelu on asianmukainen ja sieltä sai lainatarjoukset nopeasti. Rahoitu.fi:n asiakaspalvelu sai myös hyvää palautetta asiallisesta toiminnasta ja siitä, että lainatarjousten saavuttua muiden markkinointiviestien peruminen oli todella helppoa. 

4.5/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Esimerkki lainasta: Luoton määrä 10.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 5,77 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 13.098 €.

Rahoitu kokemuksia

Saatuamme paljon positiivisia palautteita Rahoitu palvelusta, halusimme myös itse kokeilla miten lainan kilpailutus käytännössä tapahtuu. Kokeilimme hakea palvelusta lainaa 10 000 euroa, maksuajaksi valitsimme 5 vuotta. Rahoitu.fi palvelun etusivulla oleva lainahakemus on yksinkertainen ja varsin selkeä. Siinä valitaan haluttu lainasumma ja sille sopiva maksuaika. Maksuajan valintaa helpottaa merkittävästi hakemuksessa oleva lainalaskuri, joka näyttää arvion lainan kuukausierän suuruudesta valitsemallasi maksuajalla. Näiden lisäksi hakemukseen tuli antaa yhteystietoina oma sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Kun nämä tiedot oli annettu painoimme “Hae nyt” – painiketta, josta pääsimme varsinaiselle lainahakemus sivulle. Tällä sivulla kysyttiin muita tärkeitä tietoja, kuten esimerkiksi sitä, haluammeko hakea lainaa yksin tai yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa. Tällä sivulla näimme myös sen, että lainahakemus on neliosainen, joten meidän oli helppoa arvioida kuinka kauan lainahakemuksen täyttäminen vie. Jatkoimme hakemuksen täyttämistä ja katsoimme samalla kuinka kauan hakemuksen täyttäminen vie. Täytettyämme hakemuksen loppuun, totesimme että lainahakemus oli erittäin hyvin toteutettu. Kaikki kysymykset oli selkeitä ja niihin oli helppo antaa vastaukset. Huomasimme myös sen, että asiakaspalvelun Chat-ruutu ilmestyi esille, joten jos jokin asia olisi askarruttanut mieltämme, olisimme voineet milloin vain jättää kysymyksen Rahoitu.fi:n asiakaspalveluun.

Kun lainahakemus oli täytetty ja lähetetty, saimme ensimmäiset lainatarjoukset noin 30 sekunnin sisällä. Loput lainatarjouksista tuli noin 2 minuutin sisällä, joten palvelu toimii todella nopeasti. Lainatarjouksista suurin osa oli tunnetuilta pankeilta, joten se toi lisää uskottavuutta ja luotettavuutta Rahoitu.fi palveluun. Kaikki Suomen pankit eivät toki ole mukana Rahoitu.fi kilpailutuspalvelussa, mutta yllätyimme kuitenkin positiivisesti siitä määrästä, mitä niitä oli. Kaikkiaan saimme 15 eri lainatarjousta, mikä oli mielestämme varsin suuri määrä. Lainatarjousten mukana oli pankkeja myös muista pohjoismaista ja Virosta. Olimme kyllä tietoisia siitä, että monet hakevat lainaa Virosta, mutta se tuli yllätyksenä kuinka helppoa se oli kilpailuttaa tässä samalla.

Saatuamme lainatarjoukset aloitimme niiden tarkemman vertailun. Lainavertailu oli varsin helppoa, sillä Rahoitu.fi listaa kaikki saapuneet lainatarjoukset jo valmiiksi halvimmasta kalleimpaan. Oli siis todella helppoa nähdä se, mikä pankki tarjoaa hakemamme lainan kaikkein alhaisimmalla korolla. Tämän lisäksi saimme vielä sähköpostiin linkin, jonka kautta pääsisimme jatkossa tuolle sivulle tarkastelemaan lainatarjouksia uudelleen. Tämä oli varsin positiivista ja antoi heti sellaisen kuvan, että tämä palvelu ei halua painostaa ketään ottamaan lainaa heti ja harkitsemattomasti, vaan ennemminkin kannustaa vertailemaan ja harkitsemaan oikean lainan valintaa huolellisesti.

Yhteenvetona voimme suositella Rahoitu.fi palvelua kaikille, jotka haluavat kilpailuttaa lainan ihan oikeilla pankeilla. Positiivista oli myös se, että lainatarjouksen jättämisen jälkeen ilmoitimme että hylkäämme lainatarjoukset, emmekä halua enempää lainatarjouksia tai mainosviestejä. Tämän jälkeen emme saaneet enää yhtään mainosviestiä, joten voimme sanoa että Rahoitu palvelu todella toimii asiallisesti.

Rahoitu.fi - Tiedot lyhyesti:

"Rahoitu on ansainnut paikkansa meidän TOP10 listauksessamme. Rahoitu.fi palvelun kautta tavoitat nopeasti Suomen tunnetuimmat pankit ja muut luotonantajat. Lainatarjoukset saat alle 2 minuutissa."
TOP10-Lainat.fi
Ylläpito

Kuka voi käyttää Rahoitu.fi kilpailutuspalvelua?

Rahoitu.fi palvelua voivat käyttää kaikki 20 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset, joilla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Kaikilta palvelun käyttäjiltä tarkistetaan luottotiedot, joten maksuhäiriömerkintä on este palvelun käyttämiselle.

Miten lainojen kilpailuttaminen käytännössä tapahtuu?

Siirry Rahoitu.fi palvelun sivustolle tästä: Siirry lainahakemukseenTäytä lainahakemus Rahoitu.fi palvelussa. Täytettyäsi lainahakemuksen huolellisesti loppuun asti, voit lähettää sen Rahoitu palvelulle. Rahoitu välittää lainahakemuksesi tiedot yli 25 eri pankille ja muulle rahalaitokselle. Tämän jälkeen kukin lainamyöntäjä antaa oman lainatarjouksensa sinun nähtäväksesi. Saatuasi kaikki lainatarjoukset voit vertailla niiden kuluja, korkoja ja ehtoja. Kun olet tehnyt huolellisen lainavertailun, näet mikä pankki tai rahalaitos on antanut sinulle parhaan lainatarjouksen.

Kuinka monta lainatarjousta voin saada?

Rahoitu kilpailuttaa noin 25 eri pankkia ja muuta rahalaitosta. Käytännössä voit siis saada jopa 25 erilaista lainatarjousta. Lainatarjousten määrään vaikuttaa kuitenkin paljon haetun lainan suuruus ja lainanhakijan ominaisuudet. Jokainen kilpailutuksessa oleva pankki tekee itsenäisen päätöksen siitä, kenelle he ovat valmiit antamaan lainatarjouksensa. Rahoitu.fi ei voi vaikuttaa luotonmyöntäjien päätöksiin.

Onko lainojen yhdistäminen mahdollista?

Kyllä on. Joskus voi huomata että itselle on päässyt kertymään useita päällekkäisiä lainoja, jolloin niiden yhdistäminen yhdeksi lainaksi olisi kannattavaa. Lainojen yhdistäminen Rahoitu.fi palvelussa on varsin helppoa. Kokeile Rahoitu.fi palvelua ja yhdistä omat lainasi jo tänään.

Miten varmistan että saan edullisen lainan?

Edullisen lainan löytäminen tarkoittaa aina lainojen huolellista kilpailuttamista. Käyttämällä Rahoitu.fi palvelua lainahakemuksesi kilpailutetaan noin 25 eri pankin kesken. Jos haluat vieläkin enemmän lainatarjouksia, voit käyttää lisäksi muita lainankilpailutuspalveluita, kuten Axolaina ja Omalaina. Näin voisit maksimoida saamiesi lainatarjousten määrän ja varmistaa edullisen lainan löytymisen.

Usein kysytyt kysymykset

Rahoitu.fi palvelun ikäraja on 20 vuotta.

Voit hakea lainaa 1000 – 60 000 euroa.

Maksuaika on 1 – 15 vuotta.

Voit saada jopa 25 eri lainatarjousta.

Saat lainapäätöksen välittömästi lainahakemuksen täyttämisen jälkeen.

Ei voi. Maksuhäiriömerkintä on este lainan saamiselle.

Ei vaadita. Halutessasi voit kuitenkin hakea lainaa yhdessä toisen yhteishakijan kanssa.

Myönnetty laina maksetaan yleensä välittömästi, kun kaikki liitteet on toimitettu ja lainasopimus on allekirjoitettu.

Rahoitu.fi on avoinna 24/7, joten voit jättää oman hakemuksesi palveluun milloin vain.

Ei maksa. Rahoitu.fi on 100% maksuton palvelu kaikille kuluttajille.

Rahoitu.fi helpottaa lainan hakemista ja lainatarjousten vertailua merkittävästi. Rahoitu.fi palvelun kautta tavoitat yhdellä hakemuksella 25 eri luotonmyöntäjää ja saamasi lainatarjoukset ovat samat, kuin jos hakisit erikseen samoista 25 eri paikasta.

Rahoitu.fi yhteystiedot

Postiosoite
Rahoitu.fi
Urho Kekkosen katu 7
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2765805-6

Asiakaspalvelu
Ma-Pe: 9:00-17:00
La-Su: Suljettu
045 493 3200
info@rahoitu.fi

Vaihtoehto Rahoitu.fi palvelulle:

4.6/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 15000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 6,10 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 1 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 5171 €.

3.5/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 10 000 €, korko 6,5 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5€/kk, kuukausierä on 201€, takaisinmaksettava summa 12 040€ ja todellinen vuosikorko on 7,83 %.

4/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Lainaesimerkki: 10 000 euroa, 10 vuotta, 120 maksuerää, todellinen vuosikorko 7,21 %, nimelliskorko 6%, kulut 3 923 € ja yhteensä 13 923 €.

TOP10-Lainat.fi
Logo