Morrow Bank kokemuksia ja arvostelut

Morrow Bank on norjalainen digitaalinen pankki, joka tarjoaa monipuolisia rahoituspalveluita kuluttajille Suomessa ja muualla Skandinaviassa. Pankki tunnetaan erityisesti kilpailukykyisistä koroistaan ja erittäin joustavasta laina-ajastaan. Tässä esittelyssä tarkastelemme tarkemmin Morrow Bankin tarjoamia palveluita, ehtoja ja asiakaskokemuksia.

Morrow Bank perustettiin vuonna 2014, ja se aloitti toimintansa Norjassa. Pankki laajeni Suomen markkinoille vuonna 2017. Se kuuluu norjalaiseen Morrow Bank ASA -konserniin, joka omistaa useita suuria verkkokauppoja ja muita verkkopalveluita. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Norjan Lysakersissa, ja sen osakkeet ovat noteerattu Oslon pörssissä. Morrow Bank toimii Norjan finanssivalvonnan valvonnassa ja kuuluu Norjan pankkien takausrahastoon.

Morrow Bank tarjoaa laajan valikoiman rahoituspalveluita, mukaan lukien lainat, vakuutukset ja luottokortit. Yksi pankin kilpailuvalteista on sen alhaiset korot ja erittäin joustava laina-aika. Morrow Bank tarjoaa lainaa ilman vakuuksia määrältään 1 000 – 50 000 euroa. Lainan korko on kilpailukykyinen ja voi vaihdella 6 – 18,50 prosentin välillä. Erityisen joustava ominaisuus on, että laina-ajasta ei ole ennalta määrättyä aikarajaa, joten asiakas voi maksaa lainan takaisin omassa tahdissaan.

5 Tähteä

Esimerkki: Lainaa 15 700€, Maksuaika 5 vuotta, Avausmaksu 49 €, Todellinen vuosikorko (APR) 14,29%, Tilinhoitopalkkiot 8€/kk, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 21 643€.

Omat kokemukset Morrow Bankista

Morrow Bank vaikuttaa olevan kilpailukykyinen ja joustava rahoituspalveluiden tarjoaja. Pankin tarjoamat korot ovat kilpailukykyisiä verrattuna muihin lainantarjoajiin. Alhainen korko voi säästää asiakkaille merkittäviä summia lainan takaisinmaksun aikana. Lainan joustava takaisinmaksuaika on selkeä etu, sillä se mahdollistaa asiakkaille suuremman vapauden oman taloudellisen tilanteensa hallinnassa. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä odottamattomissa tilanteissa. Morrow Bankin tarjoama Mastercard-luottokortti sisältää monia etuja, kuten korotonta maksuaikaa, Cashback-bonusta, matkavakuutuksen ja identiteettivarkausvakuutuksen.

Pankin tarjoama selkeä ja helppo hakuprosessi tekee lainan hakemisesta sujuvaa ja vaivatonta. Sivut on myös rakennettu palvelemaan monipuolisesti asiakkaita ja lainahinnasto on selkeästi esillä. Positiiviset asiakaskokemukset ystävällisestä asiakaspalvelusta viittaavat siihen, että pankki pyrkii tarjoamaan hyvää palvelua asiakkailleen. Pankin asettamat minimivaatimukset lainan saamiselle voivat rajata osan hakijoista. Esimerkiksi yli 23 vuoden ikä ja säännölliset tulot ovat vaatimuksia lainan saamiselle.

Morrow Bank vaikuttaa tarjoavan houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka etsivät lainaa alhaisilla koroilla ja haluavat säätää takaisinmaksuaikaansa oman taloudellisen tilanteensa mukaan. Kuitenkin ennen lainan ottamista on tärkeää varmistaa, että lainan ehdot ja maksusuunnitelma sopivat omiin tarpeisiin ja taloudelliseen tilanteeseen.

Morrow Bank - Tiedot lyhyesti:

 • Lainaa ilman takaajia tai vakuuksia.
 • Lainasummat 1 000 eurosta 50 000 euroon.
 • Laina-aikaa ei ole ennalta määritetty.
 • Joustoluoton korko ja kulut määräytyy nostojen mukaan.
 • Rahoita luotolla matkat ja muut suuremmat hankinnat.
 • Myös lainojen yhdistäminen mahdollista.
 • Vähintään 23-vuotiaat voivat hakea lainaa.
 • Lainan korko yksi markkinoiden alhaisin.
 • Saatavilla lainaturvavakuutus sekä Morrow Bank Mastercard.
 • Monipuolinen luottokortti tarjoaa monia etuja.
 • Selkeä ja kilpailukykyinen hinnoittelu.
 • Asiakaspalvelu saatavilla kysymyksissä ja tarvittaessa apuna.
"Morrow Bank tunnettiin aikaisemmin nimellä Komplett Bank. Nettipankin tarjoama lainatuote on todella joustava ja soveltuu hyvin monenlaisiin elämänvaiheisiin. Hae joustavaa lainaa 1000 - 50 000 euroa ilman vakuuksia tai takausta.
TOP10-Lainat.fi
Ylläpito

Kuinka paljon lainaa voi hakea Morrow Bank palvelusta?

Morrow Bank tarjoaa asiakkailleen lainaa summasta 1000 eurosta aina 50 000 euroon asti. Lainasumma voi vaihdella hakijan tarpeiden ja taloudellisen tilanteen mukaan. On tärkeää huomata, että lainasumma määritellään hakijakohtaisesti, ja se perustuu hakijan taloudelliseen tilanteeseen sekä luottokelpoisuuteen.

Hakijan tulee tehdä lainahakemus ja ilmoittaa siinä haluamansa lainasumma. Lainahakemuksen käsittelyn jälkeen Morrow Bank tekee arvion hakijan maksukyvystä ja tarjoaa sen perusteella ehdotetun lainasumman. Lopullinen lainasumma voi vaihdella hakijakohtaisesti.

Morrow Bankin tarjoama joustoluotto mahdollistaa sen, että asiakas voi nostaa ja maksaa lainaa oman tarpeen mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että kun lainasopimus on hyväksytty ja luottoraja on määritelty, asiakas voi nostaa tarvitsemansa summan lainaa aina tuon luottorajan puitteissa. Tämä joustavuus antaa asiakkaalle mahdollisuuden sopeuttaa lainasummaa tarpeen mukaan ja käyttää sitä juuri haluamiinsa hankintoihin tai menoihin.

Lainan korko on kilpailukykyinen ja voi vaihdella 6 – 18,50 prosentin välillä. Erityisen joustava ominaisuus on, että laina-ajasta ei ole ennalta määrättyä aikarajaa, joten asiakas voi maksaa lainan takaisin omassa tahdissaan. Pyydä Morrow Bankilta maksuton lainatarjous ja katso millä korolla sinä voit saada lainaa. Asiakaskokemuksen perusteella lainanhakijat ovat kokeneet, että Morrow Bank on tarjonnut lainaa pienellä korolla

Kuka voi hakea lainaa Morrow Bank palvelusta?

Morrow Bankin lainan hakemisen edellytykset vaihtelevat, mutta seuraavat ovat yleisiä kriteerejä, jotka hakijan tulee yleensä täyttää voidakseen hakea lainaa Morrow Bankin palvelusta:

 • Ikävaatimus: Hakijan tulee yleensä olla vähintään 23-vuotias. 
 • Maksuhäiriömerkinnät: Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä luottotiedoissaan. 
 • Asuinpaikka: Hakijan tulee yleensä olla kirjoilla Suomessa ja asunut maassa viimeiset 3 vuotta. 
 • Säännölliset tulot: Hakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot. Tulotaso voi vaihdella riippuen haetusta lainasummasta ja lainanantajan vaatimuksista. Usein minimivaatimuksena on esimerkiksi 800 euroa kuukaudessa, mutta suurempien lainojen kohdalla tulovaatimukset voivat olla korkeammat. Morrow Bank voi myös myöntää lainaa työttömälle, jos hänen tulotasonsa on riittävä. 
 • Maksuvara: Lainan myöntäjä arvioi hakijan luottokelpoisuuden ennen lainan myöntämistä. Tämä tarkoittaa sitä, että hakijan taloudellinen tilanne ja maksukyky arvioidaan, ja lainapäätös tehdään näiden tietojen perusteella.

Kuinka kilpailutan Morrow Bank lainan helpoiten?

Morrow Bankin lainan kilpailuttaminen on vaivatonta, ja voit tehdä sen hyödyntämällä suosittua lainankilpailutuspalvelua VertaaLainaa.fi. Tämä palvelu mahdollistaa Morrow Bankin lainojen vertailun muiden pankkien tarjouksiin samanaikaisesti, mikä auttaa sinua löytämään parhaan ja edullisimman lainavaihtoehdon.

Toimi näin:

 1. Siirry lainankilpailutuspalveluun VertaaLainaa.fi: Siirry VertaaLainaa.fi-sivustolle ja täytä maksuton lainahakemus.

 2. Täytä tarvittavat tiedot: Syötä tarvittavat tiedot, kuten haluamasi lainasumma ja laina-aika.

 3. Vertaile tarjouksia: Lainankilpailutuspalvelu kilpailuttaa Morrow Bankin lainasi puolestasi ja näyttää sinulle useita lainatarjouksia eri pankeilta.

 4. Valitse paras laina: Vertaile saamiasi tarjouksia tarkasti, mukaan lukien lainan korot, kustannukset ja ehdot. Valitse sitten se tarjous, joka parhaiten sopii tarpeisiisi ja budjettiisi.

Tämä nopea prosessi mahdollistaa edullisimman lainavaihtoehdon valitsemisen ja auttaa sinua säästämään rahaa. Kilpailuttamalla lainasi voit saada parhaan mahdollisen lainan Morrow Bankilta tai joltakin toiselta pankilta.

Voinko yhdistää lainat Morrow Bankin avulla?

Kyllä, voit yhdistää lainat Morrow Bankin avulla, mikäli tämä vaihtoehto sopii sinulle ja taloudelliseen tilanteeseesi. Lainojen yhdistäminen on prosessi, jossa otetaan uusi laina vanhojen lainojen maksamiseksi. Tämä voi olla hyödyllistä, jos sinulla on useita eri lainoja ja haluat yksinkertaistaa talouttasi sekä mahdollisesti saada alhaisemman koron uudelle lainalle.

Morrow Bank voi tarjota sinulle uuden lainan, jolla voit maksaa pois aiemmat lainasi. Uusi laina voi olla edullisemmilla koroilla ja paremmilla ehdoilla kuin aiemmat lainasi, mikä voi säästää sinulle rahaa pitkällä aikavälillä. Lisäksi sinun tarvitsee hallinnoida vain yhtä lainaa sen sijaan, että sinulla olisi useita erillisiä lainoja eri pankeilta tai rahoituslaitoksilta.

Lainapalvelu Morrow Bank ei kovin selkeästi tuo esille heiltä haettavaa jälleen rahoitusta. Sivustolla kuitenkin kerrotaan, että lainojen yhdistäminen on mahdollista seuraavien ohjeiden avulla: Toimita meille itse laatimasi listan jälleen rahoitettavista luotoistasi, josta ilmenee: Luoton kokonaissumma, viitenumero, tilinumero johon suoritus maksetaan, sekä luotonantajan nimi. Voit myös toimittaa meille kopiot viimeisimmistä laskuistasi kaikista jälleen rahoitettavista luotoista. Tarvittavan listan tai laskut voit toimittaa sähköpostin liitteenä osoitteeseen asiakaspalvelu@morrowbank.com

Ennen lainojen yhdistämistä on tärkeää laskea huolellisesti, kuinka paljon sinun tulee yhdistää lainoja ja mitkä ovat uuden lainan kustannukset ja ehdot. Vertaile tarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta, mukaan lukien Morrow Bank, varmistaaksesi, että saat parhaat mahdolliset ehdot tarpeisiisi. Jos lainojen yhdistäminen tuntuu haastavalta Morrow Bankin kautta, TOP10-lainat listauksessa on useita lainapalveluita, joissa lainojen yhdistäminen on hyvin helppoa. 

Lainojen yhdistäminen voi olla järkevä vaihtoehto, jos se auttaa sinua vähentämään kuukausittaista maksutaakkaasi ja saamaan paremman hallinnan taloustilanteestasi. Muista kuitenkin aina tarkastella lainojen yhdistämisen kokonaiskustannuksia ja harkita huolellisesti ennen päätöksen tekemistä.

Voinko saada edullista lainaa Morrow Bankista?

Kyllä, voit saada edullista lainaa Morrow Bankista, sillä pankki tarjoaa kilpailukykyisiä lainaehtoja monille asiakkaille. Morrow Bankilla on maine alhaisista koroista ja joustavista lainaehdoista, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon lainanhakijoille.

Morrow Bank tarjoaa lainoja 1000 – 50 000 euron välillä ilman vakuuksia. Korko vaihtelee asiakaskohtaisesti, mutta se voi olla alkaen 7,00 %. Tämä tarkoittaa, että voit saada lainan kohtuullisella korolla, jos sinulla on hyvä luottotiedot ja taloudellinen tilanne.

Lisäksi Morrow Bankin laina-aika on erittäin joustava, sillä lainassa ei ole ennalta määriteltyä takaisinmaksuaikaa. Voit maksaa lainan takaisin omassa tahdissasi ja valita sellaiset lyhennysajat, jotka sopivat taloudelliseen tilanteeseesi.

Jotta voisit saada edullista lainaa Morrow Bankista, sinun tulee täyttää tietyt lainanhakuehdot, kuten olla yli 23-vuotias, ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, ja sinun tulee asua Suomessa viimeiset 3 vuotta sekä olla säännölliset palkka- tai eläketulot.

Ennen kuin haet lainaa Morrow Bankilta, on suositeltavaa kilpailuttaa lainasi vertaamalla eri pankkien tarjouksia, mukaan lukien Morrow Bank, varmistaaksesi, että saat parhaan mahdollisen koron ja ehdot. Lisäksi on tärkeää, että harkitset tarkasti lainan tarvetta ja kykyäsi maksaa se takaisin ennen kuin teet päätöksen lainan hakemisesta.

Morrow Bank historia ja nykypäivä

Morrow Bank on norjalainen pankki, joka on noussut tunnetuksi ja luotetuksi rahoitusalan yritykseksi. Se on osa norjalaista Morrow Bank ASA -konsernia, joka omistaa useita suuria ja suosittuja verkkokauppoja sekä tarjoaa monia muita verkkopalveluita Norjassa ja Skandinaviassa. Morrow Bank on perustettu vuonna 2014, ja se toimii pääkonttoristaan Lysakersista, Norjasta käsin. Aikaisemmin Morrow Bank tunnettiin nimellä Komplett Bank.

Pankki on laajentanut toimintaansa Skandinavian alueelle, ja se on ollut läsnä Suomen markkinoilla vuodesta 2017 lähtien. Morrow Bank ASA toimii Norjan finanssivalvonnan valvonnassa ja kuuluu Norjan pankkien takausrahastoon (Bankenes Sikringsfond). Tämä takaa asiakkaille lisäturvaa ja luottamuksen pankin vakauden suhteen.

Morrow Bankilla on vahva maine kilpailukykyisten lainaehtojensa ansiosta. Pankki tarjoaa lainoja 1 000 – 50 000 euron välillä ilman vakuuksia. Korko vaihtelee asiakaskohtaisesti, mutta se voi olla erittäin kilpailukykyinen, alkaen 7,00 %. Tämä on houkutteleva tekijä monille lainanhakijoille, jotka etsivät edullisia lainavaihtoehtoja.

Morrow Bankin erityisenä vahvuutena on sen joustava laina-aika. Lainassa ei ole ennalta määriteltyä takaisinmaksuaikaa, joten asiakas voi valita sellaiset lyhennysajat, jotka sopivat parhaiten omaan taloudelliseen tilanteeseensa. Tämä joustavuus tekee Morrow Bankin lainatuotteesta houkuttelevan monille, jotka etsivät rahoitusratkaisuja omiin tarpeisiinsa sopivalla tavalla.

Morrow Bankin tarjoama luottokortti, Morrow Bank Mastercard, on toinen palvelu, joka on herättänyt kiinnostusta asiakkaiden keskuudessa. Se tarjoaa monia etuja, kuten korotonta maksuaikaa, käteisnostoja ulkomailla, matka- ja peruutusvakuutuksia sekä ostoturvavakuutuksia. Tämä lisää pankin houkuttelevuutta monipuolisena rahoituspalvelujen tarjoajana.

Morrow Bank on vakiinnuttanut asemansa luotettavana ja kilpailukykyisenä rahoitusalan toimijana niin Norjassa kuin Suomessa ja muualla Skandinaviassa. Sen kyky tarjota asiakkailleen edullisia lainoja ja joustavia ehtoja on tehnyt siitä houkuttelevan vaihtoehdon, ja pankki jatkaa pyrkimystään tarjota laadukkaita rahoituspalveluita asiakkailleen.

Morrow Bankin historia ja nykypäivä kuvastavat sen sitoutumista tarjota asiakkailleen kilpailukykyisiä ja joustavia rahoitusratkaisuja, ja se jatkaa toimintaansa vahvana ja luotettavana pankkina Skandinavian rahoitusmaailmassa.

Usein kysytyt kysymykset Morrow Bank pankista:

Morrow Bank on norjalainen digitaalinen pankki, joka tarjoaa lainoja, vakuutuksia ja luottokortteja. Se on osa Morrow Bank ASA -konsernia ja toimii Norjan finanssivalvonnan alaisuudessa. Morrow Bank tunnettiin aikaisemmin nimellä Komplett Bank.

Morrow Bank on laajentunut Skandinavian alueelle, ja se tarjoaa palveluitaan muun muassa Norjassa ja Suomessa.

Morrow Bank tarjoaa joustavaa lainaa 1 000 – 50 000 euron väliltä ilman vakuuksia. Lainojen korko ja ehdot vaihtelevat asiakaskohtaisesti. Lainan takaisinmaksuaika on joustava.

Morrow Bank on saanut positiivista palautetta asiakkailtaan, ja tämä johtuu erityisesti sen monipuolisista rahoitusratkaisuista ja laadukkaasta asiakaspalvelusta. Monet asiakkaat ovat tyytyväisiä pankin tarjoamaan lainatarjontaan, joka kattaa erilaiset lainasummat ja mahdollistaa joustavan laina-ajan valinnan.

Ei, Morrow Bankin lainoissa ei ole ennalta määriteltyä laina-aikaa. Asiakas voi valita itse laina-ajan, mikä tekee lainojen takaisinmaksusta erittäin joustavaa.

Voit hakea Morrow Bankin kautta nykyisille lainoillesi jälleenrahoitusta. Keskitä Morrow Bank lainalla lainasi yhden kuukausimaksun alle. Tarkemmat ohjeet jälleenrahoituksen hakemisesta saat pankin verkkosivuilta tai TOP10-lainat Morrow Bank artikkelista. 

Morrow Bankin verkkosivuston mukaan alustava lainapäätös tulee heti hakemuksen lähettämisen jälkeen, ja lainasumma siirretään tilille 1 – 2 päivän kuluessa lainapäätöksen hyväksymisestä.

Kyllä on. Morrow Bank toimii Norjan finanssivalvonnan valvonnassa ja kuuluu Norjan pankkien takausrahastoon, mikä lisää sen luotettavuutta ja vakautta. Pankki on vakiinnuttanut asemansa luotettavana rahoitusalan toimijana.

Voit ottaa yhteyttä Morrow Bank asiakaspalveluun soittamalla numeroon; 09 42452288 (ma- pe klo 10.00 – 15.00). Morrow Bank asiakkaana voit ottaa meihin yhteyttä helposti Oman Sivut -palvelun viestilaatikon kautta.

Morrow Bank yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Rahoitusyhtiö tarjoaa asiakaspalveluaan puhelimen ja sähköpostin välityksellä.

Puhelinpalvelu: 09-42452288 (ma-pe 10-15)

Sähköposti: asiakaspalvelu@morrowbank.fi

Postisoite: Morrow Bank ASA, PL 7640, 00002 Helsinki

Asiakaspalvelun aukioloajat on koettu suppeiksi, mikä on vaikeuttanut yhteydenottoa silloin, kun asiakkailla on tarve saada apua tai neuvoja. Asiakaspalvelun osalta pankki on saanut kiitosta ystävällisestä ja avuliaasta henkilökunnastaan. Hyvä asiakaspalvelu on lisännyt pankin luotettavuutta ja asiakastyytyväisyyttä.

Postiosoite

Morrow Bank ASA

PL 7640

00002 Helsinki

Asiakaspalvelu
Ma-Pe: 10:00-15:00
La – Su: Suljettu
Puhelinnumero: 09 42452288 (pvm/mpm)
Luottokortin sulkupalvelu:
Puhelinnumero: (+371) 67096903
Sulkupalvelu on avoinna päivittäin ympäri vuorokauden.

Morrow Bank pankin asiakaskokemuksia:

"Morrow Bank yllätti minut positiivisesti tarjoamalla erittäin kilpailukykyisen korkotason lainalleni. Sain lainapäätöksen nopeasti ja voin itse valita, kuinka paljon haluan maksaa kuukausittain. Joustavuus on ollut suuri plussa, ja olen ollut erittäin tyytyväinen palveluun."
Minna
Helsinki
"Aluksi olin hieman epäileväinen digitaalisen pankin suhteen, mutta päätin kokeilla Morrow Bankia. Olen saanut erinomaista asiakaspalvelua aina kun olen tarvinnut apua. Luotonhakuprosessi oli helppo ja nopea, ja lainan korko oli alhainen."
Suvi
Orimattila
"Olen ollut tyytyväinen Morrow Bankin tarjoamaan luottokorttiin. Se on osoittautunut erittäin käteväksi ja siinä on hyviä etuja, kuten cashback-bonus ostoksista. Asiakaspalvelu on vastannut kysymyksiini nopeasti sähköpostitse, mutta toivoisin laajempia aukioloaikoja puhelinpalvelulle."
Elli
Jyväskylä
"Morrow Bankin tarjoama lainaturvavakuutus antaa minulle mielenrauhaa. Olen tyytyväinen, että voin suojautua taloudellisten vaikeuksien varalta."
Timppa
Porvoo

Voit kilpailuttaa Morrow Bankin myös alla olevien palveluiden kautta:

5/5

Esimerkki: Luoton määrä 10.000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Todellinen vuosikorko 6,1 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941 €.

4/5

Esimerkki: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468€, nimelliskorko 9% ja todellinen vuosikorko 9.38% 

4.6/5

Esimerkki: Luoton määrä 15000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Todellinen vuosikorko 6,10 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 1 v. Luotto ja kustannukset yhteensä 5171 €.

TOP10-Lainat.fi
Logo