POP Pankki kokemuksia ja arvostelut

Tervetuloa tutustumaan POP Pankkiin, vahvaan ja paikalliseen pankkiin, joka on palvellut suomalaisia yli 100 vuoden ajan. POP Pankki kuuluu 22 itsenäisesti toimivan osuuspankin muodostamaan POP Pankki -ryhmään, joka tarjoaa laajan valikoiman pankkipalveluita eri puolilla Suomea. Pankkiryhmässä työskentelee noin 700 ammattilaista, jotka pyrkivät tarjoamaan asiakkailleen paikallista ja luotettavaa palvelua.

POP Pankki on saanut tunnustusta asiakastyytyväisyydestään, ja se on useasti palkittu Suomen tyytyväisimpänä pankkina EPSI Ratingin asiakastyytyväisyystutkimuksissa. Pankki panostaa vastuullisuuteen ja kestävän kehityksen periaatteisiin, mikä näkyy muun muassa ympäristöystävällisten sähköisten palveluiden tarjoamisessa.

POP Pankki tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman lainatuotteita, kuten pankkilainoja, autolainoja, joustoluottoja ja pikalainoja. Pankin asiakkaana voit hyödyntää laajempaa valikoimaa kuin muut pankin asiakkaat, mukaan lukien ASP-laina ja opintolaina. Lainojen korko määräytyy henkilökohtaisesti, ja se ilmoitetaan lainatarjouksessa.

POP Pankki tarjoaa myös erityisen POP Pikalaina -tuotteen, joka on vakuudeton kulutusluotto. Tämä laina on saatavilla myös muille kuin POP Pankin asiakkaille. Lainan hakemiseen liittyy kuitenkin tiettyjä ehtoja, kuten ikäraja ja säännölliset tulot.

Jos tarvitset lisätietoja tai apua lainan hakemisessa POP Pankilta, voit ottaa yhteyttä pankin asiakaspalveluun, joka palvelee puhelimitse, sähköpostitse ja paikallisissa konttoreissa.

POP Pankki-logo
5 tähteä / Top10-lainat.fi

Esimerkki: Lainaa 10 000€, laina-aika 10v, kuukausierä on 147,71€. Luoton kokonaiskulut on 17 476€, nimelliskorko 7,9% + 3kk:n euribor 3,46%  ja todellinen vuosikorko 27,67% 

POP Pankki kokemuksia

POP Pankki on osoittautunut erinomaiseksi valinnaksi pankkipalveluiden tarpeisiin. Olen ollut POP Pankin asiakas jo useamman vuoden ajan, ja haluaisin jakaa muutaman ajatukseni omista kokemuksistani.

Yksi POP Pankin suurimmista vahvuuksista on sen paikallisuus ja henkilökohtainen palvelu. Olen aina saanut ystävällistä ja asiantuntevaa apua paikalliselta POP Pankin konttorilta. He ovat auttaneet minua niin päivittäisissä pankkiasioissa kuin myös lainojen ja säästöjen suunnittelussa.

Kokemukseni POP Pankin lainapalvelusta ovat myös erittäin positiivisia. Olen hakenut heiltä sekä asuntolainaa että kulutusluottoa eri elämäntilanteissa, ja prosessi on aina sujunut vaivattomasti. Saamani lainatarjoukset ovat olleet kilpailukykyisiä, ja POP Pankki on tarjonnut joustavia takaisinmaksuehtoja.

POP Pikalaina on osoittautunut käteväksi vaihtoehdoksi, kun tarvitsen nopeaa rahoitusta odottamattomiin menoihin. Sain lainan nopeasti tililleni ilman suuria odotteluita, mikä oli erityisen arvokasta.

Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen POP Pankkiin asiakkaana. Heidän vahva paikallinen läsnäolonsa, ystävällinen henkilökunta ja monipuoliset pankkipalvelut ovat tehneet pankkiasioideni hoitamisesta mutkatonta ja miellyttävää. Suosittelen POP Pankkia lämpimästi kaikille, jotka arvostavat paikallista palvelua ja kilpailukykyisiä lainaratkaisuja.

POP Pankki - Tiedot lyhyesti:

"POP Pankki on monipuolinen pankki, joka tarjoaa monipuolisia pankkipalveluita. Tiimimme mielestä POP Pankki on ansainnut paikkansa meidän TOP10 pankkia listauksessamme."
TOP10-Lainat.fi
Ylläpito

Kuka voi hakea lainaa POP Pankilta?

POP Pankilta lainaa hakevan tulee täyttää tiettyjä ehtoja, jotka vaihtelevat lainatuotteen ja lainan suuruuden mukaan. Yleisesti ottaen POP Pankki vaatii seuraavia kriteereitä lainan hakijoilta:

 1. Ikä: Lainaa hakevan tulee olla vähintään 23 vuotta täyttänyt.

 2. Tulot: Hakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot. Lainan saaminen edellyttää, että hakijalla on riittävät tulot lainan takaisinmaksua varten. Tulot voivat olla erilaisista lähteistä, kuten palkkatyöstä, eläkkeestä tai vuokratuloista.

 3. Luottokelpoisuus: Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. POP Pankki tarkistaa hakijan luottotiedot ennen lainan myöntämistä.

 4. Muut vaatimukset: Lisäksi lainan saamiseen voi vaikuttaa lainan tarkoitus ja summa. Esimerkiksi suurempia lainoja varten saattaa vaaditaan enemmän tietoja ja vakuuksia kuin pienempiä kulutusluottoja varten.

On tärkeää huomata, että POP Pankilla voi olla myös muita tuotteeseen tai lainasummaan liittyviä erityisehtoja. Siksi on suositeltavaa ottaa suoraan yhteyttä paikalliseen POP Pankkiin tai tutustua heidän verkkosivuihinsa saadakseen tarkempaa tietoa lainojen saatavuudesta ja vaatimuksista.

Miten laina haetaan POP Pankilta?

Lainan hakeminen POP Pankilta on suhteellisen vaivatonta ja suurimman osan ajasta voit tehdä sen mukavasti verkossa. Tässä vaiheet, joita yleisesti ottaen noudatetaan lainan hakuprosessissa POP Pankissa:

 1. Valmistelu: Ennen lainahakemuksen täyttämistä on hyvä selvittää tarpeesi ja budjettisi. Mieti tarkkaan, kuinka paljon rahaa tarvitset, mihin tarkoitukseen ja kuinka pitkäksi aikaa. Tämä auttaa sinua valitsemaan sopivan lainasumman ja takaisinmaksuajan.

 2. Hakemuksen täyttäminen: Voit täyttää lainahakemuksen POP Pankin verkkosivuilla. Hakemuksessa sinulta pyydetään henkilötietojasi, taloudellista tilannettasi koskevia tietoja, lainan tarkoitusta ja muita liittyviä tietoja. Varmista, että annat oikeat ja ajantasaiset tiedot.

 3. Tulotiedot ja dokumentit: Lainan hakemisen yhteydessä sinulta saattaa pyydetään toimittamaan tulotiedot, kuten palkka- tai eläketodistukset. Tämä voi vaihdella lainan tyypin ja summan mukaan. Ole valmis toimittamaan tarvittavat dokumentit, kun niitä pyydetään.

 4. Luottotietojen tarkistus: POP Pankki tarkistaa luottotietosi hakemuksen käsittelyn yhteydessä. Tämä on standardimenettely varmistaakseen lainan takaisinmaksukyvyn.

 5. Lainatarjousten vertailu: Kun olet jättänyt hakemuksen, POP Pankki käsittelee sen ja tekee lainatarjouksen, jos hakemuksesi hyväksytään. Saat tarjouksen, joka sisältää lainan ehdot, kuten koron, takaisinmaksuajan ja kuukausierän suuruuden.

 6. Tarjouksen hyväksyminen: Kun saat lainatarjouksen, tutki se huolellisesti ja vertaile tarjouksia tarvittaessa. Jos olet tyytyväinen tarjoukseen, voit hyväksyä sen. Usein tämä voidaan tehdä sähköisesti verkkopankkitunnuksilla.

 7. Lainan nosto: Hyväksyttyäsi tarjouksen ja tarvittavat dokumentit on toimitettu, laina siirretään tilillesi. Tämä voi tapahtua jopa samana päivänä tai muutamassa päivässä riippuen pankin käytännöistä ja tarvittavista tarkistuksista.

Muista, että lainan saamisen nopeus ja prosessin yksityiskohdat voivat vaihdella hakemuksen tyypin ja lainasumman mukaan. On aina suositeltavaa olla yhteydessä suoraan POP Pankkiin saadakseen tarkempaa tietoa ja ohjeita lainan hakemisesta.

Miten lainatarjoukset toimitetaan?

Lainatarjoukset POP Pankilta toimitetaan yleensä sähköisesti ja turvallisesti. Tässä on yleinen kuvaus siitä, miten lainatarjoukset yleensä toimitetaan hakijalle:

 1. Sähköposti: Kun olet täyttänyt lainahakemuksen ja se on käsitelty, POP Pankki lähettää sinulle lainatarjouksen sähköpostitse. Saat sähköpostiisi ilmoituksen siitä, että lainatarjous on saatavilla. Muista tarkistaa sähköpostisi, mukaan lukien roskapostikansio, jotta et missaa tarjousta.

 2. Verkkopalvelu: Joissakin tapauksissa voit myös kirjautua suoraan POP Pankin verkkopalveluun tarkastellaksesi ja hyväksyäksesi lainatarjouksen. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden käydä läpi tarjouksen ja sen ehdot turvallisesti omassa verkkopankissasi.

 3. Kirjeitse: Vaikka sähköinen toimitustapa on yleisin, on mahdollista, että saat lainatarjouksen myös kirjeitse postitse, erityisesti jos olet ilmaissut tämän toiveen hakemuksessasi. Kirje sisältää samat tiedot kuin sähköinen tarjous, ja sinun tulee allekirjoittaa ja palauttaa se hyväksyntää varten.

 4. Henkilökohtainen yhteydenotto: Joissakin tapauksissa, erityisesti suurten lainojen kohdalla, POP Pankki voi ottaa henkilökohtaisesti yhteyttä sinuun tarjouksen esittelyä tai lisätietojen saamista varten.

Kun saat lainatarjouksen, on erittäin tärkeää tarkistaa se huolellisesti. Kiinnitä erityistä huomiota lainan korkoon, takaisinmaksuaikaan ja muihin ehtoihin. Vertaile tarjousta muihin mahdollisiin vaihtoehtoihin ja varmista, että se sopii taloudelliseen tilanteeseesi ja tarpeisiisi ennen kuin hyväksyt sen.

Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen ja tarvittavien dokumenttien toimittamisen jälkeen laina voidaan siirtää tilillesi sovitun aikataulun mukaisesti. Muista, että lainatarjoukset ovat voimassa tietyksi määräajaksi, joten päätöksenteon suhteen ei kannata kiirehtiä, mutta ei myöskään viivytellä liian kauan.

Voinko yhdistää lainoja POP Pankin avulla?

Kyllä, voit yhdistää lainoja POP Pankin avulla, ja se voi olla hyödyllinen ratkaisu, jos sinulla on useita erillisiä lainoja ja haluat selkeyttää talouttasi sekä mahdollisesti säästää kustannuksissa. Lainojen yhdistäminen tarkoittaa vanhojen lainojen maksamista pois uudella, suuremmalla lainalla, joka kattaa kaikki aikaisemmat lainat. Tämän seurauksena sinun tarvitsee huolehtia vain yhdestä kuukausierästä sen sijaan, että maksaisit useita eri lainoja eri aikoina.

POP Pankin kautta lainojen yhdistäminen voi olla mahdollista, mutta se edellyttää yleensä tarkkaa harkintaa ja sopivan lainan hakemista. Seuraavassa on joitakin huomioon otettavia seikkoja lainojen yhdistämistä harkitessa:

 1. Lainojen yhteissumma: Tarkista ensin kaikkien olemassa olevien lainojesi yhteissumma. Sinun tulee hakea uusi laina, joka kattaa tämän summan.

 2. Korko ja kulut: Vertaa uuden lainan korkoa ja muita kustannuksia vanhoihin lainoihin. Tavoitteena on löytää uusi laina, jonka kokonaiskustannukset ovat mahdollisimman alhaiset.

 3. Takaisinmaksuaika: Mieti, kuinka nopeasti haluat maksaa uuden lainan takaisin. Voit valita takaisinmaksuajan, joka sopii taloudelliseen tilanteeseesi.

 4. Lainan vakuudet: POP Pankki voi tarjota sekä vakuudellisia että vakuudettomia lainoja. Vakuudellisen lainan saaminen voi johtaa matalampaan korkoon, mutta sinun on asetettava jotain omaisuutta lainan vakuudeksi.

 5. Hakemusprosessi: Kun olet tehnyt päätöksen, voit hakea uutta lainaa POP Pankilta. Hakemusprosessi on yleensä suhteellisen yksinkertainen ja nopea, ja saat lainapäätöksen mahdollisimman pian.

Lainojen yhdistäminen voi auttaa sinua hallitsemaan talouttasi paremmin ja säästämään rahaa alhaisempien korkojen ja yhden kuukausierän ansiosta. Muista kuitenkin aina vertailla eri lainatarjouksia ja harkita huolellisesti ennen lopullisen päätöksen tekemistä. POP Pankin asiantuntijat voivat auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun tilanteeseesi.

Usein kysytyt kysymykset POP Pankista

POP Pankki on suomalainen osuuspankkien ryhmittymä, joka toimii ympäri Suomea. POP Pankit ovat jäsentensä omistamia ja toimivat itsenäisesti.

POP Pankki tarjoaa laajan valikoiman lainatuotteita, mukaan lukien asuntolainoja, autolainoja, kulutusluottoja, joustoluottoja ja pikalainoja.

Lainaa voi hakea yleensä 20 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot.

Lainan hakeminen POP Pankista tapahtuu yleensä verkkohakemuksella. Hakemus täytetään huolellisesti, ja se käsitellään pankin toimesta.

Lainan saaminen tilille riippuu hakemuksen käsittelyajasta ja pankin prosesseista. Joissakin tapauksissa lainaa voidaan myöntää jopa samana päivänä.

Kyllä, POP Pankin kautta on mahdollista yhdistää useita lainoja yhdeksi suuremmaksi lainaksi, mikä voi auttaa selkeyttämään taloutta ja säästämään kustannuksissa.

Kyllä, POP Pankki pyrkii edistämään asiakkaidensa taloudellista hyvinvointia ja noudattaa kestävän kehityksen periaatteita. Ympäristön kuormitusta pyritään vähentämään sähköisillä palveluilla.

Voit ottaa yhteyttä POP Pankkiin käyttämällä heidän verkkosivuillaan tarjolla olevia yhteydenottokanavia, kuten chat-palvelua tai sähköpostia. Voit myös vierailla paikallisessa POP Pankin konttorissa.

POP Pankki mittaa asiakastyytyväisyyttä säännöllisesti, ja se on saanut useana vuonna hyviä arvosanoja EPSI Ratingin asiakastyytyväisyystutkimuksessa.

Kyllä, POP Pankin lainojen kilpailuttaminen on yleensä ilmaista. Voit kilpailuttaa lainat helposti ja nopeasti saadaksesi parhaan mahdollisen tarjouksen.

POP Pankki yhteystiedot:

Postiosoite
POP Pankki
Hevosenkenkä 3
02600 ESPOO
Y-tunnus: 1090961-3

Asiakaspalvelu
Ma-pe: 9:00-18:00
Asiakaspalvelun tavoitat helpoiten Chatillä.

Vaihtoehto POP Pankin palvelulle:

Esimerkki: Luoton määrä 10.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 6,10 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3 v. Luoton ja kustannusten yhteismäärä 10.941 €.

Esimerkki: Luoton määrä 15000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 6,10 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 1 v. Luoton ja kustannusten yhteismäärä 5171 €.

Esimerkki lainasta: Lainaa 10 000€, Maksuaika 5 vuotta, Nimelliskorko 8,75%, Todellinen vuosikorko (APR) 9,11%, Korkokulut 2 382€, Lainan ja kustannusten yhteismäärä 12 382€.

TOP10-Lainat.fi
Logo