Resurs Bank kokemuksia ja arvostelut

Resurs Bank on laaja-alainen pankki, joka toimii koko Pohjoismaissa tarjoten monipuolisia maksu- ja rahoitusratkaisuja niin yksityisasiakkaille kuin yrityksillekin. Suomessa Resurs on ollut merkittävä toimija rahoitusalalla jo vuodesta 2002 lähtien. Yhtiö on kasvanut vahvaksi ja luotettavaksi kumppaniksi sekä kuluttajille että yrityksille tarjoten monipuolisia rahoitusratkaisuja. Se on tällä hetkellä yksi Suomen suurimmista vähittäiskaupan rahoittajista ja sillä on yli 100 000 tyytyväistä kuluttaja-asiakasta maassamme.

Resurs Bank tarjoaa yksityisasiakkailleen mahdollisuuden hakea lainaa ilman vakuuksia erilaisiin rahantarpeisiin. Lainasummat vaihtelevat 1000 eurosta aina 50 000 euroon asti, ja laina-aika voi olla 1 – 12 vuotta. Lainojen korot alkavat 7,45 prosentista, ja korot ja kulut esitetään selkeästi lainanottajalle. Resurs Bank tarjoaa myös vakuutuspalveluja, joiden avulla asiakkaat voivat suojata itsensä erilaisilta riskitilanteilta. Näihin kuuluvat esimerkiksi maksuvakuutukset, jotka voivat auttaa tilanteissa kuten työttömyys tai sairastuminen.

Pankki tarjoaa muun muassa vakuudettomia autolainoja, jotka on suunniteltu kuluttajien väliseen käytettyjen autojen kauppaan. Tämä tekee auton ostamisesta helpompaa ja saavutettavampaa. Resurs Bank tarjoaa lainaa myös kodin remontointiin. Olipa suunnitelmissasi keittiöremontti, kylpyhuoneen päivitys tai terassin rakentaminen, voit hakea lainaa tarpeidesi mukaan. Jos sinulla on useita pieniä lainoja ja osamaksuja eri paikoista, Resurs Bank voi auttaa niiden yhdistämisessä yhdeksi lainaksi. Näin lainojen yhdistäminen voi säästää merkittävästi rahaa kuukausittaisissa kuluissa.

Resurs Bankin lainojen ehdot ja korot määräytyvät lainan koon, takaisinmaksuajan ja hakijan taloudellisen tilanteen mukaan. Lainaehdot ovat selkeästi esitettyinä, ja lainaa voi hakea nopeasti ja vaivattomasti verkossa. Hakemusprosessi on ilmaista eikä sido hakijaa mihinkään.

Resurs Bankin asiakaspalvelu on tavoitettavissa ja he tarjoavat kattavan tietopankin sekä usein kysytyt kysymykset -osion verkkosivuillaan, joten asiakkailla on helppo saada tarvitsemansa tiedot ja avun. Resurs Bank tarjoaa asiakkailleen monipuolisia rahoitusvaihtoehtoja ja panostaa selkeisiin lainaehdoihin ja palveluihin, jotta asiakkaat voivat tehdä tietoon perustuvia päätöksiä rahoitusasioissaan.

resurs bank logo
5 Tähteä

Esimerkki lainasta: Lainaa 5000€, Maksuaika 5 vuosi, Todellinen vuosikorko 13,09%, Kuukausierä 126,53€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 7597,52€.

Omat kokemukset Resurs pankista

Resurs Bank vaikuttaa monipuoliselta ja luotettavalta pankilta, joka tarjoaa erilaisia rahoitusratkaisuja yksityisasiakkaille Pohjoismaissa. Pankki on toiminut jo pitkään ja tarjoaa lainoja erilaisiin tarpeisiin, kuten auton hankintaan, remontteihin ja lainojen yhdistämiseen.

Positiivisia huomioita Resurs Bankista ovat, että pankki tarjoaa lainoja eri suuruisilla lainasummilla ja eri laina-ajoilla, mikä antaa asiakkaille mahdollisuuden valita juuri heidän tarpeisiinsa sopivan lainan. Lainan ehdot, kuten korot ja kulut, esitetään selkeästi, mikä helpottaa asiakkaiden päätöksentekoa ja auttaa ymmärtämään lainan kokonaiskustannukset. Pankki tarjoaa myös vakuutuksia, jotka voivat antaa asiakkaille turvaa erilaisissa elämäntilanteissa, kuten työttömyyden tai sairastumisen varalta. Resurs Bank tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden saada tarvittavaa tietoa helposti verkkosivujensa kautta, ja heillä on myös asiakaspalvelu saatavilla.

Kokemus Resurs Bankista vaikuttaa positiiviselta erityisesti niille, jotka etsivät rahoitusvaihtoehtoja erilaisiin hankintoihin ja tarpeisiin. Selkeät ehdot ja monipuoliset palvelut antavat asiakkaille mahdollisuuden tehdä harkittuja päätöksiä rahoitusasioissaan. Kuitenkin on aina tärkeää muistaa, että lainaa ottaessaan asiakkaan tulee olla vastuullinen ja harkita tarkasti takaisinmaksukykyään.

Resurs pankki - Tiedot lyhyesti:

 • Vakuudeton laina.
 • Lainasummat 1000 – 50 000 euroa.
 • Laina-aika on 1 – 12 vuotta.
 • Lainan voit käyttää oman harkinnan mukaan.
 • Pankin kautta voit myös yhdistää nykyisiä lainojasi.
 • Vähintään 24-vuotiaat voivat hakea lainaa.
 • Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintää.
 • Lainahakemuksen voit täyttää netissä.
 • Selkeä ja kilpailukykyinen hinnoittelu.
 • Asiakaspalvelu auttaa kysymyksissä ja sopivan lainan valinnassa.
"Resurs on pohjoismainen pankki, joka haluaa auttaa ihmisiä raha-asioiden ja elämän tasapainottamisessa. Pankista voit hakea lainaa elämän moniin vaiheisiin aina 50 000 euroon saakka ilman takaajia tai vakuuksia".
TOP10-Lainat.fi
Ylläpito

Kuinka paljon lainaa voi hakea Resurs pankista?

Resurs Bank tarjoaa yksityisasiakkaille mahdollisuuden hakea lainaa erilaisiin rahoitustarpeisiin. Lainan määrä, jonka voit hakea Resurs Bankista, riippuu useista tekijöistä, kuten lainatarpeesta ja taloudellisesta tilanteestasi 

Resurs Bank tarjoaa lainoja välillä 1000 euroa ja 50 000 euroa. Laina-aika on toinen tärkeä tekijä lainan määrää määriteltäessä. Resurs Bank tarjoaa laina-aikoja välillä 1 vuosi ja 12 vuotta. Pidempi laina-aika voi mahdollistaa suuremman lainasumman, mutta se myös vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin.

Lainan myöntäminen perustuu aina hakijan maksukyvyn arviointiin. Pankki tarkistaa hakijan luottotiedot ja arvioi hänen takaisinmaksukykynsä. Tulot ja mahdolliset vakuudet vaikuttaa siihen, kuinka suuren lainan voit saada. Pankki arvioi myös hakijan tulojen ja menojen tasapainoa varmistaakseen, että lainan takaisinmaksu on mahdollista ilman liiallista taloudellista kuormitusta. Resurs Bank tarjoaa vakuudetonta lainaa eri tarpeisiin, ja tarkka lainasumma määräytyy yksilöllisesti hakijan taloudellisen tilanteen perusteella. 

Resurs pankin kautta voit hakea lainaa heti tarvitsemasi määrän aina 50 000 euroon saakka. Lainahakemuksen täyttäminen ei maksa mitään ja pääset nopeasti tarkastelemaan henkilökohtaista lainatarjousta, jonka saat oman harkinnan mukaan joko hyväksyä tai hylätä. Jos päädyt hyväksymään lainatarjoukset, saat pankilta tarkemmat ohjeet lainasopimuksen sähköiseen allekirjoittamiseen. 

Kuka voi hakea lainaa Resurs pankista?

Resurs Bank asettaa tiettyjä vaatimuksia lainan hakijoille varmistaakseen lainan takaisinmaksukyvyn ja luottokelpoisuuden. 

 • Lainanhakijan tulee yleensä olla vähintään 24-vuotias. 
 • Hakijalla ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä.
 • Hakijalta edellytetään säännöllisiä työ- tai eläketuloja (tulovaatimus voi vaihdella lainan suuruuden mukaan, mutta yleisesti ottaen hakijan bruttotulot tulee olla yli tietyn tason. Esimerkiksi alle 3 000 euron lainoissa vaaditaan yleensä yli 800 euron bruttotulot).
 • Pankki asettaa vaatimuksen siitä, että hakijalla tulee olla vakituinen asuinpaikka Suomessa.

On tärkeää huomata, että lainahakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään, ja hakemuksen voi usein tehdä ilmaiseksi verkossa. Lopullinen lainapäätös tehdään hakemuksen perusteella, kun pankki on tarkastanut kaikki tarvittavat tiedot. Lisäksi Resurs Bank voi asettaa erityisiä vaatimuksia eri lainatyypeille ja tarjouksille. Esimerkiksi autolainan hakeminen voi edellyttää tiettyjä auton ostoon liittyviä dokumentteja.

Kuinka kilpailutan Resurs pankin lainan helpoiten?

Resurs pankkilainan kilpailuttaminen on yksinkertaista, ja voit tehdä sen hyödyntämällä suosittua lainojen vertailupalvelua nimeltä VertaaLainaa.fi. Tämä palvelu mahdollistaa Resurs Pankin tarjoamien lainojen vertailun muiden pankkien lainatarjouksiin samanaikaisesti. Näin voit valita parhaan ja edullisimman lainavaihtoehdon omiin tarpeisiisi. Useiden lainanhakijoiden kokemusten perusteella VertaaLainaa- palvelusta on jäänyt paras lainan kilpailutus kokemus ja useat lainanhakijat ovat löytäneet kilpailuttamisen kautta itselleen edullisimman lainan. 

Toimi seuraavasti:

 1. Siirry VertaaLainaa.fi -verkkosivustolle: Vieraile sivustolla ja täytä maksuton lainahakemus.

 2. Syötä tarvittavat tiedot: Anna tarvittavat tiedot, kuten haluamasi lainasumma ja laina-ajan pituus.

 3. Vertaile saatavia tarjouksia: Vertailupalvelu kilpailuttaa Resurs pankin puolestasi ja esittää sinulle useita lainatarjouksia eri pankeilta.

 4. Valitse paras tarjous: Vertaile saamiasi tarjouksia huolellisesti, mukaan lukien lainojen korot, kustannukset ja ehdot. Valitse sitten se tarjous, joka sopii parhaiten tarpeisiisi ja taloudelliseen tilanteeseesi.

Tämä vaivaton prosessi auttaa sinua valitsemaan edullisimman lainan ja säästämään rahaa. On kuitenkin tärkeää pitää mielessä, että lopullinen lainatarjous riippuu henkilökohtaisista taloudellisista olosuhteistasi ja luottokelpoisuudestasi. Lainojen kilpailuttaminen antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan mahdollisen lainavaihtoehdon, oli se sitten Resurs Pankilta tai joltain toiselta pankilta.

Voinko yhdistää lainat Resurs pankissa?

Kyllä, Resurs Bank tarjoaa mahdollisuuden yhdistää lainoja yhdeksi lainaksi, mikä voi olla hyödyllistä, jos sinulla on useita erillisiä lainoja tai osamaksuja ja haluat yksinkertaistaa talouttasi sekä mahdollisesti säästää rahaa.

Lainojen yhdistäminen Resurs Bankissa toimii yleensä seuraavasti:

Tee selvitys nykyisistä lainoista: Ensimmäinen askel on selvittää kaikki nykyiset lainasi ja osamaksusi sekä niiden eritellyt kustannukset, korot ja ehdot.

Arviointi ja lainaneuvottelut: Jätä lainahakemus pankille, niin Resurs Bank arvioi hakemuksesi ja nykyiset lainasi. He selvittävät, voiko lainasi yhdistää ja millä ehdoilla. Tässä vaiheessa sinulle tarjotaan uusi lainatarjous, joka kattaa kaikki yhdistettävät lainasi.

Hyväksy uusi lainatarjous: Jos olet tyytyväinen uuteen lainatarjoukseen, voit hyväksyä sen ja allekirjoittaa lainasopimuksen. Uusi laina kattaa kaikki yhdistettävät lainasi, ja sinulle määritellään uusi kuukausierä ja takaisinmaksuaika.

Lainojen yhdistyminen: Kun uusi laina on hyväksytty, Resurs Bank maksaa pois kaikki nykyiset lainasi, ja sinun tarvitsee huolehtia vain yhdestä kuukausimaksusta uuden lainan puitteissa.

Lainojen yhdistäminen voi olla järkevää, jos haluat yksinkertaistaa talouttasi ja vähentää lainojen hallinnointiin liittyviä kuluja. Se voi myös tarjota mahdollisuuden saada edullisemman koron yhdistetylle lainalle, mikä voi johtaa säästöihin pitkällä aikavälillä.

Ennen kuin päätät yhdistää lainat, on tärkeää vertailla kustannuksia ja ehtoja tarkasti sekä varmistaa, että uusi lainatarjous on taloudellisesti järkevä päätös. Tarvittaessa voit ottaa vertailuun myös useammat muut pankkilainat, pyytämällä lainatarjoukset myös muista pankeista. Lisäksi on hyvä olla yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun saadaksesi lisätietoja ja ohjeita lainojen yhdistämiseen liittyen.

Miten voisin saada mahdollisimman edullisen lainan Resurs pankilta?

Saadaksesi mahdollisimman edullisen lainan Resurs pankilta, sinun kannattaa harkita useita tekijöitä ja toimia huolellisesti. Tässä on joitakin vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan edullisen lainan:

Vertaile lainatarjouksia: Älä hyväksy ensimmäistä lainatarjousta, jonka saat Resurs Pankilta. Vertaile eri lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Käytä lainavertailusivustoja tai -palveluita, jotka auttavat sinua löytämään parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Tarkista luottokelpoisuutesi: Lainan saaminen edullisella korolla edellyttää usein hyvää luottokelpoisuutta. Tarkista luottotietosi ja pyri parantamaan niitä tarvittaessa. Maksamalla ajoissa olemassa olevat velat ja luotot voit parantaa luottokelpoisuuttasi.

Valitse oikea lainan määrä: Älä lainaa enempää kuin tarvitset. Selvitä tarkkaan, kuinka paljon rahaa tarvitset ja pyri ottamaan laina vain tähän tarkoitukseen. Suurempi laina voi johtaa suurempiin kustannuksiin.

Valitse oikea laina-aika: Pidempi laina-aika saattaa tuntua houkuttelevalta, koska se tuo mukanaan pienemmät kuukausierät. Kuitenkin pidempi laina-aika voi johtaa suurempiin kokonaiskustannuksiin. Valitse laina-aika, joka sopii taloudelliseen tilanteeseesi, mutta pyri maksamaan laina takaisin mahdollisimman nopeasti.

Tutki lainan ehdot: Lue tarkasti lainan ehdot, mukaan lukien korko, kuukausimaksut ja mahdolliset piilokustannukset. Varmista, että ymmärrät kaikki ehdot ennen kuin allekirjoitat lainasopimuksen.

Käytä vakuuksia tai takuita: Jos sinulla on vakuuksia, kuten omaisuutta tai takuita, voit saada lainan edullisemmalla korolla. Tällöin pankilla on turvallisuus lainan takaisinmaksusta.

Paranna taloudellista tilannettasi: Pyri parantamaan omaa taloudellista tilannettasi säästämällä ja vähentämällä velkaa. Mitä paremmat taloudelliset näytöt sinulla on, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on saada edullinen laina.

Muista, että jokainen lainanhakija on erilainen, ja lainan saanti ja sen ehdot voivat vaihdella yksilöllisten taloudellisten olosuhteiden mukaan. Siksi on tärkeää tehdä huolellinen vertailu ja harkita huolellisesti lainan tarvetta ennen päätöksen tekemistä. Edellä mainitut vinkit auttavat sinua pyrkimyksissäsi saada mahdollisimman edullinen laina Resurs Pankilta tai mistä tahansa muusta pankista.

Resurs pankin historia ja nykypäivä

Resurs Pankki on rahoitusalan yritys, joka on ollut merkittävä toimija Pohjoismaissa. Resurs Pankki perustettiin alun perin Ruotsissa vuonna 1977. Alkuvuosinaan se keskittyi pääasiassa rahoittamaan vähittäiskauppojen myyntiä tarjoamalla kuluttajille joustavia maksuratkaisuja. Yhtiö laajeni nopeasti ja aloitti toimintansa myös Norjassa ja Tanskassa. Vuonna 2001 Resurs Pankki sai pankkitoimiluvan Ruotsissa, mikä vahvisti sen asemaa rahoitusmarkkinoilla. Tämä mahdollisti laajemman palveluvalikoiman tarjoamisen asiakkailleen.

Nykyään Resurs Pankki on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Pohjoismaiden johtavista rahoituslaitoksista. Yhtiö tarjoaa monipuolisia rahoitusratkaisuja sekä kuluttajille että yrityksille. Se on erityisen vahva vähittäiskaupan rahoittajana ja tarjoaa kaikenlaisia maksu- ja luottoratkaisuja sekä online- että kivijalkaliikkeisiin. Resurs Pankilla on vahva digitaalinen läsnäolo, mikä mahdollistaa asiakkaille helpon ja kätevän tavan hallita rahoitustarpeitaan verkossa. Yhtiö pyrkii jatkuvasti innovoimaan ja kehittämään palveluitaan vastatakseen asiakkaidensa tarpeisiin ja odotuksiin. Lisäksi Resurs Pankki on kiinnittänyt huomiota vastuulliseen luotonantoon ja kestävään talouskasvuun. Se pyrkii tarjoamaan asiakkailleen rahoitusratkaisuja, jotka ovat kestäviä ja auttavat ympäristöystävällisiä hankkeita. Yhtiö myös tukee nuoria talousasioiden hallinnassa ja edistää taloustietämystä.

Resurs Pankki on kasvanut ja kehittynyt vuosien varrella tarjoten asiakkailleen monipuolisia rahoitusratkaisuja ja vahvaa digitaalista palvelua samalla kun se ottaa vastuullisuuden ja kestävän kehityksen vakavasti. Se jatkaa panostamistaan innovaatioihin ja palveluidensa parantamiseen vastatakseen asiakkaidensa muuttuviin tarpeisiin.

Usein kysytyt kysymykset Resurs pankista:

Voit hakea lainaa Resurs pankista täyttämällä lainahakemuksen netissä. Hakijan tulee olla vähintään 24 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot ja riittävät tulot.

Resurs Pankki on rahoitusalan yritys, joka tarjoaa monipuolisia rahoitusratkaisuja sekä kuluttajille että yrityksille. Se on toiminut Pohjoismaissa vuosikymmenten ajan ja on erityisen vahva vähittäiskaupan rahoittajana.

Kyllä, Resurs pankin vakuudeton laina on suunniteltu myös lainojen yhdistämiseen, mikä voi säästää kuluissa ja yksinkertaistaa talouden hallintaa. Lainaa ilman vakuuksia lainojesi yhdistämiseen voit hakea 1000 – 50 000 euroa. 

Korko määräytyy yksilöllisesti. Se koostuu 3 kk euriborista sekä henkilökohtaisesta marginaalista. Hae lainaa maksuttomalla lainahakemuksella, niin näet miten lainan korko muodostuu kohdallasi. Lainatarjouksen pyytäminen ei ole sitova. 

Resurs Pankki tarjoaa vakuudetonta kulutusluottoa, jonka lainanhakija voi käyttää esimeriksi remontointiin, auton ostamiseen, lainojen yhdistämiseen tai muuhun suurempaan hankintaan. 

Resurs Bank noudattaa tiukkoja tietosuojakäytäntöjä ja kunnioittaa asiakkaidensa yksityisyyttä. Henkilötietoja käytetään pankkipalveluiden tarjoamiseen ja parantamiseen sekä lainapäätöksen tekemiseen.

Kyllä on. Resurs pankki pyrkii tarjoamaan vastuullisia, luotettavia ja kestäviä luottoratkaisuja asiakkailleen. Se kiinnittää erityistä huomiota kestävään talouskasvuun ja ympäristöystävällisiin hankkeisiin.

Voit ottaa Resurs pankin asiakaspalveluun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. 

Resurs Pankki perustettiin alun perin Ruotsissa vuonna 1977. Nykyään Resurs Pankki on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Pohjoismaiden johtavista rahoituslaitoksista. 

Resurs pankin yhteystiedot ja asiakaspalvelu:

Resurs Bank AB tarjoaa monipuolista ja asiantuntevaa asiakaspalvelua eri tarpeisiin. Alla ovat yksityiskohtaiset yhteystiedot eri palvelualueille:

Henkilöasiakkaat:

 • Aukioloajat: arkisin 8-17
 • Puhelin: 09 622 4308

Yritysasiakkaat:

 • Aukioloajat: arkisin 9-17
 • Puhelin: 09 622 4308

Ota yhteyttä chatin kautta: Juttelen Pipsan kanssa

Postiosoite: Resurs Bank AB, PL 3900, 00002 Helsinki

Oma Resurs: Pankin asiakkaille online pankki tai Resurs appi. 

Olipa kyseessä mikä tahansa kysymys tai ongelma, Resurs asiakaspalvelu on valmis auttamaan.

Resurs pankin asiakaskokemuksia:

"Olin harkinnut pitkään, pitäisikö minun hakea kulutusluottoa uuden auton ostamiseen. Kun päätin viimein tarttua toimeen, aloin etsiä eri vaihtoehtoja. Kuulin Resurs Pankista ystävältäni, joka oli saanut sieltä autolainan. Hakuprosessi oli helppo, ja sain päätöksen melko nopeasti. Minulle tarjottiin kohtuullista korkoa ja joustavia takaisinmaksuehtoja. Se helpotti uuden auton hankintaa huomattavasti, ja olen ollut erittäin tyytyväinen Resurs Pankin palveluihin."
Anni
Vantaa
"Minulla oli useita pieniä lainoja ja osamaksuja eri paikoissa, ja jokaisella niistä oli omat korot ja kulut. Talouteni oli sekaisin, ja kuukausittaiset maksut olivat stressaavia. Päätin yrittää yhdistää lainani ja otin yhteyttä Resurs pankkiin. Heidän asiakaspalvelunsa oli erittäin avuliasta. Lopulta sain yhdistettyä lainani yhdeksi edulliseksi lainaksi, ja nyt minulla on yksi selkeä kuukausittainen maksu.
Maarit
Tuusula
"Olimme pitkään suunnitelleet kodin remonttia, mutta rahoituksen järjestäminen tuntui hankalalta. Käytimme Resurs Pankin lainalaskuria arvioidaksemme kustannukset ja haimme sitten remonttilainaa heiltä. Heidän lainatarjouksensa oli kilpailukykyinen, ja päätimme hyväksyä sen. Lainan hakeminen oli helppoa, ja saimme rahat tilillemme nopeasti".
Simo
Helsinki

Voit kilpailuttaa Resurs pankin myös alla olevien palveluiden kautta:

5/5

Esimerkki: Luoton määrä 10.000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Todellinen vuosikorko 6,1 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941 €.

4/5

Esimerkki: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468€, nimelliskorko 9% ja todellinen vuosikorko 9.38% 

4.6/5

Esimerkki: Luoton määrä 15000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Todellinen vuosikorko 6,10 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 1 v. Luotto ja kustannukset yhteensä 5171 €.

TOP10-Lainat.fi
Logo