Uno Laina kokemuksia ja arvostelut

Uno Laina.fi on kotimainen lainavertailupalvelu, josta voi nykyään hakea vakuudetonta lainaa summille 100 – 60 000 euroa. Uno Laina.fi on toiminut Suomessa jo muutamia vuosia. Tänä päivänä Uno Laina.fi ei itse myönnä lainoja, vaan toimii ainoastaan lainojen kilpailuttajana. Käyttämällä maksutonta Uno Laina.fi palvelua, lainanhakija tavoittaa yhdellä hakemuksella jopa noin 25 eri pankkia ja muuta rahalaitosta. Olemme myös keränneet Uno Laina.fi kokemuksia ja niistä valtaosa oli erittäin positiivisia. Hyvää palautetta tuli esimerkiksi hyvästä asiakaspalvelusta, hyvistä ohjeista lainan kilpailuttamiseen ja siitä, että lainatarjouksista suurin osa tuli erittäin tunnetuilta pankeilta. Uno Laina.fi palvelusta voit hakea lainaa heti kun tarvitset, sillä heidän lainapalvelu palvelee verkossa 24/7.

3.5/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Esimerkki: Lainaa 10 000 €, korko 6,5 %, takaisinmaksuaika 5 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5€/kk, kuukausierä on 201€, takaisinmaksettava summa 12 040€ ja todellinen vuosikorko on 7,83 %.

Uno Laina kokemuksia

Päätimme kokeilla miten Uno Laina.fi lainavertailupalvelu oikein toimii, joten jätimme sinne lainahakemuksen 5000 euron lainalle. Maksuajaksi valitsimme kaksi vuotta. Uno Lainan lainahakemus oli erittäin yksinkertainen ja helppo täyttää, eikä se juuri poikennut muiden lainavertailupalveluiden hakemuksista. Etusivun hakemuksessa kysyttiin lainasumma ja sille laina-aika, jonka jälkeen näimme heti arvion lainan takaisinmaksettavasta kuukausierästä. Lisäksi annoimme sähköpostiosoitteemme ja puhelinnumeron, joihin lainatarjoukset voidaan toimittaa. Näiden tietojen antamisen jälkeen siirryimmekin toiselle sivulle, jossa meitä odotti lainahakemuksen toinen osa.

Lainahakemuksen toinen osa oli myös varsin samankaltainen kuin muillakin lainojen kilpailutuspalveluilla. Lainahakemukseen tuli antaa tarkemmat osoitetiedot ja tarkemmat tiedot omasta asumistilanteesta, työpaikasta, koulutuksesta, nykyisistä lainoista ja muista menoista. Lainahakemuksessa oli myös mahdollisuus lisätä hakemukseen toinen yhteisvastuullinen hakija. Yhteenvetona voimme sanoa, että lainahakemuksen täyttäminen ei juuri poikennut muiden lainan kilpailuttajien hakemuksista, eikä sen täyttämisessä mennyt kuin muutama minuutti.

Lähetettyämme lainahakemuksen kilpailutukseen, otimme kellolla aikaa ensimmäisen lainatarjouksen saapumiseen. Eipä siinä kauaa tarvinnut kelloa tuijottaa, kun ensimmäinen lainatarjous saapui alle puolessa minuutissa! Tämä oli yksi nopeimmista lainatarjouksista joita olemme saaneet. Emme antaneet nopeuden viedä huomiotamme, vaan odotimme vielä noin 5 minuuttia, jotta olimme varmasti saaneet kaikki lainatarjoukset. Kaikkiaan saimme lähes 20 eri lainatarjousta tunnetuilta pankeilta, kuten: Aktia, POP Pankki, Bigbank, Resurs Bank, Bank Norwegian ja Instabank, muutaman mainitaksemme. Kaikki edellä mainitut pankit eivät ole Suomalaisia, vaan osa niistä on Virosta, Ruotsista ja Norjasta. Emme ennen lainahakemuksen jättämistä osanneet kuvitellakaan, että voisimme hakea lainaa ulkomailta, mutta yllättävän helppoa sekin nykyään on.

Lainatarjousten saapumisen jälkeen saimme myös sähköpostiin linkin palvelun omille-sivuille, josta löysimme kaikki saamamme lainatarjoukset. Lainatarjoukset esiteltiin selkeästi ja niissä oli kaikki tarvittava tieto hyvin esillä. Yksi merkittävä tekijä lainatarjousten vertailussa oli se, että niitä pystyi tarkastelemaan helposti yhdeltä ainoalta sivulta.

Uno Laina.fi - Tiedot lyhyesti:

"Uno Laina.fi on 100 % kotimainen ja erittäin nopea palvelu lainojen kilpailuttamiseen. Uno Laina.fi on ansainnut paikkansa meidän TOP10 parhaan lainapalvelun joukossa!"
TOP10-Lainat.fi
Ylläpito

Kuka voi kilpailuttaa lainan Uno Laina.fi palvelussa?

Lainan kilpailutus Uno Laina.fi palvelussa on mahdollista kaikille 20 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille, joilla ei ole luottotiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä.

Miten laina kilpailutetaan Uno Laina.fi palvelussa?

Siirry Uno Laina.fi palvelun sivustolle tästä: Siirry lainahakemukseen. Löydät palvelun etusivulta lainahakemuksen, johon voit asettaa lainasumman ja maksuajan. Täytettyäsi lainahakemuksen huolellisesti loppuun saakka, voit lähettää sen kilpailutettavaksi. Lähetettyäsi lainahakemuksen saat lainapäätöksen heti ja ensimmäiset lainatarjoukset saapuvat yleensä alle minuutissa.

Voinko kilpailuttaa vanhat lainani uudelleen?

Kyllä voit. Pyydä lainatarjous sille summalle, minkä verran sinulla on vanhaa lainaa vielä maksamatta. Saatuasi lainatarjoukset voit vertailla niiden kuluja ja korkoja nykyiseen lainaasi. Jos jokin saamistasi lainatarjouksista on edullisempi kuin nykyinen lainasi, voit hyväksyä uuden lainan ja maksaa sillä vanhan lainan pois.

Onko lainojen yhdistäminen mahdollista?

Kyllä on. Voit yhdistää mitkä tahansa lainat, luotot, osamaksut ja luottokorttivelat täysin maksutta. Aloita lainojen yhdistäminen laskemalla yhteen kaikki ne lainat, jotka haluat yhdistää. Pyydä sen jälkeen lainatarjous tuolle yhteenlasketulle lainasummalle. Saatuasi lainatarjoukset voit valita niistä sopivimman ja maksaa sillä pois useat päällekkäiset velkasi.

Mitä hyötyä on hakea lainaa yhteishakijan kanssa?

Kun haet pankkilainaa yhdessä toisen yhteishakijan kanssa, on lainalla silloin kaksi yhteisvastuullista hakijaa. Pankin näkökulmasta katsoen lainan luottotappioriski on puolet pienempi, kun maksajia on kaksi. Saat siis paljon paremmat mahdollisuudet saada hyväksytyn lainapäätöksen, kun hakijoita on yhden sijaan kaksi.

Usein kysytyt kysymykset

Ikäraja on 20 vuotta.

Voit saada lainaa 1000 – 60 000 euroa.

Laina-aika on valittavissa väliltä 1 – 15 vuotta.

Uno Laina pyrkii saamaan mahdollisimman monta lainatarjousta kaikille asiakkailleen. Pankit kuitenkin tekevät itsenäisen päätöksen siitä, kenelle he ovat valmiit antamaan lainatarjouksen.

Saat lainapäätöksen välittömästi.

Ei voi. Kaikkien lainanhakijoiden luottotiedot tarkistetaan, eikä lainaa voida myöntää jos hakijalla on maksuhäiriömerkintä.

Kyllä voit. Kaikki lainat ovat täysin vakuudettomia lainoja.

Kyllä saat. Hyväksytyt lainahakemukset maksetaan yleensä erittäin nopeasti asiakkaan tilille.

Lainan todellinen vuosikorko määräytyy aina lainanhakijan tietojen mukaan. Pyytämällä maksuttomat lainatarjoukset näet heti, millä korolla voisit saada lainaa.

Lainaa voi hakea kaikkina kellonaikoina.

Lainojen kilpailuttaminen on kaikille kuluttajille täysin maksutonta.

Käyttämällä Uno Laina.fi palvelua, säästät merkittävästi omaa aikaasi.

Uno Laina.fi yhteystiedot

Postiosoite
Uno Finans Oy
Mannerheiminaukio 1 A
00100 Helsinki
Suomi – Finland

Asiakaspalvelu
Ma-Pe: 9:00-16:00
asiakaspalvelu@unolaina.fi

Vaihtoehto Uno Laina.fi palvelulle:

5/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 10.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 6,10 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941 €.

4.2/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Esimerkki lainasta: Lainaa 10 000€, Maksuaika 5 vuotta, Nimelliskorko 8,75%, Todellinen vuosikorko (APR) 9,11%, Korkokulut 2 382€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 12 382€.

4/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468€, nimelliskorko 9% ja todellinen vuosikorko 9.38% 

TOP10-Lainat.fi
Logo