VertaaLainaa.fi kokemuksia ja arvostelut

VertaaLainaa.fi on kotimainen lainavertailupalvelu, jonka kautta tavoittaa yhdellä hakemuksella 25+ pankkia ja muuta luotonantajaa. Kilpailuta laina helposti palvelun kautta summille 1000 – 60 000 euroa. Maksuajan voit valita väliltä 1 – 15 vuotta. VertaaLainaa.fi palvelu on nimensä mukaisesti lainojen vertailuun erikoistunut palvelu, jossa lainan kilpailutus on maksutonta. Kerättyämme VertaaLainaa kokemuksia, olemme huomanneet palvelun käyttäjät ovat varsin tyytyväisiä palvelun läpinäkyvyyteen ja lainatarjousten vertailun vaivattomuuteen. VertaaLainaa palvelu kannustaa kaikkia asiakkaitaan vertailemaan lainoja tarkasti ennen lainasopimuksen allekirjoittamista ja näin hakemaan lainaa pienellä korolla. Lainavertailun tukena voi käyttää myös lukuisia VertaaLainaa palvelusta löytyviä lainavertailutaulukoita. VertaaLainaa.fi palvelun kautta voi hakea lainaa heti kun sitä tarvitsee, sillä heidän palvelu on avoinna ympäri vuorokauden.

VertaaLainaa on täysin kotimainen palvelu, jonka omistaa WebCube Oy. 

5/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 10.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 6,10 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941 €.

VertaaLainaa kokemuksia

Kokeilimme hakea pankkilainaa VertaaLainaa.fi palvelusta ja jätimme lainatarjouspyynnön 15 000 euron lainalle, 6 vuoden maksuajalla. Itse lainahakemus oli erittäin yksinkertainen ja selkeä täyttää. Sanottakoon myös se, että meillä lainahakemuksen täyttäminen keskeytyi, kun vahingossa suljimme selaimen ikkunan. Lainahakemus oli jo puoliksi täytetty, joten tuo selaimen sulkeminen aiheutti hieman harmitusta – toki siitä ei voida syyttää VertaaLainaa palvelua, vaan se oli ihan meidän oma mokamme. Päätimme kollegan kanssa mennä lounaalle ja täyttää sen jälkeen hakemuksen uudelleen. Suureksi yllätykseksi saimme toimistolle palattuamme viestin VertaaLainaa.fi asiakaspalvelulta, jossa mainittiin että meillä on näköjään jäänyt lainahakemus kesken, lisäksi viestissä oli linkki josta pääsimme jatkamaan aloittamaamme lainahakemusta. Meidän ei siis tarvinnut aloittaa lainan hakemista alusta, vaan saimme jatkaa siitä, johon olimme jääneet. Tämä antoi jo varsin hyvä kuvan tästä palvelusta. Täytimme sitten hakemuksen loppuun asti ja lähetimme sen kilpailutettavaksi.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen meidät ohjattiin VertaaLainaa.fi:n Omille sivuille, jossa pääsimme näkemään kaikki meille saapuneet lainatarjoukset. Tutustuimme nopeasti eri lainatarjouksiin ja huomasimme että mukana oli sekä hyväksyttyjä ja hylättyjä lainatarjouksia. Mukana oli luonnollisesti myös muutamia pienemmälle lainasummalle tarjottuja lainatarjouksia. Lainatarjoukset esiteltiin erittäin selkeästi ja niissä kerrottiin tarkasti mitä liitteitä mikäkin pankki tarvitsee.

Vaikka kaikki oli sujunut tähän asti todella hyvin, päätimme vielä testata VertaaLainaa asiakaspalvelua ja lähetimme sähköpostitse muutaman kysymyksen. Saimme vastaukset kysymyksiin todella nopeasti, joten on selvää että asiakaspalvelu toimii.

Yhteenvetona voimme sanoa että VertaaLainaa.fi on aidosti kuluttajan puolella oleva palvelu. Sen sijaan että lainoja tyrkytettäisiin kuluttajille, he kannustavat kaikkia vertailemaan lainapalveluita ja heidän lainatuotteitaan. Itse lainan kilpailuttaminen sujui ilman ongelmia ja lainatarjousten määrä oli muihin palveluihin verrattuna sama, ellei jopa hieman enemmän. Mutta loppu arvosanamme tälle palvelulle on kiitettävä ja hyvä nähdä että Suomesta löytyy näin monipuolisia palveluita, jotka ovat kuluttajille kuitenkin täysin maksuttomia.

VertaaLainaa.fi - Tiedot lyhyesti:

"VertaaLainaa on mielestämme yksi parhaista palveluista, joissa lainan voi kilpailuttaa. VertaaLainaa.fi kannustaa palvelunsa käyttäjiä vertailemaan lainoja ja lainanmyöntäjiä tarkasti toisiinsa. Mielestämme tämä on erittäin läpinäkyvää ja kannustaa kuluttajia vertailemaan lainatarjouksiaan huolellisesti ennen niiden allekirjoittamista. VertaaLainaa.fi kuuluu kiistatta palvelumme TOP10 lainapalvelun joukkoon."
TOP10-Lainat.fi
Ylläpito

Kuka voi hakea lainaa VertaaLainaa.fi palvelusta?

VertaaLainaa.fi palvelu ei myönnä lainaa, vaan ainoastaan kilpailuttaa ne asiakkaidensa puolesta. Palvelun kautta lainat voidaan kilpailuttaa kaikille 18 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille, joilla on säännölliset palkka- tai eläketulot, sekä puhtaat luottotiedot, sillä maksuhäiriömerkintä on aina este lainan saamiselle.

Kuinka lainaa haetaan VertaaLainaa.fi palvelusta?

Siirry ensin VertaaLainaa.fi palvelun sivustolle tästä linkistä: Siirry VertaaLainaa.fi palveluun. Löydät VertaaLainaa.fi palvelun etusivulta lainahakemuksen, johon voit asettaa haluamasi lainasumman ja sille sopivan maksuajan. Näet samalla myös suuntaa antavan arvion lainan kuukausierän suuruudesta. Lisää sitten sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Tämän jälkeen voit siirtyä eteenpäin klikkaamalla ”Hae nyt” – painiketta. Nyt sinut ohjataan varsinaiselle hakemussivulle, jossa pääset täyttämään varsinaisen lainahakemuksen loppuun asti. Täytä lomake huolellisesti loppuun asti ja lähetä se kilpailutettavaksi. Tämän jälkeen sinut ohjataan ”Omille sivuille” jossa voit tutustua saamiisi lainatarjouksiin. Nyt voit vertailla saamiasi lainatarjouksia kaikessa rauhassa. Jos haluat hyväksyä jonkin saamistasi lainatarjouksista, saat siihen tarkat ohjeet lainatarjousten mukana.

Kuinka monta lainatarjousta voin saada VertaaLainaa.fi palvelusta?

VertaaLainaa.fi palvelun kautta lainahakemukset kilpailutetaan noin 25 eri pankin ja muun rahalaitoksen kesken. Lainatarjousten määrään vaikuttaa kuitenkin hakijan henkilökohtaiset ominaisuudet, haettu lainasumma ja sille haluttu maksuaika. Parhaimmillaan voit siis saada jopa 25+ lainatarjousta, mutta yleensä keskiarvo pyörii siinä 10 – 15 lainatarjouksen paikkeilla.

Voinko yhdistää vanhoja lainoja VertaaLainaa.fi palvelussa?

Kyllä voit. Voit hakea niin sanottua yhdistelylainaa, jonka avulla voit maksaa pois useat päällekkäiset lainasi. Lainojen yhdistäminen kannattaa, sillä mitä useampaa lainaa maksaa, sitä useammasta lainasta maksaa myös kaikki lainan kiinteät kulut. Lainojen yhdistäminen selkeyttää myös omaa talouden hallintaa, kun hoidettavana on vain yhden lainan lyhennykset. Lainojen yhdistäminen kannattaa tehdä heti kun huomaa, että lainoja alkaa kertymään. Lainojen uudelleen järjestelyyn niin sanotulla yhdistelylainalle löytyy useita eri vaihtoehtoja.

Voinko parantaa mahdollisuuksiani saada hyväksytty lainatarjous?

Pitkässä juoksussa omia lainansaanti mahdollisuuksia voi parantaa hankkimalla vakituisen työsuhteen ja hoitamalla omat raha-asiat huolellisesti. Toinen tapa on hakea lainaa yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa. Yhteisvastuullinen hakija voi olla esimerkiksi oma puoliso. Puolison kanssa lainaa hakiessa tulee kuitenkin muistaa se, että mahdollisessa ero tilanteessa avio – tai avoerolla ei ole vaikutusta lainaan tai sen automaattisiin veloituksiin, vaan lainan maksaminen jatkuu alkuperäisen suunnitelman mukaisesti. Päästäkseen eroon yhteisestä lainasta puolisoiden tulee maksaa pois lainaehtojen mukaisesti esimerkiksi uudella lainalla.

Usein kysytyt kysymykset

VertaaLainaa.fi palvelun ikäraja on vain 18 vuotta.

Voit hakea lainaa summille 1000 – 60 000 euroa.

Voit valita maksuajan väliltä 1 – 15 vuotta.

VertaaLainaa.fi kilpailuttaa yli 25 luotonantajaa, joista reilusti yli puolet on pankkeja. Muut luotonmyöntäjät ovat pankkeja pienempiä rahalaitoksia.

Saat alustavan lainapäätöksen heti kun lähetät lainahakemuksen VertaaLainaa.fi palveluun.

Ei voi. Kaikkien lainanhakijoiden luottotiedot tarkistetaan ja maksuhäiriömerkintä on selvä este lainan saamiselle.

Kyllä on. Kaikki lainat joita VertaaLainaa.fi palvelu kilpailuttaa, myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia.

Hyväksytty laina menee maksuun yleensä välittömästi. Siirron nopeuteen vaikuttaa lähinnä se, missä pankissa lainanhakijalla on pankkitili ja mitä pankkia luotonmyöntäjä käyttää. Joidenkin pankkien välisissä rahan siirroissa voi mennä 1-2 arkipäivää.

VertaaLainaa.fi palvelun kautta haetun lainan todellinen vuosikorko on alkaen 4,19%. Lainan koron suuruuteen vaikuttaa lainanhakijan henkilökohtaiset ominaisuudet, haettu lainasumma ja maksuaika.

VertaaLainaa.fi ottaa lainahakemuksia vastaan ympäri vuorokauden ja seitsemänä päivänä viikossa. Voit siis jättää oman lainahakemuksesi juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Ei maksa. Lainojen kilpailuttaminen ja lainatarjousten pyytäminen on aina täysin maksutonta.

VertaaLainaa.fi on kotimainen ja täysin maksuton lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu. Voit siis käyttää heidän monipuolista palvelua täysin ilman mitään kuluja. Käyttämällä VertaaLainaa.fi palvelua teet lainojen kilpailuttamisesta huomattavasti helpompaa.

VertaaLainaa.fi yhteystiedot

Postiosoite
VertaaLainaa.fi / WebCube Oy
2658911-6
PL 13
63301 ALAVUS

Asiakaspalvelu
Ma-Pe: 8:00-16:00
La: 9:00-15:00
Su: Suljettu
info@vertaalainaa.fi

Vaihtoehto VertaaLainaa.fi palvelulle:

4.6/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 15000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 6,10 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 1 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 5171 €.

4/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468€, nimelliskorko 9% ja todellinen vuosikorko 9.38% 

4.2/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Esimerkki lainasta: Lainaa 10 000€, Maksuaika 5 vuotta, Nimelliskorko 8,75%, Todellinen vuosikorko (APR) 9,11%, Korkokulut 2 382€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 12 382€.

TOP10-Lainat.fi
Logo