ArkadiaRahoitus kokemuksia ja arvostelut

ArkadiaRahoitus on yksi monipuolisimmista lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneista lainapalveluista Suomessa. Palvelusta voi hakea vakuudetonta lainaa heti 2000 – 60 000 euroa. ArkadiaRahoituksen kautta pystyy kilpailuttamaan noin 25 eri pankkia ja muuta luotonmyöntäjää. ArkadiaRahoitus on tunnettu siitä, että siellä lainan kilpailutus on helppoa ja nopeaa.  Lainojen kilpailuttamisessa ArkadiaRahoituksen etuna on sen rautainen asiakaspalvelu, joka on enemmän kuin valmiina auttamaan lainanhakijaa. Lainatarjouksia pyytäessämme huomasimme myös sen, että lainatarjouksia tuli monelta tunnetulta pankilta, joka entisestään tuki sitä ajatusta, että kyseessä on hyvä ja luotettava palvelu. Luettuamme ArkadiaRahoitus kokemuksia, yllätyimme siitä että yli 100% oli antanut arvosteluksi “Hyvä tai erinomainen”, joka on todella hyvä palaute.

ArkadiaRahoitus on täysin kotimainen palvelu, jonka omistaa Draivi Media Oy.

2.9/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468€, nimelliskorko 9% ja todellinen vuosikorko 9.38%.

ArkadiaRahoitus kokemuksia

Kokeilimme ArkadiaRahoitus lainanvälityspalvelua ja päätimme hakea sieltä lainatarjoukset 10 000 euron lainalle 5 vuoden maksuajalle. Lainahakemuksen täyttäminen meni saman kaavan mukaan, kuin muillakin lainanvälityspalveluilla. Ensin valittiin lainasumma ja sille sopiva maksuaika. Tässä vaiheessa lainahakemuksen laskuri näyttää myös arvioin tulevan lainan kuukausierän suuruudesta. Heti hakemuksen alkuvaiheessa kysyttiin myös se, haluanko hakea lainaa yhteishakijan kanssa, mielestäni se on hyvä kysyä jo tuossa vaiheessa, eikä vasta hakemuksen lopussa. Kun hakemuksen ensimmäinen vaihe on täytetty, sai painaa painiketta “Seuraava”. Tämä painikkeen klikkaus avasi uuden osan lainahakemukseen, jossa kysyttiin lyhyesti tulot, menot, työnantaja, ammatti, työsuhteen alkaminen, asumismuoto ja lainan käyttötarkoitus. Hakemukseen aukesi vielä kolmaskin osio jossa kysyttiin tarkemmin koulutuksesta, kansalaisuudesta, siviilisäädystä, lasten määrästä, asepalveluksesta ja muista lainoista. Näihin kun vastasimme, niin pääsimme painamaan “Lähetä hakemus” nappia. 

Kun lainahakemus oli lähetetty sivulle avautui todella selkeä näkymä, jossa oli kaikki kilpailutuksessa mukana olevien pankkien logot. Logot alkoivat liikkua eri otsikoiden alle, sen mukaan kun pankkien vastaukset saapuivat. Noin minuutin aikana sain 10 lainatarjousta, 4 pankkia oli vielä “Odottaa lainatarjousta” – tilassa ja 6 oli siirtynyt otsikon: “Seuraavat luotonmyöntäjät päättivät, etteivät tee tarjousta” alapuolelle. Muutama lainapalvelu oli myös otsikon: “Alla olevat luotonmyöntäjät eivät ole käsitelleet lainahakemustasi, esimerkiksi iän, työsuhteen muodon tai tulojen takia” alapuolella. 

Saimme siis todella nopeasti nuo 10 lainatarjousta ja ne oli esitetty todella selkeästi edullisimmista kalleimpaan listattuna. Listauksessa näkyi: Haettu lainasumma, maksuaika, todellinen vuosikorko ja lainan kuukausierä. Olimme erittäin vakuuttuneita siitä, miten lainatarjoukset esiteltiin, sillä pystyimme katsomaan kaikki lainatarjoukset yhdellä silmäyksellä. Saimme myös sähköpostia ArkadiaRahoitukselta, jossa oli esiteltynä kolme parasta lainatarjousta. Sähköpostissa oli myös linkki, jota klikkaamalla pääsimme uudelleen ArkadiaRahoituksen sivustolle, jossa näimme taas kaikki saapuneet lainatarjoukset.

Oma kokemuksemme ArkadiaRahoitus palvelusta oli kaikin puolin positiivinen. Palvelu toimi juuri kuten oli kerrottu. Kokeilimme myös asiakaspalvelua esittämällä pari täsmentävää kysymystä lainatarjouksiin liittyen ja vastaus saatiin todella nopeasti, joten sekin puoli toimii todella hyvin. Kaikin puolin voimme sanoa, että paras laina voi löytyä hyvinkin helpolla, kun käyttää apunaan ArkadiaRahoituksen palvelua.

ArkadiaRahoitus - Tiedot lyhyesti:

"ArkadiaRahoitus on ansainnut paikkansa meidän TOP10 listauksessamme. ArkadiaRahoitus antaa lainatarjoukset todella selkeästi esiteltynä, joten lainavertailu on todella helppoa ja vaivatonta."
TOP10-Lainat.fi
Ylläpito

Kuka voi käyttää ArkadiaRahoitus palvelua?

ArkadiaRahoitus lainavertailua voivat käyttää kaikki 20 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset. Lainatarjousten saaminen edellyttää, että lainanhakijalla on säännölliset palkka- tai eläketulot. ArkadiaRahoitus ei voi kilpailuttaa lainoja henkilöille, joilla on luottotiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä.

Kuinka lainaa haetaan ArkadiaRahoitus palvelusta?

Siirry ArkadiaRahoitus palvelun sivustolle tästä: Siirry lainahakemukseen. Löydät heidän lainahakemuksen palvelun etusivulta, jossa voit aloittaa lainahakemuksen täyttämisen. Täytä lainahakemus loppuun saakka ohjeiden mukaisesti ja lähetä hakemus. Hakemuksen lähettämisen jälkeen sivulle aukeaa uusi näkymä, jossa näet reaaliaikaisesti saapuneet lainatarjoukset.

Saanko yli 25 lainatarjousta?

ArkadiaRahoitus ilmoittaa kilpailuttavansa noin 25 eri pankki ja muuta luotonantajaa. Se kuinka monta lainatarjousta voit saada, riippuu täysin omista tiedoistasi ja luotonantajien vaatimuksista. Esimerkiksi jokin pankki voi pitää ala-ikärajaa jopa 24 vuodessa, kun taas jokin toinen pankki voi vaatia hakijalta varsin suuriakin tuloja. Loppujen lopuksi lainatarjousten määrä riippuu siitä, kuinka moni pankeista on valmiita antamaan tarjouksen, eikä ArkadiaRahoitus voi vaikuttaa siihen millään tavalla. Kun me itse kokeilimme palvelua saimme kaikkiaan 10 lainatarjousta, joista suurin osa oli pankkilainoja. Jos haluat maksimoida lainatarjousten määrän, voit pyytää lainatarjouksia ArkadiaRahoituksen lisäksi esimerkiksi palveluista Rahalaitos, Omalaina tai Axolaina.

Onko lainojen yhdistäminen mahdollista ArkadiaRahoitus palvelussa?

Kyllä on. Lainojen yhdistäminen ilmoitetaan erikseen lainahakemuksessa, kohdassa: Velat & menot. Tässä kohtaa voit eritellä kaikki nykyiset lainasi ja merkitsemään ne, jotka haluat nyt yhdistää. Lainojen yhdistäminen on erittäin järkevää, sillä se selkeyttää omaa talouden hallintaasi ja tuo selvää säästöä lainojen kiinteiden kulujen osalta.

Usein kysytyt kysymykset

ArkadiaRahoituksen ikäraja on 20 vuotta.

Maksuaika on 1 – 15 vuotta.

Lainahakemukset kilpailutetaan noin 25 eri pankin ja muun luotonantajan kesken.

Saat lainapäätöksen heti kun olet lähettänyt lainahakemuksesi.

ArkadiaRahoitus ei voi kilpailuttaa lainoja, jos hakijalla on maksuhäiriömerkintä.

Et vaadita. Lainaa voi hakea ilman vakuuksia ja takaajia.

Tämä riippuu täysin siitä pankista, jonka lainatarjouksen valitset. Yleensä lainasumma maksetaan asiakkaan tilille varsin nopeasti.

ArkadiaRahoituksen kautta haettujen lainojen todellinen vuosikorko on 4,5 – 38%.

Lainahakemuksia otetaan vastaan 24/7. Voit siis jättää oman hakemuksesi ArkadiaRahoituksen palveluun milloin tahansa.

Palvelun käyttämisessä ei ole mitään kuluja.

Jos haluat kilpailuttaa noin 25 pankkia muutamassa minuutissa, on ArkadiaRahoitus silloin oikea palvelu sinulle. Käyttämällä ArkadiaRahoituksen palvelua säästät merkittävästi omaa aikaasi.

ArkadiaRahoitus yhteystiedot

Postiosoite
Arkadia Rahoitus
Alvar Aallon Katu 5 B LT1
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2464551-6

Asiakaspalvelu
Ma – La: 9:00-16:00
Su: Suljettu
Sähköposti: asiakaspalvelu@arkadiarahoitus.fi

Vaihtoehto ArkadiaRahoitus palvelulle:

5/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 10.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 6,10 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941 €.

4.6/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 15000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 6,10 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 1 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 5171 €.

4.8/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 10.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 6,10 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941 €.

TOP10-Lainat.fi
Logo