VarmaLaina kokemuksia ja arvostelut

VarmaLaina.fi on tunnettu kotimainen lainapalvelu, jossa voi kilpailuttaa lainan summille 1000 – 60 000 euroa, maksuajan ollessa 1 – 15 vuotta. VarmaLaina kilpailuttaa lainahakemukset noin 30 eri pankin ja muun luotonantajan kesken, joten paras laina voi löytyä helposti. Luettuamme VarmaLaina kokemuksia, huomasimme että palvelun käyttäjät arvostavat palvelun kotimaisuutta ja sitä, että siellä lainan kilpailuttaminen on nopeaa. Myös lainatarjousten määrään oltiin tyytyväisiä. VarmaLainan kautta voit hakea lainaa heti kun se sinulle sopii, sillä se on avoinna ympäri vuorokauden.

4.6/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 15000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 6,10 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 1 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 5171 €.

VarmaLaina kokemuksia

Kokeilimme VarmaLaina.fi palvelua ja päätimme hakea sieltä pientä 2000 euron lainaa, yhden vuoden maksuajalla. VarmaLaina.fi etusivun lainahakemus on varsin simppeli ja yksinkertainen täyttää, sillä siinä tulee valita vain lainasumma ja maksuaika. Kun ne on valittu, näyttää laskuri arvion tulevasta kuukausierän suuruudesta sekä lainan kokonaiskuluista. Tämä oli mielestämme erittäin positiivista, että arvio lainan kokonaiskustannuksista tuodaan esille jo tässä vaiheessa lainahakemusta. Kun lainasumma ja maksuaika oli valittu, täytyi vielä antaa oma nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tämän jälkeen pääsimme siirtymään varsinaiseen lainahakemukseen.

Varsinainen lainahakemus oli hyvin samanlainen kuin monella muulla lainanvälittäjällä. Hakemuksessa oli osiot: henkilötiedot, asuminen ja yhteystiedot, koulutus ja työ, velat ja menot, pankkitiedot, mahdollisen yhteishakijan tiedot ja käyttöehtojen hyväksyminen. Kaikkiaan meillä meni aikaa tämän hakemuksen täyttämiseen vain noin minuutin verran, eli todella vähän. Tämän jälkeen pääsimme lähettämään lainahakemuksen kilpailutettavaksi.

Kun hakemus oli lähetetty, saimme odottaa noin minuutin verran lainatarjouksia. Yllätyimme lainatarjousten määrästä, sillä niitä oli kaikkiaan 18 kappaletta. Mukana oli myös pankkilainoja tunnetuilta pankeilta, kuten Aktia, POP Pankki, Nordax Bank ja Bank Norwegian, näin muutamia mainitaksemme. Lainatarjousten joukossa oli useita pankkeja myös muista pohjoismaista, ja vertailun päätteeksi totesimme että olisimme saaneet edullisinta lainaa Ruotsista. Saimme myös sähköpostiimme tiedon saamistamme lainatarjouksista ja erillisen viestin, jossa oli linkki VarmaLainan “Omille”- sivuille. Näiltä “Omilta”- sivuilta pääsimme salasanan avulla näkemään yhteenvedon saapuneista lainatarjouksista. Lainatarjoukset esiteltiin luonnollisesti halvimmasta kalleimpaan. Näimme myös erikseen ne lainapalvelut, joilta syystä tai toisesta emme saaneet lainatarjousta. Sivu jolla lainatarjoukset esiteltiin oli mielestämme selkeä. Oli myös positiivista nähdä myös ne lainapalvelut, joilta emme saaneet lainatarjouksia. Kaiken kaikkiaan lainan kilpailutus oli helppoa ja suuri plussa oli tuo, että lainatarjoukset pystyi näkemään yhdellä silmäyksellä, eikä se vaatinut monen eri välilehden avaamista.

VarmaLaina.fi - Tiedot lyhyesti:

"VarmaLaina on ehdottomasti ansainnut paikkansa meidän TOP10 listauksessamme. VarmaLaina on palvelu, jossa lainan kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa. Palvelu tarjoaa myös paljon hyvää tietoa lainoista ja lainaamiseen liittyvistä asioista heidän talousblogissaan."
TOP10-Lainat.fi
Ylläpito

Kuka voi käyttää VarmaLaina.fi palvelua?

VarmaLaina.fi palvelua voivat käyttää kaikki täysi-ikäiset Suomen kansalaiset joilla ei ole maksuhäiriömerkintää. Kaikkien pankkien asiakkaat voivat käyttää VarmaLaina.fi palvelua.

Kuinka lainaa haetaan VarmaLaina.fi palvelusta?

Siirry VarmaLaina.fi palvelun sivustolle tästä: Siirry lainahakemukseen. Löydät palvelun etusivulta lainahakemuksen, johon voit asettaa haluamasi lainasumman ja maksuajan. Täytä lainahakemus loppuun asti huolellisesti ja lähetä se VarmaLaina.fi:lle kilpailutettavaksi. Noin minuutin kuluessa lainahakemuksen lähettämisestä saat lainatarjoukset nähtäväksesi. Saat lisäksi sähköpostiisi viestin jossa on linkki ja salasana palvelun “Omille”- sivuille, joilta pääset tarkastelemaan tarkemmin kaikkien pankkien antamia lainatarjouksia.

Kuinka monta lainatarjousta voin saada?

Voit saada enintään 30+ lainatarjousta. Tämä kuitenkin edellyttäisi sitä, että jokainen mukana oleva luotonmyöntäjä olisi valmis myöntämään lainaa. Lainatarjousten määrään vaikuttaa kuitenkin moni asia. Vaikka VarmaLainan ikäraja on 20 vuotta, saattaa jollain kilpailutuksessa mukana olevalla pankilla olla jo 24 vuoden ikäraja. Myös lainasummissa on eroja. Vaikka VarmaLainan kautta voikin kilpailuttaa lainoja summille 1000 – 60 000 euroa, ei kaikki mukana olevat luotonmyöntäjät pysty tarjoamaan 60 000 eurona lainoja, vaan osalla suurin lainasumma voi olla vain 50 000 euroa. Helpoiten selvität lainatarjousten määrän pyytämällä maksuttomat lainatarjoukset. Se on täysin maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään.

Voinko hakea yhdistelylainaa ja maksaa useat päällekkäiset lainani pois?

Kyllä voit. Voit ilmoittaa lainahakemuksen kohdassa “Velat ja menot” kaikki ne lainat, jotka haluat hoitaa pois uudella yhdistelylainalla. Lainojen yhdistäminen on järkevää, sillä silloin saat säästöä lainan kiinteisiin kuluihin ja selkiytät merkittävästi oman talouden hoitoasi.

Miten voin varmistaa että saan hyvät lainatarjoukset?

Saadakseen hyvät lainatarjoukset tulee hakijan olla houkutteleva asiakas pankille. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että on hoitanut omat raha-asiat huolellisesti ja on vakituisessa työsuhteessa. Työsuhde voi olla myös  määräaikainen, jolloin maksuaikaa annetaan yleensä vain siihen asti, mihin asti työsopimus on voimassa. Yksi helpoin tapa saada edulliset lainatarjoukset on se, että hakee lainaa yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa. Voit myös maksimoida saamiesi lainatarjousten määrän pyytämällä lainatarjouksia VarmaLainan lisäksi myös Omalaina ja Rahalaitos palveluilta.

Usein kysytyt kysymykset

VarmaLainan ikäraja on 20 vuotta.

Voit hakea lainaa 1000 – 60 000 euroa.

Lainasummasta riippuen, maksuaika on valittavissa väliltä 1 – 15 vuotta.

Lainat kilpailutetaan 30+ pankin ja muun luotonantajan kesken. Lainatarjousten määrään vaikuttaa kuitenkin paljon lainanhakijan ominaisuudet, haettu lainasumma ja maksuaika.

Lainapäätös annetaan heti lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.

Kyllä on. Lainaa ei voi hakea jos luottotiedoissa on maksuhäiriömerkintä.

Et vaadita. Voit hakea lainaa aina 60 000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia.

Yleensä pankit maksavat lainan tilille heti, kun lainasopimus on allekirjoitettu.

Lainan todellinen vuosikoro on alkaen 4,19 %. Pyytämällä henkilökohtaiset lainatarjoukset näet nopeasti sen, millä korolla sinä voisit saada lainaa.

VarmaLaina on auki ympäri vuorokauden. Voit siis jättää oman lainahakemuksesi juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Ei ole. VarmaLaina.fi on täysin maksuton palvelu kaikille kuluttajille.

Käyttämällä VarmaLaina.fi palvelua, teet lainan kilpailuttamisesta paljon helpompaa ja nopeampaa.

VarmaLaina.fi yhteystiedot

Postiosoite
VarmaLaina.fi
PL 13
63301 ALAVUS
Suomi – Finland

Asiakaspalvelu
Ma: 9:30-16:30
Ti-To: 9:00-16:30
Pe: 9:00-15:00
asiakaspalvelu@varmalaina.fi

Vaihtoehto VarmaLaina.fi palvelulle:

5/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 10.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 6,10 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941 €.

4.2/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Esimerkki lainasta: Lainaa 10 000€, Maksuaika 5 vuotta, Nimelliskorko 8,75%, Todellinen vuosikorko (APR) 9,11%, Korkokulut 2 382€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 12 382€.

4/5
0

käyttäjää ovat valinneet tämän lainan viimeisen 31 päivän aikana.

Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270€. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468€, nimelliskorko 9% ja todellinen vuosikorko 9.38% 

TOP10-Lainat.fi
Logo